- 18 Temmuz 2022
- 3.924
- 6.664
- 88
Bugün erken yazılmış mesajlar zaten erken uyananlar belli olduGunaydinsabahtan kalktim. Namazimi klip spor yaptim. Inanilmaz enerjik hissediyorum. Plates Tavsiye ederim kizlar. Simdi de mis gibi bir kahvalti himmm
Bu arada ben de kiz hissediyorum. Istemsiz kucuk kizim diye severken yakaladim kendimi
Maşallah canmkızlar yazıyorum doktor kız olabilir dedi cinsiyeti için erkek demedi ama emin değilim dedi net göstermiyor çünkü yerinde de durmuyordu sürekli hareket halindeydi. Hadi inşallah dedim sağlıklı olsun da. fetal DNA yani nifty testi yaptırdım sonucunda net çıkacak cinsiyeti :)
Ben bulantılar yüzünden 3 kg yakın verdiğim halde göbeğim büyümeye başladı belirginleşti artık kiloyla alakası yok benve canım bence bebişler büyüyor artık çok hızlıca hemde :)))Kızlar sizin göbeğiniz büyüdü mü ? Geçen iş yerinde bana hamile misin kilo mu aldın diye sordu patavatsızın biri. Ben baya bi kilo alanlardanım 1 ayda 5 kiloYemeyim diyorum mide bulanır yemezsem diye yiyorum. Zaten canım da istiyor ve sürekli makarna yiyorum.
Ne güzel spor yapıyorsun ben spora inemiyorum sanırım düşük riskli olan gruptayım bende zaten bulantı ve kusmalardan 1 ay yattım doğumdan bilaç ay sonra mutlaka spora devam edeceğim ben hayatımdan çıkartamam spor olmazda olmaz günde 10 bin 15 bin adım bana mısın demem. Hepsini yaparım sadece havuza girmiyorum sevmiyorum havuzu çünkü kapalı olduğu için herhalde boğucu geliyor bana nedense. Ama düşük riski olmayanlar kendilerini yormayacak şekilde egzersiz gibi spor yapabilirler günlük hem vücut hamlaşmaz esner hem de çatlamalarınızın olma riskini de azaltır vücut esnedikçe .Gunaydinsabahtan kalktim. Namazimi klip spor yaptim. Inanilmaz enerjik hissediyorum. Plates Tavsiye ederim kizlar. Simdi de mis gibi bir kahvalti himmm
Bu arada ben de kiz hissediyorum. Istemsiz kucuk kizim diye severken yakaladim kendimi
Şu an niftye taktım acaba sağlıklı mı diye. 6 düşük yaptım ya bunda da şimdi bir sıkıntı çıkarsa diye korkuyorum gerçekten ben mi böyle evham yaptın yoksa bilmiyorum kızlar. Çok zorlu süreçler şu sonuçlarım çıksın da o zamana kadar hep yedirgin olacağım herhalde benMaşallah canmsağlıkla gelsin yeterki nifty de kesin öğrenirsin cinsiyeti
Yüreğini ferah tut Allah'ın izniyle güzel çıkarŞu an niftye taktım acaba sağlıklı mı diye. 6 düşük yaptım ya bunda da şimdi bir sıkıntı çıkarsa diye korkuyorum gerçekten ben mi böyle evham yaptın yoksa bilmiyorum kızlar. Çok zorlu süreçler şu sonuçlarım çıksın da o zamana kadar hep yedirgin olacağım herhalde ben
Pendik medipolun yanında pendik şifa hastanesi var orda laboratuvar da çalışıyorum isterseniz uğrayın tanışalım bi çayımı içinBende Pendik medipole başlamayı düşünüyorum
Bende iki ay 3 kiloKızlar sizin göbeğiniz büyüdü mü ? Geçen iş yerinde bana hamile misin kilo mu aldın diye sordu patavatsızın biri. Ben baya bi kilo alanlardanım 1 ayda 5 kiloYemeyim diyorum mide bulanır yemezsem diye yiyorum. Zaten canım da istiyor ve sürekli makarna yiyorum.
