• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    30
Ya muhteşem çok gülerek okudum mesajını 😍 bir daha ki kontrolde bir süprizle karşılamazsak bu mutluluk doğum olana kadar devam edecek gibi 🤩🤩
🙏🙏 umarım sağlıkla gelirler kalbinden geçen olmuştur inşallah ❤️‍🔥❤️‍🔥
İnşallah canim öncelikle sağlıkla gelsinler herkesin gönlüne göre versin rabbim😍

Kızlar bugün biraz bel ağrım ve sağ tarafımda kasık ağrım var ilk başta hamileliğimi öğrenmeden önce olan ağrılar gibi hafif hafif iğne gibi batıyor neden olur sizce

Kızlar bugün biraz bel ağrım ve sağ tarafımda kasık ağrım var ilk başta hamileliğimi öğrenmeden önce olan ağrılar gibi hafif hafif iğne gibi batıyor neden olur sizce
Büyüme ağrısı dedi bana dün doktor ama tabi seni çok rahatsız ediyorsa doktora sor çok geçmiş olsun :(

Kizlar evde lazer aletiyle lazer yapsam zarar olur mu ki 🤗
ağda ile almakta istemiyorum ne güzel azalmişken tüylerim unutmazsam sorarim inşallah ben doktorun yanina girince unutuyorum herseyi🥴
İyi de sen şimdi lazere gitsen bile doğum sonrası bütün hormonların değişeceği için yeniden tüylenmen olacak. Bu net bilgi bu arada. Gebelikte lazer zararlı diye biliyorum sonuçta bi ışın bu. Bence bunu fırsata çerip paket aldığın yere gebe kaldığını doğum sonrası gelip devam etmek istiyorum de. bu süreci de ağda, jilet ya da makinayla geçir. doğum sonrasında bakarsın canım. Şahsen ben gitmezdim şu an lazere gidiyo olsam.

İyi de sen şimdi lazere gitsen bile doğum sonrası bütün hormonların değişeceği için yeniden tüylenmen olacak. Bu net bilgi bu arada. Gebelikte lazer zararlı diye biliyorum sonuçta bi ışın bu. Bence bunu fırsata çerip paket aldığın yere gebe kaldığını doğum sonrası gelip devam etmek istiyorum de. bu süreci de ağda, jilet ya da makinayla geçir. doğum sonrasında bakarsın canım. Şahsen ben gitmezdim şu an lazere gidiyo olsam.
Lazere gitmiyorum kuzum evde lazer makinam var philisp lumea ordaki makinalara nazaran isisi daha düşük en iyisi ağda yapmak riske atmayim yinede 💙

Lazere gitmiyorum kuzum evde lazer makinam var philisp lumea ordaki makinalara nazaran isisi daha düşük en iyisi ağda yapmak riske atmayim yinede 💙
Banu çiftçi’nin lazer için açıklaması var, bebeğe zarar vermiyo. Ama gebelikte farklı tüylenmeler geliştiği için ince sarı tüyler de oluyo onların yapısını değiştirebilir. Bebek için değil de anneler için doğumdan sonra loğusalık bittikten sonra isterlerse devam edebilirler lazere demiş doktor. Sen yine kendi doktoruna da sor tabi canım.

Kızlar hamile kalmadan saçlarım için biberiye seti almıştım bide hc nin saç bakim yağını kullanmıyorum bi bilgim olmadığından zararı olur mu ki kullansam

Banu çiftçi’nin lazer için açıklaması var, bebeğe zarar vermiyo. Ama gebelikte farklı tüylenmeler geliştiği için ince sarı tüyler de oluyo onların yapısını değiştirebilir. Bebek için değil de anneler için doğumdan sonra loğusalık bittikten sonra isterlerse devam edebilirler lazere demiş doktor. Sen yine kendi doktoruna da sor tabi canım.
Tamam kuzum en iyisi sormak 🤗

Kızlar iyi geceler bir şey sormak istiyorum ben de iki gün önce gittim keseyi gördük ama doktoru ara ara ağrılarım küçük kramplarım olduğunu söyledim ara ara kramp gibi ağrılarım olduğu için doktor progestan verdi ama herhangi bir düşük tehdidin yok dedi sadece kramp olduğu için yazmış ve reçeteye Vajinal fitil olarak yazılmış ama ben ağız yoluyla aldım yani suyla yutarak aldım bir sorun olur mu olarak kullanımıyla oral kullanım arasında fark varmı

Kızlar iyi geceler bir şey sormak istiyorum ben de iki gün önce gittim keseyi gördük ama doktoru ara ara ağrılarım küçük kramplarım olduğunu söyledim ara ara kramp gibi ağrılarım olduğu için doktor progestan verdi ama herhangi bir düşük tehdidin yok dedi sadece kramp olduğu için yazmış ve reçeteye Vajinal fitil olarak yazılmış ama ben ağız yoluyla aldım yani suyla yutarak aldım bir sorun olur mu olarak kullanımıyla oral kullanım arasında fark varmı
Vajinal yan etkisi daha az ağız yoluyla aldığında bulantıyı falan tetikleyebilir yan etkileri daha çok hissedilir

Vajinalin daha etkili olduğunu okumuştum ama ondan da önemlisi ağızdan alınınca çok kötü yan etkileri var o yüzden vajinal öneriyorlar. Ben vajinal kullanıyorum ama aktif kanamam olunca ağızdan alıyorum ağızdan aldığım zaman özellikle 2. 3. Alıştan sonra mide bulantısından ve halsizlikten perişan oldum. Benim tecrübelerim bu yönde umarım size böyle yan etkiler yapmaz.

Kizlar merhabalar bende aranıza katılabilir miyim😊 9 haftamdayim ikizlerim var onlar büyüyünce tekrardan anne baba olmayı istedik daha doğrusu çocuklar çok istedi🤭 iyi birer ebeveyn oldugumuzuda az çok anladık ikiz sürecinde.Allah'ta nasip etti tekrar hamileyim benimde doğum takvimim Eylül ayını gösteriyor aranıza katılıp bu süreci beraber geçirmek istedim...

Hiçbir sorun olmaz bana doktor nasıl istersen öyle kullan dedi ben vajinal kullanıyorum ağızdan baş dönme bulantı yapıyor duymuştum başka bir sebebi yok

Back
X