2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bence de kimsenin gelmemesi iyi,ilk doğumumda eşim hariç yanımda kimseyi istemedim…izni bitene kadar eve çıktığımda da o şekilde devam ettik,biraz bebek büyüdü mü 10 gün biri 10 gün biri geldi…sürekli yanımda birine ihtiyaç duymadım

Şakacı minik güzel yemekler ye de bi kendine gelsin annesi

Ben de kimse gelsin istemiyorum, bakalım. Herkesin gönlünü göreceğim derken insan kendini bebeğini ihmal ediyor, canı sıkılıyor. Allah yardım eder inşallah, kimseye muhtaç etmez

Ayyy benimki de oturarak uyuyodu baya sarstık uyandırmak için hahah

Ay cok tatlısın Yeğen vermeyenler, çocuk yapmayan konu komşu arkadaş utansın Biraz yeni doğan al. 3,5 kilodan falan fazla doğarsa çok kullanamayabilirsin onu da, 1den devam edersin. Gerci ben de unuttum, bakma

İnan bende hiç ihtiyaç duymadım birine ama gelme desem kaos çıkar oyuzden kendimi kasmadan akışına birakicam

Bence de hic olumsuz dusunmeyin. Ben de 36 yasindayim. ve troid ilaci kullaniyorum. Muhtemel benimki de riskli cikacak. Bu tamamen istatistikle ilgili. Allah in izni ile Dua edin bir sey olmaz insallah. Allah bilir, neyse hayirlisini verir

hepinize desteğiniz için çoook teşekkür ederim. bugün gideceğim doktorda muayene ettikten sonra ne derse o şekilde hareket edeceğim. bende biliyorum aslında bu verilerin her zaman doğru sonuç vermediğini ama insan strese giriyor.

çok sağolun iyiki varsınız.

Selam kızlar
Çok okuyamadım herkes ve bebecikler iyidir inşallah
Bugün oğluma söyledik Duygusal anlar yaşadık.. Ben de heyecan yaptım. Doktora gittik, kalp atışını dinlettik yavruma Şükür olsun Gözler dolmalı, yaşlar akmalı bir sabah oldu Allah herkese nasip etsin Haftaya da ailelere soylucez inşallah. Simdi söyleyince biraz daha stres oldum. İnşallah Allah umutlarimizi boşa çıkarmasın, sağlıkla kavusalim hepimiz Bu da yavruşun fotosu ama yine cinsiyet anlaşılmıyor bence. Ne dersiniz 9+3

Eklentiler

• 20220826_134658.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 80
Ayy maşallah ne güzel duygular bunlar. İçime kız doğdu

Kızlar demiştiniz ya ücretsiz tahmib yapıyor diye instagramdan yazdım yüzde 90 kız dedi bakalım doktor da kız gibi ama net değil demişti erkeksen de fark etmez annecim çok sevicez seni
Bana da yüzde 90 kız dedi, bi arkadaşa da yüzde 80 erkek dedi onun netleşti erkekmiş burda bi topikte atanların hepsinin cinsiyetini doğru bilmiş bakalım bizimkiler de tutacak mı

Canım şimdi gördüm. Doktorun ayrılacak olması da kötü olmuş. Üstüste gelmis ya.. Dur bakalım canım. 30 yaş üstüne kötü oranlar gelebiliyor. Zaten biliyorsun bunlar sadece oran. Net bir sonuç değil. Burun kemigine baktı mı? Bir de 3lu test yapılıyordu. Onunla ilgili bir şey dedi mi? Gerekirse nifty yaptirirsin. Güzel düşünmeye çalış canım. Allahım sağlıkla kavuşturacak inşallah

Şuan fakultedeyim kızlar, umarım güzel şeyler duyarım o kadar tedirginim ki....
Ne oldu canım Çıktın mı? Hadi inşallah hayırlı mutlu haberlerle
Ayy maşallah ne güzel duygular bunlar. İçime kız doğdu
Saol canım Hadi bakalım ne çıkacak.. 2 hafta sonra gidecegim kismetse. Bakalim daha net görebilecek miyiz Benim doktor biraz temkinli. Oglanla gittik, boyle ona bile bir bozuldu sanki hani cocuga söylemek icin erken gibisine Cinsiyeti de geç soyler gibime geliyor. Beklicez bakalim..
Allah hep mutluluklar yaşatsın hepimize inşallah

Bana da yüzde 90 kız dedi, bi arkadaşa da yüzde 80 erkek dedi onun netleşti erkekmiş burda bi topikte atanların hepsinin cinsiyetini doğru bilmiş bakalım bizimkiler de tutacak mı
Salı doktora gideceğim, bakalım bana ne diyecek orası 11+5 te

hastaneden ayrılacağını söyleyince başka bir şey sormadım. bugün doktor detaylı muayene etsin test sonucuna baksın bakalım ne derse belki başka birine daha danışırım kafam karışık biraz.

hastaneden ayrılacağını söyleyince başka bir şey sormadım. bugün doktor detaylı muayene etsin test sonucuna baksın bakalım ne derse belki başka birine daha danışırım kafam karışık biraz.
Burun kemiğine falan bakılacak canım. Bebeği de incelemek gerekiyor yani. Öyle bir testle hiçbir şey belli olmaz. Her şey yolundadır inanıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…