• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım bir anda belirtilerin kaybolması muhakkak bir sıkıntı var anlamına gelmiyor. O nedenle panik yaşama. Ben ne yazık ki böyle bir durum yaşadım kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum. Ama bende belirtilerim kaybolduktan yaklaşık iki hafta sonra bebeğimin kalbi durmuştu. Çok için rahat etmezse tekrar muayeneye gidersin. İnşAllah her şey yolundadır gönlünü ferah tut🙏🏽
böyle dedikten sonra bulantım geri geldi :)
pimpirik ve evhammış tamamen.
göğüsler bomba gibi zaten.
demek ki her gün olacak diye bi şey yok

Ahaha can sıkıntısı diyorsun yani 🤣 yemin ediyorum aslında seni tebrik etmek lazım hem listeyi takip ediyorsun hem herkese yetişiyorsun hem küçük kızın var bi de başka sayfa oradan da giriyorsun 😬😬ilk gelenlerden bitişi benim topiğe. Baktım liste yok valla biliyordum uğraşamayacağım direk liste yapan birisini aradım o şanslıda sensın 😬.
Can sıkıntısı demeyelim de arada bir değişiklik iyi diyelim 😄
Yalnız listeme laf söyletmem gayet güzel görünüyor 🤭🤭 emek var yani 😏
Kız başka sayfadan girmiyorum. Sadece üyelik adimi , resmimi felan değiştirdim hesap aynı hesap yani 😊3 yıldır kullandığım hesap 😇
Aslında o iş öyle olmadı ben topiğe geldiğimde liste yapmak istiyoruz ama nasıl yapcaz vs konuşmaları vardı. Yok başa sabitleyemiyoruz felan deniyordu. Yönetimden birini etiketleyip liste yapmak istiyoruz yardımcı olur musunuz dedim. Kazen de kime yetki verelim dedi ,bekledim cevap verilmeyince arkadaşlardan biri de olabilir sormak gerekiyor , bende yapabilirim deyince hop baktım oluvermiş işte. Öyle olmuştu o süreç.

ilaca hiç gerek yok canım aktardan magnezyum sülfat al
bir yemek kaşığı "kesinlikle aç olarak" çok az kaynar suda çözüp üstüne limon sıkıp soğuk suyla coğaltarak iç.

hep elinin altında olsun gebelikte erken doğumu ve kasılmaları da önlüyor
ne zaman ihtiyacın olursa içebilirsin. o verdiği ilacın etken maddesi de kesin magnezyum sülfattır.
Diğer adı ingiliz tuzu.
Geçmiş olsun :)
Aaa hiç duymadım ama doktoruma da sorayım onu mutlaka bişi kullanmasan önce mutlaka haberim olsun demişti.

Ver gazı ver gazı 🤣🤣 başl kaç defa girdim çıktım yazarken yarıda bıraktım. Ama gerçekten de ben çevreme duyurmadım birde sadece aileler biliyor onları da tembihledim kimse bilmeyecek diye. 😬 doğurunca söylemeyi düşünüyorum bu çocuğu ben yaptım diye 🤣. İşin şakası rabbim zorluk veriyorsa sonu güzeldir diyorum ben hep o yüzden şükrediyorum yine de. Kayınvalidem de geldi dün o kdar sevindim ki anlatamam. Keşke kalsa yanımda hem çok temiz hem de bşr dediğimi iki etmiyor rabbim herkese böylesini bası etsin inşllah 🙏
Ne kadar sanslisin benim kayinvalidem de bebek haberini verince bize küstü ki evlenmeden once bile ilk gunden bebek yapin torun istiyorum deyip duruyordu... 8. ayimizda sorunun var galiba hala bebek yok doktora git demisti ki korunuyorduk aslinda.

Ben sessiz sedasiz her bir mesajinizi okuyorum. Bu mesaj vesilesi ile su kotu yorumlu mesajlara ben de cevap vereyim her dediginize katiliyorum. Su belirtilerle ilgili yorum yapan mesaj benim de cok canimi sıktı kaç tane doktora ertesi güne randevu almaya çalıştım özel dahil randevu bulamadım. Yapmayın etmeyin nolur gerçekten.

