• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba ben geldim kızlar doktordan geldiim 🥰🥰
Bebeklerin ve keseleri oldukça iyi dedi 🥰🌸 magnezyum kan ilacı d vitamini ve decavit verdi folik asiti bırak dedi 🤗
Denize girebilirsin dedi, sarı akıntı eğer koku yoksa kaşıntı yoksa hiç önemli değil dedi 🤗
Bebekler için de 2 tanesine net bir şeyler dedi ama bir tanesini o da tahmin yaptı 😂 şimdi siz de tahminleriniz varsa söyleyin bende size doktorun kesin olmayan tahminini söylerim sonrasında 🌸🌸
Bana 2 erkek bir kiz gibi geldi masallah bu arada canım 🧿🧡

Canım premesis ben de kullanıyorum ama tabii onun bulantıya hiç bir etkisi bende de olmadı premesisi yine almaya devam ediyorum folik asit olarak ama yanında hala prilam alıyorum o biraz daha rahatlatıyor.
Canım dün doktor banada prilam Dr yazdı izmir yoluna çıkıcaz yol tutar seni geceden iç yat dedi bu hapı sen memnun musun canım bu haptan etkisi var mı

Ben de kan kusuyorum o kadar zorluyorum ki kendimi bogazım kanıyor insallah en kısa zamanda hamileliğin keyifli zamanlarına geçebiliriz. Haftaya rapor alıp ise gitmicem son çare bunu buldum çünkü iş yerinde acınacak haldeyim resmen:(
İyiki çalışmıyorum,bu durumda nasıl çalışılır diye düşünüyorum hep ,Allah yardımcın olsun canım gerçekten senin için çok daha zor umarım izin alma gibi bi imkanın olur da dinlenebilirsin biraz daha 🙏🏻

Kızlar mrb bugün kontrole gittim kalp atışını duyduk çok şükür iyi görünüyor lekelenmelerim hala ara ara devam ediyor fitile devam dedi kan sulandırıcı iğne verdi 10 gün sonra tekrar kontrol dedi kan sulandirici kullanan var mi aranizda goruntumuzde bu 🤲
IMG-20220812-WA0003.jpeg

İyiki çalışmıyorum,bu durumda nasıl çalışılır diye düşünüyorum hep ,Allah yardımcın olsun canım gerçekten senin için çok daha zor umarım izin alma gibi bi imkanın olur da dinlenebilirsin biraz daha 🙏🏻
Canım çok teşekkür ederim 🥴 umarım ayarlayabilirim bir şeyler

Canım dün doktor banada prilam Dr yazdı izmir yoluna çıkıcaz yol tutar seni geceden iç yat dedi bu hapı sen memnun musun canım bu haptan etkisi var mı
Evet canım prilam ben de etki etti yine de bulantım oluyor ama katlanamıyacak kadar değil prilam almasam çıkarıyorum direk kime arkadaşlarımızda da hiç fayda etmedi ,sen yine de dene hiç içmemekten daha iyi olur sanırım .

2 erkek 1 kız diyorum 🙂

oh oh maşallah ne güzel büyümüşler 🧿🧿🧿 hep böyle gitsinler 🌸

ben 1 tanesinde bebeği net seçebildim 😅 ama 2 erkek 1 kız diyorum bende hadi bakalım 😄

Oyy Allah im maşallah ya 🥰 2 erkek bi kiz diyorum saglikla inşallah 🤲

2 kız 1 erkek 😍 benim içimden o geçti.

Ya inanılmaz bişey bu mucizeye bak üç tane bebek var karnında🥰🥰 ben daha önce 2 kız 1 erkek demiştim ama 2 erkek mi acaba 🙂🙂🙂

Ayyy 😍😍😍 Maşallah maşallah canım :KK68: :nazar: :nazar: :nazar: Çok şükür.. Sağlıkla devam etsin, sağlıkla gelsinler..

En baştaki kız bence. Ortadaki erkek. Sondakine hiç tahminim yok :)

Maşallah 🧿 2 kız 1 erkek gibi sanki 😍

Bir erkeği seçebildim sanki de diğerlerini anlayamadım kız sanırım diğerleri😂

Maşallah canim cok sevindim :)
Ilk kiz ikinci erkek sonuncusu pek görünmüyor ama ona da kız diyorum ❤😊

Maşallah canm ben hastada demiştim hala diyorum bence de iki erkek bir kız sağlıkla gelsinler ❤️

Yaa maşallah 🧿🧿 içimden 2 kız 1 oglan geçti😍

Bana 2 erkek bir kiz gibi geldi masallah bu arada canım 🧿🧡

🌸🌸 çok teşekkür ederim kızlar bende görünce aşırı mutlu oldum büyümüşler gerçekten 🤗🤗 artık görünmüyorlar tam zor baktı bir tanesi hele yavrum arkaya doğru gitmiş ondan belim ağrıyor sanirim 🙈😂😂

Bir tanesi erkek dedi ve en net onu söyledi diyebilirim bu erkek dedi sonra yukarıdakilerden biri de kız diyebilirim dedi en son çok uğraştı o çocuğun boyunu bile ölçemedi zorlandı 😑 vallahi çıkıntı görmüyorum buna da kız diyeceğim ama kesin diyemem dedi 🙈😂 yani 1 kız 1 erkek var sonuncu da kız gibi duruyor dedi 😂🥰 ama gerçekten hiç görünmüyordu resimde de görüldüğü gibi 😊

Ayy iki farklı cinsiyet olacak ya bana o bile yeter 🤗🤗 ama suan doktor tahmini de 2 kiz 1 erkek diyenlerle ayni 🥰🥰🌸🌸 kesin sonuç ne zaman belli olur bilmiyorum Eylul ayinda herhalde 🥰🥰

