Allah sabır versin o zaman canım. Boşver takılma salın hepsinin geçici olduğunu düşün rabbim sağlık sıhhat versin sana bebişine gerisini hallolur canım benim.Yok kuzum hatta başka ilde yaşıyor. Uslubu cok duzgun ama aylarca biriktirip lak diye kırıldım kırıldım diyen biri alıngan çok. Hamileligimin ilk belirtler cıktıgında memlekete gittik neymis iclerine girmemisim cart curt ama oluyorum yani en iyi sen bilirsin. Ben bunlara gelemiyorum işte. Goruyorsun sonuçta. 2 yıldır gorumcem bizde okulu icin agırlamadıgım insan kalmadı ama nankörlüge gelemiyorum
Aynen 350 de iyi bn daha uçuk sandim bakalim ne yapicam kararsizim350 tl imis ben tahmin yapmistim :) ama gene iyi bence zaten ayda bir gidiliyor...
Muhtemelen 4-6 aya kadar kullanılıyordur diye düşünüyorum. Bana göre park yatak daha kullanışlı ama yine sen bilirsin, boyuna bir bak istersen marketteYazmıyor kuzucum maalesef internette de bulamadım
Öyle yapcam canım güncellerim burayı daMuhtemelen 4-6 aya kadar kullanılıyordur diye düşünüyorum. Bana göre park yatak daha kullanışlı ama yine sen bilirsin, boyuna bir bak istersen markette
Kalp atışına göre kız gibi ama içimden erkek gecti:) 10-11 haftalarda şöyle sirt ustu yatay konumda bir poz verirse tekrar bakalım canimMerhaba hanımlar sat gore 8+1 ama ultrasona gore 7+4 varmı tahmini olandaha erken ama meraak
Yok cnm bu ikinci bir kızım var 11 yaşında 7 senedir 2.yi yapıyoruz kısmet kanı zamana oldu inşalalh sağlıklı da ilerler canım ne diyim herşey allahtanCok uzuldum. Cok gecmis olsun. Ilk bebegin o zaman... Insallah saglikla kucagina almak nasip olur. Mesajlarindan gayet guclu ve bilincli bir ses geliyor kulagima... Insallah bebegin senin ve esinin yolculugu guzel sonuclanacak, inaniyorum
Ama bu yatağı 4-5 ay kullanıp sonra tekrar yatak almak zorunda kalacaksın, park yatağı en az 2 yıl kullanabiliyorsunBen park yatak düşünüyordum da cidden arada çok fiyat farkı var sadece boyutunu yazsalarmış iyiymiş ben de perşembe bi bakıcam buna
Bn son 2-3 gündür iyi durumdayim bi kac gun zorlanmistim baya. Yani ne onerebilirim bilmiyorum kefir iciyo musun yada icebiliyo musun daha once onun iyi geldiğini duymuştum diye hatirliyorumKızlar ben son pazar günü WC ye çıkmıştım şimdi yine i ağladım resmen canım çok açıyor kabızlık beni mahvetti birisi bitiyor diğeri başlıyor… lavman yaptım şimdi bekliyorum. Doktor Libalax lavman kullan zararsız dedi şurup verdi kayısı bana fayda etmiyor kuru yiyorum ıslatıp yiyorum komposto yaptım içiyorum bana mısın demiyor canım çok yanıyor tam 1 saat oturdum en son lavma yaptım. Sizin kabızlık durumu nasıl kızlar?
Ben normalde cok kahve icerim. Ama kahveden de tiksindim ki zaten icmem gebe iken. Ama sindirim guclugum olunca latte yapiyorum ya da sabah acken bir kivi yiyorum. Ikisi de hemen etki ediyor. Senin hareket kisitliligin var ya ondan bu kadar cok ... Eger su icebiliyirsan en az 3lt ic, bak nasil fark edecek...Kızlar ben son pazar günü WC ye çıkmıştım şimdi yine i ağladım resmen canım çok açıyor kabızlık beni mahvetti birisi bitiyor diğeri başlıyor… lavman yaptım şimdi bekliyorum. Doktor Libalax lavman kullan zararsız dedi şurup verdi kayısı bana fayda etmiyor kuru yiyorum ıslatıp yiyorum komposto yaptım içiyorum bana mısın demiyor canım çok yanıyor tam 1 saat oturdum en son lavma yaptım. Sizin kabızlık durumu nasıl kızlar?
