Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım canım istemese de faydalı şeylerden yemeye zorluyorum kendimi inşallah düzelicezAynen bnde snn gibiyim. Soğuk ekşi acı şeyler bi nebze yiyorum da baska turluler bni zorluyo. Spora gidiyodum hamile kalabilmek icin 61 den 57 ye düşmüştüm pazartesi ölçüldüm 55 e düşmüşüm ded8gin g8bi insanlar kilo aliyor b8z kilo veriyoruz.
Ama bu ilk aylarin verdigi istahsizlik bnce stres sicak bir araya gelince istah kalmiyo zamanla duzelir diye düşünüyorum sıkma canını. Kuruyemis meyve sebze azar azar da olsa yemeye çalış hic yiyemediginde zorlama tiksinmeyesin.
Ben de hamile olduğumu öğrenmeden evvel rüyamda kız bebek görmüştüm, cinsiyet tahminci ve dr kıza benzetti ama daha net değil bakalım ne çıkıcakHamile olduğumu öğrenmeden 1 gece önce rüyamda bana erkek bebek kıyafeti hediye edilmişti. ertesi gün test yaptım hamile olduğumu öğrendim. O yüzden hep kesin erkek olacak diye düşünüyordum şuan 10+4 teyim 2 defadır rüyamda doktor kontrolündeyim doktor bana kızım olacağını söylüyor. çok istiyorum kızım olmasını. hiç rüyasında gören oldu mu? çok mu kafaya takıyorum ondan mı görüp duruyorum acabainstagramdaki sayfa %70 erkek dedi 9+3 lük hiç belirgin olmayan ultrasyon görüntüsüne
kimseyede söyleyip dillendirmek istemiyorum istediğimi sanki bebeğime haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum .
Bana erkek gibi geldi canım sağlıcakla gelsin inşallahMerhaba kızlar ben de Mart annesi olacağım nasipse. 9+3 günlük fotoğrafımız bize de cinsiyet tahmini yapar mısınızEki Görüntüle 3121800
Evet ya dün doktorda erkek diyince artık ikna oldumErkek bebis mi geliyor![]()
HoşbuldumDoktorum erkeğe benzetti hemşire bir arkadaşıma sordum çıkıntı dik kızlarda bu haftalarda paralel olur çıkıntısı dedi haftaya netleşir inşallah
![]()
Merhaba canım, ilk zamanlar bulantı oldu ama öyle kusma olmadı.Şimdi gördğm belli değil sanırım belirtilerin neler bu hamileliğindekusma vs var mı zor geçiyor mu
BEnce kizEki Görüntüle 3121894 banada tahminde bulunun
Hadi hayırlısıGeç kaldım yorum yazmakta ama ben şansımı kızdan yana kullanıyorum![]()
İnşallah öyledir ama istagramdaki sayfaya baktırdım yüzde 80 erkek dedi doktorda erkeğe benzetti erkek olabilir dedi ama inşallah sağlıklı hayırlı kızım olur erkek olsada canım ciğerimdir evlat sonuçtaOy maşallah kız mı aceepp :)![]()
Sağlıkla gelsiinnn
Erkeğe benzettim biraz aslında ama içimden de kız gibi geldi :) Sağlıkla hayırlısı ile gelsin inşallahİnşallah öyledir ama istagramdaki sayfaya baktırdım yüzde 80 erkek dedi doktorda erkeğe benzetti erkek olabilir dedi ama inşallah sağlıklı hayırlı kızım olur erkek olsada canım ciğerimdir evlat sonuçta
Ben 14+5 oldum hala söylemedik ailelereSelam kızlar
Bu hafta tatildeyim :) Bakamıyorum. İşle ilgili yapmam gereken bir şey çıktı, o yüzden açtım bilgisayarı. İnşallah herkes iyidir ve bebişlerden de güzel haberler gelmiştir
Kuzenime geldik dün. Bir türlü cesaret edip söyleyemiyorumCuma annemlere gidiyoruz. Daha kuzene bile söyleyemiyorum annemlere nasıl söylücem acaba
Bu arada geçen cuma görmüştük yavruşu. İnsan da her gün korkuyor, ben böyle söylücem ama inşallah sağlıklıdır yavruşum yaa.. Hep endişe.. Herkese mutlu sağlıklı günleeerr
![]()
Ah bunu yaşamayan var mı biz de söyledik yakın çevremize ama her söylediğimde acaba diyorum…Selam kızlar
Bu hafta tatildeyim :) Bakamıyorum. İşle ilgili yapmam gereken bir şey çıktı, o yüzden açtım bilgisayarı. İnşallah herkes iyidir ve bebişlerden de güzel haberler gelmiştir
Kuzenime geldik dün. Bir türlü cesaret edip söyleyemiyorumCuma annemlere gidiyoruz. Daha kuzene bile söyleyemiyorum annemlere nasıl söylücem acaba
Bu arada geçen cuma görmüştük yavruşu. İnsan da her gün korkuyor, ben böyle söylücem ama inşallah sağlıklıdır yavruşum yaa.. Hep endişe.. Herkese mutlu sağlıklı günleeerr
![]()
Bende rüyamda bebek emzirdim çok etkilenmiştim ama cinsiyetini hatırlamasamda sanki erkek gibiydi mavili bir şeyler hatırlıyorum hayır olsun inşallahBen de bugün rüyamda kız bebek emziriyordum.
Yarın kontrolüm var bakalım bir şey diyecek mi doktorum
Selam kızlar
![]()
ayni ben :) soyledik ve p.esi kontrole gittim ama hala tedirginim, bir dahaki kontrole kadar da zaman nasıl gecicek bilmiyorum. siz bayag beklemişsiniz ya nerdeyse 4 aylık olacakBen 14+5 oldum hala söylemedik ailelerebu hafta söyleyelim artık diyoruz. Hep bi tedirginlik oluyor daha yeni kontrole gittim ama yine de söylemeden önce bi daha mı gitsem diyorum
![]()
Kız nasıl sabrettiniz bu kadarBen bir hafta önce annemler gittim; eşim sürekli hadi söyle hadi söyle.. ben bir türlü cesaret edemiyorum. Sonra annem bana sordu, sen de bir haller var diye de öyle diyebildim. Daha da kimseye diyemem sanırımçocuklara da henüz demedik
Kız nasıl sabrettiniz bu kadar![]()