Korunmalı olması gerekiyor canım. Daha önce demiştim ya erkekten gelen sıvı rahim kaslarini yumuşatıp doğumu başlatıyor diye. Bana doktorum öyle dedi. Zaten 38 den sonra normal doğum beklediğimiz için 38 den sonra korunmasız olabilir demisti.Bana kimse korunmalı demedidaha neler öğreneceğim. 38 den sonra da kadın ilişki düşünmez gibi geliyor Yani şimdi korunmalı ilişki mi olması gerekiyor.
Off bu cok iyiydiÇok güzel bir fikrim var İstanbul anneleri toplaşıp Edirneye gelin , nasıl olsa istanbuldan edirneye gelmek, orda bir yerden bir yere gitmekten daha kolaysize hem kahve ısmarlayayım hem edirneyi gezdiririm
Ben hep en kafa doktorlara denk geldim demekkihepsi hiç sormadan anlatmislardi.
Ya canım tabi benim bahsettiğim da kanama ne bileyim düşük riski, erken doğum riski vs olmayan durumlar için geçerli. Yoksa yemişim cinselligi olmayı versin, saglik herseyden önemli tabikide
Kızlar bu arada ben Gkceelibu kız da nerden çıktı nasıl bu kadar canımlı cicimli konuşup hopppala muhabbete ortadan selamsız sabahsız daldı demeyin
Hoşbulduk çok teşekkür ederim sizinde inşallah ve gruptaki tüm arkadaşların
Bana kimse korunmalı demedidaha neler öğreneceğim. 38 den sonra da kadın ilişki düşünmez gibi geliyor Yani şimdi korunmalı ilişki mi olması gerekiyor.
Yok kuzum ya değişecek tarzda birsey değil malesef. Hala bir umut değişmesini bekliyorum. Ya kötü bir durum değil aslında, ben çok fazla anlam yüklüyorum ve bunun farkındayım. Önemsiz gelebilir ama benim için çok önemli çünkü hiç hazır olmadığım hazir hissetmediğim bir anda başıma geldi. Ay çok gizemli oldu resmen , anlatayım; umarım biri kalkipta aman buna mı üzüldün , rahata erdin tarzi bir sey yazmaz çünkü zaten cok doluyum tüm öfkemi kusarım peşinen diyimOy canim benim her ne derdin varsa gelip geçici olduğunu düşün. Kafana taktiğin birseyse nasil mutlu olacaksan oyle yap.kimse snden bebginden önemli degil. Icinde ne şüphe varsa onu sonuclandircak seyler yap dr sa dra git. Düşündükçe stresin artar bebişkoya stres yollamayalimbelki sonradan snde amann ne varmiski diyeceksin ama o duygunu icinde olduğundan suan kötü hissetmen normal. Ve bazen insanlar bazi seyleri yasamali üzüntüyü sevinci stresi çünkü bazen ilac onunla başa çıkmaktır. Kalbini ferah tut her neyse üzüldüğün şey sonucu sni mutlu etsin hakkinda hayirlisi olsun. Eger siz bana iyi gelirsiniz dersen dinleriz
Ama öyle, istanbulda gideceğin yeri görüyorsun ama gidemiyorsun bir türlü. Benim gibi küçük şehirli insanlara göre değil orasıOff bu cok iyiydicidden haklisin ilçe degistiremiyoruz kac saate
Canım üzülmen gayet normal şu an ekstra hassasız bambi izleyip ağladım ben geçen gün. Hiç canını sıkma ani olması seni etkilemiş beklemediğin için ama gerekli tavsiyeleri uygula yine sütün gelmezse yapacak bişey kalmıyo, bebegin de alısmıs tabi ondan öyle demis kuzu. Her sey daha da güzellesicek insallah belki daha rahatlarsın belli mi olurYok kuzum ya değişecek tarzda birsey değil malesef. Hala bir umut değişmesini bekliyorum. Ya kötü bir durum değil aslında, ben çok fazla anlam yüklüyorum ve bunun farkındayım. Önemsiz gelebilir ama benim için çok önemli çünkü hiç hazır olmadığım hazir hissetmediğim bir anda başıma geldi. Ay çok gizemli oldu resmen , anlatayım; umarım biri kalkipta aman buna mı üzüldün , rahata erdin tarzi bir sey yazmaz çünkü zaten cok doluyum tüm öfkemi kusarım peşinen diyim
Emzirme olayi, biliyorsunuz kızım 2 yaşına haftaya girecek. Ben kızımı ilk günden beri aktif emziriyorum. Hamile kaldığımda da doktorundan onay alıp emzirmeye devam etme kararı aldim( gebelikte göğüs hassasiyetim çok olmasına canım çok acımasina ragmen) eşim de dahil olmak üzere çevremdeki herkes artık sütten kes yeter vs dedi kimseyi dinlemedim. Yaklaşık 5 günce kızım emerken bir anda bırakıp süt yok yaptı. Göğüse masaj yapıp biraz sıktım damlaa yok, öbür göğüse geçtim onda da çok zorlarsan 1-2 damla geldi ve kolostrum a dönmüş olduğunu gördüm. Doktorum 6.ayda kolostruma döner demisti ama çok çok erken döndü. Kızım emmek istiyor emziriyorum ama bana bakıp süt yok demesi o kadar içime dokundu ki, emerken göğsüme masaj yapıyor süt gelsin diyeama yine yok. Bir göğüs zaten 5 gün önce kesilmişti, bugün digeri de kesildi, kızım hala emmek istiyor ve her emdiginde süt yok demesi o kadar dokundu ki içime. Çünkü ben ne kadar tandem emzirmeye karar versemde 6.ayda süt kolostruma dönerse kesilme ihtimalini hep kafamda kendimi hazırladım ama bir anda olmasını hiç beklemedim açıkçası o beni çok derinden üzdü. Birkaç emzirme danışmanına sordum emzirmeye devam edin süt yeniden gelir dediler ama damlası bile yok nasıl gelsin ama ben yine emzirmeye devam ediyorum bir umut...
