MASALLAH Allah size 2 tane cennet kapisi nasip etmiş hamd olsun saglikla gelsin İNSAALLAH demekki kiz cocuklari biraz nazlı oluyor ya ondan bu kusmalar falanSaol teşekkür ederim cnm benim kız olacak inşallh rabbim için verirse. Bu ikinci kızım olacak diğeri 11 yaşında Allah’a bin şükür
Günaydın canmGünaydın kızlar
Çok güzelBeni görseniz gülerdiniztest yapmama inadı vardı bende hiç belirtim yok olmadı negatif görcem istemiyorum dedim eşime. Regl günüm regl ağrılarım başladı dedim geliyor hatta bi ağrı kesici mi içsem dedim sonra biraz daha artsın ağrı öyle içeyim dedim. 1 2 saate doktorum aradı bugün regl günün test yaptın mı diye. Hocam regl olucam ağrılarım var dedim, sen bırak onu regl olmadıysan test yap dedi. Eve geldik akşam eşim illa test yap test yap diyor offf iyi dedim duşa da giricem tişörtü pantolunu falan çıkardım yaptım testi bi baktım kıpkırmızı iki çizgi sonrası çığlık kıyamet evin içinde koşturmacalar
Allah razı olsun çok teşekkür ederimBaşınız sağolsun arkadaşımKararın çok doğru. İsminin kaderini yaşar mı insan onu pek bilemem ama seni etkileyeceği kesin. Yepyeni güzel bir isim seçersiniz yavrunuza
Canım çok sevindim ne mutlu sanaKızlar günaydınkontrolüm vardı bugün. Kendi doktorum doğuma gitmiş başka bir doktor ilgilendi. Devlet hastanesi sürprizlerle dolu Ama izmirde olan arkadaşlara Çiğli eğitim araştırmayı çok tavsiye ediyorum. Bugüne kadar 3 doktor ilgilendi benimle. 3ü de ayrı ilgiliydi. Ki biri acilde olmasına rağmen pek bi tatlış bi doktordu Minnoşum büyümüş kolları da gördük ama bi türlü durdurup net görüntü alamadık 9+0 bugün normalde. Doktor önce bi 8+3 ölçüyorum dedi. Uğraştı uğraştı 8+5e çıkardı. Biraz daha uğraşsa doğuracak büyüklüğe çıkaracaktık Neyse 1-2 gün fark önemli değilmiş vajinalde net ölçü alınırmış ama gerek yok dedi. Cihaz çok harika değil zaten öncekinde de vajinal bakıp kalp atışı görmüştük. İkili taramada net ölçüm yapılır dedi. Perinatolojiye gideceğim 2-2,5 hafta sonra. Minik civcivim nihayet bebeğe benzemiş çok duyguluyum
Benim de oğlum varMASALLAH Allah size 2 tane cennet kapisi nasip etmiş hamd olsun saglikla gelsin İNSAALLAH demekki kiz cocuklari biraz nazlı oluyor ya ondan bu kusmalar falanbenim de bir oğlum var bakalim gönlümüzden kiz geciyor ama yeterki saglikli olsun diyoruz
GünaydınGünaydın kızlar biz artık ördek yavrusu olmuşuz
Tabi ki oyle ALLAH sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin İNSAALLAH hepimizeBenim de oğlum var
Eşim kız çocuk cok istiyor ama benim içimden hep erkek geçiyor.
Sağlıklı, hic bir sorunu olmasın da evlat her türlü sevilir
Günaydınyerim yaa
Biz de 11+0 olduk bugün
Minik civciv seniiiiGünaydın kızlar biz artık ördek yavrusu olmuşuz
Tabi ki oyle ALLAH sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin İNSAALLAH hepimizeBenim de oğlum var
Eşim kız çocuk cok istiyor ama benim içimden hep erkek geçiyor.
Sağlıklı, hic bir sorunu olmasın da evlat her türlü sevilir
Günaydınyerim yaa
Biz de 11+0 olduk bugün
Teşekkür ederim canım kadın doğum doktoru takip gerektiren hasta olarak sisteme giriş yapınca mhrsden randevu alınıyor. Sekretere gidip sordum randevu bulmamın kolay olduğunu söyledi. Şu an mhrsde önümüzdeki haftanın randevuları açık ve bomboştu. Haftaya bakarsam açılmış olur benim istediğim tarihlerde. İzmir için sadece eğitim araştırma hastanelerinde perinatoloji bölümü var. 1 saat arayla randevu koymuşlar. İlgilenilir diye düşünüyorumCanım çok sevindim ne mutlu sanaevet ultrasonda 1-2 gün oynayabiliyormuş bende de oldu devlette mi perinatolojiye yönlendirdi
Çok geçmiş olsun canım.. dinlenmene bak. Ateşin olmasa da ağrın varsa bence parol iç. O ağrıalra dayanmak çok zor çünkü. Geçmiş şükür, inşallah olmaz bir daha.. Ben hamile değilken olmuştum. Normalde Parol benim ağrılarımda hiç işe yaramaz, covidde o kadar çok bacak ağrılarım olmuştu ki ağlıyordum artık.. ama Parol iyi geliyordu çok şükür. O da geçirmese ne yapardım bilmem.. Allah yaşatmasın bir daha.. İnşallah sen de bir an önce sağlığına kavuşursun canımKızlar tek tek alıntılıyamadım, tek şikayetim baş ağrısı diyebilirim şuan kafam gülle gibi sürekli uyuyup uyanıyorum bacak ağrılarım geçti, ateşim çıkmadı şükür. Eşim sürekli bişeyler yedirmeye çalışıyor ben de kendimi zorlayıp yiyorum inşallah iyi olacağım
HahahahYa ben de sordum da oyle olunca soyledi bunu ama bir yandan da cok da onemli olmadigini vurguladiniye dersen kapidan gecemeyen kilolarda gebeler gormus, oyle olmadigin surece takmiyor anlasilan
Uzun olsun canım ne önemi var. Sıkılmışsın anlat tabi..Kızlar
Çok moralim bozuk
Eşimle tartıştık az önce ve belki çoğunuza komik gelecek daha çok erken ama hem de isim konusunda.
