2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bana geçenki kontrolde D vitamini vermişti değerim 7 çıkınca tabi ilerleyen haftalarda da kan ilacı verecekmiş öyle dedi o niye bilmiyorum ama
Doğrudur canım düşük çıktıysa ondan vermiştir bir bildiği vardır canım doktorun sen iyi olda

Sağol canimm moral oldun Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah yavrularimiza

Ramzi teorisi kuzum daha önce yazmıştım ya. Karın ultrasonunda sağ da ise kız. Solda ise erkek onun görsel halini koymuşlar. Plesantanin konumuna göre tahmin yapıyorlar ramzi de.
Bu vajinal ultrasonda da geçerlimi acaba benimki direk su sağdaki yapışan bebek gibi:) yani kiz

Ya erkeğe benzettim bende maşallah büyümüş he benimki daha minnacık

Merhaba hanımlar sat gore 8+1 ama ultrasona gore 7+4 varmı tahmini olan daha erken ama meraak

Merhabaaa Benim tahminim erkek olması yönünde

kızlar sata göre 7+4 ama sonuç 8+2 sizce kız mıEki Görüntüle 3112414

Senin bebişse bence kız

Canım sende kız dedin bakalım ne olcak aynen çok şükür iyi haberlerle geldik çok heyecanlı bu süreç

Evet yaa haberlerin iyi olması süper cinsiyet işi ise bizim eglencemiz

Yaa ben sordum eminim ilkinde yiyim mi diye ye dedi doktorum yedim en sevdiğim de bu balık ama bunda yemem artık şuan aşırı şüphelendim olacak gibi değ hicbir şeye güvenemem artık

Ah bi bilseler erkek çocuklar anneden asla ayrılmıyor, benim oğlum mümkün değil babası ile uyumaz , babasi yatsa yanına benim yanıma kaçar gelir.

Ayy olsun da gorsun beyefendi neyse o da bana düşkün olur inşallah o kadar seviyoruz sevgi görmüyoruz evimizde

Sağol canimm moral oldun Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah yavrularimiza

Ne demek birbirimize yoldaş olduk burada hepinizin haberlerini heyecanla bekliyorum inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Seninde sagdamiydi canım ama kızı bu kadar erken nasıl biliyolar ki:)

Kendi adıma konuşmak gerekirse gayet rahatım ama şu sıcaklar olmasa daha da iyi olacak
Siz nasılsınız?
Geçen ay bu topiğe gelecektim ama kimyasal oldum bu ay gene geciktim 10 gün ve şuan kasık bel sırt ağrısından çatlamak üzereyim nasipse acile postalicam kendimi He birde kusma dan hallice kussam rahat edecem

Ortadaydı herhalde beni çok sağda değil ama sağa yakındı valla ben de kıza benzettim ama hayırlısı neyse o olsun tabikide rabbim gönlümüze göre versin hepimizin inşallah canım
Ya bu haftada cinsiyet değişir yalnız doktorda zaten tahmin yapmak ve en net 16.hafta erken henüz se

Kızlar doktor bilgisi bu bebeğin 6. Haftada ayak ve başı ulturasonda gmzüküyorsa erkek gövde gözüküyorsa kız diyorlar normalde özel doktora lı cinsiyeti biliyor tüp bebekteyse doktor mutlaka cinsiyeti biliyor ama söylemiyormuş aşılama veya tüp bebek yapanlar doktorunuza sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…