Doktoruma sorup kullandım rahatlıkla içebilirsin dedi. Bir sıkıntısı olmuyor ama tabi her şeyin fazlası zarar.
Ben doktorumla ilk gebeligimde konuştuğum kadar bilgiye hakimim ,şöyle açıklayayım tekil gebelikte son güne kadar ilişki olabiliyor. 38. Haftaya kadar kondom kullanılmalı demisti. 38 den sonra korunmasız devam edebilir, erkekten gelen salgilar rahim kaşlarını yumuşatıp doğumun başlamasına yardım ediyormuş. O yüzden 38 e kadar korunma mutlaka olmalı dedi. Sizin durumunuz biraz farklı üç gebelik olduğu için bilgim olmayan bir konuda yorum yapmak istemiyorum
Evet çok haklısınız çoğul gebelik tansiyonu tetikleyebilir. Vücudunuz 3 cana kan taşıyor neticede... tansiyon aletiniz gelince kontrol edip muhakkak not edin , ilerde gerekebilir birde bazen yediklerimiz tansiyonu çok tetikliyor, olağan dışı çıktığında (düşük veya yuksek) tansiyonun yanına yediklerinizi de not alabilirsiniz. ( ben seker olcumlerinde o sekilde yapiyordum ve cok faydasini gordum) Kendiniz de neden çıktı neden düştü daha net takip edersiniz. Doktorunuz bu konuda size en doğru yönlendirmeyi zaten yapacaktırteşekkür ederim eczaneye gittim ölçtürdüm düşmüştü 1 saat içinde. şu an şükür bi sıkıntı hissetmiyorum. dün de tansiyon aleti siparişi vermiştim zaten. çoğul gebelik yüksek tansiyon sebebiymiş doğrudan. inşallah bir şey olmaz, buradaki acile mecbur da kalmam
ama tedbirli olmam gerektiğini anladım şu iki günde.
Ben hep en kafa doktorlara denk geldim demekkiBenim ilkinde ilk haftalar gittiğim doktor 16-25 haftalar arası gittiğim doktor ve sonra gittiğim doktor farklıydıen son gittiğim doktor en sevdiğim olur kendisi öte yandan cinsellik konusunda ilki sadece kanama olmadığı sürece korunarak yapmanızda sakınca yok demisti diğerleri yorum yapmadı şimdi benim 3 bebek olunca sorularım bitmiyor bende not alıp gidiyorum onlarla ilgili soru sorarken bu konu hep kaynadı bir şey de demedi sadece bu gittiğimde denizi sordum bana o yazdığımı söyledi ilkinde dediğim gibi kural varsa bile tanımadık hiç ondan kuralları araştırmadım bunda bakıyorum tek gebelikte zaten hiç sorun yok benim durumda da bazı yerlerde sınırlı bazı yerlerde sınırsız yazılmış ben en iyisi bu işi de bir dahaki gidişimde sorulacaklar arasına alayım
Vallahi olsa keşkeAlkış butonu neden yok yaaa...
Ooo 4 5 aya cok var o zamana gelirsin heralde gobusleri tokuşturalımAy ben de pendikteyimama şuan memleketimdeyim
Aaa sen adını mı değiştirsin başk sayfadan mı girdin canımKızlar bu arada ben Gkceelibu kız da nerden çıktı nasıl bu kadar canımlı cicimli konuşup hopppala muhabbete ortadan selamsız sabahsız daldı demeyin
Kizz sorma bi arkadas yazmis bni de ekleyin diye bi baktimKızlar bu arada ben Gkceelibu kız da nerden çıktı nasıl bu kadar canımlı cicimli konuşup hopppala muhabbete ortadan selamsız sabahsız daldı demeyin
Hoşbulduk çok teşekkür ederim sizinde inşallah ve gruptaki tüm arkadaşlarınTeyzem benim hayatı boyunca hep çok zayıftı tansiyonu da pek olmamıştır doktoru onun yaşından dolayı çok huylandı ama dahiliye test yaptı sanırım tuzlu yeme demis acı da mi yeme demişti sanki onu doğru hatırlamıyor olabilirim yanlış yönlendirme olmasın
Ama havalar çok sıcak insan azıcık güneş görse tansiyonu yükselebilir diye düşünüyorum inşallah seninki de gecici bir durumdur seni zorlamaz hamileliğinde
HoşgeldinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Valla ben hiç anlamadım midem çok yanıyor onunla cebelleşiyorumKizz sorma bi arkadas yazmis bni de ekleyin diye bi baktimRheaa Ekledim demiş dedim bu kimmmherkes herkesi ekleyebiliyo mu neler oluyor oyleee sonra anladim. Snn yazdigina cevap verenlerde eski adin yaziyodu çaktık hemen
Evett çokken haklısın valla. Hepimiz aynı süreçten geçiyoruz, benzer konularda çok hassasız. Birbirimize daha çok destek olmamız lazım, hepimizin olumlu olumsuz tecrubeleri olabilir paylaşım alanımız birbirimizi dibe çekmek değil de omuz verip endişe azaltmak olmalı her daim. Hepimiz belirli yasin uzerindeyiz doğruyu yanlışı ayırt edebileceğimizi düşünüyorum, ihtiyacımız olan empati gerçekten.Vallahi olsa keşkeo kadar akillica yazismalar okudum ki yani sanalda olduğum gruptan gurur duydum. sık sık yazanlar birbirine yardimcı olanlar daha cok o yuzden kotu tecrubeleri yada cevresinden duyduklarini o durumu yasayan kisiye iletmelerine engel olmak en guzeli. azinliklar normal hayatimizda da var. Umarim güzelce mantikli düşünürler ve bu durumu kendilerinde duzeltirler.
