Erkek bu annesiŞuan için ufak bir olumsuzluk var ama yakın takip ve kontrol altında. Cuma günü daha net belli olcak bakalım.
Aman herkes iyi olsun kuzum
Canın benin doktorum da yazdığımı dedi. İkili test sadece kan testinden ibaret değil ki. Doktor ultrason kontrolü yapıyor sonra kan tahlili istiyor ya. Doktorum diyor ki ultrason normal ise fetal dna %99 kesin sonuç ama ultrasonda anomali görürse özellikle ense kalınlığı fetal dna tam sonuç vermeyeceği için yaptirmayip direk amniyon sıvısindan test alıyorum boşuna fetal e o kadar para vermeye gerek yok.
Ufak bir olumsuz durum diyelim canım
Yok kız ben burdayım hiçbir yere ayrılmiyorumyelkenler sularda değil yani, güçlü bebekler güçlü annelerin eseri mantığıyla ilerliyorum her şeyin tedavisi var sonuçta kimseye dermansız dert vermesin Rabbim. Doğrusu bende sizleri çok sevdim ya görmesem de sanki yılların arkadaşları gibiyiz burda
Şüpheler vs içimizi kemiriyor ya o yüzden haftaya bir netlessin, kimse aaaa acaba ? Bende var mı soru işareti düşünmesin diye anlatmak istemiyorum pek. Netlessin öyle paylaşırım tabikide
Dur ultrason resimleri arasından guzelcene bir tanesini seçeyim sizin için
İşin ilginç tarafı bende tansiyon da yüksek değil aksine düsük şimdi on gün sonra tekrar idrar tahlili istedi düşmüş olacağını umuyorum dedi umarım öyle olur dünden beri biraz sıkılmadım desem yalan. Çok teşekkür ederim.Kusma ve protein kaçağı arasında ne bağlantı var bilemedim ama bende son 2 ayda çıktı ve tansiyon yuksek seyretti acilen sezeryana aldi doktorum beni o yüzden.kacak olup olmadığını emin olmak için 24 saat tit takibi yapmali diye biliyorum ona gore kardiyoloji yada gereken neyse yonlendirmeli.suabln bunlar icin erken boşuna strese sokmayın kendinizi
Günaydın kızlar birazdan kontrole gidicem bana dua edin
Bu arada herkese günaydın kızlar. Umuyorum bugün herkes güzel haber verir. Artık bütün sıkıntılarımız bitsin grubumuzda bulantısı olanlara da Allah sabır versin tez zamanda kesşn bulantılarımızı
Kızlar gruptan ayrılmak zorunda kaldım ama hala girip okuyorum yazdıklarınızı hele cinsiyet tahmini falan yaptıkça en az sizin kadar içim kıpır kıpır oluyor sağlıcakla gelsin bebişleriniz
İşin ilginç tarafı bende tansiyon da yüksek değil aksine düsük şimdi on gün sonra tekrar idrar tahlili istedi düşmüş olacağını umuyorum dedi umarım öyle olur dünden beri biraz sıkılmadım desem yalan. Çok teşekkür ederim.
Yaa Allah yardımcın olsun çok zor insAllah bir an önce hafiflerDenedim fayda etmedi sahan kuvvetlisi var zofer kemoterapi gören hastalarda kullanılıyormuş o ilaç bulantıları olduğu için babamda hastayken kullanmıştı o bile bana gram fayda etmedi. İlaçların hiç birisi bulantılma engel olması boşuna tiksinerek içtim o kadar bulantı ilacını onlarda midemi bulandırıyor bazen kusmasam da bulantı ilacını içtiğimde kusuyorum. Zamana bıraktık işte canım Allah büyük elbet duyacaktır sesimizi.
