2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ya ben çok sinirleniyorum böyle durumlara... Bende çok kırılır kırılır sinirlenir içime atar oram buram ağrırdı kendime hastalık yüklerdim . Ama baktım olmuyor uzun zamandır içime atıp bana dert olacağına, söylüyorum onlara dert olsun...

Valla resmen padişah hayati yaşıyorsun gözler hep üzerinde

Listeye beni de ekleyebilir misiniz

Yaş 32
Sat 17 Haziran
İzmir
İlk çocuk
55.5 kg
Bir İzmirli Mart annemiz daha oldu hoş geldin canım. Bebeğine ve sana bol sağlık diliyorum
Bu arada grupta kalabalık bir İzmirli anne grubu olduk. Ekim sonu gibi bir 20. Hafta buluşması mı yapsak. Cinsiyetler belli olacak ultrason fotolarından gelin ya da damat bakacağım. E zaman çabuk geçiyor

Erkek mi hissettin bizimle dığğğılsın C Cimenlere_uzansam , ben bunu hiç beenmedi

Ben de haftalardır var yatakta dönerken bile kasılma oluyor. İçimdeki canavar yiyor beni

Kızlaaaarrr şu anne yanına fena düştüm ben alayım mı ya?? Kaç ay kullanılır ki bu? Fiyatı da çok iyiymiş.
Arkadasimda vardı. Küçüktü 3-4 aydan sonra rahat edemediler. Boyutuna bakın yazıyor mu ben göremedim. Eğer uzunluk ve genişlik idealse olur neden olmasin

İshal olan bendim canım geçti çok şükür benim de iki gün falan sürmüştü. Ben daha folik asit dışında bişey de içmiyorum ama anlamadım o zaman niye olmuştum. Şimdi iyiyim çok şükür

Teşekkür ederim inşallah size de maşallah darısı başıma

Yuhhh.. o kadını psikiyatriye göndermek lazım acilen çevredeki insanların sağlığı için...
Genel olarak dediklerinizde çok haklısınız. "Gelin" de bir annenin evladi kaynana da bir annenin evladı öbürünün gelini. İnsanlar bana yapıldı bende yapacağım aman bana ne deyip eziyet etme karışma burun sokma haklarını kendinde bulabiliyor. İşte o yüzden geçen günkü konu, anneler bilinçlenmeli, şimdi kardeşiniz kaynanasindan cektigini kendi gelinine de yapabilir, belki de yapmaz ama genelde ben yaşadım o da yaşasın mantığı var malesef. Neyse... Bir diğer durumda son cümleniz, malesef hepimiz yapamıyoruz onu. Ben mesela hiç yapamam. Biri birsey desin Allah biliyor ya neden dedi ne yaptım da böyle yaptı bana niye beni üzdü diye günler gecelerce kafamı kurcalar için için üzülürüm genelde. Hiç bana ne diyemedim. Ama bazı acı tecrübelerle laf söylemeyi çok güzel öğrendim tavir koymayi da . . Keşke aman bosver diyebilsek keşkelere..

Cihaz iyiyse kalp atisini da yakar bebisi de görürsün ama cihaz kaliteli değilse keseyi de goremeyebjlirsin.
Benim doktorum 4+2 de kese + bebisi bebisteki kan dolaşımını yakaladı. 5+3 için kalp atışına çağırdı ama şehir dışında olacağımdan gidemedim. Tamamen cihazın kalitesi..

Çok sevindim iyi olmana bende iyi olurum inşallah vallahi kabızlık da zor ama ishal de mahvediyor insani boğazım kurudu sürekli gece su içip durdum su saate kadar da geçmedi leblebi falan yedim ama düzelmedi

Arkadasimda vardı. Küçüktü 3-4 aydan sonra rahat edemediler. Boyutuna bakın yazıyor mu ben göremedim. Eğer uzunluk ve genişlik idealse olur neden olmasin
En azından altı ay idare edebilecek sekildeyse alabilirim belki canım bakcam bi. İlginç olan internette bu ürünü bulamadım.

Cihazlar son sistem doktorum da perinataloji uzmanı görür herhalde cok heyecanlıyım

Çok sevindim iyi olmana bende iyi olurum inşallah vallahi kabızlık da zor ama ishal de mahvediyor insani boğazım kurudu sürekli gece su içip durdum su saate kadar da geçmedi leblebi falan yedim ama düzelmedi
Çok iyi anlıyorum canım çünkü yataktan çıkamamıştım halsizlikten su içerek iyi yapmışsın zaten vücut su kaybediyor. Leblebi demli çay ve haşlanmış patatesle iyileştim ben de

Bu çok doğru sanırım. annemle babam ayrı benim babamla görüşmüyoruz. Ablam da çok duygusaldır senelerdir kabizdi. 9 10 gün tuvalete çıkmazdı bazen taş gibi olurdu karnı. Sonra Alsancakta bir doktora gitti. Psikolojik olduğunu söyledi sanırım babamın evden gidişiyle alakaliymis onu birakmak istemeyisi ile ilgili tuvaletini içinde tutuyormuş. Tedavi oldu. 3 4 senedir maşallah bir sorunu yok artık. Altında bir sebep yatıyor olabilir.

Canim ben senden de daha dusuk haftaligim, benzer hissiyati en basindan beri bazi gunler hissediyorum. “Kasiklarima bi suru kum torbasi koymuslar” gibi diyodum esime, sanirim ayni seyi hissediyoruz. Benim rahim normalden kucuk, o yuzden herhalde genislemeye calisiyor diyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…