Kızlar kendi aralarında kural koymuşlarÖyle bir kural varsa da benim hiç haberim olmadı bu durumdan
Hesabına ne olduKızlar bu arada ben Gkceelibu kız da nerden çıktı nasıl bu kadar canımlı cicimli konuşup hopppala muhabbete ortadan selamsız sabahsız daldı demeyin
Snn cektiklerinden sonra normal bunlar şaşırmadıkValla ben hiç anlamadım midem çok yanıyor onunla cebelleşiyorumbende ismini Reha diye okuyorum gözümde kör oldu artık her yerimden hormon fışkırıyor
Gökten zembille indimAaa sen adını mı değiştirsin başk sayfadan mı girdin canım
Bana kimse korunmalı demediBen doktorumla ilk gebeligimde konuştuğum kadar bilgiye hakimim ,şöyle açıklayayım tekil gebelikte son güne kadar ilişki olabiliyor. 38. Haftaya kadar kondom kullanılmalı demisti. 38 den sonra korunmasız devam edebilir, erkekten gelen salgilar rahim kaşlarını yumuşatıp doğumun başlamasına yardım ediyormuş. O yüzden 38 e kadar korunma mutlaka olmalı dedi. Sizin durumunuz biraz farklı üç gebelik olduğu için bilgim olmayan bir konuda yorum yapmak istemiyorum
Çok güzel bir fikrim var İstanbul anneleri toplaşıp Edirneye gelin , nasıl olsa istanbuldan edirneye gelmek, orda bir yerden bir yere gitmekten daha kolayOoo 4 5 aya cok var o zamana gelirsin heralde gobusleri tokuşturalım
Tüh ya eski alıntılarda eski isim çıkıyormuş yakalandıkKizz sorma bi arkadas yazmis bni de ekleyin diye bi baktimRheaa Ekledim demiş dedim bu kimmmherkes herkesi ekleyebiliyo mu neler oluyor oyleee sonra anladim. Snn yazdigina cevap verenlerde eski adin yaziyodu çaktık hemen
Oy canim benim her ne derdin varsa gelip geçici olduğunu düşün. Kafana taktiğin birseyse nasil mutlu olacaksan oyle yap.kimse snden bebginden önemli degil. Icinde ne şüphe varsa onu sonuclandircak seyler yap dr sa dra git. Düşündükçe stresin artar bebişkoya stres yollamayalimEvett çokken haklısın valla. Hepimiz aynı süreçten geçiyoruz, benzer konularda çok hassasız. Birbirimize daha çok destek olmamız lazım, hepimizin olumlu olumsuz tecrubeleri olabilir paylaşım alanımız birbirimizi dibe çekmek değil de omuz verip endişe azaltmak olmalı her daim. Hepimiz belirli yasin uzerindeyiz doğruyu yanlışı ayırt edebileceğimizi düşünüyorum, ihtiyacımız olan empati gerçekten.
Şuanda o kadar duygusal ve hassas donemimizdeyiz ki başkası için hiç önemli olmayan bir durum bizim için resmen ölüm kalım meselesi olabilecek kadar önemli olabiliyor. Mesela ben, tam 5 gündür o kadar üzgünüm ki anlatamam. Birine anlatsam amann kızım rahata kavuştum buna mi üzülüyorsun sevinmen lazım diyebileceği bir konu ama benim içim içimi yiyor kimseyle paylaşamıyorum aklıma gelince hem içimden hem dışımdan ağlıyorum resmen.
Hahah Reha miValla ben hiç anlamadım midem çok yanıyor onunla cebelleşiyorumbende ismini Reha diye okuyorum gözümde kör oldu artık her yerimden hormon fışkırıyor
Hiç bir şey olmadı tatlım , aynı hesap sadece farklı bir kullanıcı adıyla devam ediyorum o kadarKızlar kendi aralarında kural koymuşlar
Hesabına ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?