• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bol bol havuç ye canım. Havuç amniyon sıvısini arttiriyormus. Hatırlıyorum benim şekerden kaynaklı suyum fazlaydı havuç tüketme demislerdi. Bi arastir yine canım. Bol su iç yeşil yapraklı bitkiler tüket birde bol bol havuç 😊
3 gundur havuc suyu sıkıyorum iciyorum bakalim 2 hafta sonra kontrol belli olur İNSAALLAH tesekkurler cevabin icin🥰🥰🥰

Hadi senden de guzel sonuclari alalim hayırlısıyla 🥰 testin sifa da olacak sanirsam pazar günü bi de 30 ağustos resmi tatilde poliklinik oluyo mu. Ben devlete gidemicem ikili icin . Orada yaptirabilirim. Ucret hakkina da bilgin varsa eğer 😊
Günaydın bebeğim pazar ve 30 Ağustos da acil hekimi dışında doktor yok burda ancak haftaiiçi gelmen lazım ikili tarama için doktor muayenesi şart burda bi evrak hazırlıyo kanı o evrakla anlaşmalı dış laboratuvara gönderiyoruz

Kızlar şimdi doktorum aradı beni Fetal DNA sonuçlarım çıkmış temiz çıktı hiçbir sıkıntı yok dedi. Cinsiyeti de artık netleşti Kızım olacak Allah’ın izniyle. Benim artık cisyeti yazabilirsin canım. Rheaa Rheaa rabbim hepinize güzel haberler verdirsin biz de mutlu olalım. Gönlümden kız geçiyordu herkes erkek dedi ben bile artık erkek olacak diyordum sanırım ama sağlık sıhhat diledim hep. Çok şükür kızım oluyor. O kadar mutluyum ki anlatamam 😍
Yaaa :rolleyes: :KK68: Çok sevindim canıımmm:KK200: maşallah maşallah kızına :KK68::nazar::nazar: Hepimiz için de aynı şekilde olur inşallah 🙏 Amin amin:KK68: Kaç gün sürdü canım sonucun çıkması?
Ben kız demistim 😊İlk tutturmam oldu. Bakalım diğerleri ne olarak. Bu vesileyle kendi tahminlerimi yazdığım listeyi ilistirivereyim buraya 🌺
Ay ben unuttum ya... Keşke yazsaymışım bak :KK48: Çoğuna kız demiştim :)
Nifty kaçıncı haftada yaptıracaksın fiyat bilgisi aldın mı ?
10. hafta gibi yaptırılıyor canım. Doktora soracağım zamanı gelince. O ne diyecek bakalım. Anlaşmalı oldukları, bildikleri falan bir yer varsa öncelik o olacak. Fiyatlara da bağlı tabi. 3.000 diyen var. 5.000-6.000 diyen var. Doktor ne dicek bir ona bakıcam, bir de maddi durumlara bakıcam :/ Net bir rakam almadım daha. Zaten Euro üzerinden sanırım. Artıp duruyor..

takip etmek zorunda ebe onlar için yaptırımları var ama çoğu sağlık ocağında sallıyorlar bence yine bizim peşinde koşmamız lazım bak ben 6 haftalıkken gittim kaydoldum ne sonuçlarım için aradılar ne bişey bana diyor ki siz gelip gittikçe öğrenirsiniz zaten napılacağını. ben de dedim ben çalışan bi insanım buraya mı gelip gidip durucam peşinde koşucam dedim. o günden beri ne arayan ne soran var :KK70: bakalım şu tetanozu bekliyorum arıcaklar mı diye eğer yine aramazlarsa ebe değişikliği talep edicem

Bana tetanoz için tarih bile verdiler telefonda aradı gelin tetanoz için tarih verelim hem doktorunuzla görüşün diye ki ben doktorla da görüşmüştüm resmen beni yok sayıyorlar şuan 😂😂😂😂 gittiğimi unutmuşlar o kadar unutmuşlar beni o kadar kaydetmemisler ki 😂😂
En azından seni arayan birileri var 😂 kaçıncı haftaya verdiler aşı gününü?
Bana baya bilgi verdi. Şu haftalarda şu yaptırılıyor, şu haftalarda şu yaptırılıyor falan diye.. Sonuçları da e-nabıza düşer oradan öğrenirsiniz dedi, düştü zaten.
Tetonoz 5 doz 🤦‍♀️ daha yok mu dedim 😅 İlki 18. haftadaymış. Gelin 18. haftada yapalım dedi. Bir daha arar mı acaba bilmiyorum. 2si hamileyken 3ü doğumdan sonraymış. Sonrakileri kesin unuturum aramazsa zaten.

