Benimde hep bir ayva göbeğim vardı şimdi baya çıktı herkes o yüzden erkek diyor hatta iki haftadır pantolonlarim falan olmuyorGünaydın kızlar. Karnı belirginleşen var mı? Benim zayıf olmama rağmen göbeğim hep vardı. Şimdi karnım çıktı mı çıkmadı mı anlamıyorum. Göbek gibi bişey mi nedir?
Amin canım cümlemize inşallahÇıkmış göbişler artık büyüyorlar yaaaAllahım saglıkla kucagımıza almayı da nasip etsin inşallah
Aa ya canım bende parfüm falan sıkamıyorum deterjan kokuları kötü yapıoBende gaviscon şurup kullanıyorum canım. Bence bu koku olayı biraz daha sürecek galiba ben ev de koku yüzünden yemek yapmıyorum. Dışardan yemek kokusu gelse hemen oda değiştiriyorum, saçımdaki şampuan kokusu bile rahatsız ediyo beniyeni doğum yapmış anne topuzu gibi olan saçımla geziniyorum ev de taramıyorum bile kokuyu alıcam diye kocam benden soğumaz inşaAllah bu gidişle
Ya benimde var ama hani regl olmadğında bir şişkinlik olur ya öyle gibideGünaydın kızlar. Karnı belirginleşen var mı? Benim zayıf olmama rağmen göbeğim hep vardı. Şimdi karnım çıktı mı çıkmadı mı anlamıyorum. Göbek gibi bişey mi nedir?
Benim üçüzdü canım ikisi 7 haftalık diğeri 10 haftalık kalbi durmuş kontrolde öğrendim ve kürtaj oldum9+0 rutin kontrölde öğrendim sebebi sağlıksız olmasıymış senin hiçbi suçun yok sağlıksız bebeği kaybetmen senin şansın dedi ama çok çok üzülüyorum bunu nasıl aşıcam bilmiyorum senin kaç haftalıktı geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda Rabbim yine nasip eder sağlıklısından bizlere de
Günaydın kızlar. Karnı belirginleşen var mı? Benim zayıf olmama rağmen göbeğim hep vardı. Şimdi karnım çıktı mı çıkmadı mı anlamıyorum. Göbek gibi bişey mi nedir?
Sen nasılsın seni sormayı unutmuşum
İNSAALLAH canim bebeğimiz saglikli olsun saglikla gelsin de herseye sabrediliyorKusma olayı 12.haftamı bitirdiğim gibi kesildi canım ama mide bulantıları azalsada devam maalesef ama hissediyorum 1-2 haftaya tamamen kesilir inşaAllahhama bu acı tat olayı biraz daha sürüyomuş sanırım Allah yardımcımız olsun
Senin de tez zaman da hepsi kesilir inşaAllah canım
Benim üçüzdü canım ikisi 7 haftalık diğeri 10 haftalık kalbi durmuş kontrolde öğrendim ve kürtaj oldum
Doğrudur canım ben yanlış yönlendirmek istemedim o yüzden 1 tane dedim :)Yok canım ben ateşlendiğimee doktor günde 4 defa içebilirsin parolun gebelere zararı yok gebeler kullanabiliyor demişti bende mecbur günde 3 tane içiyordum yetmiyordu hatta serum olarak taktırıyordun çok daha iyi geliyordu.
Valla al benden de o kadar banyoda şampuan kokuları mahvediyor diyorum ya bi insan alt komşunun ne pisirdigimin kokusunu bile alır mi cok kotu yaaaBende gaviscon şurup kullanıyorum canım. Bence bu koku olayı biraz daha sürecek galiba ben ev de koku yüzünden yemek yapmıyorum. Dışardan yemek kokusu gelse hemen oda değiştiriyorum, saçımdaki şampuan kokusu bile rahatsız ediyo beniyeni doğum yapmış anne topuzu gibi olan saçımla geziniyorum ev de taramıyorum bile kokuyu alıcam diye kocam benden soğumaz inşaAllah bu gidişle
Sen bendende zayıfsın canım ben 2 kilo almışım 45 tim 47 olmuşum. AA biz zayıfız ya daha çabuk çıkıyo sanırım benimde belli oluyor gören anlıyor yani hamile olduğumu. Şaşırıyorum bendeBen13+5deyim ve 43 kiloyum zayıf olduğumdan sanırım çok çabuk belirginleşti ben de bu kadar çabuk olmasını beklemiyodum şaşırdım
Valla al benden de o kadar banyoda şampuan kokuları mahvediyor diyorum ya bi insan alt komşunun ne pisirdigimin kokusunu bile alır mi cok kotu yaaa
Cnm size birsey sorabilirmiyim? Bugday çimi tozunu nerden aldiniz birde markasini verebilir misiniz?Doktorum vermedi
Ben de oyle kendimi hersryi kokuyor diye tiksiniyorum bulasik deterjanı acayip midemi bulandırıyor mecbur herseyi makinaya atiyorumKocamdan, cocukların kokusundan midem bulanıyordu benimbi kere yıkandığım duş jelinden midem bulandı, kendimden de midem bulandı
Merhaba ben bu markayı kullandım trendyoldan aldım hep :) umarım faydasını görürsünüzCnm size birsey sorabilirmiyim? Bugday çimi tozunu nerden aldiniz birde markasini verebilir misiniz?
Ben iyiyim şükürBenimde yemeklerden sonra, en fazla da akşamları çıkıyor. Bazen yumuşacık oluyor bazen sert oluyor. Tam kıvamında değil henüz
Canım çok teşekkür ederim6. haftada başlayan bulantılarla geçen bir yaz yaşadım. Bi 10 gün kadar memlekete gittik, ortam değişikliği ve prilam düzenli kullanmak iyi geldi. Zayıfladım baya iyi oldu şimdi havaların da serinlemesi ile inşallah daha iyi olacağız diye düşünüyorum. Prilami bırakınca yine başlıyor gibi bulantılar. Ne yapalım bitecek bir yerde artık
Senin nasıl gidiyor, bulantın vs yoktur inşallah. Doktor ne diyor cinsiyete
Tskkr ediyorm.peki trend yoldaki orjinal mi.bildiginiz daha iyi bir marka varmi acabaMerhaba ben bu markayı kullandım trendyoldan aldım hep :) umarım faydasını görürsünüz
Ben iyiyim şükürbulantı yaşamadım
Dün hiç bir şey demedi sanırım erken daha, gelecek haftalarda fetal DNA testinde belli olacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?