• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    30
Kizlar merhabalar bende aranıza katılabilir miyim😊 9 haftamdayim ikizlerim var onlar büyüyünce tekrardan anne baba olmayı istedik daha doğrusu çocuklar çok istedi🤭 iyi birer ebeveyn oldugumuzuda az çok anladık ikiz sürecinde.Allah'ta nasip etti tekrar hamileyim benimde doğum takvimim Eylül ayını gösteriyor aranıza katılıp bu süreci beraber geçirmek istedim...
Ne güzel hoş geldin aramıza🥰İkizler büyükmü benim bir oğlum var daha bu ay 1 yaşı olucak🤲🏻☺️

Kizlar merhabalar bende aranıza katılabilir miyim😊 9 haftamdayim ikizlerim var onlar büyüyünce tekrardan anne baba olmayı istedik daha doğrusu çocuklar çok istedi🤭 iyi birer ebeveyn oldugumuzuda az çok anladık ikiz sürecinde.Allah'ta nasip etti tekrar hamileyim benimde doğum takvimim Eylül ayını gösteriyor aranıza katılıp bu süreci beraber geçirmek istedim...
Hoşgeldinizzz 😍♥️

Hamile kalmadan önce çok dua etmiştim artık hamile kalıyımda yeterki 9 ay bulantı çeksemde olur onada razıyım diye galiba dua kapım açıkmış o an bulantı tam gitti diyorum hooooop yeniden geliyor 😂😂😂😂

Ne güzel hoş geldin aramıza🥰İkizler büyükmü benim bir oğlum var daha bu ay 1 yaşı olucak🤲🏻☺️
Hoşbuldum😊 evet 7 yasindalar kardeşleri doğmadan 1 ay öncede 8 yaşlarına girmiş olacaklar Allah nasip ederse... ay masaAllah sizinkilerde ikiz gibi buyucekler ozaman aralarında çok yaş farkı olmicak

Hoşbuldum😊 evet 7 yasindalar kardeşleri doğmadan 1 ay öncede 8 yaşlarına girmiş olacaklar Allah nasip ederse... ay masaAllah sizinkilerde ikiz gibi buyucekler ozaman aralarında çok yaş farkı olmicak
Ayyy evet büyükmüşler MaşAllah ne güzel ya ikiz büyütmek zor hamilelikte zor demekki unutuluyor uykusuz geceler😅Bizde evet ikiz gibi olucaklar Allah'ın izniyle🤲🏻☺️

Ayyy evet büyükmüşler MaşAllah ne güzel ya ikiz büyütmek zor hamilelikte zor demekki unutuluyor uykusuz geceler😅Bizde evet ikiz gibi olucaklar Allah'ın izniyle🤲🏻☺️
Valla çok zordu Ama Annalik işte heralde kadınlar hiç birseyi unutmaz diyoruz ya bence biz çektiğimiz o sancıları o süreçleri çok çabuk unutuyoruz konu evlat olunca... Allah'ım herkesin yavrusunu bağışlasın kolay hamilelikler kolay doğumlar nasip etsin herkese

Valla çok zordu Ama Annalik işte heralde kadınlar hiç birseyi unutmaz diyoruz ya bence biz çektiğimiz o sancıları o süreçleri çok çabuk unutuyoruz konu evlat olunca... Allah'ım herkesin yavrusunu bağışlasın kolay hamilelikler kolay doğumlar nasip etsin herkese
Amin.Kesinlikle öyle çabuk unutuyoruz çok zor gebeliğim olmuştu ama işte yaş ileri olunca diyorsun kardeşide olsun ve süpriz bebek beklemeden geldi🤲🏻

Amin.Kesinlikle öyle çabuk unutuyoruz çok zor gebeliğim olmuştu ama işte yaş ileri olunca diyorsun kardeşide olsun ve süpriz bebek beklemeden geldi🤲🏻
Hayırlısı bu şekildeymis demek evet illaki zorlancaksin ama iyi tarafından da bakarsan ikisini bereber büyütmüş olucaksin güzel bı avantaj işin o kısmında

Hayırlısı bu şekildeymis demek evet illaki zorlancaksin ama iyi tarafından da bakarsan ikisini bereber büyütmüş olucaksin güzel bı avantaj işin o kısmında
Zorluk hep oluyor bana göre okula başlasaydı yine zorlanırdım götür getir evde küçük bebek desteğim yok eşimden başka ondan böyle daha iyi..hayırlısı Allah'tan

Zorluk hep oluyor bana göre okula başlasaydı yine zorlanırdım götür getir evde küçük bebek desteğim yok eşimden başka ondan böyle daha iyi..hayırlısı Allah'tan
Aynen çok haklısın bellimi olur bakarsin sende benim gibi 7 yıl sonra herşeyi unutup sil baştan yaparsın🤭

Kızlar iyi geceler bir şey sormak istiyorum ben de iki gün önce gittim keseyi gördük ama doktoru ara ara ağrılarım küçük kramplarım olduğunu söyledim ara ara kramp gibi ağrılarım olduğu için doktor progestan verdi ama herhangi bir düşük tehdidin yok dedi sadece kramp olduğu için yazmış ve reçeteye Vajinal fitil olarak yazılmış ama ben ağız yoluyla aldım yani suyla yutarak aldım bir sorun olur mu olarak kullanımıyla oral kullanım arasında fark varmı
Biraz yan etkisi oluyor dedi doktorum uyku falan yapar dedi benim de tamamen tedbir için kullanmamı istedi 15 gün fitil olarak kullandım. Nasıl rahatsan öyle kullan 🩷

Benim de şimdiki gebeliğim ikiz. Oğlumda kardeşleri doğunca 8 yaşını geçecek inşallah 🥰 tüp bebek ikiz olsun istedim ama az gözüm korkmuyor değil ☺️ sizi okuyunca vay be büyüyorlar işte dedim 😅 sağlıklı bir gebelik dilerim ♥️
B babyyoda1 günde 3 doz vajinal kullanıyorum o ilacı hem daha etkili emilim olurmuş öyle hem de ağızdan yan etkisi çok karaciğer de ilaç muamelesi yapıyor öyle kendisine. Fitil de daha rahat hissedersiniz 🙏 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏

Eklentiler

• IMG_6309.webp
    IMG_6309.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 44
Günaydın her kese.Bu gün kontrölüm var gerçi randevu bulamadık mecbur beklicez..eşimi beklicem işten sonra gidicez kaç saat kalmış heyacanlıyım🤭😍

Çok sevindim hayırlı olsun bebeğin:)) benim de 10 aylık bebeğim var ve 10 yaşında bir oğlum hepsinin kolaylığı zorluğu oluyor ama bakılıyor ya seviliyorlar tadını çıkar sadece 😍😍🌸🌸

Back
X