- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 34
canım doktor 11-12 hafta arasında gel dedi dr a gittiğim gün 11+2 olacağım bende :) erken değil yaniKac hafta kaç gün olacak canım test için gittiğinde bebek, ben 11+5 te gideceğim ama erken mi bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım doktor 11-12 hafta arasında gel dedi dr a gittiğim gün 11+2 olacağım bende :) erken değil yaniKac hafta kaç gün olacak canım test için gittiğinde bebek, ben 11+5 te gideceğim ama erken mi bilemedim
Bişey yazmaya korkucaz artık hep felaket senaryoları neden hep en kötü örnek verilir ki mesela neden şey diyen yok eltimin kaynının karısında da vardı yüksek tansiyon ama doktor kontrolünde sıkıntısız şekilde atlattı bu süreci hep kötü, hep olumsuz, hep depresyona sokan örneklerGerçekten bunu yazarken empati kurdunuz mu hiç? Siz gruba tansiyonum yüksek ne yapmalıyım tarzında bir sorununuzu yazsanız ve size sizin şu yukarda yazdığınız cevabi biri verse acaba ne düşünürsünüz çok ama çok merak ediyorum gerçekten.
canım benimde 40 haftada doğarsa 6 mart gösteriyor benimde kızım 38+3 de doğdu eğer öyle olursa yine bende şubat annesi olabilirim artık nasip :)Benimde şubat sonu olma ihtimali yüksek. 40.haftam martin 11 ine geliyor. İlk kziim sezeryanla doğdu 38+5 te. Bu bebisye aynı hafta ve günde gelmek istese martin 2 si yapıyor belki birkaç gün erken gelmek ister benim doguk günün şubat 25. Ay u gün olmaması için dua ediyorum
Sizin de çocuğunuz size aynı soruyu sormaması için yapabiliyorsaniz güzel bir şehir degisikligi yapabilirsiniz tabi imkanlar el veriyorsa.Bn evde calisiyorum ama sirkrte giderken o yolda cekilenler off insani hayattan sogutur. Haftaya rgitim icin gidecegim bu sicak havada nasil dayanicam bilmiyorum bazen aileme soruyorum neden istanbul diye
ben wohler diye bir markanınkini sipariş ettim, henüz elime ulaşmadı ama gelince dener tekrar bilgi veririm. yorumları çok ve iyiydi ve fiyat olarak uygundu. ayrıca gebelik dönemini çıkartsa bana yeter diye omron almadım yoksa omron un yorumları da iyiydi ve zaten genel bilinen bir marka.Bişey yazmaya korkucaz artık hep felaket senaryoları neden hep en kötü örnek verilir ki mesela neden şey diyen yok eltimin kaynının karısında da vardı yüksek tansiyon ama doktor kontrolünde sıkıntısız şekilde atlattı bu süreci hep kötü, hep olumsuz, hep depresyona sokan örnekler
lavenderbrown canım tansiyon aleti ne aldın? Ben de alıcam araştırıyorum omron çok öneriliyor kullanınca fikrini yazar mısın? Benim de tansiyonum düşüyor çünkü ilerleyen haftalarda takip altında tutmak istiyorum.
Benim benim kuzum yabancı değilBen de kim bu diyordum
Emzirme çok çok farklı bir duygu, emmeyi bırakma aklında yokken olduğu için boşluğa düştün sanırım.
