• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yok ben ondan dolayı değil dün çok kırıldım kayınvalideme nankörlük etti biraz sinirden ağladım oturdum bi saat öncesinde aslan kral izleyip ağlayan insanım yani. Tansiyonum 17 ye cıktı nankorluge gelemıyorum karnım agrıdı gece boyu
Ya ben çok sinirleniyorum böyle durumlara... Bende çok kırılır kırılır sinirlenir içime atar oram buram ağrırdı kendime hastalık yüklerdim . Ama baktım olmuyor uzun zamandır içime atıp bana dert olacağına, söylüyorum onlara dert olsun...

Yok canım doğumdan sonra başlayacağım spora benim 6 kaybım var eşim çantamı bile taşıtmıyor şuan diyebilirim. Sağa sola dönerken bile yavaş dön diyor bana gözü hep üzerimde 🤣 neyse sağlıkla gelsin bu sefer yeter bana yürüyüş yapmam yeterli şuan günlük yarım saat dedi doktorum o da 3.ay dolduktan sonra zsten ben evden çıkmadım bulantlar yüzünden yeni yeni seyrelmeye başladı inşllah tamamen kesilir kızlar 🙏
Valla resmen padişah hayati yaşıyorsun gözler hep üzerinde 🙃

Listeye beni de ekleyebilir misiniz 🙃

Yaş 32
Sat 17 Haziran
İzmir
İlk çocuk
55.5 kg 😊
Bir İzmirli Mart annemiz daha oldu hoş geldin canım. Bebeğine ve sana bol sağlık diliyorum ❤️🥰
Bu arada grupta kalabalık bir İzmirli anne grubu olduk. Ekim sonu gibi bir 20. Hafta buluşması mı yapsak. Cinsiyetler belli olacak ultrason fotolarından gelin ya da damat bakacağım. E zaman çabuk geçiyor 🤣🤣🤣

Ay onu yapmak iyi olacak bi tahminde bulunuyorum sonra unutup başka gün başka bişey diyorum🤣Sana ilk başlarda kız demiştim sonra geçen mesajlaştığımızda erkek hissettim birden😂 değiştirmeyeceğim bi daha not alsak iyi olacak 👍😂
Erkek mi hissettin 😒 bizimle dığğğılsın C Cimenlere_uzansam , ben bunu hiç beenmedi 😮‍💨

Kızlar benim 2-3 gundur karnım kasılıyor, sizde de varmi? ikinci hamileliği olan anneler daha iyi anlayacaktır hani böyle 6-7 aylik hamileyken bebek ağırlık yapar ic organlariniza oyle bir his var, acayip bir baskı hissediyorum. Sanirim rahim büyüdüğü için mideme baskı yapıyor ama daha çok baslardayiz daha şimdiden böyleyse ileride nasıl baş edicem bu ağırlıkla bilemiyorum :/
Ben de haftalardır var yatakta dönerken bile kasılma oluyor. İçimdeki canavar yiyor beni 😂

Kızlaaaarrr şu anne yanına fena düştüm ben alayım mı ya?? Kaç ay kullanılır ki bu? Fiyatı da çok iyiymiş.
Arkadasimda vardı. Küçüktü 3-4 aydan sonra rahat edemediler. Boyutuna bakın yazıyor mu ben göremedim. Eğer uzunluk ve genişlik idealse olur neden olmasin