Kk da okudugum yorumlardan bos gebelik olduguna emin olarak doktora gittim bebegimi gordum ama o gecen 1 hafta 1 ömür gibi geldi. Surekli diken uzerinde oluyoruz. Normalde belki bu kadar etkilenmeyecegimiz seyler bu surecte cok fazla etkiliyor. Yani en azindan bende oyle. Surekli kabus goruyorum dogru duzgun uyuyamiyorum. Biraz dusunerek yorum yapmakta fayda var.

Can sıkıntısı demeyelim de arada bir değişiklik iyi diyelim 😄
Yalnız listeme laf söyletmem gayet güzel görünüyor 🤭🤭 emek var yani 😏
Kız başka sayfadan girmiyorum. Sadece üyelik adimi , resmimi felan değiştirdim hesap aynı hesap yani 😊3 yıldır kullandığım hesap 😇
Aslında o iş öyle olmadı ben topiğe geldiğimde liste yapmak istiyoruz ama nasıl yapcaz vs konuşmaları vardı. Yok başa sabitleyemiyoruz felan deniyordu. Yönetimden birini etiketleyip liste yapmak istiyoruz yardımcı olur musunuz dedim. Kazen de kime yetki verelim dedi ,bekledim cevap verilmeyince arkadaşlardan biri de olabilir sormak gerekiyor , bende yapabilirim deyince hop baktım oluvermiş işte. Öyle olmuştu o süreç.
İşte liste yapan bşr cengaveri arayan ben ve B beyzosh tu 😁😁😁sonra sen geldin güneş gibi doğdun topiğe 🤣🤣🤣 benim bulantılarım o zamandan başlamıştı biliyordum ağır geçecek hiç listeye karışma dedim kendi kendime yine doğru bir karar vermişim 😬

11+12.haftada gel demiş zaten 11+2 de gidersen 12.haftaya girmiş oluyorsun o yüzden erken değil tam doktorunun istediği zamanlama ben de 11+2 de gittim doktor cinsiyetini bile tahmin etti sadeve net söylemedi belli değil dedi hadi inşllah sende güzel haberler verirsin bize 🌸😍
HEYECANLIYIM HEYECANLIYIM kızlar 2 li tarama testiyle eğer konu o test 11 haftada olmalı. 12.hafta geç olabiliyormuş tabi sizlerde bir araştırma yapın mutlaka. Kemik gelişimine baktığı için 11 hafta içinde olmalı.

11+12.haftada gel demiş zaten 11+2 de gidersen 12.haftaya girmiş oluyorsun o yüzden erken değil tam doktorunun istediği zamanlama ben de 11+2 de gittim doktor cinsiyetini bile tahmin etti sadeve net söylemedi belli değil dedi hadi inşllah sende güzel haberler verirsin bize 🌸😍
inşallah canım çarşambayı iple çekiyorum bende kızımda 11. haftada kız gibi demişti kız oldu bakalım bunda ne diyecek doktor tabi minnoş göstermek isterse :))

HEYECANLIYIM HEYECANLIYIM kızlar 2 li tarama testiyle eğer konu o test 11 haftada olmalı. 12.hafta geç olabiliyormuş tabi sizlerde bir araştırma yapın mutlaka. Kemik gelişimine baktığı için 11 hafta içinde olmalı.
canım dr özellikle 11-12 arası gel dedi bana bende 11+2 de gideceğim ama inşallah bir sıkıntı olmaz :110:

Omron un fiyatları uçmuş dediğin markaya bakayım ben de canım sağol
Bende tansiyon aleti olayına ılımlı bakıyorum bu ara. Gebelik şekeri cikinca ilkinde raporla şeker cihazı çıkartmiştim ama evde bir tansiyon aleti olması çok iyi olur. Bazen şeker normal gelse de inanılmaz baş ağrım oluyor işte o zaman tansiyon aleti bulmak çevreden sorun. Elimizin altında bir tane olması iş görür. Wohler tecrubeni paylaşırsan çok sevinirim lavenderbrown lavenderbrown 🥰

elimin altında olsun ki bi şey hissettim değil de elimde bilgi olsun diye aldım bende. sürekli ölçüm yapıp not alcağım doktora da bilgi vermiş olurum içim rahat eder varsa bi şey önlemini alırım. deneyip kurcalayıp yazarım tekrar. inşallah bi şey çıkmaz tabii , hiçbirimizde 🙏🏼
2 gün tansiyon yükselmesiyle bir şey olmaz herhalde değil mi ya? bugün midem rahat uyandım ondan bile korkar oldum şimdi 🥲

Ne kadar sanslisin benim kayinvalidem de bebek haberini verince bize küstü ki evlenmeden once bile ilk gunden bebek yapin torun istiyorum deyip duruyordu... 8. ayimizda sorunun var galiba hala bebek yok doktora git demisti ki korunuyorduk aslinda.

