İnşallah yaaHavalar sıcak ondandırhele bir soğusun o zaman göreceğim seni
Hahaha keşke o kadar hızlı doğursamHadi bakalım, en yakın hastane mi olacak yoksa esine bırakıp yolda arabada mi doğuracaksinsabırsızlıkla bekliyorum maceralarini
Benim de göbeğin altındaSadece göbek deliği altında olanlar icin çok kız bebek diyorlarrrr bilginizetabi ne kadar doğru bilinmez
ah o bebekler öyle pırt diye cıksa keşke :) benim sancılarım sabah 6 da basladı, dogum da karşıda olacaktı biz öğlen gittik hastaneye ve karlı bir gündü :) aksam 6da hala dogmayınca kalp atısları da yavaslayınca zorunlu sezaryen oldum ben genel anestezi ile. ama boyle hikayeler oluyor tam hastanenin önüne gelmişler bebek dayanamamıs arabada dogmus :) Allah doğumlarımızda hepimize kolaylık versin canlarHadi bakalım, en yakın hastane mi olacak yoksa esine bırakıp yolda arabada mi doğuracaksinsabırsızlıkla bekliyorum maceralarini
Benim de rüyamda 1 martta suyum geliyor ama sancım açılmam olmuyor baya bekliyoruz sonra doktor sezeryana alıcam daha fazla bekleyemeyiz diyip sezeryana alıyordu beniah o bebekler öyle pırt diye cıksa keşke :) benim sancılarım sabah 6 da basladı, dogum da karşıda olacaktı biz öğlen gittik hastaneye ve karlı bir gündü :) aksam 6da hala dogmayınca kalp atısları da yavaslayınca zorunlu sezaryen oldum ben genel anestezi ile. ama boyle hikayeler oluyor tam hastanenin önüne gelmişler bebek dayanamamıs arabada dogmus :) Allah doğumlarımızda hepimize kolaylık versin canlar
Evet canım haklısın düşünemedim orasını bende randevu alıp gitmeyi düşünüyorumKuzucum bebişlerimiz için en iyisini istiyoruz ve acele ediyoruz bazen ama d vitamini tahlili yaptırmak için acile gitmene hiç gerek yok. Ben bi kere kasıklarım çok ağrıyor diye gittim onda da çok kararsız kaldım acil bişey mi gerçekten diye. Kendi doktorun tahlilini yapabilir gittiğinde sorabilirsin. Aman diyim kızlar acilleri mümkün oldukça meşgul etmeyelimNaçizane hatırlatmak istedim
Dahiliyeye gideceğim teşekkür ederimDahiliye ye gidebilirsin canım.Ben genel tarama istediğimde hep dahiliye ye gidiyorum
hadi ya :) sürecimiz benzemesin oğlum da 1 mart dogumlu :) aynen bu şekilde oldu suyum geldi bayag bekledik açılma 4 cm de kaldı. inşallah gerçekte hayırlısıysa normal doğumla çok bekletmeden saglıkla gelsin bebegin canım :)Benim de rüyamda 1 martta suyum geliyor ama sancım açılmam olmuyor baya bekliyoruz sonra doktor sezeryana alıcam daha fazla bekleyemeyiz diyip sezeryana alıyordu benibakalım gerçekte nasıl bi süreç olucak
Teşekkür ederim canımGüzel haberler almana çok sevindim canım
Aaa ne kadar da benim rüyamhadi ya :) sürecimiz benzemesin oğlum da 1 mart dogumlu :) aynen bu şekilde oldu suyum geldi bayag bekledik açılma 4 cm de kaldı. inşallah gerçekte hayırlısıysa normal doğumla çok bekletmeden saglıkla gelsin bebegin canım :)
ama sen cok dogum hikayeleri izliyorum dedin, etkilenmiş olabilirsin
Yaa dimi insan heyecanlanıyorAyy kızlarr sanki dünyada ilk ben yaşıyormuşum gibi heyecanlandım. Göbeğinde
sadece altında kasığa iniyor canım
saglıkla gelsin inşallahMerhaba kızlar ben de Mart annesi olacağım nasipse. 9+3 günlük fotoğrafımız bize de cinsiyet tahmini yapar mısınızEki Görüntüle 3121800
en çok bu modeller kullanılıyor ilk zamanlar, bence güzel biz de kullandık ama arabanın bagajını komple kaplıyor ve biraz agır. 1.5 yastan sonra baston almıstık. magazada ya da arkadasınızdan almadan once inceleyip alırsanız iyi olurKızlar eşimin iş yerinden arkadaşı bebek arabasını satıyor. Başka bir araba hediye edilmiş o yüzden bunu sadece 10 gün kullanmışlar pusetiyle birlikte uyguna bırakacak. Tavsiye eder misiniz kullanan oldu mu bu markayı?
