• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Şuan için ufak bir olumsuzluk var ama yakın takip ve kontrol altında. Cuma günü daha net belli olcak bakalım.

Aman herkes iyi olsun kuzum 😊

Canın benin doktorum da yazdığımı dedi. İkili test sadece kan testinden ibaret değil ki. Doktor ultrason kontrolü yapıyor sonra kan tahlili istiyor ya. Doktorum diyor ki ultrason normal ise fetal dna %99 kesin sonuç ama ultrasonda anomali görürse özellikle ense kalınlığı fetal dna tam sonuç vermeyeceği için yaptirmayip direk amniyon sıvısindan test alıyorum boşuna fetal e o kadar para vermeye gerek yok.

Ufak bir olumsuz durum diyelim canım

Yok kız ben burdayım hiçbir yere ayrılmiyorum 😇 yelkenler sularda değil yani, güçlü bebekler güçlü annelerin eseri mantığıyla ilerliyorum 💪 her şeyin tedavisi var sonuçta kimseye dermansız dert vermesin Rabbim. Doğrusu bende sizleri çok sevdim ya 🥰 görmesem de sanki yılların arkadaşları gibiyiz burda 😇
Şüpheler vs içimizi kemiriyor ya o yüzden haftaya bir netlessin, kimse aaaa acaba ? Bende var mı soru işareti düşünmesin diye anlatmak istemiyorum pek. Netlessin öyle paylaşırım tabikide 😇
Dur ultrason resimleri arasından guzelcene bir tanesini seçeyim sizin için 😋
Erkek bu annesi 😌😌

Kusma ve protein kaçağı arasında ne bağlantı var bilemedim ama bende son 2 ayda çıktı ve tansiyon yuksek seyretti acilen sezeryana aldi doktorum beni o yüzden.kacak olup olmadığını emin olmak için 24 saat tit takibi yapmali diye biliyorum ona gore kardiyoloji yada gereken neyse yonlendirmeli.suabln bunlar icin erken boşuna strese sokmayın kendinizi
İşin ilginç tarafı bende tansiyon da yüksek değil aksine düsük şimdi on gün sonra tekrar idrar tahlili istedi düşmüş olacağını umuyorum dedi umarım öyle olur dünden beri biraz sıkılmadım desem yalan. Çok teşekkür ederim.

Merhaba kızlar

Nasilsiniz arkadaslar? Bugun harika bir gun olur insallah 🌸🤗🥰 harika haberler aliriz 😊👍

Bu arada dünkü kızdığım gebe arkadaş Şubat annesiymiş gerçi o gruba da dahil olmamış ama ben nasıl 2yi 3 gorduysem bizden sanmistim 😂

Rheaa Rheaa umarım herşey yolunda gider 🌸 cuma günü dedin sanirim iyi haberlerini alırız 🤲🤲 biraz grupta olumsuz gidişattan kaynaklı bende o gün yazdığıma pişman olmuştum çünkü herkesin morali bozuluyor gerçekten ama kötü niyetli bir durum olmadığını biliyoruz ondan istersen anlatabilirdin biz seni dinlerdik 🌸🌸 Anne olmak bir çeşit delilik zaten senden duymasa başkasından duyar bir şeyler kendini tribe sokar anne ben ara ara giriyorum çok yansıtmamaya çalışsam da o gün patladım sadece 2 3 gündür herkesin olumsuz hikayelerini dinleyip gittim doktor da oyle deyince isi size bile yansittim halbuki 1 gun yani bekle degil mi 🤦‍♀️

Neyse ben cinsiyet tahmini yapacaktım sana ben bebeğinin kız olduğunu düşünüyorum çünkü bu fotoğrafın aynısı sanki bende vardı kızımda o kadar benziyor ki evde olsam bulur atardım gerçi hepsi benziyor gibi ama bir kere daha olmuştu bu baya dejavu gibi olmustum resim de aynı öyle oldu benim için 🤗🤗🥰🥰🌸🌸

Günaydın kızlar birazdan kontrole gidicem bana dua edin 🥹

Günaydın canım iyi haberlerle gel inşallah 🥰🌸🤗

Bu arada herkese günaydın kızlar. Umuyorum bugün herkes güzel haber verir. Artık bütün sıkıntılarımız bitsin grubumuzda bulantısı olanlara da Allah sabır versin tez zamanda kesşn bulantılarımızı 🙄😀😍😍😍🌸💕

Amiiiin 🤲🤲 tüm dualarına cani gönülden katılıyorum canım 🤗🥰🌸

Kızlar gruptan ayrılmak zorunda kaldım ama hala girip okuyorum yazdıklarınızı hele cinsiyet tahmini falan yaptıkça en az sizin kadar içim kıpır kıpır oluyor sağlıcakla gelsin bebişleriniz🥰

Canım 🌸 Allah inşallah sana da en yakın zamanda güzel bir haber verecek gönlü güzel insanlar bu mükafatı hak ediyor herkes yapamaz bunu 🤗🤗 başkasının sevincine sevinirsin belki ama kaybın varken zordur normalde Allah sana hem sabrını hem de en kısa zamanda mükafatını versin inşallah 🤲🤲🤲

İşin ilginç tarafı bende tansiyon da yüksek değil aksine düsük şimdi on gün sonra tekrar idrar tahlili istedi düşmüş olacağını umuyorum dedi umarım öyle olur dünden beri biraz sıkılmadım desem yalan. Çok teşekkür ederim.

