• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlar benim neyim eksik 😄 bizim de 7+4 bence cok erken ama eglence olsun tahmin yapmak isteyeniniz olursa 🌸🤗
karindan usg bu arada

Eklentiler

• 1CD7A630-A062-47B3-9602-CA3AB5DE4F0A.jpeg
    1CD7A630-A062-47B3-9602-CA3AB5DE4F0A.jpeg
    105,3 KB · Görüntüleme: 84
Bende

Pendik medipolun yanında pendik şifa hastanesi var orda laboratuvar da çalışıyorum isterseniz uğrayın tanışalım bi çayımı için 🌼
Ay bir an aklıma geldi de 😆 düşünsenize yolumuz o tarafa düşüyor ve laboratuvara iniyoruz ordaki birine Sonbahardagel Sonbahardagel Burda mi acaba desek konudan haberi olmayan nasıl bir tepki verir acaba 🤣🤣🤣

Kızlar sizin göbeğiniz büyüdü mü ? Geçen iş yerinde bana hamile misin kilo mu aldın diye sordu patavatsızın biri. Ben baya bi kilo alanlardanım 1 ayda 5 kilo :KK70: Yemeyim diyorum mide bulanır yemezsem diye yiyorum. Zaten canım da istiyor ve sürekli makarna yiyorum.
Bende 0 göbek😁 ama normaldede zayıfım bir de kilo verdim o yüzdendir😁
Canım ye yemeyince daha çok mide bulantısı oluyor bende az az yemeye çalışıyorum 💕 herşey bebek için zaten 😁

Kızlar mutsuzlukta veya ağlama durumunda karın ağrısı olması normal mi?
Canim benim birkac kez birseylere sinirim bozuldu, agladim ettim ben de kendimi sıktım, kesinlikle hemen karnim agriyor veya agrisi artiyor oyle olunca…

Yaa ne güzel çok isterim 🥰 bu nazik davetiniz içinde teşekkür ederim ❤️
Her Zaman kuuzumm ismim fatma direk labaratuvara inebilirsin en azından bi çay eşliğinde tanışır gebelik gidişatını konuşuruz medipolun bir sokak arkası zaten kime sorsan tarif eder. 🌼

Siz de 4.ayda baslarsiniz. Benim ilk gebeligim de riskli idi. Doktor 4.aya kadar izin vermemisti. Bu doktor hemen basla ki dogumun kolay olsun dedi. Riskim simdilik yok sukur🤲🌿
Yok canım doğumdan sonra başlayacağım spora benim 6 kaybım var eşim çantamı bile taşıtmıyor şuan diyebilirim. Sağa sola dönerken bile yavaş dön diyor bana gözü hep üzerimde 🤣 neyse sağlıkla gelsin bu sefer yeter bana yürüyüş yapmam yeterli şuan günlük yarım saat dedi doktorum o da 3.ay dolduktan sonra zsten ben evden çıkmadım bulantlar yüzünden yeni yeni seyrelmeye başladı inşllah tamamen kesilir kızlar 🙏

Kızlar mutsuzlukta veya ağlama durumunda karın ağrısı olması normal mi?
Valla ben 6.haftamdan sonra hep mutsuzdum hep ağladım sürekli kustum yatalak gibiydim kasıklarım ara ara ağrıdı geçti ağrıdı geçti hiç üzerine düşmedim gittikçe büyüyor fetus ve ağrı olması normal cnm ara ara. Sen neden mutsuzsun bulantıların mı var senin de yoksa

Günaydın kızlar, bugün 6+2 yim.
6+1 de kalp atışını gördükten sonra dün gün boyunca hiç midem bulanmadı bugün de aynı.
Yogun bi şekilde birden bastırmışken dün hiç bulanmaması normal mi sizce?
kalbi durmuş falan olmasın :KK43:
Canım vücudun alışıyor artık, benim de 1 haftadır göğüslerim indi sanki ve ağrısı azaldı.
Bir gün hiç belirti olmaz , bir gün olur bu pek düzenli girmiyor.
Sen belirtilere takılma ve içini ferah tut, güzel düşün güzel olsun

Valla ben 6.haftamdan sonra hep mutsuzdum hep ağladım sürekli kustum yatalak gibiydim kasıklarım ara ara ağrıdı geçti ağrıdı geçti hiç üzerine düşmedim gittikçe büyüyor fetus ve ağrı olması normal cnm ara ara. Sen neden mutsuzsun bulantıların mı var senin de yoksa
Yok ben ondan dolayı değil dün çok kırıldım kayınvalideme nankörlük etti biraz sinirden ağladım oturdum bi saat öncesinde aslan kral izleyip ağlayan insanım yani. Tansiyonum 17 ye cıktı nankorluge gelemıyorum karnım agrıdı gece boyu

Ay bende tam anlatamamisim 🤭Bebişin yani 🤣bebisin konumu olarak sürekli dönüyorlar ya sanki bacakları gözükuyor kafası gözukmemis ultrason o şekilde yakalamış gibi geldi bana. Benim kızı da çok dönerdi ordan tahmin yürüttüm 😊
Ha şimdi anladım 😄🌸 evt yolksac dayamış kendi dedi dr yda plesanta ya mi dedi 🤦😄

Back