O kadar üzülmemeye çalış canım. Keşke istediğin kadar emzirebilsen ama bazen vücuda da söz geçmiyor, naçizane tavsiyem ben oğluma 2 yaşında bıraktırdım çünkü; gece her yarım saatte bir emmeye kalkıyordu, sut bitti artık biberon da demiştim. Bilmem ki sen de öyle mi yapsan
Ver gazı ver gazı başl kaç defa girdim çıktım yazarken yarıda bıraktım. Ama gerçekten de ben çevreme duyurmadım birde sadece aileler biliyor onları da tembihledim kimse bilmeyecek diye. doğurunca söylemeyi düşünüyorum bu çocuğu ben yaptım diye . İşin şakası rabbim zorluk veriyorsa sonu güzeldir diyorum ben hep o yüzden şükrediyorum yine de. Kayınvalidem de geldi dün o kdar sevindim ki anlatamam. Keşke kalsa yanımda hem çok temiz hem de bşr dediğimi iki etmiyor rabbim herkese böylesini bası etsin inşllahSnn cektiklerinden sonra normal bunlar şaşırmadık bn olsam buraya bile girmem hayata kusebilirdim ama sni tebrik ediyorum cok güzel başa cikiyosun dağına göre kar meselesi helal sana ve snn gibi cengaverlere
Ahaha can sıkıntısı diyorsun yani yemin ediyorum aslında seni tebrik etmek lazım hem listeyi takip ediyorsun hem herkese yetişiyorsun hem küçük kızın var bi de başka sayfa oradan da giriyorsun ilk gelenlerden bitişi benim topiğe. Baktım liste yok valla biliyordum uğraşamayacağım direk liste yapan birisini aradım o şanslıda sensın .Gökten zembille indim
Azcık değişiklik olsun dedim ya, uzun zamandır niyetim vardı zaten bu güne kısmetmiş
Ahahah aynen ben zaten sınırdayım edirne Komşum kız biz İstanbul’da buluşabilecek miyiz o var aslında :)))Çok güzel bir fikrim var İstanbul anneleri toplaşıp Edirneye gelin , nasıl olsa istanbuldan edirneye gelmek, orda bir yerden bir yere gitmekten daha kolay size hem kahve ısmarlayayım hem edirneyi gezdiririm
Ahahah benim aklıma o gelmemişti ta ki sen yazana kadar adam gözümde canlandı şimdiHahah Reha mi aklıma nedense reha muhtar geldi "acı var mı acı"
Omron un fiyatları uçmuş dediğin markaya bakayım ben de canım sağolben wohler diye bir markanınkini sipariş ettim, henüz elime ulaşmadı ama gelince dener tekrar bilgi veririm. yorumları çok ve iyiydi ve fiyat olarak uygundu. ayrıca gebelik dönemini çıkartsa bana yeter diye omron almadım yoksa omron un yorumları da iyiydi ve zaten genel bilinen bir marka.
Sende istanbuldaydın değil mi canım kim nerde unuttumOff bu cok iyiydi cidden haklisin ilçe degistiremiyoruz kac saate
Birbirimizden beklediğimiz forumda olmamızın sebebi bu değil mi zaten dün sana da demiştim kuzum görmezden gelince daha da abartılıyor ben cevap verme taraftarıyım. Bir iki barim içinin kötülüğü hala yorumlara yansır görmezden gelirim o kişiyi artık. Kimsenin kimseyi endişelendirmeye hakkı yok...Bişey yazmaya korkucaz artık hep felaket senaryoları neden hep en kötü örnek verilir ki mesela neden şey diyen yok eltimin kaynının karısında da vardı yüksek tansiyon ama doktor kontrolünde sıkıntısız şekilde atlattı bu süreci hep kötü, hep olumsuz, hep depresyona sokan örnekler
lavenderbrown canım tansiyon aleti ne aldın? Ben de alıcam araştırıyorum omron çok öneriliyor kullanınca fikrini yazar mısın? Benim de tansiyonum düşüyor çünkü ilerleyen haftalarda takip altında tutmak istiyorum.
Kesinlikle öyle elimde olsa buradan gideriz aşk durmam ama eşimin işi benim işim hep bizi buraya bağlıyor maalesef… Hele bu son 2 sene de istanbul çekilecek gibi değil. Kendimizi yabancı hissediyoruz burada. Taksime gittim Türkçe konuşan yok o kadar üzüldüm ki benim gençliğim taksimde geçti. Çok kötü artık buralar. Eşimde gitmek istiyor keşke erkenden emekli olsak diyor. bakalım belki ilerde kısmet olur gideriz buradan canım.Ama öyle, istanbulda gideceğin yeri görüyorsun ama gidemiyorsun bir türlü. Benim gibi küçük şehirli insanlara göre değil orası istanbulda dayanma sürem max 3.gun sonra bana afakanlar basıyor resmen size gani gani sabırlar diliyorum yoksa o trafik kaos kolay kolay çekilmez
Bende tansiyon aleti olayına ılımlı bakıyorum bu ara. Gebelik şekeri cikinca ilkinde raporla şeker cihazı çıkartmiştim ama evde bir tansiyon aleti olması çok iyi olur. Bazen şeker normal gelse de inanılmaz baş ağrım oluyor işte o zaman tansiyon aleti bulmak çevreden sorun. Elimizin altında bir tane olması iş görür. Wohler tecrubeni paylaşırsan çok sevinirim lavenderbrownben wohler diye bir markanınkini sipariş ettim, henüz elime ulaşmadı ama gelince dener tekrar bilgi veririm. yorumları çok ve iyiydi ve fiyat olarak uygundu. ayrıca gebelik dönemini çıkartsa bana yeter diye omron almadım yoksa omron un yorumları da iyiydi ve zaten genel bilinen bir marka.