temmuz gebelik planlayanlardan biliyorum sizi, çok çok sevindimHanımlar Nisan anneleri topiğinden geliyorum, öncelikle hepinizin bebişleri sağlıkla gelsinen son 4+5ken doktora gitmiştim kese gözükmez dedi rahîm kalınlığı güzeldi. Şimdi 5+3üm 4 gün sonra randevum var 6+0 oluyorum o zaman sadece keseyi görürüm diye düşünüyorum. Siz kalp atışlarını ne zaman duydunuz
Canim tüm hastalıklar psikolojik, kabızlık da oyle. Ben geçmişte hemoroid ameliyatı oldum oyuzden biliyorum ne kadar zor olduğunu, hele de hamilelikte. Sana tavsiyem tabiki ilaçlarını kullanmaya devam et ve kendini telkin et. Psikolojik açılımını ve örnek cümleyi asagida iletiyorumKızlar ben son pazar günü WC ye çıkmıştım şimdi yine i ağladım resmen canım çok açıyor kabızlık beni mahvetti birisi bitiyor diğeri başlıyor… lavman yaptım şimdi bekliyorum. Doktor Libalax lavman kullan zararsız dedi şurup verdi kayısı bana fayda etmiyor kuru yiyorum ıslatıp yiyorum komposto yaptım içiyorum bana mısın demiyor canım çok yanıyor tam 1 saat oturdum en son lavma yaptım. Sizin kabızlık durumu nasıl kızlar?
Kızlar ben son pazar günü WC ye çıkmıştım şimdi yine i ağladım resmen canım çok açıyor kabızlık beni mahvetti birisi bitiyor diğeri başlıyor… lavman yaptım şimdi bekliyorum. Doktor Libalax lavman kullan zararsız dedi şurup verdi kayısı bana fayda etmiyor kuru yiyorum ıslatıp yiyorum komposto yaptım içiyorum bana mısın demiyor canım çok yanıyor tam 1 saat oturdum en son lavma yaptım. Sizin kabızlık durumu nasıl kızlar?
Aniden ayaga kalkinca oluyor canim... Dogum sancisini biliyorsun oyle degilse korkma. Ben 2 aylikken dusuk yaptim, bildigin dogum gibi 5 dk bir sanci falan geldi...olmadi araligini bi say derim ...Kızlar benim 2-3 gundur karnım kasılıyor, sizde de varmi? ikinci hamileliği olan anneler daha iyi anlayacaktır hani böyle 6-7 aylik hamileyken bebek ağırlık yapar ic organlariniza oyle bir his var, acayip bir baskı hissediyorum. Sanirim rahim büyüdüğü için mideme baskı yapıyor ama daha çok baslardayiz daha şimdiden böyleyse ileride nasıl baş edicem bu ağırlıkla bilemiyorum :/
Yok kuzum sancı gibi değil. Biri midemin üstüne oturmuş gibi bir baskı, karnım sertleşmiş gibi hissediyorum :) eşime söylüyorum evet biri midene oturuyor suan diyorAniden ayaga kalkinca oluyor canim... Dogum sancisini biliyorsun oyle degilse korkma. Ben 2 aylikken dusuk yaptim, bildigin dogum gibi 5 dk bir sanci falan geldi...olmadi araligini bi say derim ...
Vayy cok iddiali bir hipotezCanim tüm hastalıklar psikolojik, kabızlık da oyle. Ben geçmişte hemoroid ameliyatı oldum oyuzden biliyorum ne kadar zor olduğunu, hele de hamilelikte. Sana tavsiyem tabiki ilaçlarını kullanmaya devam et ve kendini telkin et. Psikolojik açılımını ve örnek cümleyi asagida iletiyorum
Kabızlık : (Eski fikirlerden vazgeçmeyi reddetme. Geçmişe saplanıp kalma. Bazen de cimrilik.) Geçmişi bırakıyor, yeni ve gerekli olanı kabul ediyorum. Hayatın içimden akmasına izin veriyorum
Haaa o var bende deYok kuzum sancı gibi değil. Biri midemin üstüne oturmuş gibi bir baskı, karnım sertleşmiş gibi hissediyorum :) eşime söylüyorum evet biri midene oturuyor suan diyorsadece cok erken oldu bu his, umarım hersey yolundadır
Canım ben Pendik Medicalpark Neslihan Alana gidiyorum çok memnunum aşırı tatlı bir doktor öneririmEvet ama pendikteyim uzak kaliyor ümraniye sagol canim bnim. Yani dr dan memnunundum ama ne bilim cok bilgilendirici değil ama ne sorsam cevap verir telefonla hemen ulasirim guler yüzlü ve bilgili olduguna da güveniyorum ama bazi seyleri bn sormadan soylemesini bekliyorum . Mesela ne kilo kontrolü ne tansiyon ölçümü ne kan uyuşmazlığı bilgisi vermedi yanil ilk hamileligim benim tecrubesizim bur grup olmasa bi cok seyi arastirmak aklima gelmez. Mesela dr ilk gittiğimde ne yenir ne yenmez nel3re dikkat edicem soyledi ama iliski olsun mu olmasin mi h8c konuşulmadı. Bende soramadim yani dogal bnce iliskiyi soramamak. B8lmiyorum ben dr tum bilmem gerekenleri soylesin istiyorum.
Canım bu sadece anne yanı dimi. Anne yanı olan park yatak daha kullanışlı olur gibi bilemedim. Çok da güzelmiş ayakları falan. Bi gidip görmek lazım mutlaka. Mart anneleri perşembe günü a101e mi gidiyor şimdiBen park yatak düşünüyordum da cidden arada çok fiyat farkı var sadece boyutunu yazsalarmış iyiymiş ben de perşembe bi bakıcam buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?