2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bebeğinin sağlıklı olduğuna o kadar eminim ki. Sabah bir arkadaşımız daha stres yaşadı böyle. İkinizde de kötü birşey olmayacağına eminim. Ama böyle sonuçlar da çıkıyor. Gerçekten test yaptırmamak geçiyor içimden

Bu ikili testlerle ilgili çok farazî değerler çıkıyor bence kafanı kötüye yorma canım.

Ayy çok şükür canım gözün aydın cok sevindim ayrıca bu süreçteki güçlü duruşun kendini bırakmayışın için de ayrıca tebrik ediyorum

Çok sevindimmmmmm

Ohh çok sevindim canım guzelliklerle ilerlesin benim de içime kız doğdu

B beyzosh böyle ipe sapa gelmeyen açıklamaları da hiç anlamıyorum ortada değer ne demek insanı illa panik ediyorlar. Senin ölçümlerin iyi değil miydi burun ense? Ben de bi sorun çıkacağını hiç sanmıyorum açıkçası kaç yaşındaydın?

Üzme kendini canım 2li testte kesin çıkmıyor olma ihtimali olabilir diyorlar ve bir sonra ki taramayı istiyorlar orada netleşiyor. Eminim güzel sonuçlar alacaksın sen de canım gönlünü ferah tut yeter
İnşallah canım yarın belli olacak bakalım..

Kendini strese sokma canım kötü birşey çıkacağını düşünmüyorum ben açıkçası ki bu ikili testlerde birçok şey duyduk. Allah büyüktür neyseki bak yarın gideceksin en azından çok beklemeden doktor açıklamış olur kafan da rahatlar

Evet burun ense gayet güzel demişti. Yaşım 27. Gerçekten keşke eski zamandaki gibi olsaydı dedim bugün. Ne test ne ultrason hiç bişey...

İnşallah hepimiz iyi olalım hastalıklar olumsuzluklar uzak dursun güzel enerjilere ihtiyacımız var

Ohhh canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina
Rabbim hicbirimizi evlatlarimizin sagliklariyla sinamasin.

Ayricaaa cinsiyeti de tebrik ediyoruuumm boylece ben de ilk tahminimi tutturmus oldummm. Sana ben de erkek demistim
Hatta Leedong un da kiz oldugunu dusunuyordum ama onu ifade etmemistim, kendimce 2’de 2’yim hahah

Evet aslında şehir dışındayım pazartesi gidiyim dedim sonra vazgeçtim çünkü duramayacağım kafama taktım biraz

Çok sevindimm sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz o zamannnn yüzde 51 oranı prens

Oncelikle karamsar olmayin. Strese gercekten gerek yok, bu test yani degil tarama testi. Doktorunuzla bi konusun bakalim, ona bize yazarsaniz yorum yapariz. Degil mi Mart Anneleri :)

Çok sevindim gerçekten Ben de yarın güzel haberler alırım umarım

Oncelikle karamsar olmayin. Strese gercekten gerek yok, bu test yani degil tarama testi. Doktorunuzla bi konusun bakalim, ona bize yazarsaniz yorum yapariz. Degil mi Mart Anneleri :)
"yani yazmisim; tani olacak o" ( telefon ingilizce surekli degistiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…