- 9 Şubat 2022
- 892
- 1.516
- 33
- 28
Canım en son 8+5 ken vardı görüntüsü yok telde şu an ama paylaştım yukarda bayaUltrason paylasmismiydin canım gözümden mi kaçtı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım en son 8+5 ken vardı görüntüsü yok telde şu an ama paylaştım yukarda bayaUltrason paylasmismiydin canım gözümden mi kaçtı acaba
Anladım canım çok erken mi belli oluyor susuzluk o yüzden merak ettim inşalllah her şey yoluna girer canım gönlünü ferah tuttu rabbim sağlıkla kucağına versin inşallahBana baktığında 8 haftaliktim ama ben ultrason görüntülerinden şüpheleniyordum kese kucucuktu
30 ağustos resmi tatil çalışmıyoruz canım. Hastaneler kapalı .Hadi senden de guzel sonuclari alalim hayırlısıyla testin sifa da olacak sanirsam pazar günü bi de 30 ağustos resmi tatilde poliklinik oluyo mu. Ben devlete gidemicem ikili icin . Orada yaptirabilirim. Ucret hakkina da bilgin varsa eğer
Rabbim gönlüne göre versin canım. Sağlıkla alırsın inşallah bebişine kucağınaÇok şükür canm gözün aydın temiz çıkmış sonucun prensesinde hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende çok istiyorum kızımın olmasını nasip tabikide sağlıklı olsunda
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin sağlıkla gelsinler inşallah canlarım benim.
En azından seni arayan birileri var kaçıncı haftaya verdiler aşı gününü?
Ben kız demistim İlk tutturmam oldu. Bakalım diğerleri ne olarak. Bu vesileyle kendi tahminlerimi yazdığım listeyi ilistirivereyim buraya
Canımm insallah en yakın zamanda şu bulantılar da geçer de hamileliğin güzel keyifli kısımlarına geliriz Yarın da benim kontrolüm var heyecan dorukta bakalım 15 gündür görmüyordum özledim bile bebisi
Kızlar benim icin de dua edin bebeğimin suyu az dedi profesor 2 hafta sonra gel dedi tekrar bakacak aranızda böyle yaşayan var mı ilk gebeligimdeki oğlumun ultrason fotosuna bakıyorum bunun ki cok kucuk kese belli oluyor suyu az bi de 2 haftadir ara ara lekelenmelerim oluyor yatsam da kalksam da ayni hareketle alakasi yok gibi
Kızlar ben bu park yatağı beğenmiştim şimdi e-bebekte 1000 tl kadar indirime girmiş geçen gün de bakmıştım fiyatı yüksekti. Alsam mı ki bu ürünü kullanan ya da kullanmış tanıdığı olan var mı nasıl acaba
Kızlar merhaba bebegimin kalp atışınj kaç haftalıkken doktor dinletir yada doktordan doktora değişirmi
İnşallah ya gerçekten herkesin gönlüne göre olur ve bebeklerimiz sağlıkla gelirler
20. Haftaya vermiş baktım şimdi gideceğim zaten yine kaydetmemisler belli ki
Vallahi harikasın iyi ki liste yapmışsın ben kime ne yazdım hiç bilmiyorum
Geçecek az kaldı kızlar ayy evet görmeyince özlüyor insan hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
Aaa ben bu kadar erken hiç duymamıştım ama teyzem son zamanlarda yaşamıştı böyle bir şey havuç suyu tüketti iyi geldi demişti başka yazanlar da olmuş onu dene istersen teyzem sağlıkla kucağına aldı sen de alırsın inşallah doktorun sık randevuya almasi her zaman kotu bir sey degil kontrolde olması iyidir hatta bence
Ben de bunu beğenmiştim ama şimdi bana bir tane getirecekler onun nasıl olduğuna bakmam gerek 2 tane için yer yok basta ondan tekle idare etcem sanirim
Vallahi doktora bağlı bir durum bazıları 12 hafta olana kadar kalp atışı var diyormuş sadece ama ben gittiğim her doktorda kalp atışını dinlettiler 7+0 da gittim ben kızımda da geç gitmiştim bu haftalarda dinletmislerdi daha erken dinleyenler de oldu dedigim gibi doktorun tutumuna bagli
Evet galiba ilk netleşen ben oldum hepiniz ni an önce netleşin kızlar sonra miniklerden konuşmaya başlayalım. Rabbim hepsine sağlıkla kavuştursun inşallah bizlereYaa cok sevindim sağlıkla gelsin ayyy iki kız kardeş cok tatli olacaklar ilk cinsiyeti net olan sn oldun galiba siradakii kim acaba
Lokman hekim bayramda ve pazar poliklinik hizmeti veriyodu sifa da veriyodur diye düşündüm Devlet kapali da özeller kendi insiyatifinde galiba30 ağustos resmi tatil çalışmıyoruz canım. Hastaneler kapalı .