Uygunsa alın bence, ben de bu tarz alacağım.Kızlar eşimin iş yerinden arkadaşı bebek arabasını satıyor. Başka bir araba hediye edilmiş o yüzden bunu sadece 10 gün kullanmışlar pusetiyle birlikte uyguna bırakacak. Tavsiye eder misiniz kullanan oldu mu bu markayı?
Teşekkür ederim canımen çok bu modeller kullanılıyor ilk zamanlar, bence güzel biz de kullandık ama arabanın bagajını komple kaplıyor ve biraz agır. 1.5 yastan sonra baston almıstık. magazada ya da arkadasınızdan almadan once inceleyip alırsanız iyi olur
Teşekkür ederim her şey pahalanmış malesef aslında 2.el pek sıcak bakmıyordum ama sadece 10 gün kadar kullanılmış bir de tanıdığımız bildiğimiz temiz bir insan. O yüzden almayı düşündük bakalımUygunsa alın bence, ben de bu tarz alacağım.
Çünkü oğlumu okula ben getirip, götüreceğim soğuktan koruyor.
Aynen bnde snn gibiyim. Soğuk ekşi acı şeyler bi nebze yiyorum da baska turluler bni zorluyo. Spora gidiyodum hamile kalabilmek icin 61 den 57 ye düşmüştüm pazartesi ölçüldüm 55 e düşmüşüm ded8gin g8bi insanlar kilo aliyor b8z kilo veriyoruz.Kızlar beslenmenize dikkat ediyor musunuz ben zararlı şeyler yemiyorum zaten canım istemiyor ama iştahım da çok az kahvaltıyı bile laf olsun diye yapıyorum. Akşam yemeği porsiyonum çok az fazla yiyince rahatsız hissediyorum. Bi yandan vicdan yapıyorum bi yandan da zorlasam da yiyemiyorumeşim elma portakal muz falan kesiyor akşamları onları yiyorum biraz, nolcak böyle insanlar kilo alır ben kilo veriyorum
Gercekten çok lezzetli gözüküyorBen kızımın doğumunda Bu marka şerbet almıştım... tıklayıp bakabilirsin. Tarifi zaten gelen kutu iceriginde yazıyor. Hatta sonradna 2 paket daha sipariş vermiştim birini annemle diğerini kv ye verdim onlara da hayırlı olsuna gelenlere ikram ettiler. Ben lahusa şerbetini cevizli daha çok seviyorum. Servis edilen bardağın içine 1-2 çay kaşığı tercihe göre ( ben 1-2 yemek kaşığıkoyuyorum kendime) dövülmüş ceviz koyabilirsin.
Oyy masallah saglikla gelsin bn teoriden anlamam hissiyatla tahmin yürütüyorumKızlar nasipse bende mart annesi olacağım. Son adet tarihime göre 12+0 haftalık ama bugün ikili tarama için gittim 12+4 haftalık çıktı bunlarda görüntüleri. Sizce cinsiyeti nedir nub anlayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?