• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bana geçenki kontrolde D vitamini vermişti değerim 7 çıkınca tabi 🤦‍♀️ ilerleyen haftalarda da kan ilacı verecekmiş öyle dedi o niye bilmiyorum ama
Doğrudur canım düşük çıktıysa ondan vermiştir 😘 bir bildiği vardır canım doktorun sen iyi olda 😊

Geç döllenme mi olmuş yani 😊 oldun sağlıkla haber alalım da bir haftalık daha bekleriz 🌸🥰

Ohh bak ben demiştim bugün haberler hep iyi gelecek inşallah diye 🥰🥰 çok mutlu oldum canım senin bebiş de büyümüş baya inşallah 2li testten dr iyi haberler alırsın 🤲🤲🧿🧿 cinsiyet için net bir şekilde kız diyorum 😂 ama ben teorileri bilmiyorum hee onu benden beklemeyin ben hissediyorum resme bakıp 😂😂😂

Sağol canım 🥰😊🌸 kesin olmamakla birlikte ben doğru olduğunu düşünüyorum ve hep böyle hissetmiştim 😊😍

Yaa bilmiyorum ki bazen böyle şeyler yapiyorlar mesela ben limonlu su içiyordum ilkinde bana limonlu su kanamaya neden olur dediler icirmediler ama bence alakası yok 🙄 kızılcık için de kesin yoktur 🙄 ama kavga edesim yok kızım için koyuyorum ben ya şifa kaynağı oluyor kompostom ama engel oldular bana 🙄
Sağol canimm ❤️ moral oldun😍 Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah yavrularimiza 🙏🙏

Ramzi teorisi kuzum 😁 daha önce yazmıştım ya. Karın ultrasonunda sağ da ise kız. Solda ise erkek 😊 onun görsel halini koymuşlar. Plesantanin konumuna göre tahmin yapıyorlar ramzi de.
Bu vajinal ultrasonda da geçerlimi acaba benimki direk su sağdaki yapışan bebek gibi:) yani kiz

Kızlar şimdi doktor kontrolünden çıktım doktor cinsiyet tahmininde bulundu ama emin değilim çok net gözükmüyor dedi sizce nedir tahminleri alalım. Genel muayenede bir sıkıntı yok dedi ama. Çok şükür 🙏
Ya erkeğe benzettim bende maşallah büyümüş he benimki daha minnacık

Merhaba hanımlar sat gore 8+1 ama ultrasona gore 7+4 varmı tahmini olan 😄 daha erken ama meraak 😊

Merhabaaa 🌸 Benim tahminim erkek olması yönünde 🤗😂

kızlar sata göre 7+4 ama sonuç 8+2 sizce kız mı😍Eki Görüntüle 3112414

Senin bebişse bence kız 🤗🌸

Canım sende kız dedin bakalım ne olcak 😊 aynen çok şükür iyi haberlerle geldik 😌 çok heyecanlı bu süreç 😄

Evet yaa haberlerin iyi olması süper cinsiyet işi ise bizim eglencemiz 🤗🌸

biz egede deniz sezonu açılmadan yemiyoruz zaten canım balığı çok severim normalde eylülü iple çekiyorum o yüzden 😂 ama güvenilir yerlerden çiftlik balığı alınabilir bizim burda karaburunda balık çiftlikleri var ordan geliyor balıklar bilinen yerden almak lazım

Yaa ben sordum eminim ilkinde yiyim mi diye ye dedi doktorum yedim en sevdiğim de bu balık 🤗 ama bunda yemem artık şuan aşırı şüphelendim olacak gibi değ hicbir şeye güvenemem artık 😂😂

Ah bi bilseler erkek çocuklar anneden asla ayrılmıyor, benim oğlum mümkün değil babası ile uyumaz , babasi yatsa yanına benim yanıma kaçar gelir.😀

Ayy olsun da gorsun beyefendi 🙄 neyse o da bana düşkün olur inşallah o kadar seviyoruz sevgi görmüyoruz evimizde 🙄

Sağol canimm ❤️ moral oldun😍 Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah yavrularimiza 🙏🙏

Ne demek 🥰🥰 birbirimize yoldaş olduk burada hepinizin haberlerini heyecanla bekliyorum 🤗🌸 inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🥰😍🤲

kızlar yazıyorum doktor kız olabilir dedi cinsiyeti için erkek demedi ama emin değilim dedi net göstermiyor çünkü yerinde de durmuyordu sürekli hareket halindeydi. Hadi inşallah dedim sağlıklı olsun da. fetal DNA yani nifty testi yaptırdım sonucunda net çıkacak cinsiyeti :)
Seninde sagdamiydi canım ama kızı bu kadar erken nasıl biliyolar ki:)

Kendi adıma konuşmak gerekirse gayet rahatım ama şu sıcaklar olmasa daha da iyi olacak 🥵
Siz nasılsınız?
Geçen ay bu topiğe gelecektim ama kimyasal oldum bu ay gene geciktim 10 gün ve şuan kasık bel sırt ağrısından çatlamak üzereyim nasipse acile postalicam kendimi He birde kusma dan hallice kussam rahat edecem

Ortadaydı herhalde beni çok sağda değil ama sağa yakındı 🤣 valla ben de kıza benzettim ama hayırlısı neyse o olsun tabikide rabbim gönlümüze göre versin hepimizin inşallah canım 🙏
Ya bu haftada cinsiyet değişir yalnız doktorda zaten tahmin yapmak ve en net 16.hafta erken henüz se

Kızlar doktor bilgisi bu bebeğin 6. Haftada ayak ve başı ulturasonda gmzüküyorsa erkek gövde gözüküyorsa kız diyorlar normalde özel doktora lı cinsiyeti biliyor tüp bebekteyse doktor mutlaka cinsiyeti biliyor ama söylemiyormuş aşılama veya tüp bebek yapanlar doktorunuza sorun

Back