- 22 Ocak 2017
- 5.223
- 9.243
- 198
Ay cok uygunmus. Doktorumu sevmeye basladimDoğum ücreti normal 5000 küsürdü biz doğurana kadar artabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay cok uygunmus. Doktorumu sevmeye basladimDoğum ücreti normal 5000 küsürdü biz doğurana kadar artabilir
Bana 2 erkek bir kiz gibi geldi masallah bu arada canımMerhaba ben geldim kızlar doktordan geldiim
Bebeklerin ve keseleri oldukça iyi dedi magnezyum kan ilacı d vitamini ve decavit verdi folik asiti bırak dedi
Denize girebilirsin dedi, sarı akıntı eğer koku yoksa kaşıntı yoksa hiç önemli değil dedi
Bebekler için de 2 tanesine net bir şeyler dedi ama bir tanesini o da tahmin yaptı şimdi siz de tahminleriniz varsa söyleyin bende size doktorun kesin olmayan tahminini söylerim sonrasında
Canım dün doktor banada prilam Dr yazdı izmir yoluna çıkıcaz yol tutar seni geceden iç yat dedi bu hapı sen memnun musun canım bu haptan etkisi var mıCanım premesis ben de kullanıyorum ama tabii onun bulantıya hiç bir etkisi bende de olmadı premesisi yine almaya devam ediyorum folik asit olarak ama yanında hala prilam alıyorum o biraz daha rahatlatıyor.
İyiki çalışmıyorum,bu durumda nasıl çalışılır diye düşünüyorum hep ,Allah yardımcın olsun canım gerçekten senin için çok daha zor umarım izin alma gibi bi imkanın olur da dinlenebilirsin biraz dahaBen de kan kusuyorum o kadar zorluyorum ki kendimi bogazım kanıyor insallah en kısa zamanda hamileliğin keyifli zamanlarına geçebiliriz. Haftaya rapor alıp ise gitmicem son çare bunu buldum çünkü iş yerinde acınacak haldeyim resmen
Hangisi ben Derya hanımı düşündüm:)Ay cok uygunmus. Doktorumu sevmeye basladim
Canım çok teşekkür ederim umarım ayarlayabilirim bir şeylerİyiki çalışmıyorum,bu durumda nasıl çalışılır diye düşünüyorum hep ,Allah yardımcın olsun canım gerçekten senin için çok daha zor umarım izin alma gibi bi imkanın olur da dinlenebilirsin biraz daha
Evet canım prilam ben de etki etti yine de bulantım oluyor ama katlanamıyacak kadar değil prilam almasam çıkarıyorum direk kime arkadaşlarımızda da hiç fayda etmedi ,sen yine de dene hiç içmemekten daha iyi olur sanırım .Canım dün doktor banada prilam Dr yazdı izmir yoluna çıkıcaz yol tutar seni geceden iç yat dedi bu hapı sen memnun musun canım bu haptan etkisi var mı
2 erkek 1 kız diyorum
oh oh maşallah ne güzel büyümüşler hep böyle gitsinler
ben 1 tanesinde bebeği net seçebildim ama 2 erkek 1 kız diyorum bende hadi bakalım
Oyy Allah im maşallah ya 2 erkek bi kiz diyorum saglikla inşallah
2 kız 1 erkek benim içimden o geçti.
Ya inanılmaz bişey bu mucizeye bak üç tane bebek var karnında ben daha önce 2 kız 1 erkek demiştim ama 2 erkek mi acaba
Ayyy Maşallah maşallah canım Çok şükür.. Sağlıkla devam etsin, sağlıkla gelsinler..
