• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Dr prilam ilacını denedin mi ? Bende başta hiç fayda etmiyo diyodum gece yatmadan yani 24.00 da alıp yatıyorum inan çok faydası oluyo bı dene istersen sonra bide öğle 14.00 gibi alıyorum beni ayakta tutuyo
Denedim fayda etmedi sahan kuvvetlisi var zofer kemoterapi gören hastalarda kullanılıyormuş o ilaç bulantıları olduğu için babamda hastayken kullanmıştı o bile bana gram fayda etmedi. İlaçların hiç birisi bulantılma engel olması boşuna tiksinerek içtim o kadar bulantı ilacını onlarda midemi bulandırıyor bazen kusmasam da bulantı ilacını içtiğimde kusuyorum. Zamana bıraktık işte canım Allah büyük elbet duyacaktır sesimizi.

Evet demekki Rheaa Rheaa nın dediği gibi yapıyorlar çünkü ben fetal DNA testi vermeye gittiğimde ilk doktor baktı ense kalınlığı normal demişti her şey güzel gidiyor dedi muayene olduktan sonra kan verdim. Demek ki kandan ayrı ende kalınlığından ayrı. Belki orada bişey görseydi ters yaptırmayacaktı tabi büyük ihtimalle panik oluruz diye bize de söylemedi. Anladım şimdi
Bende öle düşündüm canım çıktı sonuçların cnm benm daha çıkmadı ya yarın belki oda olmadı pzt dediler

Evet demekki Rheaa Rheaa nın dediği gibi yapıyorlar çünkü ben fetal DNA testi vermeye gittiğimde ilk doktor baktı ense kalınlığı normal demişti her şey güzel gidiyor dedi muayene olduktan sonra kan verdim. Demek ki kandan ayrı ende kalınlığından ayrı. Belki orada bişey görseydi ters yaptırmayacaktı tabi büyük ihtimalle panik oluruz diye bize de söylemedi. Anladım şimdi
Canım hiçbir doktor hastasına gördüğü olumsuz durumu söylememezlik yapmaz. Ha doktor biraz kaypaktir menfaatcidir istediği testlerden ek gelir alır komisyon alır ona bağlı susarsa o ayrı mesele ama illa söyler yani. O risk altına giremezler kolay kolay.

Grupta en sevdiklerim arasına ekliyorum seni 😋

Erkek diyenler diyenleri kocaman bir - eksi veriyorum kalbimden 🤭🤭🤭🤪

Evet canm mutlaka bakiyorlar ultrasonla.iste o ultrasondan bahsediyorum bende 😊

Bizimle dığıllllsın Leedong 👎

🤣🤣🤣 neyse şaka bir yana da sağlıklı olsun ama kız da olsun yaaa 🙄 kalbim kızdan yana 🥰
Boşver erkek diyelim hepimiz tersi olurmuş benimde gönlüm kızdan yanaydı ama allahtan ne belirse artık razıyım yeterki sağlıklı olsun dedm gönlüme göre plan çıktı seninde öyle olur o zaman kesin merak etme gönlünden geçeni nasip etsin. Streste yapma Allah bize bşr güzellik veriyor onun öncesinde zorluklar çıkacak karşımıza bakıyorum herkesin sıkıntısı var zor olan güzel olandır. Çok gibi güzel olacak emininim herşey.

Hareketsizim ve sıvı tüketmiyorum canım maalesef bulantılarım biterse kabızlık sıkıntımda kalmaz bence zaten normalde kolay kolay kabız olan biriside değildim metabolizmam sağlam çalışıyor ne yesem içsem geri çıkartıyorum. 😏
Senin ki tamamen bir şey yiyip içememekten, biran once duzelsen keske
Canm aynısı başıma geldi annemin komşusunun gelini gece karanlığında gördü tutturdu sen hamilesin dedi hamile olduğumu ogrendigim 3. Günü bide ne belirtti ne bişey yok diyorum ısrarla var diyo sinir oldum zaten muhatabım yoktu hepten kestim artık bi sanimiyetim olsa tamam dicem ama acayip ısrarcı oldu ben sadece ablama bide oğluma söyledim anneme bile söylemedim 12. Haftam bitsin aile içine söylemeyi düşünüyorum bende
Çok sinir bozucu, bazıları haddi olmayan şeylere karışmaya bayılıyor
Allah'ım az önce şansa bir topikte bir mart annesiyle karşılaştım iyi ki bizim gruba gelmemiş 😂😂 soru sormuş sorusuna cevap veren anneye azar çekmiş dayanamadım yazdım 😂😂 ayrıntılı ultrasona girecekmiş de bilmem ne kadın da bu haftada neden gidiyorsun gibi bir cevap vermiş parasıyla değil mi istediğimde giderim demis 🙈🙈 Allah'ım nelerle sinaniyoruz 🙈😂😂
Aman Allahım 😲