Kızlar şimdi doktorum aradı beni Fetal DNA sonuçlarım çıkmış temiz çıktı hiçbir sıkıntı yok dedi. Cinsiyeti de artık netleşti Kızım olacak Allah’ın izniyle. Benim artık cisyeti yazabilirsin canım. Rheaa Rheaa rabbim hepinize güzel haberler verdirsin biz de mutlu olalım. Gönlümden kız geçiyordu herkes erkek dedi ben bile artık erkek olacak diyordum sanırım ama sağlık sıhhat diledim hep. Çok şükür kızım oluyor. O kadar mutluyum ki anlatamam 😍
Tebrikler sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🎉🎉

Bana da bir çok kişi erkek diyor 🤭🤭🤭 artık ben de ondan tamam o zaman erkek diyorum 😁

Fetal DNA da hangisini tercih ettiniz nerede oldu ve fiyat nedir siZle konuşmuş olabiliriz kusura bakmayın aklımda net kalmadı ben de henüz 8. Haftanın içinde olduğum için fikir topluyorum 🌈

Herkese günaydın :) kızlar bu gece ilk kramp deneyimimi yaşadım. Kızımda bu kadar erken başlamamıştı bunda neden böyle oldu şimdiden kramplar başladıysa sonlara doğru neler olacak acaba. Magnezyuma falan başlamam gerek sanırım.
Geçmiş olsun canım. Doktora söyle başlatır belki.. Benim normalde bile kramp giriyor. Bakalım bu sefer ne olacak.

İNSAALLAH canim tesekkur ederim aynen bebek kendi böbreklerini kullanana kadar bole olabilirmiş önemli olan bebegin kendi böbreklerini kullanıyor olabilmesi sanirim o da 10ncu haftadan sonra oluyormus
Çok geçmiş olsun.. İnşallah sonraki kontrolde güzel haberler alırsınız 🙏🙏

Günaydın bebeğim pazar ve 30 Ağustos da acil hekimi dışında doktor yok burda ancak haftaiiçi gelmen lazım ikili tarama için doktor muayenesi şart burda bi evrak hazırlıyo kanı o evrakla anlaşmalı dış laboratuvara gönderiyoruz
Gunaydınn 😇 ovv ovv ovv is yerinden mecbur pazartesiye izin alacagim o zaman ayy isler karıştı 😅 sağol bebegim

Yaaa :rolleyes: :KK68: Çok sevindim canıımmm:KK200: maşallah maşallah kızına :KK68::nazar::nazar: Hepimiz için de aynı şekilde olur inşallah 🙏 Amin amin:KK68: Kaç gün sürdü canım sonucun çıkması?

Ay ben unuttum ya... Keşke yazsaymışım bak :KK48: Çoğuna kız demiştim :)

10. hafta gibi yaptırılıyor canım. Doktora soracağım zamanı gelince. O ne diyecek bakalım. Anlaşmalı oldukları, bildikleri falan bir yer varsa öncelik o olacak. Fiyatlara da bağlı tabi. 3.000 diyen var. 5.000-6.000 diyen var. Doktor ne dicek bir ona bakıcam, bir de maddi durumlara bakıcam :/ Net bir rakam almadım daha. Zaten Euro üzerinden sanırım. Artıp duruyor..
6. Günde çıktı sonucum canım. Zaten 1 haftada çıkıyor demişlerdi.

Tebrikler sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🎉🎉

Bana da bir çok kişi erkek diyor 🤭🤭🤭 artık ben de ondan tamam o zaman erkek diyorum 😁

Fetal DNA da hangisini tercih ettiniz nerede oldu ve fiyat nedir siZle konuşmuş olabiliriz kusura bakmayın aklımda net kalmadı ben de henüz 8. Haftanın içinde olduğum için fikir topluyorum 🌈
Genoks firmasına yaptırdım canım ben. Firmadan geldiler zaten direk hanımı doktorun muayenesinde aldılar. Doktorum onu tavsiye etti. Dolar üzerinden yapıyorlar 350$ a yapılıyor. 6300 TL ödeme yaptım. Bana herkes erkek dedi hatta annem erkek hastane çıkışı galan almıştı düşün o kadar eminler 😬sadece 1/2 kişi kız dedi. Ama gönlümden kız geçmişti hep. Rabbim sağlık versin dedim hepsinin güzelliği başka. Erkek olsaydı da çok mutlu olurdum. Yeter ki sağlıkla gelsinler sağlıklı olsun hepsi 🙏

Bana herkes erkek dedi hatta annem erkek hastane çıkışı galan almıştı düşün o kadar eminler 😬sadece 1/2 kişi kız dedi. Ama gönlümden kız geçmişti hep. Rabbim sağlık versin dedim hepsinin güzelliği başka. Erkek olsaydı da çok mutlu olurdum. Yeter ki sağlıkla gelsinler sağlıklı olsun hepsi 🙏
Bana da %80 lik kısım erkek diyor :D beni erkeğe adapte ettiler bakalım minnoşun cinsiyeti ne çıkıcak :KK48:

Back