• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Şimdi kaç haftadasınız pekii. Allahm yardımcımız olsun ne kadar zor bir bekleyiş gerçekten. Ben de geçen hafta gittim yine gitmek istiyorum. Zararı olmasa gerçekten haftada bir görmek istiyorum 🥺
Inşallah sağlıcakla hepimiz sıkıntısız alalım kucağımiza canım. 11 haftalık oldum ben. Bak yeni görmüşsün zaten stres yapma kendine de bebise de annesi iyidir Allahın izniyle. Bol bol Meryem suresini oku canım

Arkadaşlar genelde herkes vitaminlerini rahat bi şekilde kullanıyo sanırım.
Ben bulantılarımdan dolayı 1 aydır d vitamini ve folik asiti bıraktım. Doktorum, bulantıların geçince tekrar kullanmaya başlarız sıkıntı yapma dedi.
bol bol yeşillik yiyerek arayı kapatmaya çalışırsın, haftda 1-2 kez balık ye dedi ama balık yiyemiyorum ve yeşillik olarak tek yiyebildiğim şey marul🤦🏻‍♀️
Benim gibi olan folik asiti erkenden bırakan var mı acaba kendimi kötü hissetmeye başladım😔
Canım folik asit ilk 3 ay kullanılıyor. 12. Haftada bıraktırıyorlar diye biliyorum sen 14 te görünüyorsun üzme kendini kullandıkların yeterli olmuştur🌸🙏🏼 D vitaminini bana 3. Aydan sonra başlatıcakmış öyle dedi doktor

Bence ilk @qizemli ve lavenderbrown lavenderbrown doğuracak 🤭 arkasından da satı mayıs olanlar dökülmeye başlar 😅

lavenderbrown lavenderbrown da üçüzdü beynin durdu takip algımı kaybettim sanırım :))) evet üçüzler ve ikizler önde olabilir. Sanki 5 iz de vardı of kafam almak bullak oldu:)))
iyi geceler sevgili hamilelik yoldaşlarım. ben bugün biraz gezdim dolaştım telefona da hiç bakamadım. çoğul gebeler olarak ilk hedefimiz gittiğimiz yere kadar o bebekleri içeride tutabilmek 💪🏼💪🏼💪🏼 bize dua edin . ama tabii benim de tahmin ettiğim bir gerçek var ki bizimkiler biraz erken fırlayacaklardır 😅 hayırlısı olsun küveze ihtiyaç kalmayacak zamanlara kadar dursunlar bana düğün bayram 🙏🏼😇🧿

bugün gezip tozma işine ebebeki de kattım ve Allah giydirmeyi nasip ederse 2 takım hastene çıkışı ve son kalan ürün indirimiyle chicco sterilizatör aldım (3te 1 fiyata düşmüştü neredeyse ) . aslında olmasa da olurdu benim için ama sonra ikizlerle düşününce hem elimi kolaylaştırır hem de fiyatı çok fazla iyi diye aldım. bundan sonra ebebek e ara ara uğrayıp yamyamlık yapabileceğim şeyler var mı diye bakınacağım 😂😂

İyi pazarlar 🌈
Kızlar dünkü kontrolümden cinsiyet tahmini yapabilecek var mı ? 🤭🤭🤭

Eklentiler

• 9E08B9F5-3639-4E75-9962-89C5B8584A71.png
    9E08B9F5-3639-4E75-9962-89C5B8584A71.png
    310,4 KB · Görüntüleme: 60
Günaydın kızlar. Karnı belirginleşen var mı? Benim zayıf olmama rağmen göbeğim hep vardı. Şimdi karnım çıktı mı çıkmadı mı anlamıyorum. Göbek gibi bişey mi nedir? 😗
Aynı sorun bende de var hep göbekli biriydim zaten😂 15.haftaya girdim bazen karnım baya şiş gibi bazen iniyor. Gaz yüzünden sanırım. Ama tam olarak hamile göbeğim çıktı mı çıkmadı mı anlayamıyorum😬🤦‍♀️

Günaydın kızlar. Karnı belirginleşen var mı? Benim zayıf olmama rağmen göbeğim hep vardı. Şimdi karnım çıktı mı çıkmadı mı anlamıyorum. Göbek gibi bişey mi nedir? 😗
Henuz degil benimki... Ama gaz oldugu vakitler balon gibi... Ben ciksin da istemiyorum. Saklayabildigim kadar saklicam insallah...

Benim son bir haftadir sabrim yok. Ofkelenince de sakinlesmekte zorluk yasiyorum. Bu gebeligim cok farkli geciyor. Kizimda hic bir sey hissetmemistim 🤷

Henuz degil benimki... Ama gaz oldugu vakitler balon gibi... Ben ciksin da istemiyorum. Saklayabildigim kadar saklicam insallah...

Benim son bir haftadir sabrim yok. Ofkelenince de sakinlesmekte zorluk yasiyorum. Bu gebeligim cok farkli geciyor. Kizimda hic bir sey hissetmemistim 🤷
Bende de duygusallık var malesef hormonlar tavan sonuna kadar her yönden hissediyorum

Böyle böyle azalarak tamamen geçtiği günleri de görücez inşaAllah🤲🏻🥰
Ağız tadında bozulmada var mı canım? Benim boğazımda damağımda sürekli bi acı tat var beni en çok rahatsız eden durumlardan biri de bu🤦🏻‍♀️ O acı tadı yutkunmak işkence gibi😒 ne yesem de bu ağzımın tadı geçer diye farklı şeyler yemeye çalışıyorum ama hiç bişey bulamadım
Benim de oyle agzimin tadi cok aci mide bulantısı iştahsızlık feci 12.haftaya yaklaştım tavan yaptı mide bulantısı bi de bas agrisi da eklenti bu günlerde kusmaya ramak kaldı yani 3 ay dolsun diye bekliom artik🤢🤢🤢

Back