• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kızlar beraber oluyormusunuz doktorlar bişe diyormu biz korkumuza bişe yapamıyoruz
İlk gebeliğim riskliydi doktor dedi 24 haftaya kadar ilişki izin vermiyorum sonrada biz korktuk..şimdi yine kalb atışını bile duymadık bu haftalar kanama olma riski var hiç düşünmüyoruz

Ay dediğiniz iyi oldu saolun kızlar daha eşim bilmediği için yanaşıyorda tahmin ediyor ama net olmadan söylemeyeyim dedim

Ay ben ne yaptım bu arada sonucumhn çıkmasına daha bi gün var malum sağlık ocağı geç bakıyor eşimi emara getirmiştik baktım hastane bomboş fırsat bu fırsat dedim kan verdim bi saate sonucu göreceğiz inşallah

Ay ben ne yaptım bu arada sonucumhn çıkmasına daha bi gün var malum sağlık ocağı geç bakıyor eşimi emara getirmiştik baktım hastane bomboş fırsat bu fırsat dedim kan verdim bi saate sonucu göreceğiz inşallah
Aa daha belli bile değil. O zaman korkma sıkıntı yok münasebette. Nedense öğrendikten sonra sıkıntı olabilir gibi 😂 hadi hayırlı haberler inşallah

Çıktı mı noldu noldu

Kızlar ben çok korkuyorum sanki bazı zamanlar hamilelik belirtilerim azalıyormuş gibi oluyor mesela göğüslerim çok acıyo sızlıyor ve şiş sabahları daha da yoğun oluyordu bu belirtiler ama bu sabaha hiç belirtiyle uyanmadım . Bazı sabahlar mide yanmasıyla uyanıyorum bazı sabahlar hiç olmuyor. Sizede yaşıyor musunuz bu tür şeyler . Ben sürekli bunları düşünüyorum 🤦‍♀️

Merhaba herkese, benim beta değerlerim
4 Ocak 50
6 Ocak 196
11 Ocak 2304
Sizce değerlerim iyi mi? Artış fazla mı olmuş? Son adet tarihim 11 Aralık. Haftaya cuma veya pazartesi doktor randevusuna gideceğim
Merhaba n’aptınız acaba doktora gittiniz mi? Biraz fazla artmış ama 2304 beta ile kese varsa görünürdü rahat ederdiniz

Kızlar ben çok korkuyorum sanki bazı zamanlar hamilelik belirtilerim azalıyormuş gibi oluyor mesela göğüslerim çok acıyo sızlıyor ve şiş sabahları daha da yoğun oluyordu bu belirtiler ama bu sabaha hiç belirtiyle uyanmadım . Bazı sabahlar mide yanmasıyla uyanıyorum bazı sabahlar hiç olmuyor. Sizede yaşıyor musunuz bu tür şeyler . Ben sürekli bunları düşünüyorum 🤦‍♀️
Her gün aynı şeyler olmaz canım. benimde kasık ağrım var 2 gündür geçti mesela. vücut şuan yabancı gördüğü şeye karşı reaksiyon gösteriyor. o yüzden değişik belirtiler yaşıyorz. bi zaman sonra hepsi geçecek. normal yani stres yapma :)

Her gün aynı şeyler olmaz canım. benimde kasık ağrım var 2 gündür geçti mesela. vücut şuan yabancı gördüğü şeye karşı reaksiyon gösteriyor. o yüzden değişik belirtiler yaşıyorz. bi zaman sonra hepsi geçecek. normal yani stres yapma :)
Yaa umarım öyledir ne zormuş şu ilk zamanlar keseyi görsem ve kalp atışını duysam biraz daha içim rahatlıcak sanki. Şuan hep endişe😔 yarın kan testi vercem 1000in üzerinde çıkması gerekiyor değerim umarım beklediğimiz gibi olur🙏 birazda o bekleyişin stresi var galiba.

Yaa umarım öyledir ne zormuş şu ilk zamanlar keseyi görsem ve kalp atışını duysam biraz daha içim rahatlıcak sanki. Şuan hep endişe😔 yarın kan testi vercem 1000in üzerinde çıkması gerekiyor değerim umarım beklediğimiz gibi olur🙏 birazda o bekleyişin stresi var galiba.
evet öyle gerçekten. içini ferah tut. kalp sesinden sonra acaba cinsiyeti ne olacak merakı saracak :) annelik hep böyle bir süreç, sürekli endişe :) olsun sağlık olsun

Doğru söylüyorsun annelik başlı başına endişe demek zaten umarım hepsi sağlıklı olsunda🙏 çok saol biraz daha rahatladım🙏💕

Teşekkür ederimm şimdilik söylebileceği tek şey hcg değerinle kesen çok uyumlu güzel yere tutunmuş kesen dedi 🙏🏻 kan tahlilini detaylı olarak kalp atışı için geldiğinde alalım dedi. Ben folidoce marka folik asit başlamıştım devam dedi +magnezyum yazdı

Teşekkür ederim bebisiim💖 amiiin🙏🏻 30 Ocak dedi

Teşekkür ederimm😍

Teşekkür ederimm 🙏🏻💖🥹
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canımm 🌺♥️😻

Ba t iki gün geçmiş değer nasıl çok düşük değilmi kızlar yoksa normslmi

Eklentiler

• IMG_3029.png
    IMG_3029.png
    136,4 KB · Görüntüleme: 24
Back