2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar benim bulantım 5. Hafta başlamıştı bugün 10. Haftaya girdim biraz bulantım azalmaya başladı hala var ama kusacak gibi falan olmuyorum mide yanmam hala var benim gibi olan var mı?
Normali bu aslinda. Benim ilk gebeligimde boyle olmustu. Suanda basindan bu Yana, acsam cok rahatim. Ne zaman yemek yesem 5dk sonra bulanti, huzurluksuz, rahatsizlik, tiksinti basliyor. Yedigime bin pisman oluyorum. Ama yemek yerken de sebze ve meyve eksili-acili yiyorum ve inanilmaz lezzeyli geliyor... Bu da ayri bi sey iste! Bir de neyi asiri yesem sonrasinda ondan tiksiniyorum

Gebeligin bence en rahat donemi 2.trimester donemiaz kaldi sabredelim insallah cok rahat gececek sonrasi (8.aya kadar) sonrasini sormayin

Ay bende öyle neyi çok yersem bir daha gözüm görmesin o yemeği

Gebelik planlayanlardan hatırladım sizi:) hayırlı olsun. Kalp atışını vajinalden 6+2 de duydum ama 8 e kadar bekleyebiliyorsun duymak için

Medipol muayene ücreti nedir canim bn hic sormadim ama butcemi aşacağını düşünüyorum hastane adindan. Oraya kan testi ucretini sormustuk 300 400 kusur bisey söylediler muayenesi de bni aşar gibi.

Gebelik planlayanlardan hatırladım sizi:) hayırlı olsun. Kalp atışını vajinalden 6+2 de duydum ama 8 e kadar bekleyebiliyorsun duymak için
Marttan beri topik topik geziyordum bende fazla bekletmeden duyarım inşallah:)

Medipol muayene ücreti nedir canim bn hic sormadim ama butcemi aşacağını düşünüyorum hastane adindan. Oraya kan testi ucretini sormustuk 300 400 kusur bisey söylediler muayenesi de bni aşar gibi.
Ben 165 tl oduyorum ama is yerimin anlasmasi var. Uzerini is yeri veriyor. Muhtemel 250 falandir bence. Ama tahlilleri cok pahali. Dogumu henuz sormadim. Ancak buradan bir arkadas normal doguma 5 bin demisti. Bana uygun geldi acikcasi. Devlete gecen tahlil icin gittim, doktor asistandi iyiydi ancak hastane ve prosesuru cekilecek gibi degil. Kesinlikle gitmem mecbur kalmadikca. Esim acibademe (is yeri gene anlasmali bizim) icin de kosullari iyi bakalim dedi ama evime medipol yakin. Bence mesafe cok onemli. Ne olur ne olmaz yakin olsun istiyorum...

Muayene 350 tl canım. Ama ben şahsen acele etmiycem tahliller vs devlette yapılabilir. Eşimin kuzeni devlette doktor tayini cıkana kadar ona gidicem sonra derya hanım inşallah

Yani 250 yse iyiymiş ben simdi 340 dan pendik kart ile 290 veriyorum. Dogum ucreti lokman hekimde doç.dr da normal 6500 zorunlu sezeryan 7000 tl. Eylul de degisecek dediler bilmiyorum ne olur. Bnde devlete tahlil icin gitmistim dr ve asistan vardi ben memnun kaldim cok ilgilendiler ama iste devlet !!! Mesafe bnce de onemli biz burdan randevuya yarim saat kala cikiyoruz otobusle 10 dk bile degil. Acibademde 6 yil once burun ameliyati olmustum hastane ve calisanlari gercekten cok iyi.

6 düşük mü oyu kuzum ya inşallah bu sefer güzel sonuçlanacak Çok normal evham yapman biz bile panik durumdayız. Ama iyi düşünelim iyi olsun.

Listeye beni de ekleyebilir misiniz

Yaş 32
Sat 17 Haziran
İzmir
İlk çocuk
55.5 kg

350 tl imis ben tahmin yapmistim :) ama gene iyi bence zaten ayda bir gidiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…