2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Saol teşekkür ederim cnm benim kız olacak inşallh rabbim için verirse. Bu ikinci kızım olacak diğeri 11 yaşında Allah’a bin şükür
MASALLAH Allah size 2 tane cennet kapisi nasip etmiş hamd olsun saglikla gelsin İNSAALLAH demekki kiz cocuklari biraz nazlı oluyor ya ondan bu kusmalar falanbenim de bir oğlum var bakalim gönlümüzden kiz geciyor ama yeterki saglikli olsun diyoruz

Çok güzel insan olmadığını düşünüp beklentiye girmeyince öğrendiğinde daha bir şoka giriyor inşallah sağlıklı şekilde doğarlar

Kızlar günaydın kontrolüm vardı bugün. Kendi doktorum doğuma gitmiş başka bir doktor ilgilendi. Devlet hastanesi sürprizlerle dolu Ama izmirde olan arkadaşlara Çiğli eğitim araştırmayı çok tavsiye ediyorum. Bugüne kadar 3 doktor ilgilendi benimle. 3ü de ayrı ilgiliydi. Ki biri acilde olmasına rağmen pek bi tatlış bi doktorduMinnoşum büyümüş kolları da gördük ama bi türlü durdurup net görüntü alamadık 9+0 bugün normalde. Doktor önce bi 8+3 ölçüyorum dedi. Uğraştı uğraştı 8+5e çıkardı. Biraz daha uğraşsa doğuracak büyüklüğe çıkaracaktık Neyse 1-2 gün fark önemli değilmiş vajinalde net ölçü alınırmış ama gerek yok dedi. Cihaz çok harika değil zaten öncekinde de vajinal bakıp kalp atışı görmüştük. İkili taramada net ölçüm yapılır dedi. Perinatolojiye gideceğim 2-2,5 hafta sonra. Minik civcivim nihayet bebeğe benzemiş çok duyguluyum

Canım çok sevindim ne mutlu sana evet ultrasonda 1-2 gün oynayabiliyormuş bende de oldu devlette mi perinatolojiye yönlendirdi

Benim de oğlum var
Eşim kız çocuk cok istiyor ama benim içimden hep erkek geçiyor.
Sağlıklı, hic bir sorunu olmasın da evlat her türlü sevilir
Günaydın kızlar biz artık ördek yavrusu olmuşuz
Günaydın yerim yaa
Biz de 11+0 olduk bugün

Benim de oğlum var
Eşim kız çocuk cok istiyor ama benim içimden hep erkek geçiyor.
Sağlıklı, hic bir sorunu olmasın da evlat her türlü sevilir

Günaydın yerim yaa
Biz de 11+0 olduk bugün
Tabi ki oyle ALLAH sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin İNSAALLAH hepimize

Canım çok sevindim ne mutlu sana evet ultrasonda 1-2 gün oynayabiliyormuş bende de oldu devlette mi perinatolojiye yönlendirdi
Teşekkür ederim canım kadın doğum doktoru takip gerektiren hasta olarak sisteme giriş yapınca mhrsden randevu alınıyor. Sekretere gidip sordum randevu bulmamın kolay olduğunu söyledi. Şu an mhrsde önümüzdeki haftanın randevuları açık ve bomboştu. Haftaya bakarsam açılmış olur benim istediğim tarihlerde. İzmir için sadece eğitim araştırma hastanelerinde perinatoloji bölümü var. 1 saat arayla randevu koymuşlar. İlgilenilir diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun canım.. dinlenmene bak. Ateşin olmasa da ağrın varsa bence parol iç. O ağrıalra dayanmak çok zor çünkü. Geçmiş şükür, inşallah olmaz bir daha.. Ben hamile değilken olmuştum. Normalde Parol benim ağrılarımda hiç işe yaramaz, covidde o kadar çok bacak ağrılarım olmuştu ki ağlıyordum artık.. ama Parol iyi geliyordu çok şükür. O da geçirmese ne yapardım bilmem.. Allah yaşatmasın bir daha.. İnşallah sen de bir an önce sağlığına kavuşursun canım
Ya ben de sordum da oyle olunca soyledi bunu ama bir yandan da cok da onemli olmadigini vurguladi niye dersen kapidan gecemeyen kilolarda gebeler gormus, oyle olmadigin surece takmiyor anlasilan
Hahahah İyiymiş ne güzel.. Ben de benim doktordan bu performansı bekliyorum :)
Uzun olsun canım ne önemi var. Sıkılmışsın anlat tabi..
Bence sen çok haklısın.. 3 tane de çocuk olsa, değil vefat eden birinin ismi olsun, 1 tanesine bile içine sinmeyen bir isim koymak olmaz.. Ömür boyu isme karşı bir huzursuzluğun olacak. Hiç olacak şey değil.. ki ben de asla taraftar değilim vefat eden birinin ismini koymaya. Asla izin vermezdim. Üstelik kendi kızı varmış. Bir şekilde sakince konuşup anlaşırsınız inşallah canım. Kendini zorunlu hissedip de kabul etme bence. Zorunlu değilsin.
Kalp atışını duyunca istiyor aslında çoğu doktor, benim öyle oldu 5-6 tüp kan verdim bir de idrar.
Benimki söylemedi valla, benim de aklımdan çıkmış. Sormadım. Sağlık ocağı istemişti daha önce. Kan verdim ama onlar da bir şey demedi. Ben de baya kan vermiştim oysa ki. Artık sonrakinde sorarım.
Ben daha kucucukken bebekle oynarkenden kizim olsun adini Efsane koyacam dedim taaki evlenene kadar, çünkü kayinvalidemin ismi Efsane Kendisini de çok severim. Ama sirf Bu yuzden bu ismi direk eledim.
Yaaa hahaha Zaten çok nadir bulunan bir isim bence, nasıl böyle bir şey denk gelmiş olabilir Kader diyelim hahaha
Heheheh Olsun ya neyse ki zayıfmışsın zaten :) Sağlık olsun da. Verirsin kiloları
Maşallah maşallah Sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin inşallah
Günaydın kızlar biz artık ördek yavrusu olmuşuz
Yaaa Oy yeriz o ördeği Maşallah Baya büyümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…