2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ya ben de sordum da oyle olunca soyledi bunu ama bir yandan da cok da onemli olmadigini vurguladi niye dersen kapidan gecemeyen kilolarda gebeler gormus, oyle olmadigin surece takmiyor anlasilan
Ben ilk kontrolden bu yana 3 kilo almışım. Doktorum imalı imalı birdahakine bu kadar kilo alırsan külahlari değişiriz dedi

Beni çok şaşırtan hamilelikte ortaya acıkıp bi anda yükselmesi sürekli... doğumdan sonrada azalarak gecmesi. Gerçekten çok ilginç bu bünyemiz hormonlar neler yapıyor bizlere en azından tecrubeliyim şuan, çıksa da dogumdan sonra azalacağını biliyorum

Son düzenleme:
En son gittiğiniz ve gideceğiniz kontrollerinizin arası kaç hafta kızlar? Ben en son 8 de gittim 12 13 gibi gidicem. İnsan merak ediyor
Normalde eğer bir sorun yoksa doktor 3veya 4 haftada bir çağırır 30 lu haftalara kadar. Sonra duruma göre 15 günde 1 e düşürür ve genellikle 34-36 li haftalarda sonra her hafta çağırıyorlar. Benim ilkinde öyleydi mesela. Son kontrole kadar şimdiki süreçte de 3 haftada bir çağırdı. Son kontrolüm 19 Ağustos'tu. 26 Ağustosta tekrar ek kontroller ve testler için çağırdı bakalım.
İkinci gebelik mıdır bilmiyorum ama sağlıklı olduğunu bileyim görmesem de olur modundayim şuan.

Son düzenleme:
Kızlar 2 Eylül'de hem kontrolüm var hemde evlilik yıldönümüm inşallah cinsiyeti öğrenirim de eşime güzel bir sürpriz yaparım
Sizin çok güzel bir tesadüf olmuş .,öğrenirseniz cinsiyeti çok güzel supriz olur
Bizim evlilik yildonumu yarın kontrolüm cuma, ki o zaman bile cinsiyet tahmininde bulunmaz doktorum biraz fazla garantici biri. Eylül un 29 unda eşimin doğum günü tahminen o zamana kadar ogrenmis olurum diye düşünüyorum , tutabilirsem çenemi eşime supriz yaparım bende

Sağol canım inşallah şu günü bi atlatsam sanki yarın daha iyi olacak baş ağrısı beni bitirdi ömür boyu başım ağrıcakmış gibi hissediyorum
Ay seni çok iyi anlıyorum evet ilk gün fena oluyo parol al ben aldım bolca malesef. Acil şifalar diliyorum

Kızlar
Çok moralim bozuk
Eşimle tartıştık az önce ve belki çoğunuza komik gelecek daha çok erken ama hem de isim konusunda.
Yani şöyle özetlemek gerekirse kısaca
İlk çocuğumuz olacak ve ben üçüz gebeyim 9 haftalık henüz cinsiyetleri bile belli değil
Ancak eğer oğlumuz olursa eşim biz evlenmeden vefat eden erkek kardeşinin ismini koymak istiyormuş ben de vefat eden birinin ismini 3 ü de erkek olsa bile ya da kendi vefat etmiş yakınım olsa bile koymayacağımı söyledim psikolojik olarak istemediğimi sanki koyarsam o da aynı kaderi yaşayacakmış gibi hissedeceğimi söyledim
Ayrıca şöyle bir durum da var
Eşimin vefat eden erkek kardeşi vefat etmeden önce (hiç görmediğim eltimden) boşanmış (bu arada biz 2 yıllık evliyiz) ve şu an 20 yaşlarında 1 kız çocuk var ve kayınpederim bu kız yetim olduğundan bütün varını yoğunu bu kız torununa harcıyor özellerde okutuyor eski gelinin tüm masraflarını karşılıyor (durumu çok iyi kayınpederimin)
Eşim vefat eden kardeşi dahil 4 kardeş olmasına rağmen kayınpederim yalnızca bu kıza yardım ediyor
Kayınpederim ayrıca Kendi kızıyla hiç görüşmüyor kaçarak evlendiği için
Diğer çocuklarında durumu vasat zar zor geçiniyoruz malum hayat pahalı
Bende eşime eşimin vefat eden kardeşinin kızına düşer babasının ismini koymak dedim ilerde evlenince
Sizce ben mi abartıyorum ne diyeceğimi şaşırdım
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin

Evet canm iki senedir kutlayamadik hep bi aksilik oldu bu sefer büyük bir fırsat oldu benm icin soylemezse Dr başka bir Dr a bile gitmeyi aklıma koydum illa öğrenmem lazım seninki de doğum gününe güzel bir sürpriz olur ama ne yalan soyliyim bende öğrensem catlardim söylemezsem eşimden bişey gizleyemiyirum

Kendini daha iyi hissedeceğini düşünüyor olabilir ama bana da yanlış geliyor daha dün bununla ilgili bi video izledim. Etkileniyormuş gerçekten çocuk. Bu konuyu araştırıp eşine izah etsen belki anlar kendisi de

Ay seni çok iyi anlıyorum evet ilk gün fena oluyo parol al ben aldım bolca malesef. Acil şifalar diliyorum
Bana ateş olmadığı sürece içme dedi ama dayanamıcam içicem bi tane en azından rahat uyurum gece
Canım diğer meseleleri bilmiyorum ama ölmüş birinin ismini vermek onun ağır enerjisini çocuğa aktarıyor. Bana da ölmüş birinin ismi konmuş ve zaman zaman cidden o ağır enerjiyi üzerimde hissediyorum hatta keşke iki isim koysalardı da diğerini kullansaydım diyorum isim analizi yapan uzmanlarda aynı şekilde söylüyor eşine güzel bi şekilde açıklarsan video falan izletirsen belki ikna olur. Hem kardeşinin kendi kızı varmış belki ilerde o koymak ister babasının adını öncelik onun bence

Ben ilk kontrolden bu yana 3 kilo almışım. Doktorum imalı imalı birdahakine bu kadar kilo alırsan külahlari değişiriz dedi
İlk kontrolden bu yana ben de 2 kilo aldim. Ama seninle hafta farkimiz var, yani hemen hemen ayniyiz Ya keske benim doktorum da seninki gibi bisiler dese de ben de bi kendime cekiduzen verme geregi hissetsem. O boyle sallamadikca ben de “doktorum bisi olmaz dedi, yiyecegim” diyorum ve yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…