Pendik
Kız sn yukarda yazilanlari okumadin mi
kizlar uzunnn uzun neler yazmislar. Tansiyon sorunu yaşadığını düşünen arkadaşın yerine koy kendini. O stres korkuyla yuksek degilse bile yükselecek.
Cidden bn yazarken 2 kere düşünüyorum bazen yasadiklarimi yazmıyorum bile cunku yazip konustukca sanki yerlesiyo bana .
Gecen bnde bas agrisi yaşadım buraya yazdim nedendir diye tansiyon olabilir ölçtür dendi guzelce tavsiye verildi en net
minseo yu hatirliyorum. Yani yazdıklarinizin sebepleri tek degildir baska sebepler de vardır her gebe ayridir her yuksek tansiyon ayni seyi yapmaz. Sadece onemsenmesi gereken bir durum olduğunu yazin madem ki biliyosunuz. Sadece siz de bu durumda olabilirsiniz onu dusunerek yazin bnce. Bu konuyla ilgili yazarim demistim üstüne sizin yazdiginizi gorunce dedim gormedi mi insallah yazilanlari gormediniz. Bu grupta ve normal yasantimizda dikkat edelim lutfen.
Gecen tsh yuksek diye arkadasa ilettim iste dr a acil randevu ayarlasin diye yani soylemez olaydim siz anladiniz. Türlü türlü ornekler verdi. Daha var mi boyle kotu ornek soyle ki daha cok korkayim dedim konuyu degistirdi dr icin yardimci olmsya calisti. Cunku olmasi gereken bu biz dr degiliz ve muayene yapmiyoruz. Birbirimize destek olmak icin burdayiz
Neyseki gecti hersey yavaş yavaş duzelecek
ayy insallah bnim suan tek derdim bebek hareket etsin gobek ciksin orda oldugunu bileyim yani biliyorum da hissedeyim