Teselkur ederim gizemli İNSAALLAH hepimizin saglikli olurİnşallah ya gerçekten herkesin gönlüne göre olur ve bebeklerimiz sağlıkla gelirler
20. Haftaya vermiş baktım şimdi gideceğim zaten yine kaydetmemisler belli ki
Vallahi harikasın iyi ki liste yapmışsın ben kime ne yazdım hiç bilmiyorum
Geçecek az kaldı kızlar ayy evet görmeyince özlüyor insan hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
Aaa ben bu kadar erken hiç duymamıştım ama teyzem son zamanlarda yaşamıştı böyle bir şey havuç suyu tüketti iyi geldi demişti başka yazanlar da olmuş onu dene istersen teyzem sağlıkla kucağına aldı sen de alırsın inşallah doktorun sık randevuya almasi her zaman kotu bir sey degil kontrolde olması iyidir hatta bence
Ben de bunu beğenmiştim ama şimdi bana bir tane getirecekler onun nasıl olduğuna bakmam gerek 2 tane için yer yok basta ondan tekle idare etcem sanirim
Vallahi doktora bağlı bir durum bazıları 12 hafta olana kadar kalp atışı var diyormuş sadece ama ben gittiğim her doktorda kalp atışını dinlettiler 7+0 da gittim ben kızımda da geç gitmiştim bu haftalarda dinletmislerdi daha erken dinleyenler de oldu dedigim gibi doktorun tutumuna bagli
Amin isim bulalim adaş da olurlarEvet galiba ilk netleşen ben oldum hepiniz ni an önce netleşin kızlar sonra miniklerden konuşmaya başlayalım. Rabbim hepsine sağlıkla kavuştursun inşallah bizlere
Bende su içemiyorum lekelenmelerim oluyo doktor su iç dedi de yok olmuyoKızlar benim icin de dua edin bebeğimin suyu az dedi profesor 2 hafta sonra gel dedi tekrar bakacak aranızda böyle yaşayan var mı ilk gebeligimdeki oğlumun ultrason fotosuna bakıyorum bunun ki cok kucuk kese belli oluyor suyu az bi de 2 haftadir ara ara lekelenmelerim oluyor yatsam da kalksam da ayni hareketle alakasi yok gibi
Ben devlet hastanesi için konuştum evet. Ozeller icim arayip sorun dilersenizLokman hekim bayramda ve pazar poliklinik hizmeti veriyodu sifa da veriyodur diye düşündüm Devlet kapali da özeller kendi insiyatifinde galiba
Yarin sorucam tatili yeni kesinlestirdik. Ona gore ikili icin randevu alirim sağol yanıtın icinBen devlet hastanesi için konuştum evet. Ozeller icim arayip sorun dilerseniz
Oda takımı almayı düşünüyor musun? Erken şuan ama fiyatlar da gittikçe artıyor almak da istiyorum biran önce bilemedim. Oda takımında mesela beşik yerine park yatak mı kullanılıyor ya da tahta beşik daha mı avantajlı ya sa ikisini de mi alacağız ? Annemlerde bi tane park yatak var kullanılmıyor şuan almak yerine onu mu kullansam atmadıysa tabi yoksa yeni alıp annemlerde de o mu dursa ?Canım bizim ev biraz küçük bir de çocuğun odasını bir yaşında ayırıcam insallah buna gidip e bebekte bakmıştım derli toplu çok güzel arastırırsan begenecegine eminim
Ben oda takımı alıcam ama uzun vadeli kullanabileceği bir şey almak istiyorum montessori alcam büyük ihtimalle canım dolap olarak da görsel ekliyorum böyle bir şey düşünüyorum bir de gardrop kafamda netlestirmedim ama henüzOda takımı almayı düşünüyor musun? Erken şuan ama fiyatlar da gittikçe artıyor almak da istiyorum biran önce bilemedim. Oda takımında mesela beşik yerine park yatak mı kullanılıyor ya da tahta beşik daha mı avantajlı ya sa ikisini de mi alacağız ? Annemlerde bi tane park yatak var kullanılmıyor şuan almak yerine onu mu kullansam atmadıysa tabi yoksa yeni alıp annemlerde de o mu dursa ?
Beyaz renk sanki çok güzel oluyor bebek odalarında. Kardeşim de çocuğunun oda takımını vereyim diyor ama içimden yenisini Almak geliyor şöyle zevkime göre alayım döşeyeyim sonra da ne gerek var diyorum masrafa. Gel git yaşıyorum anlayacağın. Her şeyi saklamış sağolsun içime sine sine alamıcam sanırım çoğu şeyiBen oda takımı alıcam ama uzun vadeli kullanabileceği bir şey almak istiyorum montessori alcam büyük ihtimalle canım dolap olarak da görsel ekliyorum böyle bir şey düşünüyorum bir de gardrop kafamda netlestirmedim ama henüz
Bu benimYahu 2 gundur mesajlarda geriden geliyorum. 14 sayfa gerideyim. Hicbir mesaji da okumadan gecmek istemiyorum, firsat buldugum anda okuyorum okuyorum, bakiyorum 9-10 sayfa geriye dusmusum. Sonra bir mail geliyor, bir is cikiyor, bir sonraki gelisimde bi bakiyorum, yine 14 sayfa gerideyim Acaba sizi ne zaman yakalayabilecegim
Ya aslında bebek arabası park yatak gibi böyle bir süre kullanacağın şeyleri ödünç alma ihtimalin varsa çok mantıklı ama odaya ben de heves ederdim sanırımBeyaz renk sanki çok güzel oluyor bebek odalarında. Kardeşim de çocuğunun oda takımını vereyim diyor ama içimden yenisini Almak geliyor şöyle zevkime göre alayım döşeyeyim sonra da ne gerek var diyorum masrafa. Gel git yaşıyorum anlayacağın. Her şeyi saklamış sağolsun içime sine sine alamıcam sanırım çoğu şeyi