11+12.haftada gel demiş zaten 11+2 de gidersen 12.haftaya girmiş oluyorsun o yüzden erken değil tam doktorunun istediği zamanlama ben de 11+2 de gittim doktor cinsiyetini bile tahmin etti sadeve net söylemedi belli değil dedi hadi inşllah sende güzel haberler verirsin bizecanım doktor 11-12 hafta arasında gel dedi dr a gittiğim gün 11+2 olacağım bende :) erken değil yani
Şubatta da dogursam kalbim mart grubu annelerindencanım benimde 40 haftada doğarsa 6 mart gösteriyor benimde kızım 38+3 de doğdu eğer öyle olursa yine bende şubat annesi olabilirim artık nasip :)
ilaca hiç gerek yok canım aktardan magnezyum sülfat alKızlar ben lavman yapmıştım olmadı artık dayanamıyorum doktorumu aradım hastaneye gittik dah kuvvetli bir lavman yaptılar /3/4 dk sonra WC ye gittik bi yarım saatte orada inledim resmen ağrıdan çok afedersiniz ben böyle bir kabızlık hayatımda görmedim resmen kaya parçası gibiydi. Gram yumuşamadı ıkanmak zorunda kaldım artık ağlaya ağlaya bağıra bağıra ve ben normalde kolay kolay kabız olmayan insanım günlük hep çıkarım çok nadir 2/3 gün çıkmadığım olmuştur bazense gün aşırısı mutlaka. Ama kabızlık yaşadığımı bilmem. Bu öyle bişeyki çıkardıktan sonra zaten biraz yapabildim makatta kanamam oldu biraz. Evet geldim krem sürdüm uzandım şu an bile var ama korkuyorum yarın girerim çok ağrıyor çünkü çok zorladım. Doktor toz ilaç verdi magnezi miydi neydi adı yanımda değil şuan müshil ilacıymış yumuşatır fazlasını içme ishal yapar dedi bende dediği ölçekte içtim. Sabah inşallah bir sıkıntım olmaz. Gerçekten birisi bitiyor birisi başlıyor napıcam bilmiyorum çok acıyor yan uzanabiliyorum
Kesinlikle öyle hem zaten hepimiz ayrı ayrı sıkıntılar yaşıyoruz hepsini kötüye yormamak lazım. Çünkü zorlu süreçlerden geçiyoruz rabbim zorluk veriyorsa mutlaka güzellik vardır sonunda. Benimde hem düşüyor tansiyonum kız kardeşim gebeyken almıştı kendisine onu bana verdi ben unuttum onda evime geçtim çünkü 3 gün oldu neyse alırım ondan yakın oturuyor bana zaten. Tansiyon hepimiz için önemli düşükte yüksekte farketmez o yüzden her gittiğimiz de doktorlar tansiyonumuzu ölçtürüyor. Her şekilde kötü bişi olmasa önlem alıyor onlarda mutlaka o yüzden ben her şeyimi doktora yazıyorum saçım dökülse haberi oluyot tanıdık olduğundan nazım geçiyor birazda napıyım. Evrene pozitif enerji yollayalım gerçekten inanıyorum pozitif olduğunda pozitif dönüyor geri her şeyBişey yazmaya korkucaz artık hep felaket senaryoları neden hep en kötü örnek verilir ki mesela neden şey diyen yok eltimin kaynının karısında da vardı yüksek tansiyon ama doktor kontrolünde sıkıntısız şekilde atlattı bu süreci hep kötü, hep olumsuz, hep depresyona sokan örnekler
Martın ilk haftası doğurucaz biz içime öyle doğuyorŞubatta da dogursam kalbim mart grubu annelerinden