En baştaki kız bence. Ortadaki erkek. Sondakine hiç tahminim yok :)
Maşallah 2 kız 1 erkek gibi sanki
Bir erkeği seçebildim sanki de diğerlerini anlayamadım kız sanırım diğerleri
Maşallah canim cok sevindim :)
Ilk kiz ikinci erkek sonuncusu pek görünmüyor ama ona da kız diyorum ❤
Maşallah canm ben hastada demiştim hala diyorum bence de iki erkek bir kız sağlıkla gelsinler
Yaa maşallah içimden 2 kız 1 oglan geçti
Bana 2 erkek bir kiz gibi geldi masallah bu arada canım
Kız da erkek de toplumun kalıplarına göre yetişirse sıkıntı zaten. Anneler olarak toplumu biz inşa ediyorsak bizim çocuk yetiştirme tarzını değiştirmemiz gerekiyor önce. O kadar haklısın ki. Benim de düşüncem çocuğu ilerde kendi başına yaşayacak kadar temel becerileri edinmiş olarak yetiştirmek. Kadınlar olarak bütün dünyada bunu iyi başardık aslında. Hızlı şekilde iş hayatına girdik, kamyon şoförlüğüne kadar her işi canavar gibi yapıyoruz. Bir çok kadın erkeklere göre yalnız yaşama becerilerine daha çok sahip. Senin pembe renk derken ne demek istediğini anlıyorum sembolik anlamda diyorsun toplumsal cinsiyet rollerini reddediyorsun. Kız kendi isterse istediğini giysin. Ama ben de anne olarak dayatmam herhalde elbise giymesini falan. Zaten 2 yaşa kadar fiziksel aktivitelerni kısıtlıyor elbiseler o da ayrı konu. Bazı çocuk da kendi istiyor süslenmeyi o zaman süslensin engel de olmamAma ben asıl erkeklerde çok ciddi sıkıntı görüyorum. Üzülüyorum da oğlum öyle olsun istemem hiç. Belli yaşa kadar anne sonrasında eş bakımına muhtaç yaşıyorlar. Atıyorum oğlum 15 yaşına gelip hala yatağını toplamıyorsa bir bardak suyu bile benden istiyorsa, karnı acıkınca gidip bi tabak yemeği mikrodalgaya koyamıyorsa gerçekten sıkıntı var. İlerde de eşine muhtaç kalır hiç istemiyorum. Ne kızımın ne oğlumun kimseye muhtaç kalmasını istemiyorum. Oğlum şöyle iki kahve koy da bi muhabbet edelim senle demek isterim. Güzel kahve yapmayı öğreteceğim Kızımın da atıyorum gelinlik hayalleri kurup tek hayali anne olmak olmasın. Kadınlarda pek kalmadı diyorum ama hala mesleğim itibariyle muhatap oluyorum 15-16 yaşında evden kaçıp evlenen kızlarla. Hayatta tek amacı evlenmek olmuş. O kadar üzülüyorum ki çocukları evli görünce Bence herkes yalnızdır hayatta. Çok şükür ailem hayatta iyiler eşim yanımda ama yine de hep bu felsefeye göre hayatımı kurdum. Kimseye muhtaç olmak istemem Allah korusun. Sağlık konusunu ayırıyorum tabi. Ben sağlıklıyken muhtaç olmayı eleştiriyorum. Yanlış anlaşılmayayımoğlumda perinatolog cem batukan yapmıştı detaylı taramayı, oldukça memnun kalmıştık biz.iyi biribulmak önemli, şu an ben doktorum kime yönlendirirse ona giderim diye düşünüyorum.
sivilce, şişkinlik ödem, karnım davul gibi sanki şimdiden 5 aylık hamile gibi şişim.