Vallahi ben çok kustum ilk hamilelikte ama kabız hiç olmadım ki ben normal hayatında kabız bir insanım 🙄 hatta ben şuan ishal gibiyim geçen hafta biri yazmıştı ben de o zaman ishal gibiydim geçti 1 buçuk gün sürmüştü 🙄 bir şey dokundu herhalde dedim geçince ama vitaminler değişti ben 2 gündür kullanıyorum ve aşırı ishale döndüm halsizim sürekli 😔 gece bile kaç kez uyandım ya ilaçlarından bir tek progestan değişmedi 😑 kan ilacı magnezyum d vitamini ve decavit içiyorum bunlar ishal yapar mı ya 😔
İshal olan bendim canım geçti çok şükür benim de iki gün falan sürmüştü. Ben daha folik asit dışında bişey de içmiyorum ama anlamadım o zaman niye olmuştum. Şimdi iyiyim çok şükür ☺️

temmuz gebelik planlayanlardan biliyorum sizi, çok çok sevindim 🌸 Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah hayırlı olsun 🧿🧿🧿
4+6 da kese gördük, 6+3 te de kalp atışını duyduk.

hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🌸
Teşekkür ederim inşallah 😍 size de maşallah darısı başıma ❤️☺️☺️

Kayınvaliden ile beraber mi yaşıyorsun. Anlamıyor bu insanları sen de bit annenin kızısın seni de kim bilir nasıl ne şartlarda büyüttüler herkes el bebek Gül bebek büyümüyor. Ben o konuda şanslıyım ama duydukça çok fazla üzülüyorum arkadaşlar. Hiç tahammül edemiyorum kız kardeşimin kayınvalidesinden biliyorum oğlunun kucağına otururdu oğluşum beni mi seviyorsun karınımı derdi memesini açar gösterirdi bak ben seni emzirdim diye. Hasta derecede bazı insanlar çocuklarını kıskanıyorlar bu yüzden hep oğullarının ikiye bölündüğünü düşünüyorlar. Boşber sen üzülme ve imkanın varsa benim herkese tavsiyem ev üstüne ev olmaz taşının ya da onları yollayın hamilesin sen ya yazık değil mi hormonlar tavan yapmış baksana tansiyon 17 nedir ya daha bu yaşta Allah korusun büyük hastalıklara yol açar bu tansiyon lütfen stres yapma. Ne halleri varsa görsün banane ya ben ve bebeğimden önemli değiller de kendine
Yuhhh.. o kadını psikiyatriye göndermek lazım acilen çevredeki insanların sağlığı için...
Genel olarak dediklerinizde çok haklısınız. "Gelin" de bir annenin evladi kaynana da bir annenin evladı öbürünün gelini. İnsanlar bana yapıldı bende yapacağım aman bana ne deyip eziyet etme karışma burun sokma haklarını kendinde bulabiliyor. İşte o yüzden geçen günkü konu, anneler bilinçlenmeli, şimdi kardeşiniz kaynanasindan cektigini kendi gelinine de yapabilir, belki de yapmaz ama genelde ben yaşadım o da yaşasın mantığı var malesef. Neyse... Bir diğer durumda son cümleniz, malesef hepimiz yapamıyoruz onu. Ben mesela hiç yapamam. Biri birsey desin Allah biliyor ya neden dedi ne yaptım da böyle yaptı bana niye beni üzdü diye günler gecelerce kafamı kurcalar için için üzülürüm genelde. Hiç bana ne diyemedim. Ama bazı acı tecrübelerle laf söylemeyi çok güzel öğrendim tavir koymayi da . . Keşke aman bosver diyebilsek keşkelere..

Hanımlar Nisan anneleri topiğinden geliyorum, öncelikle hepinizin bebişleri sağlıkla gelsin 😍 en son 4+5ken doktora gitmiştim kese gözükmez dedi rahîm kalınlığı güzeldi. Şimdi 5+3üm 4 gün sonra randevum var 6+0 oluyorum o zaman sadece keseyi görürüm diye düşünüyorum. Siz kalp atışlarını ne zaman duydunuz 🐣🐣
Cihaz iyiyse kalp atisini da yakar bebisi de görürsün 😇 ama cihaz kaliteli değilse keseyi de goremeyebjlirsin.
Benim doktorum 4+2 de kese + bebisi bebisteki kan dolaşımını yakaladı. 5+3 için kalp atışına çağırdı ama şehir dışında olacağımdan gidemedim. Tamamen cihazın kalitesi..

