• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
kızlar sata göre 7+4 ama sonuç 8+2 sizce kız mı😍
9329A4AF-1D52-42D9-BC98-4D5A67848B1B.jpeg

Ohh 🥰 ayy herkesin haberleri iyi geldi çok şükür 🥰🥰 gelelim tahmineee bence de bebiş kız gibi görünüyor ayy ekimden sonra buralar kız bebek eşyaları ile dolacak yaa çok tatlı 🤗🤗

Yaa ben kızıma kızmıyorum zaten ben de babamı daha çok severdim ama kızım onu bu kadar severken o oğlum deyince eşime kızıyorum daha 11 haftalık çocuk birden oğlum oğlum oldu 😔 hayır bu kıza ben alışverişe gidince tahammül edemiyordu şimdi oğluna kıyafet almaya gidelimmis 🙄

Yaa benim de aklım da hep çiftlik balığı olarak kalmış deniz cuprasi yenmez o zaman gerçi ben yazın yemiştim sanirim ondan doktorum yiyebilirsin demişti herhalde 🙈 C Cimenlere_uzansam bende aynı senin gibi çok emin yazmıştım ama yanılmışız 🙈😂😂
Canım sende kız dedin bakalım ne olcak 😊 aynen çok şükür iyi haberlerle geldik 😌 çok heyecanlı bu süreç 😄

Kızlar bende çok şükür iyi haberlerle geldim bizde 10+2 yiz 😊 bugün araştırma hastanesindeydi randevum rutin kan idrar tahlili yaptı doktor benim torch ( toxo - rubella) yoktu onlarıda yaptırdım. İki hafta sonra perinatoloji ye randevu alıp ikili tarama testini yaptır dedi onda biraz kararsızım bilmiyorum napıcamı 😁 bebitoyu da koyuyorum buraya bizim daha belli değil cinsiyeti ama 😄
Senin bebis poposunu dönmüş oyuzden görünmüyor ama ben de erkek gibi hissettim❤️ yandan poz verirse bi daha degerlendiririz😀 sağlıkla gelsin inşallah

Senin bebis poposunu dönmüş oyuzden görünmüyor ama ben de erkek gibi hissettim❤️ yandan poz verirse bi daha degerlendiririz😀 sağlıkla gelsin inşallah
Aaa öylemi yapmış sen deyince Bi daha inceledim canım 😄inşallah canım sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri 💗

Yaa benim de aklım da hep çiftlik balığı olarak kalmış deniz cuprasi yenmez o zaman gerçi ben yazın yemiştim sanirim ondan doktorum yiyebilirsin demişti herhalde 🙈 C Cimenlere_uzansam bende aynı senin gibi çok emin yazmıştım ama yanılmışız 🙈😂😂
Ciftlik diye olanlara pek güvenmeyin buzhane baliklarini çiftlik balığı diye satıyorlar canım
biz egede deniz sezonu açılmadan yemiyoruz zaten canım balığı çok severim normalde eylülü iple çekiyorum o yüzden 😂 ama güvenilir yerlerden çiftlik balığı alınabilir bizim burda karaburunda balık çiftlikleri var ordan geliyor balıklar bilinen yerden almak lazım

Gebelikte ve emzirmede Dip balıkları onerilmiyor. Cipura barbunya kalkan mezgit mercan tekir kefal levrek lüfer..
Yenilebilir olanlar yüzey balıkları bunlarda, hamsi istavrit uskumru palamut sardalya ...
Birde alabalık yenilebilinir çiftlikte yetiştirilen.
Gebelikte haftada 1 yenebilir yazıyordu internette yedim ben de 😬 bir şey olmaz inşallah. Şimdi 1 ay yemem zaten eylülde yasak kalkıyor diğer balıklardan yerim

Aynen hep sukur ediyorum ve sağlıkla düşürmeden kucağıma ver diyorum Rabbime .. inşallah tüm bebisler yaşasın sağlıklı şifalı amin...o an istiyor gibi oluyor sonra yok. Özellikle yemek canm istemiyor. Yapmak canım istemiyor. Eşime yapiyorum ben bazen hazır yiyorum. Tiksiniyorum. Ah anacim uzakta yoksa böyle olmazdi
Siz kendi yaptığınız yemeği yemiyor, hazır yemek mi yiyorsunuz onun yerine? Evetse bu bende de var. Normalde yaptığım yemekleri severim ama sürekli midem bulanıyor (kusma olmadan), kendi yaptığım yemeklerden de tiksiniyorum, yazarken midem bulandı :) hazır yiyorum.