Doktor ne desin daha işte keyfinize bakın demişAhahaha kural uydurup sonradan uymamamiz nasıl komikama ben üçüz gebelik olduğu için baktım var cinsellikte bazı sınırlar 12 hafta miydi bilmiyorum ama 20 haftadan sonra yasakmış mesela ama doktorum bir şey demedi hatta ben sormadım ama bu sefer kendisi su aşamada tek bebekle 3 bebek arası fark yok kanaman yoksa tek bebeğe hamile gibi davranabilirsin 20li haftalara kadar dedi
İyi olmana çok sevindim canıminşallah iyilerdirbir haftayı nasıl geçireceğim şimdi hayırlısı eczaneye gittim 12 dedi 124 gibi bi şeydi tansiyonum. gayet iyi dediler, limonlu sudan başka evde yapabileceğiniz yok tekrar yükselirse yine ölçüme gelin dediler. hayırlısı artık Allaha emanetiz .
Benim daha aşağılarda kasıklarda batmalarım var sadece arada bele vuruyor çok nadir. Çok anlamıyorum ama gaz sancın olabilir mi. Hepimizde sindirim problemleri var çünküBende kaburgam mideme batıyor gibi bir ağrım var uzanınca azalıyor ama gün içinde öldürüyor beni
Ya normalde olsa oh beee... 3-4 yaşını beklememe gerek kalmadı diye zil takıp oynardım herhaldeCanım üzülmen gayet normal şu an ekstra hassasız bambi izleyip ağladım ben geçen gün. Hiç canını sıkma ani olması seni etkilemiş beklemediğin için ama gerekli tavsiyeleri uygula yine sütün gelmezse yapacak bişey kalmıyo, bebegin de alısmıs tabi ondan öyle demis kuzu. Her sey daha da güzellesicek insallah belki daha rahatlarsın belli mi olur
Ben o soda şişesinin içine düştüm artık cayır cayır içimSoğuk soda bana iyi geliyor o tarz durumlarda canım ama hızlı hızlı içeceksin, soğuk sütte 2 3 yudum içmek iyi geliyormuş eğer devam ederse 2 3 yudum daha geçene kadar bu şekilde içmen lazım
İyi olmana sevindim kuzum, tansiyon sizi çok zorlarsan, endiselerinizi arttirirsa doktorunuza durumu izah edip randevuyu öne çekebilirseniz içiniz rahat eder en azındaninşallah iyilerdirbir haftayı nasıl geçireceğim şimdi hayırlısı eczaneye gittim 12 dedi 124 gibi bi şeydi tansiyonum. gayet iyi dediler, limonlu sudan başka evde yapabileceğiniz yok tekrar yükselirse yine ölçüme gelin dediler. hayırlısı artık Allaha emanetiz
Demekki bir sıkıntı yokmuş sizde doktor mutlaka söylerdiÖyle bir kural varsa da benim hiç haberim olmadı bu durumdan
Kız biliyorum tabiDemekki bir sıkıntı yokmuş sizde doktor mutlaka söylerdi
Ben de seni merak ettim kaç sayfadır yoksun diyordum. Bi sıkıntın derdin mi oldu ya da foruma mı küstün sabahki mevzudan falan dedimKızlar bu arada ben Gkceelibu kız da nerden çıktı nasıl bu kadar canımlı cicimli konuşup hopppala muhabbete ortadan selamsız sabahsız daldı demeyin
Anliyorum canim yani hic emzirmedim ama o bağın cok kuvvetli bisey olduğunu biliyorum. Herkes bu duruma belki farkli bakabilir. Kimisi artik biraksin yoruldum emzik gibiyim diyor. Kimisi de snn gibi o emdikce mutlu oluyor. Zaten kimsenin snn duygunu küçümsemeye hakki yok. Hel ki hamilesin. Yasadigin duygu cok normal ama zamanla geçecek. Eger cok fazla etki var ve ustesinden gelemeyeceksen uzmandan destek al bnce cok iyi gelecek. Cunku millet hep ileri geri konusur snn ne hissettigini bilmeden sn kafanda kendin halledersen herşey daha guzel olurYok kuzum ya değişecek tarzda birsey değil malesef. Hala bir umut değişmesini bekliyorum. Ya kötü bir durum değil aslında, ben çok fazla anlam yüklüyorum ve bunun farkındayım. Önemsiz gelebilir ama benim için çok önemli çünkü hiç hazır olmadığım hazir hissetmediğim bir anda başıma geldi. Ay çok gizemli oldu resmen , anlatayım; umarım biri kalkipta aman buna mı üzüldün , rahata erdin tarzi bir sey yazmaz çünkü zaten cok doluyum tüm öfkemi kusarım peşinen diyim
