• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Rabbim yar ve yardımcın olsun meyveli yoğurt ve çubuk kraker bire bir mutlaka dene
Meyveli yoğurt tatlı oluyor canım tatlı görmek istemiyorum bile çubuk kraker herkes yiyor ama benim o da midemi bulandırıyor hiç faydasını görmedim belkş de o yüzdendir. Mesela soğuk bşr bardak suya yarım limon sıkıyorum çok iyi geliyor bana. Mayoş tatları seviyorum yarım kavanoz turşu yedim suyunu kana kana içiyorum. Ama su iç desen içemem sudan midem bulanıyor kokuyor su sanki. Ayran içiyorum onun yerine 11+3 teyim inşallah geçecek bu günler az kaldı diye umut ediyorum doya doya tadını çıkartırız inşallah gebeliğin kızlar 🙏🙏🙏 rabbim bulantısı olan bütün gebelerin yardımcısı olsun çok zor yaşayan bilir

Meyveli yoğurt tatlı oluyor canım tatlı görmek istemiyorum bile çubuk kraker herkes yiyor ama benim o da midemi bulandırıyor hiç faydasını görmedim belkş de o yüzdendir. Mesela soğuk bşr bardak suya yarım limon sıkıyorum çok iyi geliyor bana. Mayoş tatları seviyorum yarım kavanoz turşu yedim suyunu kana kana içiyorum. Ama su iç desen içemem sudan midem bulanıyor kokuyor su sanki. Ayran içiyorum onun yerine 11+3 teyim inşallah geçecek bu günler az kaldı diye umut ediyorum doya doya tadını çıkartırız inşallah gebeliğin kızlar 🙏🙏🙏 rabbim bulantısı olan bütün gebelerin yardımcısı olsun çok zor yaşayan bilir
Amin çok geçmiş olsun inşallah geçer rahat bir dönem geçirirsin hepiniz rahat bir dönem geçirirsiniz inşallah

Amin inşallah canım çok saol. İnşallah senden ee güzel haberler alırız tez zamanda 🙏🦋
İnşallah ama neden bilmiyorum gene ümidim yok şuan kasık bel ağrısı mide bulantısından ölücem acile gitsem uzak ağrı kesici içtim bayılacak gibiyim bir tane oğlum var uyuyor şuan insan ne yapacağını şaşırıyor

biz egede deniz sezonu açılmadan yemiyoruz zaten canım balığı çok severim normalde eylülü iple çekiyorum o yüzden 😂 ama güvenilir yerlerden çiftlik balığı alınabilir bizim burda karaburunda balık çiftlikleri var ordan geliyor balıklar bilinen yerden almak lazım
Kuzum tabikide guvenilir ciftlikler olabilir de deniz içinde kurulan çiftliklerde belirli metrelerce yetiştiriliyor. Benim bahsettiğim bu kıyıda max 2 metre derinliği olan havuz gibi ciftlikler. Cipura zaten dip balığı ve yani onun yaşama alanı zaten dip. Onu çiftlikte 2 metrede yetistiremezler ya. Mümkün değil yanı. Hal böyle olunca zaten ha denizden gelmiş he ciftlikten gelmiş sonucta balığın çıktığı metre aynı. Alabalık ciftliklerde genelde yetiştiriliyor o yüzden çıftlik alabalık dedim. O da yüzey balığı zaten doğal ortamında da yuzeyde geziyor ciftliktede mac 2 metrede yetiştiriliyor

Gebelikte haftada 1 yenebilir yazıyordu internette yedim ben de 😬 bir şey olmaz inşallah. Şimdi 1 ay yemem zaten eylülde yasak kalkıyor diğer balıklardan yerim
Kuzum yüzey balığını her zaman yiyebilirsiniz. Internetten hem yüzey balıkları isimlerini yazinx hemde hangi ayda hangi balık çıkar onu yazın ona göre aylık olarak balık çeşitliliği yaparsınız kendinize.
Ben balığı çok severim ama çok uzun zamandır yiyemiyorum malesef. Kızımın alerjisi var. Sütten geçiyor diye , yerime de yiyin bol bol 😊

Geçen ay bu topiğe gelecektim ama kimyasal oldum bu ay gene geciktim 10 gün ve şuan kasık bel sırt ağrısından çatlamak üzereyim nasipse acile postalicam kendimi He birde kusma dan hallice kussam rahat edecem
Evet ben sizi hatırlıyorum🙂 test yaptınız mı 10 gün gecikme biraz uzun olmuş

Evet ben sizi hatırlıyorum🙂 test yaptınız mı 10 gün gecikme biraz uzun olmuş
Memleketteyim 1 hafta önce yaptım ama aşırı aşırı silikti ben negatif dedim sonra zaten kuruma çizgisi çıktı hala emin değilim 2 gün arayla bugün dahil vücud ağrısından kalkamadım şimdi de 1 saattir belki böyleyim yeni kendime geldim hala emin değil çünkü ilk gebelikte bunu yaşamadım diyorum acaba gene mi kimsayal veya adet olamadım diye mi böyleyim yarın İstanbula dönücem artık direk doktora giderim testten ziyade kesin olur zaten yoksa ada çayı içicem

Kızlar buarada yeni bi cinsiyet belirleme şekli okudum. Bebeğin kalp atış sayısına göre 140 üstü ise kız altı ise erkekmiş 😜
Son 2 kontrolde 182 ve 170 çıktı kalp atışı ama 10+4 te doktor cinsiyeti gördü erkek diye tahmin ediyoruz biz doktor henüz söylemedi ama bakalım kalp atışı doğru mu değil mi 🤭

Kızlar sizin göbeğiniz büyüdü mü ? Geçen iş yerinde bana hamile misin kilo mu aldın diye sordu patavatsızın biri. Ben baya bi kilo alanlardanım 1 ayda 5 kilo :D Yemeyim diyorum mide bulanır yemezsem diye yiyorum. Zaten canım da istiyor ve sürekli makarna yiyorum.
Valla 20 gün önce kontrole gittiğimde tartılmıştım 60tım dünkü kontrolde 59,5 çıktım. Ama göbeğim var 😂😬 Gaz sanırım ben de anlamadım

Back