Öncelikle oyle şeyleri okumayın.kilo durumunuz nedir bilmiyorum ama şekere baglida olabilir bende kilo ve gebelik şekeri çıkmıştı.Metobolik dengeyi bozuyor ne yazık ki gebelik bol su ve ilacınızı için geçicektir🙏🌸
Gebelik şekeri nasıl anlaşılıyor acaba , bilmiyorum da ben
Şuan için ufak bir olumsuzluk var ama yakın takip ve kontrol altında. Cuma günü daha net belli olcak bakalım.

Aman herkes iyi olsun kuzum 😊

Canın benin doktorum da yazdığımı dedi. İkili test sadece kan testinden ibaret değil ki. Doktor ultrason kontrolü yapıyor sonra kan tahlili istiyor ya. Doktorum diyor ki ultrason normal ise fetal dna %99 kesin sonuç ama ultrasonda anomali görürse özellikle ense kalınlığı fetal dna tam sonuç vermeyeceği için yaptirmayip direk amniyon sıvısindan test alıyorum boşuna fetal e o kadar para vermeye gerek yok.

Ufak bir olumsuz durum diyelim canım

Yok kız ben burdayım hiçbir yere ayrılmiyorum 😇 yelkenler sularda değil yani, güçlü bebekler güçlü annelerin eseri mantığıyla ilerliyorum 💪 her şeyin tedavisi var sonuçta kimseye dermansız dert vermesin Rabbim. Doğrusu bende sizleri çok sevdim ya 🥰 görmesem de sanki yılların arkadaşları gibiyiz burda 😇
Şüpheler vs içimizi kemiriyor ya o yüzden haftaya bir netlessin, kimse aaaa acaba ? Bende var mı soru işareti düşünmesin diye anlatmak istemiyorum pek. Netlessin öyle paylaşırım tabikide 😇
Dur ultrason resimleri arasından guzelcene bir tanesini seçeyim sizin için 😋
Ah yaa , ne kadar düşüncelisin sen 🤗
Rabbim işini kolaylaştırsın kuzum , içindeki sıkıntıları söküp alsın
İlk cinsiyet tahmini geldi 🤣🤣🤣🤣 erkek mi emin miyiz ? 😏🙄
Ben kız diyorum.
Yan profilden çok cici göründü

Bende öle düşündüm canım çıktı sonuçların cnm benm daha çıkmadı ya yarın belki oda olmadı pzt dediler
Sen benden önce vermiştin neden bu kadar uzun sürdü ki? Hangi firma bu acaba. Neyse inşalah yarına çıkmış olur ayy çoo merak ettim ben de cinsiyeti ne olacak. İlk netleşen benimde sizi merak ediyorum acana kız senesi mi erkek mi Mart ayı çoğunluk ne olacak acep :)

Dr prilam ilacını denedin mi ? Bende başta hiç fayda etmiyo diyodum gece yatmadan yani 24.00 da alıp yatıyorum inan çok faydası oluyo bı dene istersen sonra bide öğle 14.00 gibi alıyorum beni ayakta tutuyo
Bende o ilacı kullanıyorum canım dedigin gibi gece yatmadan içiyorum bgün izmire geldim çok rahattım canım rahat geldim mide bulantısı hiç yaşamadım

Boşver erkek diyelim hepimiz tersi olurmuş benimde gönlüm kızdan yanaydı ama allahtan ne belirse artık razıyım yeterki sağlıklı olsun dedm gönlüme göre plan çıktı seninde öyle olur o zaman kesin merak etme gönlünden geçeni nasip etsin. Streste yapma Allah bize bşr güzellik veriyor onun öncesinde zorluklar çıkacak karşımıza bakıyorum herkesin sıkıntısı var zor olan güzel olandır. Çok gibi güzel olacak emininim herşey.
Kız ben sana kız dedim çıktı ya 🤣🤣
Ya herkese bir şey hissettim de kendime hiç hissedemedim yanarım yanarım buna yanarım 😣

Sen benden önce vermiştin neden bu kadar uzun sürdü ki? Hangi firma bu acaba. Neyse inşalah yarına çıkmış olur ayy çoo merak ettim ben de cinsiyeti ne olacak. İlk netleşen benimde sizi merak ediyorum acana kız senesi mi erkek mi Mart ayı çoğunluk ne olacak acep :)
Valla bilmiyorum canım yarın 9 gün olucak canım bende çok merak ediyorum sorma😅 saglıklı olsunlarda🤲😁

Şuan için ufak bir olumsuzluk var ama yakın takip ve kontrol altında. Cuma günü daha net belli olcak bakalım.