Kızlar bu arada folik asiti kesti doktor. Efa mom diye bir vitamin verdi içinde folik asit de varmış. Bir de magnezyum yazdı artık bunları kullanacakmışım. Progestanı da 2 hafta daha kullan sonra bırak dedi
Benim de kesti canım folik asiti demir ilacı başlatacağım dedi sadece vitamin kullanıyorum zaten bakalım

Evet benim zaten kızımın çok eşyası var ben maddi baktım direkt çok iyi geldi değil iki 4 kıza yetecek giysisi var neredeyse çok hediye gelmişti çoğu yepyeni paylaşarak kullandim ailede bir de onlar da kendi kıyafetlerinden ekleyerek geri verdiler bana iyice çok oldu 😂😂 bisikletler ivir zivirlar hep pembe onları da kullanırım dedim hemen mutlu oldum eşim 2 erkek istiyordu hala inanmıyor ondan o 1 tanesi de erkek olacakmış öyle diyor bende ses etmedim umut fakirin ekmeğidir diye 😂😂😂

Yaa muhtemelen o sebeple zaten kendi ilgi alanlarını kızlarla gideremezler sanıyorlar mesela benim kiz arabayla oynamaz ama dinazor seti alsa babası var ya çıldırır 👍🌸 ve ne yaparsa yapsın eşim kızsa bile kızım ona deli oluyor mesela erkek öyle olmaz saniyorum ki aslında erkekler kız istemeli anlamlı gelmiyor bu nedenle 🙄
Kızıma hamileyken de erkek diye tutturup kamuflaj pantolon almıştı o zaman da ağlamıştım bak hatırlayınca bile moralim bozuldu kesin beni ağlatır bu süreç icinde de valla normalde ben severim erkek çocuğu ama böyle olunca gıcık oluyorum 🙄
Ah bi bilseler erkek çocuklar anneden asla ayrılmıyor, benim oğlum mümkün değil babası ile uyumaz , babasi yatsa yanına benim yanıma kaçar gelir.😀
Kızlar kızılcık yiyor musunuz bir sıkıntı olur mu acaba canım cekti kırk yılda bir
Daha az önce yedimm 😀🐣
Kızlar ben de şimdi çıktım kontrolden. Her şey yolunda çok şükür boşuna evham yapmışım 🤦‍♀️ 2li tarama için kan verdim 2 hafta sonra arayacağım sonuç için, ense kalınlığı ve burun kemiği gayet güzel dedi. Bizimki baya uykucu çıktı önceki kontrolde çok hareketliydi bu sefer uyuyordu girmeden çikolata da yemiştim aslında ama 🤣 Doktor ultrason cihazını salladı uyansın diye ama yok bizimki aynı babası gibi uykucu şirin 🤣🤦‍♀️ Kalp atışı da gayet iyiymiş. Cinsiyet için de tam kesin değil ama birine daha çok benzetiyorum dedi 🤭 Önce sizden tahminleri alayım söyleyeceğim 🥰
Canım kaç hafta kaç günlüktü bugün bebeğin,
canım kız diyeceğim içimden öyle geldi ama birşey göremedim :))) bende haftaya gideceğim inşallah bakalım canım 2'li tarama için açlık gerekmiyor değil mi?
Kac hafta kaç gün olacak canım test için gittiğinde bebek, ben 11+5 te gideceğim ama erken mi bilemedim

Siz kendi yaptığınız yemeği yemiyor, hazır yemek mi yiyorsunuz onun yerine? Evetse bu bende de var. Normalde yaptığım yemekleri severim ama sürekli midem bulanıyor (kusma olmadan), kendi yaptığım yemeklerden de tiksiniyorum, yazarken midem bulandı :) hazır yiyorum.
Bu benim oğluma hamileyken olmuştu, asla beğenmiyordum kendi yaptığımı.

Kızlar bu arada folik asiti kesti doktor. Efa mom diye bir vitamin verdi içinde folik asit de varmış. Bir de magnezyum yazdı artık bunları kullanacakmışım. Progestanı da 2 hafta daha kullan sonra bırak dedi
Bugün doktorda bana bu ilaçları kullanma artık dedi duphastonu da bitince alma dedi. Folik asit te 2 hafta daha iç sonra d vitamini verilecek artık dedi canım

Ah bi bilseler erkek çocuklar anneden asla ayrılmıyor, benim oğlum mümkün değil babası ile uyumaz , babasi yatsa yanına benim yanıma kaçar gelir.😀

Daha az önce yedimm 😀🐣

Canım kaç hafta kaç günlüktü bugün bebeğin,

Kac hafta kaç gün olacak canım test için gittiğinde bebek, ben 11+5 te gideceğim ama erken mi bilemedim

Bu benim oğluma hamileyken olmuştu, asla beğenmiyordum kendi yaptığımı.
11+4 canım

Bugün doktorda bana bu ilaçları kullanma artık dedi duphastonu da bitince alma dedi. Folik asit te 2 hafta daha iç sonra d vitamini verilecek artık dedi canım
Bana geçenki kontrolde D vitamini vermişti değerim 7 çıkınca tabi 🤦‍♀️ ilerleyen haftalarda da kan ilacı verecekmiş öyle dedi o niye bilmiyorum ama

Back