- 1 Nisan 2022
- 12.989
- 15.699
- 228
- Konu Sahibi topraktonlari
- #2.181
Amin AminAllah devlet Hastanesi'ne mecbur etmesin gerçekten çok kötü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin AminAllah devlet Hastanesi'ne mecbur etmesin gerçekten çok kötü
EvetDoktor kalp atışı görmüş müydü gittiginde
Hausarzt neresi ? Ben hamileler icin kullanilan genel vitaminlerden aldim, icinde hersey olan, sanirim fayda etti. Bugun daha iyiyim. Birde demir iceren seyleri yemege dikkat ediyorum ve pekmezte iciyorum. Bas donmelerim bugun cok cok daha azdi. Kan testi sonucuma gore kaliteli demir, omega 3 ve prebiyotik takviyesi alicam. Burada da ozellikle sunu bunu al demiyorlar.Yaaa haklısın. Ancak gerçekten hiç halim yok bunu ona söyledim muayene olurken ancak cevap bile vermedi. 5 hafta sonra gel tekrar dedi.. normal sanıyordum çnkü kimseye ses çıkarmayan uyum sağlamaya çalışan biriyim ancak evde iş yapamıyorum bebeğime bakıyorum sadece zorla. Kendim gidip kafama göre vitamin alsam yine de içim rahat etmeyecek ekstra fazla şey alırım daha kötü de olabilir.. bilemiyorum Hausarzta gideceğim en yakın zamanda ondan da randevu almaya çalışıyorum bakalım
Ben kullanıyorum bır saat sonrası aşırı baş dönmesi halsizlik yapıyor bu gün baygınlık geçiriyorum sandım o derece rahatsız etti hemen yattım uyudumKızlar progestan kullanan var mı yoğun baş dönemesi yapar mı
Benimde hiç mide bulantım olmadı yaa insan hep bir sorun mu var die düşünüyo[/Q
Bende tık yok sevineyimmi üzüleyimmi
Aynen fazla belirti olmayınca salı gittim kan verdim artma varmı diye korktum yarında kese için gideceğim inşallah görürüz 5+6 oluyoruzBenimde hiç mide bulantım olmadı yaa insan hep bir sorun mu var die düşünüyo
Benim başıma geldi büyük ihtimal yerleşme kanamasıdir ne olur ne olmaz acile gitmeni öneririmkızlar açık pembe lekelenmem var çok korkuyorum ya başına gelen oldu mu ?
Benim de başıma geldi hemen doktoruma gittim ultrasonla bakıp keseyi görünce yerleşme kanaması dedi iğne yaptı eğer gitme imkanınız varsa ne olur ne olmaz doktora gidin derim progestron başlar hemen ama endişelenmeyin her 3 gebenin 1in görüyoruz bunu dedikızlar açık pembe lekelenmem var çok korkuyorum ya başına gelen oldu mu ?
Benim başıma hep geliyor bu defaki gebeliğimde korktum o an geldi ve evde iğne vardı onu vurdum uzandım sonra doktora gittim dedi ola bilir korkma ağır kaldırdın ve ya yerleşme kanamasıydı progestan fitil clexan iğne devam bendekızlar açık pembe lekelenmem var çok korkuyorum ya başına gelen oldu mu ?
Allah razı olsun kardeşim dediğin gibi hiç bişey teselli olmuyor ama rabbimden gelen kabulüm Rabbim yüzünü güldürsün sağlıkla kucağına alÇok geçmiş olsun canım aynı durumu 2 gebeliğimde de yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum..Hiç bir söz teselli etmiyor.inan tevekkül ve dua herşeyin ilacı.Bundada bir hayır olduğuna inanıyorum.3.gebeligim şuanda ama yaşayan çocugum yok.Tek duam bunu sağlıkla kucağima almak
Normal acile gitsem bakarlar mı acabaBenim başıma geldi büyük ihtimal yerleşme kanamasıdir ne olur ne olmaz acile gitmeni öneririm
Aslında bişeyde yapmadım çok kısa yürüdüm sadece. Normal acile gitsem suan bakarlar mıBenim başıma hep geliyor bu defaki gebeliğimde korktum o an geldi ve evde iğne vardı onu vurdum uzandım sonra doktora gittim dedi ola bilir korkma ağır kaldırdın ve ya yerleşme kanamasıydı progestan fitil clexan iğne devam bende
Ben gittiğimde haftasonu diye ultrason yok bakamayiz demişlerdi pazartesiyi beklemiştim. Belki hastaneden hastaneye durum değişir.Normal acile gitsem bakarlar mı acaba
Acil ultrasonla bakmıyor ben ilk gebeliğimde çok şiddetli ağrılarla ve kanamayla gittim bana ağrı kesici vurdular ve kanamayı durdurmak için iğne..doktoru aradılar dediler yarın ultrasona gelAslında bişeyde yapmadım çok kısa yürüdüm sadece. Normal acile gitsem suan bakarlar mı
Benim yaşadığım olay Manisa da oldu ama sen daha büyük bir şehirde isen belki orada sistem farklıdır bir şekilde yardımcı olurlar.Normal acile gitsem bakarlar mı acaba
5+2 karından ultrasonla görmüştük, ama kiloda etken mi bilmiyorum, ben zayıf olduğum için rahat gördükKızlar merakımı mazur görün yarın randevum var tam beş haftam dolmuş olacak. Keseyi normal ultrasondan görür mü vajinal ultrasonla mı bakıcak
Özellerin acilinden giriş yaparsanız kadın doğum nöbetçi oluyor, ben denedim ama hastanedende kaynaklı olabilir, acıbademde vardı nöbetçi kadın doğum drAslında bişeyde yapmadım çok kısa yürüdüm sadece. Normal acile gitsem suan bakarlar mı
4+6 da gittin göremedi ama rahim hamileliğe hazrlanmış kalınşaşmış haftaya gel dedi bnmde yarın randevum inş kese göreriz 5+6Kızlar merakımı mazur görün yarın randevum var tam beş haftam dolmuş olacak. Keseyi normal ultrasondan görür mü vajinal ultrasonla mı bakıcak