Doğrudur canım düşük çıktıysa ondan vermiştirBana geçenki kontrolde D vitamini vermişti değerim 7 çıkınca tabiilerleyen haftalarda da kan ilacı verecekmiş öyle dedi o niye bilmiyorum ama
Benim kız tahminim tutmadı o zamanKızlar şimdi doktor kontrolünden çıktım doktor cinsiyet tahmininde bulundu ama emin değilim çok net gözükmüyor dedi sizce nedir tahminleri alalım. Genel muayenede bir sıkıntı yok dedi ama. Çok şükür
Sağol canimmGeç döllenme mi olmuş yanioldun sağlıkla haber alalım da bir haftalık daha bekleriz
Ohh bak ben demiştim bugün haberler hep iyi gelecek inşallah diyeçok mutlu oldum canım senin bebiş de büyümüş baya inşallah 2li testten dr iyi haberler alırsın cinsiyet için net bir şekilde kız diyorum ama ben teorileri bilmiyorum hee onu benden beklemeyin ben hissediyorum resme bakıp
Sağol canımkesin olmamakla birlikte ben doğru olduğunu düşünüyorum ve hep böyle hissetmiştim
Yaa bilmiyorum ki bazen böyle şeyler yapiyorlar mesela ben limonlu su içiyordum ilkinde bana limonlu su kanamaya neden olur dediler icirmediler ama bence alakası yokkızılcık için de kesin yoktur ama kavga edesim yok kızım için koyuyorum ben ya şifa kaynağı oluyor kompostom ama engel oldular bana
Canım bende de bu akşam 2-3 defa sancı girdi sonra geçti. Onu sorucamtım normal mi diyeKızlar bazı günler kasık ağrılarım oluyo adet olcak gibi sizde de oluyor mu
Benim biraz uzun sürdü sanki de korktumCanım bende de bu akşam 2-3 defa sancı girdi sonra geçti. Onu sorucamtım normal mi diyeHeralde rahim genişlediği için
Bu vajinal ultrasonda da geçerlimi acaba benimki direk su sağdaki yapışan bebek gibi:) yani kizRamzi teorisi kuzumdaha önce yazmıştım ya. Karın ultrasonunda sağ da ise kız. Solda ise erkek onun görsel halini koymuşlar. Plesantanin konumuna göre tahmin yapıyorlar ramzi de.
Ya erkeğe benzettim bende maşallah büyümüş he benimki daha minnacıkKızlar şimdi doktor kontrolünden çıktım doktor cinsiyet tahmininde bulundu ama emin değilim çok net gözükmüyor dedi sizce nedir tahminleri alalım. Genel muayenede bir sıkıntı yok dedi ama. Çok şükür
Merhaba hanımlar sat gore 8+1 ama ultrasona gore 7+4 varmı tahmini olandaha erken ama meraak
kızlar sata göre 7+4 ama sonuç 8+2 sizce kız mıEki Görüntüle 3112414
Canım sende kız dedin bakalım ne olcakaynen çok şükür iyi haberlerle geldik çok heyecanlı bu süreç
biz egede deniz sezonu açılmadan yemiyoruz zaten canım balığı çok severim normalde eylülü iple çekiyorum o yüzdenama güvenilir yerlerden çiftlik balığı alınabilir bizim burda karaburunda balık çiftlikleri var ordan geliyor balıklar bilinen yerden almak lazım
Ah bi bilseler erkek çocuklar anneden asla ayrılmıyor, benim oğlum mümkün değil babası ile uyumaz , babasi yatsa yanına benim yanıma kaçar gelir.
Sağol canimmmoral oldun Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah yavrularimiza
Seninde sagdamiydi canım ama kızı bu kadar erken nasıl biliyolar ki:)kızlar yazıyorum doktor kız olabilir dedi cinsiyeti için erkek demedi ama emin değilim dedi net göstermiyor çünkü yerinde de durmuyordu sürekli hareket halindeydi. Hadi inşallah dedim sağlıklı olsun da. fetal DNA yani nifty testi yaptırdım sonucunda net çıkacak cinsiyeti :)
Vajinal ultrason tam tersi oluyor sanıyorum. Yani ekranda sağda görünen aslında solda oluyor. Yanlışım olabilir bugün bildiklerimden emin olamıyorumBu vajinal ultrasonda da geçerlimi acaba benimki direk su sağdaki yapışan bebek gibi:) yani kiz
Rabbim yar ve yardımcın olsun meyveli yoğurt ve çubuk kraker bire bir mutlaka deneB..K gibi diyor yazmak istorum şuangerçekten de kan ksuyorum artık 1 aydır yatalak hasta gibiyim daha ne olsun canım
Geçen ay bu topiğe gelecektim ama kimyasal oldum bu ay gene geciktim 10 gün ve şuan kasık bel sırt ağrısından çatlamak üzereyim nasipse acile postalicam kendimi He birde kusma dan hallice kussam rahat edecemKendi adıma konuşmak gerekirse gayet rahatım ama şu sıcaklar olmasa daha da iyi olacak
Siz nasılsınız?
Meyveli yoğurt çubuk kraker rahatlatır bir nebze dene mutlakaBen de zor geçenlerdenim
Bakalım kıza benzetti ama net değil dedi. Hayırlısı olsun seninde belirinleşir böyle canım merak etme . Rabbim sağlık versin yeter bizeYa erkeğe benzettim bende maşallah büyümüş he benimki daha minnacık
Ortadaydı herhalde beni çok sağda değil ama sağa yakındıSeninde sagdamiydi canım ama kızı bu kadar erken nasıl biliyolar ki:)
Olsun ya benimki herturlu kız hissediyorumVa
Vajinal ultrason tam tersi oluyor sanıyorum. Yani ekranda sağda görünen aslında solda oluyor. Yanlışım olabilir bugün bildiklerimden emin olamıyorum
Ya bu haftada cinsiyet değişir yalnız doktorda zaten tahmin yapmak ve en net 16.hafta erken henüz seOrtadaydı herhalde beni çok sağda değil ama sağa yakındıvalla ben de kıza benzettim ama hayırlısı neyse o olsun tabikide rabbim gönlümüze göre versin hepimizin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?