Canım ben de 6+2 deyim kalp atışını gördükten sonra dün gün boyunca hiç midem bulanmadı bugün de aynı öylekızlar belirtileri kaybolan var mı ?Ben 7+3 teyim çok şükür keseyi ve bebişimizi gördük doktor her şey güzel yolunda dedi kalp sesini de duyduk. Bir hafta önce inanılmaz bulantım halsizliğim oluyordu. Şimdi hiçbir şey yok. Ne bulantı ne halsizlik ne kasık ağrısı hatta göğüs hassasiyetim bile azaldı. Sanki hiç hamile değil gibiyim. Benim belirtiler toplasam bir hafta sürdü sonra bir anda kesildi sizce normal mi bu?
Hayır canım durmamıştır hiç merak etmeGünaydın kızlar, bugün 6+2 yim.
6+1 de kalp atışını gördükten sonra dün gün boyunca hiç midem bulanmadı bugün de aynı.
Yogun bi şekilde birden bastırmışken dün hiç bulanmaması normal mi sizce?
kalbi durmuş falan olmasın
Kuzum gittim ben de dun, sonradan giremedim dun buraya.Leedong zaten doktor da kız demiş yorum yaptıktan sonra okudum onu yazdığını da. Hayırlı olsun inşallah gönlündeki olur Herşeyden önemlisi bebeğin iyi olmasına çok sevindim maviespumante sen ne zaman gidiyorsun doktora haber bekliyoruz
bilmiyorum ki canım birden kaybolması ilginç geldi içimde bi şüphe oluştuHayır canım durmamıştır hiç merak etmeBebekle belirtilerin bir ilgisi yok. Vücudun hamileliğe adapte oluyor. Bazen yavaş yavaş bazen de hızlıca kayboluyor belirtiler. Ama bebekle bir ilgisi yok. Bebiş kendi dünyasında yaşayıp gidiyor sen hiç takılma ona
İnşallah canım benimYüreğini ferah tut Allah'ın izniyle güzel çıkar
Benim akşam yemeğinden sonra 6 aylık gibi oluyor ama o şişkinlikten gündüzleri daha minik bol şeyler giydiğim için de belli olmuyorKızlar sizin göbeğiniz büyüdü mü ? Geçen iş yerinde bana hamile misin kilo mu aldın diye sordu patavatsızın biri. Ben baya bi kilo alanlardanım 1 ayda 5 kiloYemeyim diyorum mide bulanır yemezsem diye yiyorum. Zaten canım da istiyor ve sürekli makarna yiyorum.
Alttan derken cnmm anlamadımİlk görüntü alttan çekilmiş gibi geldi. Ben erkek diyorum.
İlk kalp atımı sayısı önemli sanırım. Kizimda 120 lerdeydi ilk simdi bundada ilk gordugumuzde 124 lerdeydiKızlar buarada yeni bi cinsiyet belirleme şekli okudum. Bebeğin kalp atış sayısına göre 140 üstü ise kız altı ise erkekmiş
Siz de 4.ayda baslarsiniz. Benim ilk gebeligim de riskli idi. Doktor 4.aya kadar izin vermemisti. Bu doktor hemen basla ki dogumun kolay olsun dedi. Riskim simdilik yok sukurNe güzel spor yapıyorsun ben spora inemiyorum sanırım düşük riskli olan gruptayım bende zaten bulantı ve kusmalardan 1 ay yattım doğumdan bilaç ay sonra mutlaka spora devam edeceğim ben hayatımdan çıkartamam spor olmazda olmaz günde 10 bin 15 bin adım bana mısın demem. Hepsini yaparım sadece havuza girmiyorum sevmiyorum havuzu çünkü kapalı olduğu için herhalde boğucu geliyor bana nedense. Ama düşük riski olmayanlar kendilerini yormayacak şekilde egzersiz gibi spor yapabilirler günlük hem vücut hamlaşmaz esner hem de çatlamalarınızın olma riskini de azaltır vücut esnedikçe .
Kacinci hafta icin ama bu? Yuksek baslayip giderek azaliyor cunku :)Kızlar buarada yeni bi cinsiyet belirleme şekli okudum. Bebeğin kalp atış sayısına göre 140 üstü ise kız altı ise erkekmiş
Tutmuyor tatlım. Ben ilkinde denedimKızlar buarada yeni bi cinsiyet belirleme şekli okudum. Bebeğin kalp atış sayısına göre 140 üstü ise kız altı ise erkekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?