Ben sessiz sedasiz her bir mesajinizi okuyorum. Bu mesaj vesilesi ile su kotu yorumlu mesajlara ben de cevap vereyim her dediginize katiliyorum. Su belirtilerle ilgili yorum yapan mesaj benim de cok canimi sıktı kaç tane doktora ertesi güne randevu almaya çalıştım özel dahil randevu bulamadım. Yapmayın etmeyin nolur gerçekten.

Kk da okudugum yorumlardan bos gebelik olduguna emin olarak doktora gittim bebegimi gordum ama o gecen 1 hafta 1 ömür gibi geldi. Surekli diken uzerinde oluyoruz. Normalde belki bu kadar etkilenmeyecegimiz seyler bu surecte cok fazla etkiliyor. Yani en azindan bende oyle. Surekli kabus goruyorum dogru duzgun uyuyamiyorum. Biraz dusunerek yorum yapmakta fayda var.
Merhaba 🌺 yorum yapmanız beni şahsen çok mutlu etti. Lütfen artık sessiz kalmayın aramiza katılın 💕 sizde mart annesi mi olacaksınız 🥰

Kaynanan niye küstü? Hamile kaldın diye seni mi kıskandı 😳

Farkında olmadan kaç kişinin hakkına giriliyor di mi? Benzer şeyleri ben de yaşadım malesef dilin kemiği yok ama belli ki elin kemiği de yokmuş hiç ardını arkasını düşünmeden takır takır yazıyorlar çünkü felaket senaryolarını. İnşallah en azından bu topikte daha dikkatli olunur hatta bi fikrim var Rheaa Rheaa bu tarz olumsuz yorum yapanları konu yöneticisi olarak topiğe yazmalarını engelleme yetkin var kullan derim ben ✌️
canım dr özellikle 11-12 arası gel dedi bana bende 11+2 de gideceğim ama inşallah bir sıkıntı olmaz :110:
Beni de 11+2 de çağırdı canım bu cumartesi gidicem 12. Hafta dolmadan yapıyorlar 2 liyi
Ay benimde aklımdan geçen 2 veya 3 Mart. Bakalım bu sefer tutacak mı 😇
Benim de içime doğan 1 mart rüyamda da gördüm ya bakalım nolucak 🙈

İşte liste yapan bşr cengaveri arayan ben ve B beyzosh tu 😁😁😁sonra sen geldin güneş gibi doğdun topiğe 🤣🤣🤣 benim bulantılarım o zamandan başlamıştı biliyordum ağır geçecek hiç listeye karışma dedim kendi kendime yine doğru bir karar vermişim 😬
Valla güneş mi fırtına mi ona daha sonra karar vereceğiz herhalde 🙈🤣🤣🤣🤣 doğrusu bir şeyi yapacaksan ya tam olsun ya da hiç olmasın mantığındayım hep..

elimin altında olsun ki bi şey hissettim değil de elimde bilgi olsun diye aldım bende. sürekli ölçüm yapıp not alcağım doktora da bilgi vermiş olurum içim rahat eder varsa bi şey önlemini alırım. deneyip kurcalayıp yazarım tekrar. inşallah bi şey çıkmaz tabii , hiçbirimizde 🙏🏼
2 gün tansiyon yükselmesiyle bir şey olmaz herhalde değil mi ya? bugün midem rahat uyandım ondan bile korkar oldum şimdi 🥲
Korkma canım, ikizlere gebesin vücudun şuan 2 bebeğe kan pompalamaya çalışıyor bizim 1 birim efor harcıyorsa senin 2 birim efor harcıyor doğal olarak bi sarsar dengeyi düzene girene kadar, ama zaten aletini almışsın her gün ölçer kontrollü ilerlersin baktın yükselmeye devam ediyor o zaman zaten doktorun müdahale eder

inşallah canım çarşambayı iple çekiyorum bende kızımda 11. haftada kız gibi demişti kız oldu bakalım bunda ne diyecek doktor tabi minnoş göstermek isterse :))
Benim kızım 22. Haftada kendini göstermişti 🙈 yani hic göstermeyede bilirmiş ne olduysa hadi göstereyim dedi herhalde.

Back