Günaydın kızçelerGunaydinlar
Tiksinmeyenler bu buyuk nimet ... Ben tiksinmede rekor kirdimEn son dun suyun icme suyunun ilik olmasindan tiksindim
Bir seyi cok yedim mi o seye veda etmem gerekiyoro yuzden yemeye korkar oldum. Cunku yedigim az bi sey kaldi. Kendimle kavga ediyorum Az ye, biraz daha ye, dur cok yedin....
Ben 11+6 yım hala geçmedi bulantılarım 10.haftalarda biraz azalma oldu baktım 2 gün yok sonra tekrar geri döndü efsaneAyni durumdayiz aynen! Ay sizin az kalmis. Ben henuz 9+0 dayimCogunlukla 3 ay dolunca geciyormus. Bir de bebek 8+1 de benim. Ordan da bir hafta zarardayim
Canım Covit varken izin kullanan gebe arkadaşlarım vardı erkenden izne ayrıldılar 5 aylık falan çok iyi hatırlıyorum hatta gebeler için Covit bitene kadar geçerli demişlerdi hala devam ediyor mu bilmiyorum çünkü bir çok şeyi kaldırdılar canım.Merhaba ben de çalışıyorum öğretmenim ama tam okullar kapandığında hamile kaldım 3. Ay bitiminde de işe başlamış olacağım bir şey sormak istiyorum birkaç kişiden covid nedeniyle 24. Haftada hamilelere idari izin geri gelecek diye duydum siz aktif olarak çalışıyorsunuz böyle bir duyum aldınız mı acaba?
Kaldırdılar canım onu Nisan da 6 aylıkken izne ayriliyordun vakalar azaldı diye kalktı ama işte şimdi tekrar artışa geçerse belki Ekim Kasım gibi yine gelir diyorlar çok iyi olur benim için okulum 45 50 km uzakta her gün zor olacakCanım Covit varken izin kullanan gebe arkadaşlarım vardı erkenden izne ayrıldılar 5 aylık falan çok iyi hatırlıyorum hatta gebeler için Covit bitene kadar geçerli demişlerdi hala devam ediyor mu bilmiyorum çünkü bir çok şeyi kaldırdılar canım.
canım devletin karşıladığı bir süre demir takviyesi var onlardan isteyebilirsin genelde vitaminleri karşılamıyor onlar biraz pahalı olabiliyor dr na danışırsınDaha önce doğum yapan annelerim özellikle sorum size bilen varsa da tabi yazabilir. 12 den sonra demire başlıycakmışım da demir ilaçları baya pahalı oluyor dedi arkadaşım 300 tl falan. Doğru mu?
valla canım 8+2 de gittim dr a en son 1 gün önce rahatsızdım ateşlenmiştim dr um covid testi ver ve ateşe dikkat et en önemlisi o demişti bana covid geçirmek gelişimde gerilik yapabilirmiş ama çok takılma benimde kontrolüm yarın 3 haftadır gitmedim miniğimi bende çok merak ediyorum ama birkaç gün ileri yada geriyi çok önemsemiyor doktorlar içini ferah tutKızlar kafama bişey takıldı size sormak istedimGeçen hafta enfeksiyonum yüksek ateşimi düşüremiyoruz falan yazmıştım ve doktorum covid testide ver dedi ve pozitif çıktı Biraz yorsada beni çok şükür atlattım ama o günlerde kadın doğum doktorum kontrol ettiğinde bebişin gelişimi 3 gün geri çıktı 8+2 olması gerekirken 7+6 çıktı ve doktor önemli değil dedi. Bu durum sürekli mi devam ediyor yoksa o ara kapanıyor mu Randevum 24 ünde merak ediyorum Bilen birisi beni aydınlatırsa çok sevinirim
çok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda şifasını versin hayırlı haberler alırsınız inşallah :)Tesekkur ederim. cok endiseliyim insallah yanlis suphelenmisler der bu doktor. Cok cok nadir gorulen kesin tedavisi olmayan bir hastaliktan supheleniyorlar ve turkiye de sadece bir doktorun bu hastalikla ilgilenecegini soyledi herkes. O da istanbulda zar zor randevu aldik 4 aydir bekliyoruz. Aslinda inanilmaz stresliyim. Ama bir yandan da icim cok ferah nedense. Kotu bir sey demeyecekmis gibi geliyor. Son 1 senedir iki ameliyat oldu kadincagiz bir yerini duzeltiyoruz baska yerinden bir sey cikiyor. Troid kanseri cikti, erken evreydi ameliyatla kurtuldu. Simdi gogusten supheleniyorlar. 3 ayda bir kontrole gidiyorduk o da iyilesme gosterdi 6 aya cikti kontrolleri derken safrakesesi tasi cikti aldirdik derken cigerlerinde bu sorun cikti iste. Daha temiz daha sakin sehir iyi gelir dedik tasidik, iyi geldi de sanirim. Toruna da cok sevinir moral motivasyon olur diye vallahi kendimden cok onun icin istedim. Insallah saglikla dogar bebegim de anneannesine yasam umudu olur.
