• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Hanımlar merhaba ben 24 aralıkta kürtaj oldum doktor beklemene gerek yok dedi korunmadık ve şu an beyaz akıntım kasık bel ağrılarım var muhtemelen hamileyim aranızda var mı kürtaj sonrası hamile kalıp sağlıklı hamilelik geçiren

Doktorun bişey dedi mi peki. Benimde 6+5 de böyleydi. Ama susuz kalmıştım ben ondan çok gözükmedi diye düşünmüştüm. Umarım boşa evham yapıyorsundur. Sağlıklıdır canımEki Görüntüle 3541789
Bebiş gözüküyor 🫶🏻 sağlıkla kavuşursun inşallah. Dikkatli bakılırsa bi oluşum olduğundan ama net gözükmediğinden bahsetti, vajinal bakıp senin canını yakmaya değmez bi hafta sonra gel görürüz bebeği dedi. Ama 6. Haftada hala görememek beni yetirsin etti

sepide sepide Niqu Niqu Reginaphalange2 Reginaphalange2 kızlar teşekkür ederim size. Yakınımda kadın doğum hastanesi var oranın aciline gittim ultrasonla baktılar bu sefer karından gözüktü kesem hatta büyümüş 2 gün önceye göre. Bir problem görmedi doktor ilk 3 ay olabilir böyle dedi prosedür gereği progestoron iğne vuralım dedi vurdurdum eve geldim şimdi. Yarında kendi doktorunu ara belki hapla devam etmeni ister dedi. Arayacağım soracağım yarın. Birazda olsa içim rahatladı. Kesede bi kanama falan olsa görür ve söylerdi dimi

sepide sepide Niqu Niqu Reginaphalange2 Reginaphalange2 kızlar teşekkür ederim size. Yakınımda kadın doğum hastanesi var oranın aciline gittim ultrasonla baktılar bu sefer karından gözüktü kesem hatta büyümüş 2 gün önceye göre. Bir problem görmedi doktor ilk 3 ay olabilir böyle dedi prosedür gereği progestoron iğne vuralım dedi vurdurdum eve geldim şimdi. Yarında kendi doktorunu ara belki hapla devam etmeni ister dedi. Arayacağım soracağım yarın. Birazda olsa içim rahatladı. Kesede bi kanama falan olsa görür ve söylerdi dimi
Ne güzel bak bakmışlar bizim özeller bakmıyor gece..sen yinede dinlen fitil yazsa sana güzel olur..kanama alanı
olsaydı görürdü tabi ama bak ağır kaldırma

Ne güzel bak bakmışlar bizim özeller bakmıyor gece..sen yinede dinlen fitil yazsa sana güzel olur..kanama alanı
olsaydı görürdü tabi ama bak ağır kaldırma
Progesteron fitil daha iyi banada hep doktor hap yazdı ama yan etki yapıyormuş ondan hapla devam hatta bundan önceki gebeliğimde iğnesinide yazmıştı ondan sen bir kendi doktorunla görüş

Back