- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bir an aklıma geldi de düşünsenize yolumuz o tarafa düşüyor ve laboratuvara iniyoruz ordaki birine Sonbahardagel Burda mi acaba desek konudan haberi olmayan nasıl bir tepki verir acabaBende
Pendik medipolun yanında pendik şifa hastanesi var orda laboratuvar da çalışıyorum isterseniz uğrayın tanışalım bi çayımı için
İçimden erkek geçti görünceKizlar benim neyim eksik bizim de 7+4 bence cok erken ama eglence olsun tahmin yapmak isteyeniniz olursa
karindan usg bu arada
Yaa ne güzel çok isterim bu nazik davetiniz içinde teşekkür ederimBende
Pendik medipolun yanında pendik şifa hastanesi var orda laboratuvar da çalışıyorum isterseniz uğrayın tanışalım bi çayımı için
Bende 0 göbek ama normaldede zayıfım bir de kilo verdim o yüzdendirKızlar sizin göbeğiniz büyüdü mü ? Geçen iş yerinde bana hamile misin kilo mu aldın diye sordu patavatsızın biri. Ben baya bi kilo alanlardanım 1 ayda 5 kilo Yemeyim diyorum mide bulanır yemezsem diye yiyorum. Zaten canım da istiyor ve sürekli makarna yiyorum.
Yaaa, ay hadi insallahİçimden erkek geçti görünce
Canim benim birkac kez birseylere sinirim bozuldu, agladim ettim ben de kendimi sıktım, kesinlikle hemen karnim agriyor veya agrisi artiyor oyle olunca…Kızlar mutsuzlukta veya ağlama durumunda karın ağrısı olması normal mi?
Mutlaka öyle olur ama gelmeden isim falan konuşulur heraldeAy bir an aklıma geldi de düşünsenize yolumuz o tarafa düşüyor ve laboratuvara iniyoruz ordaki birine Sonbahardagel Burda mi acaba desek konudan haberi olmayan nasıl bir tepki verir acaba
Her Zaman kuuzumm ismim fatma direk labaratuvara inebilirsin en azından bi çay eşliğinde tanışır gebelik gidişatını konuşuruz medipolun bir sokak arkası zaten kime sorsan tarif eder.Yaa ne güzel çok isterim bu nazik davetiniz içinde teşekkür ederim
Yok canım doğumdan sonra başlayacağım spora benim 6 kaybım var eşim çantamı bile taşıtmıyor şuan diyebilirim. Sağa sola dönerken bile yavaş dön diyor bana gözü hep üzerimde neyse sağlıkla gelsin bu sefer yeter bana yürüyüş yapmam yeterli şuan günlük yarım saat dedi doktorum o da 3.ay dolduktan sonra zsten ben evden çıkmadım bulantlar yüzünden yeni yeni seyrelmeye başladı inşllah tamamen kesilir kızlarSiz de 4.ayda baslarsiniz. Benim ilk gebeligim de riskli idi. Doktor 4.aya kadar izin vermemisti. Bu doktor hemen basla ki dogumun kolay olsun dedi. Riskim simdilik yok sukur
Ay bende tam anlatamamisim Bebişin yani bebisin konumu olarak sürekli dönüyorlar ya sanki bacakları gözükuyor kafası gözukmemis ultrason o şekilde yakalamış gibi geldi bana. Benim kızı da çok dönerdi ordan tahmin yürüttümAlttan derken cnmm anlamadım
Valla ben 6.haftamdan sonra hep mutsuzdum hep ağladım sürekli kustum yatalak gibiydim kasıklarım ara ara ağrıdı geçti ağrıdı geçti hiç üzerine düşmedim gittikçe büyüyor fetus ve ağrı olması normal cnm ara ara. Sen neden mutsuzsun bulantıların mı var senin de yoksaKızlar mutsuzlukta veya ağlama durumunda karın ağrısı olması normal mi?
Normal canım. Ben normalde de çok üzüldüğümde mideme vurur iştahım kesilir karın ağrısı çekerim.Kızlar mutsuzlukta veya ağlama durumunda karın ağrısı olması normal mi?
Canım vücudun alışıyor artık, benim de 1 haftadır göğüslerim indi sanki ve ağrısı azaldı.Günaydın kızlar, bugün 6+2 yim.
6+1 de kalp atışını gördükten sonra dün gün boyunca hiç midem bulanmadı bugün de aynı.
Yogun bi şekilde birden bastırmışken dün hiç bulanmaması normal mi sizce?
kalbi durmuş falan olmasın
Valla kızlar yapacağım bir liste. Kime ne tahminde bulundum da doğru çıktı mı çıkmadı mı onu belirtir tutturma oranım yüksek çıkarsa yeni iş kolu hazırlarım artık kendimeYaaa, ay hadi insallah
Yok ben ondan dolayı değil dün çok kırıldım kayınvalideme nankörlük etti biraz sinirden ağladım oturdum bi saat öncesinde aslan kral izleyip ağlayan insanım yani. Tansiyonum 17 ye cıktı nankorluge gelemıyorum karnım agrıdı gece boyuValla ben 6.haftamdan sonra hep mutsuzdum hep ağladım sürekli kustum yatalak gibiydim kasıklarım ara ara ağrıdı geçti ağrıdı geçti hiç üzerine düşmedim gittikçe büyüyor fetus ve ağrı olması normal cnm ara ara. Sen neden mutsuzsun bulantıların mı var senin de yoksa
Canim ozellikle adet dongun yaklastiginda olacak hep birde bebege alisiyor vucut normal yaniKızlar bazı günler kasık ağrılarım oluyo adet olcak gibi sizde de oluyor mu
Ha şimdi anladım evt yolksac dayamış kendi dedi dr yda plesanta ya mi dediAy bende tam anlatamamisim Bebişin yani bebisin konumu olarak sürekli dönüyorlar ya sanki bacakları gözükuyor kafası gözukmemis ultrason o şekilde yakalamış gibi geldi bana. Benim kızı da çok dönerdi ordan tahmin yürüttüm
Oh nasıl sevindim dün gidenler hep güzel haber getirdi bize çok şükür senden de güzel haber aldıkKuzum gittim ben de dun, sonradan giremedim dun buraya.
Cok sukur kalp atisimizi duyduk, haftamizla da uyumluyuz insallah saglikla ilerler bundan sonrasi da