Yani şöyle özetlemek gerekirse kısaca
İlk çocuğumuz olacak ve ben üçüz gebeyim 9 haftalık henüz cinsiyetleri bile belli değil
Ancak eğer oğlumuz olursa eşim biz evlenmeden vefat eden erkek kardeşinin ismini koymak istiyormuş ben de vefat eden birinin ismini 3 ü de erkek olsa bile ya da kendi vefat etmiş yakınım olsa bile koymayacağımı söyledim psikolojik olarak istemediğimi sanki koyarsam o da aynı kaderi yaşayacakmış gibi hissedeceğimi söyledim
Ayrıca şöyle bir durum da var
Eşimin vefat eden erkek kardeşi vefat etmeden önce (hiç görmediğim eltimden) boşanmış (bu arada biz 2 yıllık evliyiz) ve şu an 20 yaşlarında 1 kız çocuk var ve kayınpederim bu kız yetim olduğundan bütün varını yoğunu bu kız torununa harcıyor özellerde okutuyor eski gelinin tüm masraflarını karşılıyor (durumu çok iyi kayınpederimin)
Eşim vefat eden kardeşi dahil 4 kardeş olmasına rağmen kayınpederim yalnızca bu kıza yardım ediyor
Kayınpederim ayrıca Kendi kızıyla hiç görüşmüyor kaçarak evlendiği için
Diğer çocuklarında durumu vasat zar zor geçiniyoruz malum hayat pahalı
Bende eşime eşimin vefat eden kardeşinin kızına düşer babasının ismini koymak dedim ilerde evlenince
Sizce ben mi abartıyorum ne diyeceğimi şaşırdım
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin
Benimki söylemedi valla, benim de aklımdan çıkmış. Sormadım. Sağlık ocağı istemişti daha önce. Kan verdim ama onlar da bir şey demedi. Ben de baya kan vermiştim oysa ki. Artık sonrakinde sorarım.Kalp atışını duyunca istiyor aslında çoğu doktor, benim öyle oldu 5-6 tüp kan verdim bir de idrar.
Yaaa hahahaBen daha kucucukken bebekle oynarkenden kizim olsun adini Efsane koyacam dedim taaki evlenene kadar, çünkü kayinvalidemin ismi EfsaneKendisini de çok severim. Ama sirf Bu yuzden bu ismi direk eledim.
HehehehPeki benim 6 7 kilo almamŞaka gibiyim sürekli yemek düşünüyorum arada mideme ağrı girmese tam gaz devam edicem 34 bedenden 38 e çıktım. Doktorum hatırlatma mesaj attı geçen hafta ve bu hafta Yediklerimize dikkat edelim abartmayalım kilo almayalım diye
Maşallah maşallahKızlar günaydınkontrolüm vardı bugün. Kendi doktorum doğuma gitmiş başka bir doktor ilgilendi. Devlet hastanesi sürprizlerle dolu Ama izmirde olan arkadaşlara Çiğli eğitim araştırmayı çok tavsiye ediyorum. Bugüne kadar 3 doktor ilgilendi benimle. 3ü de ayrı ilgiliydi. Ki biri acilde olmasına rağmen pek bi tatlış bi doktordu Minnoşum büyümüş kolları da gördük ama bi türlü durdurup net görüntü alamadık 9+0 bugün normalde. Doktor önce bi 8+3 ölçüyorum dedi. Uğraştı uğraştı 8+5e çıkardı. Biraz daha uğraşsa doğuracak büyüklüğe çıkaracaktık Neyse 1-2 gün fark önemli değilmiş vajinalde net ölçü alınırmış ama gerek yok dedi. Cihaz çok harika değil zaten öncekinde de vajinal bakıp kalp atışı görmüştük. İkili taramada net ölçüm yapılır dedi. Perinatolojiye gideceğim 2-2,5 hafta sonra. Minik civcivim nihayet bebeğe benzemiş çok duyguluyum
YaaaGünaydın kızlar biz artık ördek yavrusu olmuşuz
Evet canım benmde öyle işteBende de var canım, bi hassasiyet var sanki orada.
Elimle dokununca da orada el kadar sertlik var sanki
Doğuma kadar yüzüstü yatmak yok anlaşılanBende yatamıyorum canım karnım sanki izin vermiyor yüzüstü yatmaya
Günaydın canm cips yediğinden beri midem iyi oldu ya sanki ilacım cipsteymis kusma olmadı ama ara ara bulantı devam ediyor inşallah seninde hafifler biran önceGünaydın kızlar, en güzel haberlerle gününüz güzelleşsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?