Kuzum vallahi hiç bildiğim bir konu değil ama umarım en kısa zamanda düzelir ve sen de mutlu şekilde devam edersin gebeliğine 🌸🌸🤲🤲😊😊

Selam teyzelerim 🙈 her şey yolunda görünüyor, ense ve burun kalınlığı güzel. Asprine devam, omega 3, kan ilacı ve d vitamini verdi. Cinsiyet tahmini de yaptı bakın bakalım 😅
IMG_20220820_094713.jpg

Denedim fayda etmedi sahan kuvvetlisi var zofer kemoterapi gören hastalarda kullanılıyormuş o ilaç bulantıları olduğu için babamda hastayken kullanmıştı o bile bana gram fayda etmedi. İlaçların hiç birisi bulantılma engel olması boşuna tiksinerek içtim o kadar bulantı ilacını onlarda midemi bulandırıyor bazen kusmasam da bulantı ilacını içtiğimde kusuyorum. Zamana bıraktık işte canım Allah büyük elbet duyacaktır sesimizi.
Yaa Allah yardımcın olsun çok zor insAllah bir an önce hafifler

Selam teyzelerim 🙈 her şey yolunda görünüyor, ense ve burun kalınlığı güzel. Asprine devam, omega 3, kan ilacı ve d vitamini verdi. Cinsiyet tahmini de yaptı bakın bakalım 😅Eki Görüntüle 3116338
Gözünüz aydın canım benim de aynı kontroller bugün 11.30 da heyecanlıyım çok 🤗 görüntüyü ilk gördüğümde içimden kız geçti 🤔😉

minseo minseo ne güzel de büyümüş yaaaa maşallah diyorum ya küçük insancık olmuşlar içimizde hep :))) hadi merak ettik yaaa söyle lütfen ne cinsiyeti (paşanın) diyecektim Allah söyletiyor valla :)))))

Canım benim.. Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli nasip etsin sana ve kayıp yaşayan tüm arkadaşlarımıza inşallah 🙏🥰
Canım 🌸 Allah inşallah sana da en yakın zamanda güzel bir haber verecek gönlü güzel insanlar bu mükafatı hak ediyor herkes yapamaz bunu 🤗🤗 başkasının sevincine sevinirsin belki ama kaybın varken zordur normalde Allah sana hem sabrını hem de en kısa zamanda mükafatını versin inşallah 🤲🤲🤲
Teşekkür ederim kızlar amin inşallah. Çok şükür psikolojim düzelmeye başladı çalışmalara son gaz devam😁 Benim için de dua edin en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğime kavuşabileyim🤲🏻😊

Selam teyzelerim 🙈 her şey yolunda görünüyor, ense ve burun kalınlığı güzel. Asprine devam, omega 3, kan ilacı ve d vitamini verdi. Cinsiyet tahmini de yaptı bakın bakalım 😅Eki Görüntüle 3116338
oh maşallah 🧿 ben erkek diyorum. teorileri anlamayan ve ultrasonda bebeği zor seçen biri olarak orada minik bir p*pi gördüm gibi 😂😂😂

Gözünüz aydın canım benim de aynı kontroller bugün 11.30 da heyecanlıyım çok 🤗 görüntüyü ilk gördüğümde içimden kız geçti 🤔😉

minseo minseo ne güzel de büyümüş yaaaa maşallah diyorum ya küçük insancık olmuşlar içimizde hep :))) hadi merak ettik yaaa söyle lütfen ne cinsiyeti (paşanın) diyecektim Allah söyletiyor valla :)))))

Oy oy büyümüş lokumcuk 🥰🥰 kız diyorum 👼

oh maşallah 🧿 ben erkek diyorum. teorileri anlamayan ve ultrasonda bebeği zor seçen biri olarak orada minik bir p*pi gördüm gibi 😂😂😂
Doktor yüzde 70 kız dedi 🙈 apış arasına falan baktık hiç bişey yok cinsiyet çıkıntısını gösterdi yüzde 70 kız dedi 😅💜

Ayyy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasıl büyüdüler yaa 🥰🥰 ben teorileri bilmiyorum hissiyatla erkek diyorum hadi bakalım ne çıkacak 🥰🤗

Hayırlı haberlerle gel inşallah sen de 🥰🤗

Teşekkür ederim kızlar amin inşallah. Çok şükür psikolojim düzelmeye başladı çalışmalara son gaz devam😁 Benim için de dua edin en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğime kavuşabileyim🤲🏻😊

Tabi ki canım ben hep dua ediyorum hepiniz çok tatlı çok güzel anneler olacaksınız hepinizin kalbi çok temiz inşallah Allah sizlere de istediğiniz beklediğiniz haberi tez zamanda verir emin olun her gece yatmadan önce sizleri duama dahil ediyorum 🤲🤲🤲

Doktor yüzde 70 kız dedi 🙈 apış arasına falan baktık hiç bişey yok cinsiyet çıkıntısını gösterdi yüzde 70 kız dedi 😅💜
O zaman kesin kızdır😍 benimki de Kiza benzetiyorum ama emin değilim demişti germekten tahmini çıktı. Şubat sonu ve Mart başında doğuracakların kızı olacak anlaşılan martın ortasından sonrakiler de hep erkek oluyormuş 🤣🤣🤣

Çok hızlı patladım ya mesajı yazdım sen o arada cevap vermişsin benim hisler hiç ise yaramıyor anladığım 😂😂😂

Ayy minnak bir kız daha 🥰 doğumdan sonra buralar şenlenecek 🤗

bebeği seçtiğimden eminim ama 😂😂

lavenderbrown lavenderbrown bu arada doktor detaylı için Cenk e git dedi 16. haftada alırsın randevu dedi
benim de daha haftam erken olduğu için doktor yönlendirmedi zaten ama ben de cenk beye gideceğim inşallah. arkadaşım da çok sabırla ve dikkatli şekilde titizlikle inceleme yaptığını söyledi. ah gelsin o günler 🥰

Back