2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Doktoruma sorup kullandım rahatlıkla içebilirsin dedi. Bir sıkıntısı olmuyor ama tabi her şeyin fazlası zarar.

Evet ben bilmiyordum mide yanması yaşamadım ama demekki yaşarsam içebilirim benim evimde de demirbaştır ama ilk hamileliğimde hiç yanmadı ilginç şekilde kızım da baya saçlı doğdu saçlı olunca mide yanar inancına da ters oldu

Benim ilkinde ilk haftalar gittiğim doktor 16-25 haftalar arası gittiğim doktor ve sonra gittiğim doktor farklıydı en son gittiğim doktor en sevdiğim olur kendisi öte yandan cinsellik konusunda ilki sadece kanama olmadığı sürece korunarak yapmanızda sakınca yok demisti diğerleri yorum yapmadı şimdi benim 3 bebek olunca sorularım bitmiyor bende not alıp gidiyorum onlarla ilgili soru sorarken bu konu hep kaynadı bir şey de demedi sadece bu gittiğimde denizi sordum bana o yazdığımı söyledi ilkinde dediğim gibi kural varsa bile tanımadık hiç ondan kuralları araştırmadım bunda bakıyorum tek gebelikte zaten hiç sorun yok benim durumda da bazı yerlerde sınırlı bazı yerlerde sınırsız yazılmış ben en iyisi bu işi de bir dahaki gidişimde sorulacaklar arasına alayım

Evet çok haklısınız çoğul gebelik tansiyonu tetikleyebilir. Vücudunuz 3 cana kan taşıyor neticede... tansiyon aletiniz gelince kontrol edip muhakkak not edin , ilerde gerekebilir birde bazen yediklerimiz tansiyonu çok tetikliyor, olağan dışı çıktığında (düşük veya yuksek) tansiyonun yanına yediklerinizi de not alabilirsiniz. ( ben seker olcumlerinde o sekilde yapiyordum ve cok faydasini gordum) Kendiniz de neden çıktı neden düştü daha net takip edersiniz. Doktorunuz bu konuda size en doğru yönlendirmeyi zaten yapacaktır

Ben hep en kafa doktorlara denk geldim demekki hepsi hiç sormadan anlatmislardi.
Ya canım tabi benim bahsettiğim da kanama ne bileyim düşük riski, erken doğum riski vs olmayan durumlar için geçerli. Yoksa yemişim cinselligi olmayı versin, saglik herseyden önemli tabikide

Alkış butonu neden yok yaaa...
Vallahi olsa keşke o kadar akillica yazismalar okudum ki yani sanalda olduğum gruptan gurur duydum. sık sık yazanlar birbirine yardimcı olanlar daha cok o yuzden kotu tecrubeleri yada cevresinden duyduklarini o durumu yasayan kisiye iletmelerine engel olmak en guzeli. azinliklar normal hayatimizda da var. Umarim güzelce mantikli düşünürler ve bu durumu kendilerinde duzeltirler.

Kızlar bu arada ben Gkceeli bu kız da nerden çıktı nasıl bu kadar canımlı cicimli konuşup hopppala muhabbete ortadan selamsız sabahsız daldı demeyin
Kizz sorma bi arkadas yazmis bni de ekleyin diye bi baktim Rheaa Ekledim demiş dedim bu kimmmherkes herkesi ekleyebiliyo mu neler oluyor oyleee sonra anladim. Snn yazdigina cevap verenlerde eski adin yaziyodu çaktık hemen

Hoşbulduk çok teşekkür ederim sizinde inşallah ve gruptaki tüm arkadaşların

Kizz sorma bi arkadas yazmis bni de ekleyin diye bi baktim Rheaa Ekledim demiş dedim bu kimmmherkes herkesi ekleyebiliyo mu neler oluyor oyleee sonra anladim. Snn yazdigina cevap verenlerde eski adin yaziyodu çaktık hemen
Valla ben hiç anlamadım midem çok yanıyor onunla cebelleşiyorum bende ismini Reha diye okuyorum gözümde kör oldu artık her yerimden hormon fışkırıyor

Evett çokken haklısın valla. Hepimiz aynı süreçten geçiyoruz, benzer konularda çok hassasız. Birbirimize daha çok destek olmamız lazım, hepimizin olumlu olumsuz tecrubeleri olabilir paylaşım alanımız birbirimizi dibe çekmek değil de omuz verip endişe azaltmak olmalı her daim. Hepimiz belirli yasin uzerindeyiz doğruyu yanlışı ayırt edebileceğimizi düşünüyorum, ihtiyacımız olan empati gerçekten.
Şuanda o kadar duygusal ve hassas donemimizdeyiz ki başkası için hiç önemli olmayan bir durum bizim için resmen ölüm kalım meselesi olabilecek kadar önemli olabiliyor. Mesela ben, tam 5 gündür o kadar üzgünüm ki anlatamam. Birine anlatsam amann kızım rahata kavuştum buna mi üzülüyorsun sevinmen lazım diyebileceği bir konu ama benim içim içimi yiyor kimseyle paylaşamıyorum aklıma gelince hem içimden hem dışımdan ağlıyorum resmen.

Valla ben hiç anlamadım midem çok yanıyor onunla cebelleşiyorum bende ismini Reha diye okuyorum gözümde kör oldu artık her yerimden hormon fışkırıyor
Snn cektiklerinden sonra normal bunlar şaşırmadık bn olsam buraya bile girmem hayata kusebilirdim ama sni tebrik ediyorum cok güzel başa cikiyosun dağına göre kar meselesi helal sana ve snn gibi cengaverlere

Bana kimse korunmalı demedi daha neler öğreneceğim. 38 den sonra da kadın ilişki düşünmez gibi geliyor Yani şimdi korunmalı ilişki mi olması gerekiyor.

Ooo 4 5 aya cok var o zamana gelirsin heralde gobusleri tokuşturalım
Çok güzel bir fikrim var İstanbul anneleri toplaşıp Edirneye gelin , nasıl olsa istanbuldan edirneye gelmek, orda bir yerden bir yere gitmekten daha kolay size hem kahve ısmarlayayım hem edirneyi gezdiririm

Tüh ya eski alıntılarda eski isim çıkıyormuş yakalandık bende bugün değiştirdim hemen değişeceğini tahmin etmemiştim(yönetim sıkı çalışıyor) o yüzden böyle cevap yaza yaza geldim sonra bir baktım aaaa isim değişmiş dedim ufak bir bilgilendirme yapayım demesinler " kim bu yaaa " diye

Oy canim benim her ne derdin varsa gelip geçici olduğunu düşün. Kafana taktiğin birseyse nasil mutlu olacaksan oyle yap.kimse snden bebginden önemli degil. Icinde ne şüphe varsa onu sonuclandircak seyler yap dr sa dra git. Düşündükçe stresin artar bebişkoya stres yollamayalim belki sonradan snde amann ne varmiski diyeceksin ama o duygunu icinde olduğundan suan kötü hissetmen normal. Ve bazen insanlar bazi seyleri yasamali üzüntüyü sevinci stresi çünkü bazen ilac onunla başa çıkmaktır. Kalbini ferah tut her neyse üzüldüğün şey sonucu sni mutlu etsin hakkinda hayirlisi olsun. Eger siz bana iyi gelirsiniz dersen dinleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…