Aman herkes iyi olsun kuzum 😊

Canın benin doktorum da yazdığımı dedi. İkili test sadece kan testinden ibaret değil ki. Doktor ultrason kontrolü yapıyor sonra kan tahlili istiyor ya. Doktorum diyor ki ultrason normal ise fetal dna %99 kesin sonuç ama ultrasonda anomali görürse özellikle ense kalınlığı fetal dna tam sonuç vermeyeceği için yaptirmayip direk amniyon sıvısindan test alıyorum boşuna fetal e o kadar para vermeye gerek yok.

Ufak bir olumsuz durum diyelim canım

Yok kız ben burdayım hiçbir yere ayrılmiyorum 😇 yelkenler sularda değil yani, güçlü bebekler güçlü annelerin eseri mantığıyla ilerliyorum 💪 her şeyin tedavisi var sonuçta kimseye dermansız dert vermesin Rabbim. Doğrusu bende sizleri çok sevdim ya 🥰 görmesem de sanki yılların arkadaşları gibiyiz burda 😇
Şüpheler vs içimizi kemiriyor ya o yüzden haftaya bir netlessin, kimse aaaa acaba ? Bende var mı soru işareti düşünmesin diye anlatmak istemiyorum pek. Netlessin öyle paylaşırım tabikide 😇
Dur ultrason resimleri arasından guzelcene bir tanesini seçeyim sizin için 😋
Iste boyle de güçlü mantikli yapin var😘 üzgünüm dedin dayanamadim valla 🥰 oyy allah im 10+5 de boyle minnak olusmus bi bebek hem de net 😇😇kizz diyorum sağlıkla huzurla gelsin 🧿🤍🤍

merhaba teyzelerim
36854008-BF7B-451D-8B1D-7E98479F7226.jpeg

Senin ki tamamen bir şey yiyip içememekten, biran once duzelsen keske

Çok sinir bozucu, bazıları haddi olmayan şeylere karışmaya bayılıyor

Aman Allahım 😲

Gebelik şekeri nasıl anlaşılıyor acaba , bilmiyorum da ben

Ah yaa , ne kadar düşüncelisin sen 🤗
Rabbim işini kolaylaştırsın kuzum , içindeki sıkıntıları söküp alsın

Ben kız diyorum.
Yan profilden çok cici göründü
Şeker yüklemesi yaptım orda çıktı ve diyet yaptım dikkat etmeye çalıştım . doğumdan sonra ki yakın tarih te bile kintrolelrimi yaptırdım insülin direnci yda seker adına biseyim çıkmadı.gunde 4/5 defa ölçüm yapmak işkenceydi ama.allah kimseye yaşatmasın

Canım hiçbir doktor hastasına gördüğü olumsuz durumu söylememezlik yapmaz. Ha doktor biraz kaypaktir menfaatcidir istediği testlerden ek gelir alır komisyon alır ona bağlı susarsa o ayrı mesele ama illa söyler yani. O risk altına giremezler kolay kolay.
Yok canım bir sıkıntı çıkmadığı için o konuyu açmadı demekki sadece ense kalınlığı normal gayet güzel falan dedi sonra kan verdim. Şimdi anlatsaydı ben direk verilecektim. Adam ditor zaten ben aradığımda neden korkuyorsun diye :))) napıyım hep bişi oldu da arıyor diyorum meğer durumumu soruyo bulantı kabızlık kusma vs bi de sonuçlar için arıyor o zaman ben şahlanıyorum panik olarak. Neyse geçecek inşallah bu tedirginliklerimiz kızlar el ele güzelliklerle atlatacağız inşallah 🙏

Iste boyle de güçlü mantikli yapin var😘 üzgünüm dedin dayanamadim valla 🥰 oyy allah im 10+5 de boyle minnak olusmus bi bebek hem de net 😇😇kizz diyorum sağlıkla huzurla gelsin 🧿🤍🤍
Ay amin kuzum tüm bebeler sağlıklı olsun. Hastalık ve daha kötü tüm olumsuzluklar hiçbir bebeğe yakışmıyor...
Kuzum yapcak bir şey yok ki, tabikide güçlü kuvvetli ve en önemlisi mantıklı olacağız. Varsa bir sorun çözüm yolunu bulana kadar pes etmek yok 😇
Ay evet ya anlık ufak kaymalar var resimde. Diğer 7 görüntü de az çok hepsi böyle. Ama ne güzelini paylaştım teyzeleriyle 🥰😇 sanırım bu netlik cihaz kalitesiyle çok alakalı diye düşünüyorum

Back