• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
O zaman kesin kızdır😍 benimki de Kiza benzetiyorum ama emin değilim demişti germekten tahmini çıktı. Şubat sonu ve Mart başında doğuracakların kızı olacak anlaşılan martın ortasından sonrakiler de hep erkek oluyormuş 🤣🤣🤣
Acaba gerçekten yumurtlama ile pakali olabilir mi 😄 aramızda yum gunu yda dha erken degerlendirip hamile kalan varmi acaba

O zaman kesin kızdır😍 benimki de Kiza benzetiyorum ama emin değilim demişti germekten tahmini çıktı. Şubat sonu ve Mart başında doğuracakların kızı olacak anlaşılan martın ortasından sonrakiler de hep erkek oluyormuş 🤣🤣🤣
Sağlıklı olsun da minişim 🥰 22 eylülde gideceğiz ense açıklığı testi yapılacakmış hem de cinsiyeti kesinleştirecek 🥰
Çok hızlı patladım ya mesajı yazdım sen o arada cevap vermişsin benim hisler hiç ise yaramıyor anladığım 😂😂😂

Ayy minnak bir kız daha 🥰 doğumdan sonra buralar şenlenecek 🤗
Canım bana erkek gibi geldi minik 😌😌
🙈🙈🙈 Bakalım değişmezse kız olacak teyzeleri🥰

Acaba gerçekten yumurtlama ile pakali olabilir mi 😄 aramızda yum gunu yda dha erken degerlendirip hamile kalan varmi acaba
Valla hiç hesaplamadım :))) yumurtlama zamanını .. zaten normal yollarla olmuyordu salmıştık kendimizi aklımızda tüp bebek vardı. Ben reglimden önce gebe kalmışım üzerine olmuşum. Reglimden 10 gün sonra gebelik belirtilerim başladı öyle anladım zaten canım i. Hayırlısı neyse o olsun ne diyim canım Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏

🙈🙈 Bakalım değişmezse kız olacak teyzeleri🥰

Hayırlı olsun kuzum sağlıkla gelsin inşallah 🥰🌸

Kızlar bir şey soracağım bende hamileliğin başından beri hıçkırık artışı var sizlerde de var mı böyle bir şey 😅

Miden mi büyüyor acaba 🙈😂 annem bana hep öyle derdi hep kiloluydum ben bak yedin yedin büyüttün mideni hıçkırıp tuttu şimdi de derdi 😂😂 şaka bir yana bende olmadi hiç bilmiyorum kuzum ama önemli bir durum değildir herhalde 🌸

Kız ben sana kız dedim çıktı ya 🤣🤣
Ya herkese bir şey hissettim de kendime hiç hissedemedim yanarım yanarım buna yanarım 😣
Ben Leedong Leedong da kız hissetmiştim çünkü annem ve teyzem ne zaman ayva aşerseler kızı olmuş 😅 içimden senin için de kız geçiyor belki sen kız istediğin için 😊

Back