Meyveli yoğurt tatlı oluyor canım tatlı görmek istemiyorum bile çubuk kraker herkes yiyor ama benim o da midemi bulandırıyor hiç faydasını görmedim belkş de o yüzdendir. Mesela soğuk bşr bardak suya yarım limon sıkıyorum çok iyi geliyor bana. Mayoş tatları seviyorum yarım kavanoz turşu yedim suyunu kana kana içiyorum. Ama su iç desen içemem sudan midem bulanıyor kokuyor su sanki. Ayran içiyorum onun yerine 11+3 teyim inşallah geçecek bu günler az kaldı diye umut ediyorum doya doya tadını çıkartırız inşallah gebeliğin kızlarRabbim yar ve yardımcın olsun meyveli yoğurt ve çubuk kraker bire bir mutlaka dene
Yok zaten kesin demedi canım bi de ben nifty tarama testi yaptırdım orada net sonuç çıkıyormuş canım. Haftaya kesinleşecek inşallah.Ya bu haftada cinsiyet değişir yalnız doktorda zaten tahmin yapmak ve en net 16.hafta erken henüz se
Amin çok geçmiş olsun inşallah geçer rahat bir dönem geçirirsin hepiniz rahat bir dönem geçirirsiniz inşallahMeyveli yoğurt tatlı oluyor canım tatlı görmek istemiyorum bile çubuk kraker herkes yiyor ama benim o da midemi bulandırıyor hiç faydasını görmedim belkş de o yüzdendir. Mesela soğuk bşr bardak suya yarım limon sıkıyorum çok iyi geliyor bana. Mayoş tatları seviyorum yarım kavanoz turşu yedim suyunu kana kana içiyorum. Ama su iç desen içemem sudan midem bulanıyor kokuyor su sanki. Ayran içiyorum onun yerine 11+3 teyim inşallah geçecek bu günler az kaldı diye umut ediyorum doya doya tadını çıkartırız inşallah gebeliğin kızlarrabbim bulantısı olan bütün gebelerin yardımcısı olsun çok zor yaşayan bilir
Amin inşallah canım çok saol. İnşallah senden ee güzel haberler alırız tez zamandaAmin çok geçmiş olsun inşallah geçer rahat bir dönem geçirirsin hepiniz rahat bir dönem geçirirsiniz inşallah
İnşallah ama neden bilmiyorum gene ümidim yok şuan kasık bel ağrısı mide bulantısından ölücem acile gitsem uzak ağrı kesici içtim bayılacak gibiyim bir tane oğlum var uyuyor şuan insan ne yapacağını şaşırıyorAmin inşallah canım çok saol. İnşallah senden ee güzel haberler alırız tez zamanda
Kuzum tabikide guvenilir ciftlikler olabilir de deniz içinde kurulan çiftliklerde belirli metrelerce yetiştiriliyor. Benim bahsettiğim bu kıyıda max 2 metre derinliği olan havuz gibi ciftlikler. Cipura zaten dip balığı ve yani onun yaşama alanı zaten dip. Onu çiftlikte 2 metrede yetistiremezler ya. Mümkün değil yanı. Hal böyle olunca zaten ha denizden gelmiş he ciftlikten gelmiş sonucta balığın çıktığı metre aynı. Alabalık ciftliklerde genelde yetiştiriliyor o yüzden çıftlik alabalık dedim. O da yüzey balığı zaten doğal ortamında da yuzeyde geziyor ciftliktede mac 2 metrede yetiştiriliyorbiz egede deniz sezonu açılmadan yemiyoruz zaten canım balığı çok severim normalde eylülü iple çekiyorum o yüzdenama güvenilir yerlerden çiftlik balığı alınabilir bizim burda karaburunda balık çiftlikleri var ordan geliyor balıklar bilinen yerden almak lazım
İlk görüntü alttan çekilmiş gibi geldi. Ben erkek diyorum.Merhaba hanımlar sat gore 8+1 ama ultrasona gore 7+4 varmı tahmini olandaha erken ama meraak
Ben daha bebeğin hangi pozisyonda olduğunu çözemedimkızlar sata göre 7+4 ama sonuç 8+2 sizce kız mıEki Görüntüle 3112414
Kuzum yüzey balığını her zaman yiyebilirsiniz. Internetten hem yüzey balıkları isimlerini yazinx hemde hangi ayda hangi balık çıkar onu yazın ona göre aylık olarak balık çeşitliliği yaparsınız kendinize.Gebelikte haftada 1 yenebilir yazıyordu internette yedim ben debir şey olmaz inşallah. Şimdi 1 ay yemem zaten eylülde yasak kalkıyor diğer balıklardan yerim
Vajinalde tam tersi sağ erkek sol kız diye biliyorumBu vajinal ultrasonda da geçerlimi acaba benimki direk su sağdaki yapışan bebek gibi:) yani kiz
Evet ben sizi hatırlıyorumGeçen ay bu topiğe gelecektim ama kimyasal oldum bu ay gene geciktim 10 gün ve şuan kasık bel sırt ağrısından çatlamak üzereyim nasipse acile postalicam kendimi He birde kusma dan hallice kussam rahat edecem
Memleketteyim 1 hafta önce yaptım ama aşırı aşırı silikti ben negatif dedim sonra zaten kuruma çizgisi çıktı hala emin değilim 2 gün arayla bugün dahil vücud ağrısından kalkamadım şimdi de 1 saattir belki böyleyim yeni kendime geldim hala emin değil çünkü ilk gebelikte bunu yaşamadım diyorum acaba gene mi kimsayal veya adet olamadım diye mi böyleyim yarın İstanbula dönücem artık direk doktora giderim testten ziyade kesin olur zaten yoksa ada çayı içicemEvet ben sizi hatırlıyorumtest yaptınız mı 10 gün gecikme biraz uzun olmuş
Oto koltuğu oğlumdan kalma var Chicco markası oğlum dışında 4 bebek kullandı hâlâ sıfır gibi çok sağlam çıktıKızlar BİM’e park yatak ve oto koltuğu geliyormuş degerlendirilebilir aslında
Bende Pendik medipole başlamayı düşünüyorumAtaköy müü Allah Allah neresinde tam hiç duymadım ben Bahçelievler Medipol e başlıcam
Ben daha bebeğin hangi pozisyonda olduğunu çözemedimama içimden kız geçti
Son 2 kontrolde 182 ve 170 çıktı kalp atışı ama 10+4 te doktor cinsiyeti gördü erkek diye tahmin ediyoruz biz doktor henüz söylemedi ama bakalım kalp atışı doğru mu değil miKızlar buarada yeni bi cinsiyet belirleme şekli okudum. Bebeğin kalp atış sayısına göre 140 üstü ise kız altı ise erkekmiş
Valla 20 gün önce kontrole gittiğimde tartılmıştım 60tım dünkü kontrolde 59,5 çıktım. Ama göbeğim varKızlar sizin göbeğiniz büyüdü mü ? Geçen iş yerinde bana hamile misin kilo mu aldın diye sordu patavatsızın biri. Ben baya bi kilo alanlardanım 1 ayda 5 kiloYemeyim diyorum mide bulanır yemezsem diye yiyorum. Zaten canım da istiyor ve sürekli makarna yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?