• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Günaydın canm benm iki gündür bulantılarım pikin pikini yaptı oğlumu bile opemiyorum 😔 eşimle ayrı yatmaya başladık yatak odasından WC arası tek gidip geliyorum küçük tuvalet bana ait kimse gitmiyor camlari açsam koku geliyor kapatsam temiz hava alamam diye çok az açıyorum yemek eşim işyerinde yemeye başladı oğlumda eşim mutfağı kapatıp öyle yediriyor bu hafta son olur inşallah ilaçlarda fayda etmedi rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım seni çok iyi anlıyorum umarım hemen geçer bu süreç sağlıkla 🙏🏻❤️

Kızlar BİM’e park yatak ve oto koltuğu geliyormuş degerlendirilebilir aslında

Eklentiler

• 4DE6CEDC-3887-4F5A-8240-C3E970D421F7.png
    4DE6CEDC-3887-4F5A-8240-C3E970D421F7.png
    632,5 KB · Görüntüleme: 76
canım haklısın, yeter ki sağlıklı huzurlu mutlu çocuklar olsunlar, güzel hayatları olsun, hep böyle dua ediyorum ben....hepsinin kendine göre avantajları var anlata anlata bitiremedim, benim oğlana bile sordum mu kız mı olsun erkek mi diye,bilmem karar veremiyorum, ikisi de güzel olur tek istediğim kardeşim sağlıklı olsun diyor 😆
Ya yerim onu maşallah :KK68: :nazar: Amin inşallah amiinn...

Hangi ildesin canım benim doktorumun önerdiği bi perinatolog var ben de ona gitmeyi düşünüyorum izmirdeki en iyi cihaz ondaymış arkadaşımda ona gitti 1,5 2 saat bakmış çok memnun kalmıştı
istanbul canım...cem hoca acıbadem maslakta

Merhaba ben geldim kızlar doktordan geldiim 🥰🥰
Bebeklerin ve keseleri oldukça iyi dedi 🥰🌸 magnezyum kan ilacı d vitamini ve decavit verdi folik asiti bırak dedi 🤗
Denize girebilirsin dedi, sarı akıntı eğer koku yoksa kaşıntı yoksa hiç önemli değil dedi 🤗
Bebekler için de 2 tanesine net bir şeyler dedi ama bir tanesini o da tahmin yaptı 😂 şimdi siz de tahminleriniz varsa söyleyin bende size doktorun kesin olmayan tahminini söylerim sonrasında 🌸🌸
Ayyy 😍😍😍 Maşallah maşallah canım :KK68: :nazar: :nazar: :nazar: Çok şükür.. Sağlıkla devam etsin, sağlıkla gelsinler..

En baştaki kız bence. Ortadaki erkek. Sondakine hiç tahminim yok :)

izmir deki bahsettiğiniz perinatologun adını paylaşabilir misiniz ? ben de muğla dan gideceğim perinatologa. vakit ayıracağız yol geleceğiz para da vereceğiz, iyi bi doktor olsun istiyorum. ama tanımadığım için sağlıkçı çevresi rastgele gitmek de istemiyorum.
Ahmet Özgür Yeniel canım, Ege üniv. de de riskli gebelik takibi yapıyormuş özel muaynehanesi Bayraklı'da

Ataköy müü Allah Allah neresinde tam hiç duymadım ben Bahçelievler Medipol e başlıcam
Hayirli olsun insallah. Dogum ucretlerini sordun mu? Ben henuz doktordan emin degilim acibademe mi gecsem emin olamadim sanirim 12 mi 15 bin mi ne fiyat vermislerdi. Is yeri anlasmasi ile ..

Bebeklerin ve keseleri oldukça iyi dedi 🥰🌸 magnezyum kan ilacı d vitamini ve decavit verdi folik asiti bırak dedi 🤗
Denize girebilirsin dedi, sarı akıntı eğer koku yoksa kaşıntı yoksa hiç önemli değil dedi 🤗
Bebekler için de 2 tanesine net bir şeyler dedi ama bir tanesini o da tahmin yaptı 😂 şimdi siz de tahminleriniz varsa söyleyin bende size doktorun kesin olmayan tahminini söylerim sonrasında 🌸🌸
Maşallah 🧿 2 kız 1 erkek gibi sanki 😍

Bir erkeği seçebildim sanki de diğerlerini anlayamadım kız sanırım diğerleri😂

Maşallah canim cok sevindim :)
Ilk kiz ikinci erkek sonuncusu pek görünmüyor ama ona da kız diyorum ❤😊

Maşallah canm ben hastada demiştim hala diyorum bence de iki erkek bir kız sağlıkla gelsinler ❤️

Sizin ev kreşten hallice olucak. En güzel tarafı bence isim koymak olucak herkes birer isim verebilir çok güzel 😂😂

Ben 3 senelik evliyim. Bence evliliğin %60- 70 i cinsel hayat. Yada ben cok sapık abazayim 😂😂
Bir tane de burda var canım o sapıktan 🤦‍♀️🤣Biz de 9 yıllık evliyiz Eşim dursa ben duramam ,ilk oğlumda da doğuma gideceğim günün gecesin de ilişki olup öyle gitmiştim doğuma 🤣
ve yine 40 ı nın çıkmasını çok zor beklemiştim 😁
Tabi bunlar kişiye göre değişkenlik gösteriyor,ben oğlumda çok rahat bir gebelik geçirdim,çok şükür bunda da kanama alanı ,lekelenme vs hiç bir şey yaşamadım o yüzden daha rahatım sadece bulantılarımın çokluğundan arayı açmak zorunda kaldım ,kanama ,lekelenme vs olsa mecbur tabi o zaman uzak durmak zorundaydık .

Yaa maşallah 🧿🧿 içimden 2 kız 1 oglan geçti😍

Herkese tekrar merhaba, mide bulantısı için doktorum Premesis Plus önerdi ama eczanede Prilam dr'nin daha iyi olduğunu söylediler. Bu ilaçlardan kullanan ve fayda gören var mı mide bulantısı için ? 7. Hafta ile mide bulantım başladı ve baş edilecek gibi değil, çok zorlanıyorum. Çok teşekur ederim.
Canım premesis ben de kullanıyorum ama tabii onun bulantıya hiç bir etkisi bende de olmadı premesisi yine almaya devam ediyorum folik asit olarak ama yanında hala prilam alıyorum o biraz daha rahatlatıyor.

Back