• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba kızlar ben de cinsiyet tahmini alabilir miyim ☺️
IMG_20220820_123319.jpg

Zaten tek kız diyende sendin herhalde 🤣🤣 artık ben bile erkek olacağına emin olmaya başlamıştım 🙈
Banada kız gibi geldi çünkü kızlar utanır hemen göstermez derler☺️💜ama ortadaki kordon degilse tabi☺️

Kuzuu kıza benzettim ya 🙈

Ben de nub dan dolayi kiza benzetmistim ❤️ Zaten bu kadar bulantiya erkek olsaydı çok şaşırırdik 😊
Biz de kız demiştik 😊

Ben Leedong Leedong da kız hissetmiştim çünkü annem ve teyzem ne zaman ayva aşerseler kızı olmuş 😅 içimden senin için de kız geçiyor belki sen kız istediğin için 😊
Evet kaç gün ayva yedim son yediğim ayva kuru çıktı daha da yemedim ama ayva çok iyi gidiyor gerçekten de mideme çok iyi geliyor ayva. Bakıyım olmadı yine sipariş veririm baya yedim 2 hafta falan. Bide bulantılar geçmiyor kızlsr sirkeli pamukla göbek deliğimi bantladım o da fayda etmedi bana midem alt üst durumda şuan 2 gündür sanki yine pik yaptı öyle böyle değil sürekli boğazımda çıktı çıkacak birde halsizlik ve baş ağrısı yapıyor kolumu kaldıracak derman bulamıyorum ağırlaştım 2 gündür

takip etmek zorunda ebe onlar için yaptırımları var ama çoğu sağlık ocağında sallıyorlar bence yine bizim peşinde koşmamız lazım bak ben 6 haftalıkken gittim kaydoldum ne sonuçlarım için aradılar ne bişey bana diyor ki siz gelip gittikçe öğrenirsiniz zaten napılacağını. ben de dedim ben çalışan bi insanım buraya mı gelip gidip durucam peşinde koşucam dedim. o günden beri ne arayan ne soran var :KK70: bakalım şu tetanozu bekliyorum arıcaklar mı diye eğer yine aramazlarsa ebe değişikliği talep edicem
Ya kizlar bu aile sagligi merkezlerinin takibi tam olarak ne ise yariyor?
Ben henuz haber filan vermedim. Ama zaten iyi bir perinatologa gidiyorum, ne gerekiyorsa ne bakilmasi takip edilmesi gerekiyorsa zaten soyleyip yaptiracaktir diye dusunuyorum yanlis miyim?
Ya da asm nin bakmasi gereken birsey varsa da doktor yonlendirmez mi?
Kafam karisik bu konuda aydinltabilirseniz sevinirim🙏🏻🥰

Kızlar gruptan ayrılmak zorunda kaldım ama hala girip okuyorum yazdıklarınızı hele cinsiyet tahmini falan yaptıkça en az sizin kadar içim kıpır kıpır oluyor sağlıcakla gelsin bebişleriniz🥰
En yakın zamanda tekrar gelirsin inşallah canım 🍀
Selam teyzelerim 🙈 her şey yolunda görünüyor, ense ve burun kalınlığı güzel. Asprine devam, omega 3, kan ilacı ve d vitamini verdi. Cinsiyet tahmini de yaptı bakın bakalım 😅Eki Görüntüle 3116338
Kız ⭐
Merhaba kızlar ben de cinsiyet tahmini alabilir miyim ☺️Eki Görüntüle 3116383
Erkek ⭐
Ben henuz haber filan vermedim. Ama zaten iyi bir perinatologa gidiyorum, ne gerekiyorsa ne bakilmasi takip edilmesi gerekiyorsa zaten soyleyip yaptiracaktir diye dusunuyorum yanlis miyim?
Tetanoz aşısı falan yapılıyor canım gebelikte ve sonrasında

Beni de asm den aramadilar ben de haber vermedim. İlk hamileligimde de hiç takip etmemişlerdi. Sadece doğumdan sonra cok takip ettiler topuk kanı aşıları vs sık sık arıyorlar

Canım tetanoz aşıları yapılıyor ilerleyen haftalarda. Onun için çağırıyorlar. Bilgileri olmazsa gebeliğinden aşı zamanını kaçırabilirsin. Mutlaka yine de bilgi ver bence

🤣🤣🤣ticarete atıl böyle yürür gidersin valla 😁😬
Reklam hakkı vermem baştan diyim 🤗🤗🤣
Böyle doktorları seviyorum 👌

Bu arada bebek kız bence 🌷🧚🏼‍♀️ yukardaki fotoda bacak arasında erkeksi bişiler göremedim erkek olsa daha net olurdu bence 🙈
Evet bende doktorumdan memnunum, cinsiyet tahminini çok sevdim 😍 umarım tutar 😚
Günaydın kızlar birazdan kontrole gidicem bana dua edin 🥹
Güzel haberlerle gel kuzum, gerçi ben çok geriden geliyorum mesajlardan 😊
Hadi bakalım kızlar ve erkekler kapışmasını kim kazanacak 😁
Selam teyzelerim 🙈 her şey yolunda görünüyor, ense ve burun kalınlığı güzel. Asprine devam, omega 3, kan ilacı ve d vitamini verdi. Cinsiyet tahmini de yaptı bakın bakalım 😅Eki Görüntüle 3116338
Oy oy ou minnosa bak . Resme bakınca herhalde maviden kaynaklı ilk akla erkek geliyor ama sanki bana kız gibi geldi 🥰 sağlıklı olsun minnos

Tetanoz aşısı falan yapılıyor canım gebelikte ve sonrasında
Canım tetanoz aşıları yapılıyor ilerleyen haftalarda. Onun için çağırıyorlar. Bilgileri olmazsa gebeliğinden aşı zamanını kaçırabilirsin. Mutlaka yine de bilgi ver bence
Yani bu tetanoz asilari baska yerde yapilmiyor mu peki? Veya kadin dogum doktorlarinin zaten yonlendirmesi gerekmez mi?

Yani bu tetanoz asilari baska yerde yapilmiyor mu peki? Veya kadin dogum doktorlarinin zaten yonlendirmesi gerekmez mi?
Başka yerde yapılıyor mu bilmiyorum. Doktorunuz da muhtemelen aşılar için sağlık ocağına yönlendirecektir. Çocuk doğduktan sonra da aşıları vs asmdeki ebeler tarafından takip ediliyor.

Kızlar benimde 11-14 hafta tarma nt için mutlaka perinatolog olsun dedi hastanenin perinatalogda 1300 küsür dedi normal mi? Siz ne kadar ödediniz 🥰
İkili tarama için mi? İlla perinatolog diyorsa devlet hastanesine git çok pahalı bence gerek yok. 250 lira ödedim ben kendi doktorum yaptı 20. Haftalarda zaten detaylı için gideceğiz perinatologa
Merhaba kızlar ben de cinsiyet tahmini alabilir miyim ☺️Eki Görüntüle 3116383
Kız 🧚🏼‍♀️
Valla pek takip etmiyolar ama sen yine de haber ver 😅 aşılarını orda olucaksın bi de aslında doğum sonrası için daha önemli bebeğin aşıları testleri vs. Takip için daha çok gidip geleceksin. Tetanoz aşısını doktorun hatırlatmayabilir onlar aşı takibi yapmaz pek sağlık ocağı ile hareket etmen daha sağlıklı olur

Back