olabilir, ben de hep olaylara farklı bir perspektiften bakmayı sevdiğim için belirtmek istedim :) bununla birlikte bence toplumumuzda kadın olmak da çok zor, onu düşündüm mü de erkek olabilir diyorum kendimce hayırlısı diyorum...bazen kendimi köle gibi hissediyorum ev, iş, çocuk kendime ayıracak hiçbir vaktim yok ve hep ömrümüz böyle geçecek gibi görünüyor, bunu bile bile mutlu olmakta güzel tabi :) benim eşim seninkinin tam tersi ilkinde de bunda da bir tık gönlü kızdan yana....erkekler de anneye çok düşkün oluyor ama o da ayrı bir keyif belirtmek istedim :)
kız olursa da şimdiden mesela kafamda planlıyorum, kız çocuğa yapıştırılan o prenses, cici kız algılarına göre yetiştirmek istemiyorum, oyuncak bebek gibi prenses kıyafetleri giydirip dolaştırmak istemiyorum. toplumun kız çocuklara yapıştırdığı normlara göre büyüsün istemiyorum, kız olursa bazı kız çocukları gibi hep kendini prenses sanmasın arkadaş, gerçekçi değil gerekiyorsa amazon savaşçısı gibi olsun, hakkını savunsun pembe sevmesi empoze edildi ise pembe severek ille de öyle büyümesin, kendi tercihleri seçimleri olsun inşallah...ben de öyle bir tiptim bakalım nasıl olacak göreceğiz böyle yetiştirelim diyoruz ama süslü kokona olup çıkarmış hahahahah
inşallah bebişlerimiz öncelikle sağlıkla gelsinler (❁´◡`❁)
Aynen canım geceden başlarım artık ilaca yol uzun dura dura gidicez artık evde bile bulantılardan bazen kafamı kaldıramıyor birde uzun yol gidicem kesin biterim mide yanmam var onun içinde rennie çigneme tablet verdi bakıcaz artıkEvet canım prilam ben de etki etti yine de bulantım oluyor ama katlanamıyacak kadar değil prilam almasam çıkarıyorum direk kime arkadaşlarımızda da hiç fayda etmedi ,sen yine de dene hiç içmemekten daha iyi olur sanırım .
Gizem hanim benimki. Sanirim doktor ogretim gorevlisi idi. Esim arastirmis onu kiramadim bende ...Hangisi ben Derya hanımı düşündüm:)
Canım folik asidi neden bırakırtırdı doktorunMerhaba ben geldim kızlar doktordan geldiim
Bebeklerin ve keseleri oldukça iyi dedi magnezyum kan ilacı d vitamini ve decavit verdi folik asiti bırak dedi
Denize girebilirsin dedi, sarı akıntı eğer koku yoksa kaşıntı yoksa hiç önemli değil dedi
Bebekler için de 2 tanesine net bir şeyler dedi ama bir tanesini o da tahmin yaptı şimdi siz de tahminleriniz varsa söyleyin bende size doktorun kesin olmayan tahminini söylerim sonrasında
1 erkek 2 kiz diyorum cok tatlilar ya maşallahMerhaba ben geldim kızlar doktordan geldiim
Ben kullanıyorum canım kan sulandırıcı iğneKızlar mrb bugün kontrole gittim kalp atışını duyduk çok şükür iyi görünüyor lekelenmelerim hala ara ara devam ediyor fitile devam dedi kan sulandırıcı iğne verdi 10 gün sonra tekrar kontrol dedi kan sulandirici kullanan var mi aranizda goruntumuzde bu Eki Görüntüle 3111977
Içerisi çok kalabalık ya maşallah sübhanallahMerhaba ben geldim kızlar doktordan geldiim
Canım ikinci gebelik mi? birinci gebelikte anneler çok anlamazmış hareketlerini ama ikinci gebelikte minicik kıpırtıları bazı anneler hissedermiş diye okumuştumKızlar bişey sorcam iki gündür sanki karnımın içinde bi hareketlilik var farklı sanki karnımın yüzeyinde karınca yürüyor gibi gıdıklayıcı kaşıntı gibi hem karnımın yan tarafında hem yüzeyinde çok heyecanlı ya sanki oynuyor gibi sizdede aynı durum varmı merak ettim
Guzel haber göbusun buyuyor, kotu haber sakin kasima catlaklar olusur ve lutfen sabah aksam yaglan/kremlen ...yoksa catlarKızlar bişey sorcam iki gündür sanki karnımın içinde bi hareketlilik var farklı sanki karnımın yüzeyinde karınca yürüyor gibi gıdıklayıcı kaşıntı gibi hem karnımın yan tarafında hem yüzeyinde çok heyecanlı ya sanki oynuyor gibi sizdede aynı durum varmı merak ettim