2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Erkek bu annesi

İşin ilginç tarafı bende tansiyon da yüksek değil aksine düsük şimdi on gün sonra tekrar idrar tahlili istedi düşmüş olacağını umuyorum dedi umarım öyle olur dünden beri biraz sıkılmadım desem yalan. Çok teşekkür ederim.

Merhaba kızlar

Nasilsiniz arkadaslar? Bugun harika bir gun olur insallah harika haberler aliriz

Bu arada dünkü kızdığım gebe arkadaş Şubat annesiymiş gerçi o gruba da dahil olmamış ama ben nasıl 2yi 3 gorduysem bizden sanmistim

Rheaa umarım herşey yolunda gider cuma günü dedin sanirim iyi haberlerini alırız biraz grupta olumsuz gidişattan kaynaklı bende o gün yazdığıma pişman olmuştum çünkü herkesin morali bozuluyor gerçekten ama kötü niyetli bir durum olmadığını biliyoruz ondan istersen anlatabilirdin biz seni dinlerdik Anne olmak bir çeşit delilik zaten senden duymasa başkasından duyar bir şeyler kendini tribe sokar anne ben ara ara giriyorum çok yansıtmamaya çalışsam da o gün patladım sadece 2 3 gündür herkesin olumsuz hikayelerini dinleyip gittim doktor da oyle deyince isi size bile yansittim halbuki 1 gun yani bekle degil mi

Neyse ben cinsiyet tahmini yapacaktım sana ben bebeğinin kız olduğunu düşünüyorum çünkü bu fotoğrafın aynısı sanki bende vardı kızımda o kadar benziyor ki evde olsam bulur atardım gerçi hepsi benziyor gibi ama bir kere daha olmuştu bu baya dejavu gibi olmustum resim de aynı öyle oldu benim için

Günaydın kızlar birazdan kontrole gidicem bana dua edin

Günaydın canım iyi haberlerle gel inşallah

Amiiiin tüm dualarına cani gönülden katılıyorum canım

Kızlar gruptan ayrılmak zorunda kaldım ama hala girip okuyorum yazdıklarınızı hele cinsiyet tahmini falan yaptıkça en az sizin kadar içim kıpır kıpır oluyor sağlıcakla gelsin bebişleriniz

Canım Allah inşallah sana da en yakın zamanda güzel bir haber verecek gönlü güzel insanlar bu mükafatı hak ediyor herkes yapamaz bunu başkasının sevincine sevinirsin belki ama kaybın varken zordur normalde Allah sana hem sabrını hem de en kısa zamanda mükafatını versin inşallah

Kuzum vallahi hiç bildiğim bir konu değil ama umarım en kısa zamanda düzelir ve sen de mutlu şekilde devam edersin gebeliğine

Yaa Allah yardımcın olsun çok zor insAllah bir an önce hafifler

Selam teyzelerim her şey yolunda görünüyor, ense ve burun kalınlığı güzel. Asprine devam, omega 3, kan ilacı ve d vitamini verdi. Cinsiyet tahmini de yaptı bakın bakalım Eki Görüntüle 3116338
Gözünüz aydın canım benim de aynı kontroller bugün 11.30 da heyecanlıyım çok görüntüyü ilk gördüğümde içimden kız geçti

minseo ne güzel de büyümüş yaaaa maşallah diyorum ya küçük insancık olmuşlar içimizde hep :))) hadi merak ettik yaaa söyle lütfen ne cinsiyeti (paşanın) diyecektim Allah söyletiyor valla :)))))

Canım benim.. Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli nasip etsin sana ve kayıp yaşayan tüm arkadaşlarımıza inşallah
Teşekkür ederim kızlar amin inşallah. Çok şükür psikolojim düzelmeye başladı çalışmalara son gaz devam Benim için de dua edin en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğime kavuşabileyim

Selam teyzelerim her şey yolunda görünüyor, ense ve burun kalınlığı güzel. Asprine devam, omega 3, kan ilacı ve d vitamini verdi. Cinsiyet tahmini de yaptı bakın bakalım Eki Görüntüle 3116338
oh maşallah ben erkek diyorum. teorileri anlamayan ve ultrasonda bebeği zor seçen biri olarak orada minik bir p*pi gördüm gibi

Gözünüz aydın canım benim de aynı kontroller bugün 11.30 da heyecanlıyım çok görüntüyü ilk gördüğümde içimden kız geçti

Oy oy büyümüş lokumcuk kız diyorum

oh maşallah ben erkek diyorum. teorileri anlamayan ve ultrasonda bebeği zor seçen biri olarak orada minik bir p*pi gördüm gibi
Doktor yüzde 70 kız dedi apış arasına falan baktık hiç bişey yok cinsiyet çıkıntısını gösterdi yüzde 70 kız dedi

Ayyy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasıl büyüdüler yaa ben teorileri bilmiyorum hissiyatla erkek diyorum hadi bakalım ne çıkacak

Hayırlı haberlerle gel inşallah sen de

Tabi ki canım ben hep dua ediyorum hepiniz çok tatlı çok güzel anneler olacaksınız hepinizin kalbi çok temiz inşallah Allah sizlere de istediğiniz beklediğiniz haberi tez zamanda verir emin olun her gece yatmadan önce sizleri duama dahil ediyorum

Doktor yüzde 70 kız dedi apış arasına falan baktık hiç bişey yok cinsiyet çıkıntısını gösterdi yüzde 70 kız dedi
O zaman kesin kızdır benimki de Kiza benzetiyorum ama emin değilim demişti germekten tahmini çıktı. Şubat sonu ve Mart başında doğuracakların kızı olacak anlaşılan martın ortasından sonrakiler de hep erkek oluyormuş

Çok hızlı patladım ya mesajı yazdım sen o arada cevap vermişsin benim hisler hiç ise yaramıyor anladığım

Ayy minnak bir kız daha doğumdan sonra buralar şenlenecek

bebeği seçtiğimden eminim ama

lavenderbrown bu arada doktor detaylı için Cenk e git dedi 16. haftada alırsın randevu dedi
benim de daha haftam erken olduğu için doktor yönlendirmedi zaten ama ben de cenk beye gideceğim inşallah. arkadaşım da çok sabırla ve dikkatli şekilde titizlikle inceleme yaptığını söyledi. ah gelsin o günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…