Emzirme olayi, biliyorsunuz kızım 2 yaşına haftaya girecek. Ben kızımı ilk günden beri aktif emziriyorum. Hamile kaldığımda da doktorundan onay alıp emzirmeye devam etme kararı aldim( gebelikte göğüs hassasiyetim çok olmasına canım çok acımasina ragmen) eşim de dahil olmak üzere çevremdeki herkes artık sütten kes yeter vs dedi kimseyi dinlemedim. Yaklaşık 5 günce kızım emerken bir anda bırakıp süt yok yaptı. Göğüse masaj yapıp biraz sıktım damlaa yok, öbür göğüse geçtim onda da çok zorlarsan 1-2 damla geldi ve kolostrum a dönmüş olduğunu gördüm. Doktorum 6.ayda kolostruma döner demisti ama çok çok erken döndü. Kızım emmek istiyor emziriyorum ama bana bakıp süt yok demesi o kadar içime dokundu ki, emerken göğsüme masaj yapıyor süt gelsin diyeama yine yok. Bir göğüs zaten 5 gün önce kesilmişti, bugün digeri de kesildi, kızım hala emmek istiyor ve her emdiginde süt yok demesi o kadar dokundu ki içime. Çünkü ben ne kadar tandem emzirmeye karar versemde 6.ayda süt kolostruma dönerse kesilme ihtimalini hep kafamda kendimi hazırladım ama bir anda olmasını hiç beklemedim açıkçası o beni çok derinden üzdü. Birkaç emzirme danışmanına sordum emzirmeye devam edin süt yeniden gelir dediler ama damlası bile yok nasıl gelsin ama ben yine emzirmeye devam ediyorum bir umut...
Bn evde calisiyorum ama sirkrte giderken o yolda cekilenler off insani hayattan sogutur. Haftaya rgitim icin gidecegim bu sicak havada nasil dayanicam bilmiyorumAma öyle, istanbulda gideceğin yeri görüyorsun ama gidemiyorsun bir türlü. Benim gibi küçük şehirli insanlara göre değil orasıistanbulda dayanma sürem max 3.gun sonra bana afakanlar basıyor resmen size gani gani sabırlar diliyorum yoksa o trafik kaos kolay kolay çekilmez
Ayy ne güzel yaAy ben de pendikteyimama şuan memleketimdeyim
Ben de kim bu diyordumKızlar bu arada ben Gkceelibu kız da nerden çıktı nasıl bu kadar canımlı cicimli konuşup hopppala muhabbete ortadan selamsız sabahsız daldı demeyin
Emzirme çok çok farklı bir duygu, emmeyi bırakma aklında yokken olduğu için boşluğa düştün sanırım.Yok kuzum ya değişecek tarzda birsey değil malesef. Hala bir umut değişmesini bekliyorum. Ya kötü bir durum değil aslında, ben çok fazla anlam yüklüyorum ve bunun farkındayım. Önemsiz gelebilir ama benim için çok önemli çünkü hiç hazır olmadığım hazir hissetmediğim bir anda başıma geldi. Ay çok gizemli oldu resmen , anlatayım; umarım biri kalkipta aman buna mı üzüldün , rahata erdin tarzi bir sey yazmaz çünkü zaten cok doluyum tüm öfkemi kusarım peşinen diyim
Burdayım kuzumBen de seni merak ettim kaç sayfadır yoksun diyordum. Bi sıkıntın derdin mi oldu ya da foruma mı küstün sabahki mevzudan falan dedimiyi ki buradasın
Kuzum valla düşünmedim değil destek almayı da doğru doğru dosdoğru ona gelene kadar almam gereken birkaç eksik var ona şuan bütçe ayıramam. Bir diğer durum daAnliyorum canim yani hic emzirmedim ama o bağın cok kuvvetli bisey olduğunu biliyorum. Herkes bu duruma belki farkli bakabilir. Kimisi artik biraksin yoruldum emzik gibiyim diyor. Kimisi de snn gibi o emdikce mutlu oluyor. Zaten kimsenin snn duygunu küçümsemeye hakki yok. Hel ki hamilesin. Yasadigin duygu cok normal ama zamanla geçecek. Eger cok fazla etki var ve ustesinden gelemeyeceksen uzmandan destek al bnce cok iyi gelecek. Cunku millet hep ileri geri konusur snn ne hissettigini bilmeden sn kafanda kendin halledersen herşey daha guzel olur
Bu arada uyuya kalmisim dün yorucu bi gundu o saate kadar ayakta kalmam bile mucizeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?