Yok kuzum ya değişecek tarzda birsey değil malesef. Hala bir umut değişmesini bekliyorum. Ya kötü bir durum değil aslında, ben çok fazla anlam yüklüyorum ve bunun farkındayım. Önemsiz gelebilir ama benim için çok önemli çünkü hiç hazır olmadığım hazir hissetmediğim bir anda başıma geldi. Ay çok gizemli oldu resmen , anlatayım; umarım biri kalkipta aman buna mı üzüldün , rahata erdin tarzi bir sey yazmaz çünkü zaten cok doluyum tüm öfkemi kusarım peşinen diyim
Emzirme olayi, biliyorsunuz kızım 2 yaşına haftaya girecek. Ben kızımı ilk günden beri aktif emziriyorum. Hamile kaldığımda da doktorundan onay alıp emzirmeye devam etme kararı aldim( gebelikte göğüs hassasiyetim çok olmasına canım çok acımasina ragmen) eşim de dahil olmak üzere çevremdeki herkes artık sütten kes yeter vs dedi kimseyi dinlemedim. Yaklaşık 5 günce kızım emerken bir anda bırakıp süt yok yaptı. Göğüse masaj yapıp biraz sıktım damlaa yok, öbür göğüse geçtim onda da çok zorlarsan 1-2 damla geldi ve kolostrum a dönmüş olduğunu gördüm. Doktorum 6.ayda kolostruma döner demisti ama çok çok erken döndü. Kızım emmek istiyor emziriyorum ama bana bakıp süt yok demesi o kadar içime dokundu ki, emerken göğsüme masaj yapıyor süt gelsin diye
ama yine yok. Bir göğüs zaten 5 gün önce kesilmişti, bugün digeri de kesildi, kızım hala emmek istiyor ve her emdiginde süt yok demesi o kadar dokundu ki içime. Çünkü ben ne kadar tandem emzirmeye karar versemde 6.ayda süt kolostruma dönerse kesilme ihtimalini hep kafamda kendimi hazırladım ama bir anda olmasını hiç beklemedim açıkçası o beni çok derinden üzdü. Birkaç emzirme danışmanına sordum emzirmeye devam edin süt yeniden gelir dediler ama damlası bile yok nasıl gelsin ama ben yine emzirmeye devam ediyorum bir umut...