- 23 Haziran 2022
- 3.825
- 6.647
- 88
- 37
Zaten tek kız diyende sendin herhalde artık ben bile erkek olacağına emin olmaya başlamıştımKız ben sana kız dedim çıktı ya
Ya herkese bir şey hissettim de kendime hiç hissedemedim yanarım yanarım buna yanarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten tek kız diyende sendin herhalde artık ben bile erkek olacağına emin olmaya başlamıştımKız ben sana kız dedim çıktı ya
Ya herkese bir şey hissettim de kendime hiç hissedemedim yanarım yanarım buna yanarım
Canın 15-18 haftalar arasında doktorunuz seker yüklemesi testi istiyor o zaman net şekilde belirli oluyor. Ama ben ufaktan anlayabileceginiz birkaç ip ucu vereyim, ne kadar tıka basa yesen de yarım saat sonra kurt gibi aç oluyorsun. Yemek yedikten sonra hemen boyle kendini çok kötü hissediyorsun elin ayağın boşalıyor başın dönüyor gibi uzanmak istiyorsun ayakta duramıyorsun. Ve hep şeker tatlı birseyler yemek istiyorsun bahsettiğim aserme değil yalnız. Hani regl öncesi tatlı krizine girer ya insan öyle bir şey. Yedikçe tatli yiyesim geliyor.Gebelik şekeri nasıl anlaşılıyor acaba , bilmiyorum da ben
Günde 4-5 az yapmışsın canım ben her ana öğün 3 defa yapıyordum birde gece yatarken toplam günde 10 defa doğuma kadar ....Şeker yüklemesi yaptım orda çıktı ve diyet yaptım dikkat etmeye çalıştım . doğumdan sonra ki yakın tarih te bile kintrolelrimi yaptırdım insülin direnci yda seker adına biseyim çıkmadı.gunde 4/5 defa ölçüm yapmak işkenceydi ama.allah kimseye yaşatmasın
Mesajını ekran görüntüsü aldım ilerde listemdeki tüm tahminlerim doğru çıkarsa mesajını reklam olarak kullanacağım şimdiden diyeyimZaten tek kız diyende sendin herhalde artık ben bile erkek olacağına emin olmaya başlamıştım
Ben baslarda evt cok yaptm bi iki hafta sonra ancak 5 i buldu htta bazen 3 u.msx 250 cikiodu bnm bı lokma yedgm gbiGünde 4-5 az yapmışsın canım ben her ana öğün 3 defa yapıyordum birde gece yatarken toplam günde 10 defa doğuma kadar ....
Ayyy bu nasil bi his yaa masallah vallahi bu minnos da kız gibi geldimerhaba teyzelerim Eki Görüntüle 3116277
Aynen oyle bütün meleklerimiz iyi olsun hastalik ugramasin bnce de cihaz cok iyi gostermiş kaymalara ragmen cok iyi görüntüAy amin kuzum tüm bebeler sağlıklı olsun. Hastalık ve daha kötü tüm olumsuzluklar hiçbir bebeğe yakışmıyor...
Kuzum yapcak bir şey yok ki, tabikide güçlü kuvvetli ve en önemlisi mantıklı olacağız. Varsa bir sorun çözüm yolunu bulana kadar pes etmek yok
Ay evet ya anlık ufak kaymalar var resimde. Diğer 7 görüntü de az çok hepsi böyle. Ama ne güzelini paylaştım teyzeleriyle sanırım bu netlik cihaz kalitesiyle çok alakalı diye düşünüyorum
8+6 canım çok teşekkür ederim evet biraz daha sabredeceğiz tek sağlıklı olsunlar daMaşallah canım kaç haftalık oldun daha nub falan gözükmüyor sanırım 10.haftadan sonra görülüyor öyle cinsiyet sallıyoruz birbirimize işte ya tutarsa diye. Allah sağlıkla kucağına aşmaktı nasip etsin canım…
Bunu kullanıyorum esas sebebi daha önce düşük yapmıştım onun için verdi sanırım doktorumun arastirma konusuymus magnezyum ama kabizligima inanılmaz derman olduBana ismini verir misin net canım benim doktorum verdi bana magnesie diye bişi ama o Müshil bildiğin 1 ölçek toz 1 bardak suyla karıştırdım resmen bağırsaklarım temizlenmişti. Acaba onu mu içiyorsun bilemedim ki
Geçmiş olsun dileklerimi iletmek istemiyorum çünkü bir sorun çıkmayacak hayırlısıyla tebrik etmek isterim maşallah bebeğiniz kocaman olmuş ben de sanki erkek gibi hissettim bakalım 2 3 haftaya kadar tablonun cinsiyet sütunu da dolmaya başlarŞuan için ufak bir olumsuzluk var ama yakın takip ve kontrol altında. Cuma günü daha net belli olcak bakalım.
