2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Havalar sıcak ondandır hele bir soğusun o zaman göreceğim seni
İnşallah yaa
Hadi bakalım, en yakın hastane mi olacak yoksa esine bırakıp yolda arabada mi doğuracaksin sabırsızlıkla bekliyorum maceralarini
Hahaha keşke o kadar hızlı doğursam
Sadece göbek deliği altında olanlar icin çok kız bebek diyorlarrrr bilginize tabi ne kadar doğru bilinmez
Benim de göbeğin altında

Hadi bakalım, en yakın hastane mi olacak yoksa esine bırakıp yolda arabada mi doğuracaksin sabırsızlıkla bekliyorum maceralarini
ah o bebekler öyle pırt diye cıksa keşke :) benim sancılarım sabah 6 da basladı, dogum da karşıda olacaktı biz öğlen gittik hastaneye ve karlı bir gündü :) aksam 6da hala dogmayınca kalp atısları da yavaslayınca zorunlu sezaryen oldum ben genel anestezi ile. ama boyle hikayeler oluyor tam hastanenin önüne gelmişler bebek dayanamamıs arabada dogmus :) Allah doğumlarımızda hepimize kolaylık versin canlar

Benim de rüyamda 1 martta suyum geliyor ama sancım açılmam olmuyor baya bekliyoruz sonra doktor sezeryana alıcam daha fazla bekleyemeyiz diyip sezeryana alıyordu beni bakalım gerçekte nasıl bi süreç olucak

Evet canım haklısın düşünemedim orasını bende randevu alıp gitmeyi düşünüyorum

Benim de rüyamda 1 martta suyum geliyor ama sancım açılmam olmuyor baya bekliyoruz sonra doktor sezeryana alıcam daha fazla bekleyemeyiz diyip sezeryana alıyordu beni bakalım gerçekte nasıl bi süreç olucak
hadi ya :) sürecimiz benzemesin oğlum da 1 mart dogumlu :) aynen bu şekilde oldu suyum geldi bayag bekledik açılma 4 cm de kaldı. inşallah gerçekte hayırlısıysa normal doğumla çok bekletmeden saglıkla gelsin bebegin canım :)
ama sen cok dogum hikayeleri izliyorum dedin, etkilenmiş olabilirsin

Aaa ne kadar da benim rüyam ben bu rüyayı ilk hamile olduğumu öğrendiğimde görmüştüm en sağlıklı şekilde gelsinler inşallah

Ayy kızlarr sanki dünyada ilk ben yaşıyormuşum gibi heyecanlandım. Göbeğinde

sadece altında kasığa iniyor canım
Yaa dimi insan heyecanlanıyor bendede belirgin o çizgi canım benim göbek deliğinin hem üstünde çizgi var hem altında

Kızlar eşimin iş yerinden arkadaşı bebek arabasını satıyor. Başka bir araba hediye edilmiş o yüzden bunu sadece 10 gün kullanmışlar pusetiyle birlikte uyguna bırakacak. Tavsiye eder misiniz kullanan oldu mu bu markayı?

Eklentiler

• Screenshot_20220831_093032_com.android.chrome.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 64
en çok bu modeller kullanılıyor ilk zamanlar, bence güzel biz de kullandık ama arabanın bagajını komple kaplıyor ve biraz agır. 1.5 yastan sonra baston almıstık. magazada ya da arkadasınızdan almadan once inceleyip alırsanız iyi olur

Uygunsa alın bence, ben de bu tarz alacağım.
Çünkü oğlumu okula ben getirip, götüreceğim soğuktan koruyor.

Teşekkür ederim canım

Uygunsa alın bence, ben de bu tarz alacağım.
Çünkü oğlumu okula ben getirip, götüreceğim soğuktan koruyor.
Teşekkür ederim her şey pahalanmış malesef aslında 2.el pek sıcak bakmıyordum ama sadece 10 gün kadar kullanılmış bir de tanıdığımız bildiğimiz temiz bir insan. O yüzden almayı düşündük bakalım

Aynen bnde snn gibiyim. Soğuk ekşi acı şeyler bi nebze yiyorum da baska turluler bni zorluyo. Spora gidiyodum hamile kalabilmek icin 61 den 57 ye düşmüştüm pazartesi ölçüldüm 55 e düşmüşüm ded8gin g8bi insanlar kilo aliyor b8z kilo veriyoruz.
Ama bu ilk aylarin verdigi istahsizlik bnce stres sicak bir araya gelince istah kalmiyo zamanla duzelir diye düşünüyorum sıkma canını. Kuruyemis meyve sebze azar azar da olsa yemeye çalış hic yiyemediginde zorlama tiksinmeyesin.

Gercekten çok lezzetli gözüküyor
Bakacam burada bulabilirsem alip kendime yapacam, tadini bilmesemde şeklinden canım çekti kizzz

Kızlar nasipse bende mart annesi olacağım. Son adet tarihime göre 12+0 haftalık ama bugün ikili tarama için gittim 12+4 haftalık çıktı bunlarda görüntüleri. Sizce cinsiyeti nedir nub anlayan var mı
Oyy masallah saglikla gelsin bn teoriden anlamam hissiyatla tahmin yürütüyorum minik bir kız geliyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…