2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
3 gundur havuc suyu sıkıyorum iciyorum bakalim 2 hafta sonra kontrol belli olur İNSAALLAH tesekkurler cevabin icin

Günaydın bebeğim pazar ve 30 Ağustos da acil hekimi dışında doktor yok burda ancak haftaiiçi gelmen lazım ikili tarama için doktor muayenesi şart burda bi evrak hazırlıyo kanı o evrakla anlaşmalı dış laboratuvara gönderiyoruz

Yaaa Çok sevindim canıımmm maşallah maşallah kızına Hepimiz için de aynı şekilde olur inşallah Amin amin Kaç gün sürdü canım sonucun çıkması?
Ben kız demistim İlk tutturmam oldu. Bakalım diğerleri ne olarak. Bu vesileyle kendi tahminlerimi yazdığım listeyi ilistirivereyim buraya
Ay ben unuttum ya... Keşke yazsaymışım bak Çoğuna kız demiştim :)
Nifty kaçıncı haftada yaptıracaksın fiyat bilgisi aldın mı ?
10. hafta gibi yaptırılıyor canım. Doktora soracağım zamanı gelince. O ne diyecek bakalım. Anlaşmalı oldukları, bildikleri falan bir yer varsa öncelik o olacak. Fiyatlara da bağlı tabi. 3.000 diyen var. 5.000-6.000 diyen var. Doktor ne dicek bir ona bakıcam, bir de maddi durumlara bakıcam :/ Net bir rakam almadım daha. Zaten Euro üzerinden sanırım. Artıp duruyor..

En azından seni arayan birileri var kaçıncı haftaya verdiler aşı gününü?
Bana baya bilgi verdi. Şu haftalarda şu yaptırılıyor, şu haftalarda şu yaptırılıyor falan diye.. Sonuçları da e-nabıza düşer oradan öğrenirsiniz dedi, düştü zaten.
Tetonoz 5 doz daha yok mu dedim İlki 18. haftadaymış. Gelin 18. haftada yapalım dedi. Bir daha arar mı acaba bilmiyorum. 2si hamileyken 3ü doğumdan sonraymış. Sonrakileri kesin unuturum aramazsa zaten.

Tebrikler sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bana da bir çok kişi erkek diyor artık ben de ondan tamam o zaman erkek diyorum

Fetal DNA da hangisini tercih ettiniz nerede oldu ve fiyat nedir siZle konuşmuş olabiliriz kusura bakmayın aklımda net kalmadı ben de henüz 8. Haftanın içinde olduğum için fikir topluyorum

Geçmiş olsun canım. Doktora söyle başlatır belki.. Benim normalde bile kramp giriyor. Bakalım bu sefer ne olacak.

İNSAALLAH canim tesekkur ederim aynen bebek kendi böbreklerini kullanana kadar bole olabilirmiş önemli olan bebegin kendi böbreklerini kullanıyor olabilmesi sanirim o da 10ncu haftadan sonra oluyormus
Çok geçmiş olsun.. İnşallah sonraki kontrolde güzel haberler alırsınız

Gunaydınn ovv ovv ovv is yerinden mecbur pazartesiye izin alacagim o zaman ayy isler karıştı sağol bebegim

6. Günde çıktı sonucum canım. Zaten 1 haftada çıkıyor demişlerdi.

Genoks firmasına yaptırdım canım ben. Firmadan geldiler zaten direk hanımı doktorun muayenesinde aldılar. Doktorum onu tavsiye etti. Dolar üzerinden yapıyorlar 350$ a yapılıyor. 6300 TL ödeme yaptım. Bana herkes erkek dedi hatta annem erkek hastane çıkışı galan almıştı düşün o kadar eminler sadece 1/2 kişi kız dedi. Ama gönlümden kız geçmişti hep. Rabbim sağlık versin dedim hepsinin güzelliği başka. Erkek olsaydı da çok mutlu olurdum. Yeter ki sağlıkla gelsinler sağlıklı olsun hepsi

Bana da %80 lik kısım erkek diyor beni erkeğe adapte ettiler bakalım minnoşun cinsiyeti ne çıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…