onuda denemedik demeyelim nasıl yapılıyor ki bu yüzük testiYüzük de kız çıktı hahah Adetim 2 gün gecikmişti
Canım evet böyle birşey vardı çok da güzeldi ama kaldırıldı tekrar geleceğini sanmıyorum çünkü sağlık bakanı birçok açıklamasında aşımız ilacımız var bu şekilde atlatacağız falan dedi yani artık hiç bir şey yapılmaz diye düşünüyorum.Merhaba ben de çalışıyorum öğretmenim ama tam okullar kapandığında hamile kaldım 3. Ay bitiminde de işe başlamış olacağım bir şey sormak istiyorum birkaç kişiden covid nedeniyle 24. Haftada hamilelere idari izin geri gelecek diye duydum siz aktif olarak çalışıyorsunuz böyle bir duyum aldınız mı acaba?
sizin bu yorumları okudukça hem kaynana ve kayınpeder sahibi olmadığıma dua ettimKaynanadan daha kötüsü de kaynana görünümlü kayinpederdir NET!!
Müsaadenizle bu tezi çürütüyorumVeee yeni bir cinsiyet tahmin yöntemi forumda gezinirken karşıma çıktıdüşük hcg erkek yüksek hcg kız oluyormuş. Hatta kızlarda sabah bulantısı çok olur denmesinin sebebi de bu hormonun yüksek olmasına bağlıymış
Kizimda bi on gun mide bulantim olmustu. Sabah hic olmazdi. Simdi ile kiyasladigimda o bulanti bile degilmis. Dun uyuyamadim dogru durust. Bence de kiz ve erkek olmakla ilgili o soylenen her sey safsata.Müsaadenizle bu tezi çürütüyorumilk öğrendiğimde beta 64tü ve henüz hiç sabah bulantısı yaşamadım. Hatta doğru düzgün belirti yaşamadım diyebilirim Doktor kıza benziyor dedi
Hcg yüksekse kız olur mu bilemem ama bulantıyı gerçekten hcg hormonu yapıyor galibaBenim reglimi geçen 2. Günde 13.077 çıkmıştı bakalım gerçekten de kız mı olacak :)))
Gececek bu gunler unutulup gidecek neyi unutmuyoruz ki :) sabir...Midem çok bulanıyor hayattan hiç keyif alamıyorum ne yesem çıkartıyorum ne zaman bitecek bu bulantılar
Ya tabiki saçma teorilerÇiks tutmaz . Benim kizimda hiç bulantı kusma baş donmesi vs çekmedim. Hemde hiccccc. Hcg hormonu zaten her gün artan bir şey, kanda erken baktırırsan düşük ileriki tarihte baktirirsan yüksek çıkarneye göre demişler ki düşük yüksek diye? Regl tarihine göreyse erken geç dollenmeyi nasıl hesapladilar ?
Doktor yanlış söylemiş erkektir o. Yoksa bu teori yanlış olamazMüsaadenizle bu tezi çürütüyorumilk öğrendiğimde beta 64tü ve henüz hiç sabah bulantısı yaşamadım. Hatta doğru düzgün belirti yaşamadım diyebilirim Doktor kıza benziyor dedi
GünaydınnnnGünaydın kızlar
Kendini frenlemek çok zor gerçekten, sürekli aç olur mu bir insan ben öyleyimYaaaaabende kendimle kavga ediyorum cnm az ye diye, bak cok yedin 2 ytabak nedir , 3.tabak olmaz, sakın 3.tabagi bitirme, al işte aldın kiloları verirken soylenme sakın diye
Annemin de ablamın da iki kızı var ikisi de sıfır belirti hamilelik geçirdiler. Şimdi bende de yok çok şükür. Yani kızsa mide bulanır diye bişey mantıklı değil tabi. Ama eğleniyoruz canım takılmayın herkes farkında bu teorilerin safsata olduğunun. Bu devirde kim inanır ki zatenKizimda bi on gun mide bulantim olmustu. Sabah hic olmazdi. Simdi ile kiyasladigimda o bulanti bile degilmis. Dun uyuyamadim dogru durust. Bence de kiz ve erkek olmakla ilgili o soylenen her sey safsata.
Bende de yok bulantı şükür, hadi inşallah sağlıklaAnnemin de ablamın da iki kızı var ikisi de sıfır belirti hamilelik geçirdiler. Şimdi bende de yok çok şükür. Yani kızsa mide bulanır diye bişey mantıklı değil tabi. Ama eğleniyoruz canım takılmayın herkes farkında bu teorilerin safsata olduğunun. Bu devirde kim inanır ki zaten
Darısı başıma desem çok mu ayıp etmiş olurum acaba bilemedimsizin bu yorumları okudukça hem kaynana ve kayınpeder sahibi olmadığıma dua ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?