Aman herkes iyi olsun kuzum
Canın benin doktorum da yazdığımı dedi. İkili test sadece kan testinden ibaret değil ki. Doktor ultrason kontrolü yapıyor sonra kan tahlili istiyor ya. Doktorum diyor ki ultrason normal ise fetal dna %99 kesin sonuç ama ultrasonda anomali görürse özellikle ense kalınlığı fetal dna tam sonuç vermeyeceği için yaptirmayip direk amniyon sıvısindan test alıyorum boşuna fetal e o kadar para vermeye gerek yok.
Ufak bir olumsuz durum diyelim canım
Yok kız ben burdayım hiçbir yere ayrılmiyorum yelkenler sularda değil yani, güçlü bebekler güçlü annelerin eseri mantığıyla ilerliyorum her şeyin tedavisi var sonuçta kimseye dermansız dert vermesin Rabbim. Doğrusu bende sizleri çok sevdim ya görmesem de sanki yılların arkadaşları gibiyiz burda
Şüpheler vs içimizi kemiriyor ya o yüzden haftaya bir netlessin, kimse aaaa acaba ? Bende var mı soru işareti düşünmesin diye anlatmak istemiyorum pek. Netlessin öyle paylaşırım tabikide
Dur ultrason resimleri arasından guzelcene bir tanesini seçeyim sizin için
ticarete atıl böyle yürür gidersin vallaMesajını ekran görüntüsü aldım ilerde listemdeki tüm tahminlerim doğru çıkarsa mesajını reklam olarak kullanacağım şimdiden diyeyim
Böyle doktorları seviyorumCanın benin doktorum da yazdığımı dedi. İkili test sadece kan testinden ibaret değil ki. Doktor ultrason kontrolü yapıyor sonra kan tahlili istiyor ya. Doktorum diyor ki ultrason normal ise fetal dna %99 kesin sonuç ama ultrasonda anomali görürse özellikle ense kalınlığı fetal dna tam sonuç vermeyeceği için yaptirmayip direk amniyon sıvısindan test alıyorum boşuna fetal e o kadar para vermeye gerek yok.
Tamam canım aldım görüntüyü çok teşekkür ederim bulantılarım biterse inşallah ilaç kullanmama gerek kalmazBunu kullanıyorum esas sebebi daha önce düşük yapmıştım onun için verdi sanırım doktorumun arastirma konusuymus magnezyum ama kabizligima inanılmaz derman oldu
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canımGünaydın kızlar birazdan kontrole gidicem bana dua edin
Sana da Günaydın canım hayırlısupa güzel haberler vereceğini hissediyorum şöyle bize minnal fotolar yolla cinsiyeti bakarsın doktorda tahmin eder ne güzel ya. Sağlıkla git canım haberlerini bekliyoruz mutlakaGünaydın kızlar birazdan kontrole gidicem bana dua edin
Canım benim.. Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli nasip etsin sana ve kayıp yaşayan tüm arkadaşlarımıza inşallahKızlar gruptan ayrılmak zorunda kaldım ama hala girip okuyorum yazdıklarınızı hele cinsiyet tahmini falan yaptıkça en az sizin kadar içim kıpır kıpır oluyor sağlıcakla gelsin bebişleriniz
Gunaydinnn ayy bebiş kim bilir nasil büyüdüGünaydın kızlar birazdan kontrole gidicem bana dua edin