Gözünüz aydın canım benim de aynı kontroller bugün 11.30 da heyecanlıyım çokSelam teyzelerimher şey yolunda görünüyor, ense ve burun kalınlığı güzel. Asprine devam, omega 3, kan ilacı ve d vitamini verdi. Cinsiyet tahmini de yaptı bakın bakalım Eki Görüntüle 3116338
Erkekkkk :)))Selam teyzelerimher şey yolunda görünüyor, ense ve burun kalınlığı güzel. Asprine devam, omega 3, kan ilacı ve d vitamini verdi. Cinsiyet tahmini de yaptı bakın bakalım Eki Görüntüle 3116338
Oy oy büyümüş lokumcukSelam teyzelerimher şey yolunda görünüyor, ense ve burun kalınlığı güzel. Asprine devam, omega 3, kan ilacı ve d vitamini verdi. Cinsiyet tahmini de yaptı bakın bakalım Eki Görüntüle 3116338
Canım benim.. Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli nasip etsin sana ve kayıp yaşayan tüm arkadaşlarımıza inşallah
Teşekkür ederim kızlar amin inşallah. Çok şükür psikolojim düzelmeye başladı çalışmalara son gaz devamCanımAllah inşallah sana da en yakın zamanda güzel bir haber verecek gönlü güzel insanlar bu mükafatı hak ediyor herkes yapamaz bunu başkasının sevincine sevinirsin belki ama kaybın varken zordur normalde Allah sana hem sabrını hem de en kısa zamanda mükafatını versin inşallah
oh maşallahSelam teyzelerimher şey yolunda görünüyor, ense ve burun kalınlığı güzel. Asprine devam, omega 3, kan ilacı ve d vitamini verdi. Cinsiyet tahmini de yaptı bakın bakalım Eki Görüntüle 3116338
Gözünüz aydın canım benim de aynı kontroller bugün 11.30 da heyecanlıyım çokgörüntüyü ilk gördüğümde içimden kız geçti
Erkekkkk :)))
minseo ne güzel de büyümüş yaaaa maşallah diyorum ya küçük insancık olmuşlar içimizde hep :))) hadi merak ettik yaaa söyle lütfen ne cinsiyeti (paşanın) diyecektim Allah söyletiyor valla :)))))
Oy oy büyümüş lokumcukkız diyorum
Doktor yüzde 70 kız dedioh maşallahben erkek diyorum. teorileri anlamayan ve ultrasonda bebeği zor seçen biri olarak orada minik bir p*pi gördüm gibi
Selam teyzelerimher şey yolunda görünüyor, ense ve burun kalınlığı güzel. Asprine devam, omega 3, kan ilacı ve d vitamini verdi. Cinsiyet tahmini de yaptı bakın bakalım Eki Görüntüle 3116338
Gözünüz aydın canım benim de aynı kontroller bugün 11.30 da heyecanlıyım çokgörüntüyü ilk gördüğümde içimden kız geçti
Teşekkür ederim kızlar amin inşallah. Çok şükür psikolojim düzelmeye başladı çalışmalara son gaz devamBenim için de dua edin en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğime kavuşabileyim
O zaman kesin kızdırDoktor yüzde 70 kız dediapış arasına falan baktık hiç bişey yok cinsiyet çıkıntısını gösterdi yüzde 70 kız dedi
Doktor yüzde 70 kız dediapış arasına falan baktık hiç bişey yok cinsiyet çıkıntısını gösterdi yüzde 70 kız dedi
Stres yapmayin dusucektir inşallahİşin ilginç tarafı bende tansiyon da yüksek değil aksine düsük şimdi on gün sonra tekrar idrar tahlili istedi düşmüş olacağını umuyorum dedi umarım öyle olur dünden beri biraz sıkılmadım desem yalan. Çok teşekkür ederim.
bebeği seçtiğimden eminim amaDoktor yüzde 70 kız dediapış arasına falan baktık hiç bişey yok cinsiyet çıkıntısını gösterdi yüzde 70 kız dedi
benim de daha haftam erken olduğu için doktor yönlendirmedi zaten ama ben de cenk beye gideceğim inşallah. arkadaşım da çok sabırla ve dikkatli şekilde titizlikle inceleme yaptığını söyledi. ah gelsin o günlerlavenderbrown bu arada doktor detaylı için Cenk e git dedi 16. haftada alırsın randevu dedi
Yaaa ben Şubat sonu Mart basiyim ama erkek gibi benim bebişO zaman kesin kızdırbenimki de Kiza benzetiyorum ama emin değilim demişti germekten tahmini çıktı. Şubat sonu ve Mart başında doğuracakların kızı olacak anlaşılan martın ortasından sonrakiler de hep erkek oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?