• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Oğlumda da 14. haftada sadece tahmini erkek demişti. Hani kordondur bir şeydir.. yine de %100 demeyeceğim demişti. 16'da ancak erkek demişti :) Şimdi de kendimi 16ya kadar öğrenmemeye hazırladım. Gerçi nifty testi yaptırırsak o kadar uzamaz :) ama bakalım. Ona da doktorla karar vereceğiz.
Olsun net olsun. Tahminler de yanıltıcı olabiliyor.
Nifty kaçıncı haftada yaptıracaksın fiyat bilgisi aldın mı ?

Kızlar benim icin de dua edin bebeğimin suyu az dedi profesor 2 hafta sonra gel dedi tekrar bakacak aranızda böyle yaşayan var mı ilk gebeligimdeki oğlumun ultrason fotosuna bakıyorum bunun ki cok kucuk kese belli oluyor suyu az bi de 2 haftadir ara ara lekelenmelerim oluyor yatsam da kalksam da ayni hareketle alakasi yok gibi😔😔😔
Bol bol havuç ye canım. Havuç amniyon sıvısini arttiriyormus. Hatırlıyorum benim şekerden kaynaklı suyum fazlaydı havuç tüketme demislerdi. Bi arastir yine canım. Bol su iç yeşil yapraklı bitkiler tüket birde bol bol havuç 😊

Kızlar şimdi doktorum aradı beni Fetal DNA sonuçlarım çıkmış temiz çıktı hiçbir sıkıntı yok dedi. Cinsiyeti de artık netleşti Kızım olacak Allah’ın izniyle. Benim artık cisyeti yazabilirsin canım. Rheaa Rheaa rabbim hepinize güzel haberler verdirsin biz de mutlu olalım. Gönlümden kız geçiyordu herkes erkek dedi ben bile artık erkek olacak diyordum sanırım ama sağlık sıhhat diledim hep. Çok şükür kızım oluyor. O kadar mutluyum ki anlatamam 😍
Çok şükür canm gözün aydın temiz çıkmış sonucun prensesinde hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende çok istiyorum kızımın olmasını nasip tabikide sağlıklı olsunda

Kızlar benim icin de dua edin bebeğimin suyu az dedi profesor 2 hafta sonra gel dedi tekrar bakacak aranızda böyle yaşayan var mı ilk gebeligimdeki oğlumun ultrason fotosuna bakıyorum bunun ki cok kucuk kese belli oluyor suyu az bi de 2 haftadir ara ara lekelenmelerim oluyor yatsam da kalksam da ayni hareketle alakasi yok gibi😔😔😔
Canım booll havuç suyu ve armut suyu çoğaltıyor tecrübe ile sabit dene istersen

Canımmm sayende indirimden haberim oldu şimdi aldım ben de park yatak çok beğendiğim bir model vardı fiyatlar baya iyi al bence 😬😬 ben kubbie sleep olanı aldım umarım sağlıkla kullanmak nasip olur🙏🏻❤️
Çok sevindim canım güle güle kullan inşallah 🙏🌸 ben de alsam mı diyodum ama eşim illa görüp inceleyerek alalım bu tarz şeyleri daha erken diyor. Biraz bekleyeceğiz artık inşallah yine indirimde yakalarız 🤷‍♀️

Kızlar merhaba bebegimin kalp atışınj kaç haftalıkken doktor dinletir yada doktordan doktora değişirmi
Benim doktor çok kısa da olsa her kontrolde dinletiyor.
İlk olarak 5+6 da gittiğimde karından görülmedi, vajinal ultrason ile kalp atışı duyuldu, ama ultrasona göre 6+2 di.
Senin ne kadarlık?

Çok sevindim canım güle güle kullan inşallah 🙏🌸 ben de alsam mı diyodum ama eşim illa görüp inceleyerek alalım bu tarz şeyleri daha erken diyor. Biraz bekleyeceğiz artık inşallah yine indirimde yakalarız 🤷‍♀️
Canım bizim ev biraz küçük bir de çocuğun odasını bir yaşında ayırıcam insallah buna gidip e bebekte bakmıştım derli toplu çok güzel arastırırsan begenecegine eminim😍❤️

Kızlar şimdi doktorum aradı beni Fetal DNA sonuçlarım çıkmış temiz çıktı hiçbir sıkıntı yok dedi. Cinsiyeti de artık netleşti Kızım olacak Allah’ın izniyle. Benim artık cisyeti yazabilirsin canım. Rheaa Rheaa rabbim hepinize güzel haberler verdirsin biz de mutlu olalım. Gönlümden kız geçiyordu herkes erkek dedi ben bile artık erkek olacak diyordum sanırım ama sağlık sıhhat diledim hep. Çok şükür kızım oluyor. O kadar mutluyum ki anlatamam 😍
Yaa cok sevindim sağlıkla gelsin ayyy iki kız kardeş cok tatli olacaklar 🥰🥰 ilk cinsiyeti net olan sn oldun galiba siradakii kim acaba 😇

Yarın da benim randevum var inşallah güzel haberler le gelirim size 🙏☺️
Hadi senden de guzel sonuclari alalim hayırlısıyla 🥰 testin sifa da olacak sanirsam pazar günü bi de 30 ağustos resmi tatilde poliklinik oluyo mu. Ben devlete gidemicem ikili icin . Orada yaptirabilirim. Ucret hakkina da bilgin varsa eğer 😊

Back