İshal olan bendim canım geçti çok şükür benim de iki gün falan sürmüştü. Ben daha folik asit dışında bişey de içmiyorum ama anlamadım o zaman niye olmuştum. Şimdi iyiyim çok şükür ☺️

Çok sevindim iyi olmana bende iyi olurum inşallah 🤲🤲 vallahi kabızlık da zor ama ishal de mahvediyor insani boğazım kurudu sürekli gece su içip durdum su saate kadar da geçmedi leblebi falan yedim ama düzelmedi 😔😑

Arkadasimda vardı. Küçüktü 3-4 aydan sonra rahat edemediler. Boyutuna bakın yazıyor mu ben göremedim. Eğer uzunluk ve genişlik idealse olur neden olmasin
En azından altı ay idare edebilecek sekildeyse alabilirim belki canım bakcam bi. İlginç olan internette bu ürünü bulamadım.

Cihaz iyiyse kalp atisini da yakar bebisi de görürsün 😇 ama cihaz kaliteli değilse keseyi de goremeyebjlirsin.
Benim doktorum 4+2 de kese + bebisi bebisteki kan dolaşımını yakaladı. 5+3 için kalp atışına çağırdı ama şehir dışında olacağımdan gidemedim. Tamamen cihazın kalitesi..
Cihazlar son sistem doktorum da perinataloji uzmanı görür herhalde cok heyecanlıyım 🙈

Çok sevindim iyi olmana bende iyi olurum inşallah 🤲🤲 vallahi kabızlık da zor ama ishal de mahvediyor insani boğazım kurudu sürekli gece su içip durdum su saate kadar da geçmedi leblebi falan yedim ama düzelmedi 😔😑
Çok iyi anlıyorum canım çünkü yataktan çıkamamıştım halsizlikten 😕 su içerek iyi yapmışsın zaten vücut su kaybediyor. Leblebi demli çay ve haşlanmış patatesle iyileştim ben de

Canim tüm hastalıklar psikolojik, kabızlık da oyle. Ben geçmişte hemoroid ameliyatı oldum oyuzden biliyorum ne kadar zor olduğunu, hele de hamilelikte. Sana tavsiyem tabiki ilaçlarını kullanmaya devam et ve kendini telkin et. Psikolojik açılımını ve örnek cümleyi asagida iletiyorum
Kabızlık : (Eski fikirlerden vazgeçmeyi reddetme. Geçmişe saplanıp kalma. Bazen de cimrilik.) Geçmişi bırakıyor, yeni ve gerekli olanı kabul ediyorum. Hayatın içimden akmasına izin veriyorum
Bu çok doğru sanırım. annemle babam ayrı benim babamla görüşmüyoruz. Ablam da çok duygusaldır senelerdir kabizdi. 9 10 gün tuvalete çıkmazdı bazen taş gibi olurdu karnı. Sonra Alsancakta bir doktora gitti. Psikolojik olduğunu söyledi sanırım babamın evden gidişiyle alakaliymis onu birakmak istemeyisi ile ilgili tuvaletini içinde tutuyormuş. Tedavi oldu. 3 4 senedir maşallah bir sorunu yok artık. Altında bir sebep yatıyor olabilir.

Yok kuzum sancı gibi değil. Biri midemin üstüne oturmuş gibi bir baskı, karnım sertleşmiş gibi hissediyorum :) eşime söylüyorum evet biri midene oturuyor suan diyor :KK70: sadece cok erken oldu bu his, umarım hersey yolundadır
Canim ben senden de daha dusuk haftaligim, benzer hissiyati en basindan beri bazi gunler hissediyorum. “Kasiklarima bi suru kum torbasi koymuslar” gibi diyodum esime, sanirim ayni seyi hissediyoruz. Benim rahim normalden kucuk, o yuzden herhalde genislemeye calisiyor diyorum🤷‍♀️

Son düzenleme:
Back