Şimdi diger arkadaslardan resim bekliyorum tahmin yapmak cok eglenceli 🤗🤗 Güne güzel başladık herkesten güzel haberler de bekliyorum hayırlısıyla 🤲🤲🧿🧿

oğlumda perinatolog cem batukan yapmıştı detaylı taramayı, oldukça memnun kalmıştık biz.iyi biribulmak önemli, şu an ben doktorum kime yönlendirirse ona giderim diye düşünüyorum.

sivilce, şişkinlik ödem, karnım davul gibi sanki şimdiden 5 aylık hamile gibi şişim.

olabilir, ben de hep olaylara farklı bir perspektiften bakmayı sevdiğim için belirtmek istedim :) bununla birlikte bence toplumumuzda kadın olmak da çok zor, onu düşündüm mü de erkek olabilir diyorum kendimce hayırlısı diyorum...bazen kendimi köle gibi hissediyorum ev, iş, çocuk kendime ayıracak hiçbir vaktim yok ve hep ömrümüz böyle geçecek gibi görünüyor, bunu bile bile mutlu olmakta güzel tabi :) benim eşim seninkinin tam tersi ilkinde de bunda da bir tık gönlü kızdan yana....erkekler de anneye çok düşkün oluyor ama o da ayrı bir keyif belirtmek istedim :)

kız olursa da şimdiden mesela kafamda planlıyorum, kız çocuğa yapıştırılan o prenses, cici kız algılarına göre yetiştirmek istemiyorum, oyuncak bebek gibi prenses kıyafetleri giydirip dolaştırmak istemiyorum. toplumun kız çocuklara yapıştırdığı normlara göre büyüsün istemiyorum, kız olursa bazı kız çocukları gibi hep kendini prenses sanmasın arkadaş, gerçekçi değil gerekiyorsa amazon savaşçısı gibi olsun, hakkını savunsun pembe sevmesi empoze edildi ise pembe severek ille de öyle büyümesin, kendi tercihleri seçimleri olsun inşallah...ben de öyle bir tiptim bakalım nasıl olacak göreceğiz 😊 böyle yetiştirelim diyoruz ama süslü kokona olup çıkarmış hahahahah

inşallah bebişlerimiz öncelikle sağlıkla gelsinler (❁´◡`❁)
Kız da erkek de toplumun kalıplarına göre yetişirse sıkıntı zaten. Anneler olarak toplumu biz inşa ediyorsak bizim çocuk yetiştirme tarzını değiştirmemiz gerekiyor önce. O kadar haklısın ki. Benim de düşüncem çocuğu ilerde kendi başına yaşayacak kadar temel becerileri edinmiş olarak yetiştirmek. Kadınlar olarak bütün dünyada bunu iyi başardık aslında. Hızlı şekilde iş hayatına girdik, kamyon şoförlüğüne kadar her işi canavar gibi yapıyoruz. Bir çok kadın erkeklere göre yalnız yaşama becerilerine daha çok sahip. Senin pembe renk derken ne demek istediğini anlıyorum sembolik anlamda diyorsun toplumsal cinsiyet rollerini reddediyorsun. Kız kendi isterse istediğini giysin. Ama ben de anne olarak dayatmam herhalde elbise giymesini falan. Zaten 2 yaşa kadar fiziksel aktivitelerni kısıtlıyor elbiseler o da ayrı konu. Bazı çocuk da kendi istiyor süslenmeyi o zaman süslensin engel de olmam🙂Ama ben asıl erkeklerde çok ciddi sıkıntı görüyorum. Üzülüyorum da oğlum öyle olsun istemem hiç. Belli yaşa kadar anne sonrasında eş bakımına muhtaç yaşıyorlar. Atıyorum oğlum 15 yaşına gelip hala yatağını toplamıyorsa bir bardak suyu bile benden istiyorsa, karnı acıkınca gidip bi tabak yemeği mikrodalgaya koyamıyorsa gerçekten sıkıntı var. İlerde de eşine muhtaç kalır hiç istemiyorum. Ne kızımın ne oğlumun kimseye muhtaç kalmasını istemiyorum. Oğlum şöyle iki kahve koy da bi muhabbet edelim senle demek isterim. Güzel kahve yapmayı öğreteceğim 😂Kızımın da atıyorum gelinlik hayalleri kurup tek hayali anne olmak olmasın. Kadınlarda pek kalmadı diyorum ama hala mesleğim itibariyle muhatap oluyorum 15-16 yaşında evden kaçıp evlenen kızlarla. Hayatta tek amacı evlenmek olmuş. O kadar üzülüyorum ki çocukları evli görünce 😔 Bence herkes yalnızdır hayatta. Çok şükür ailem hayatta iyiler eşim yanımda ama yine de hep bu felsefeye göre hayatımı kurdum. Kimseye muhtaç olmak istemem Allah korusun. Sağlık konusunu ayırıyorum tabi. Ben sağlıklıyken muhtaç olmayı eleştiriyorum. Yanlış anlaşılmayayım 🙏🏻🙃

Evet canım prilam ben de etki etti yine de bulantım oluyor ama katlanamıyacak kadar değil prilam almasam çıkarıyorum direk kime arkadaşlarımızda da hiç fayda etmedi ,sen yine de dene hiç içmemekten daha iyi olur sanırım .
Aynen canım geceden başlarım artık ilaca yol uzun dura dura gidicez artık evde bile bulantılardan bazen kafamı kaldıramıyor birde uzun yol gidicem kesin biterim mide yanmam var onun içinde rennie çigneme tablet verdi bakıcaz artık 😅

Bebeklerin ve keseleri oldukça iyi dedi 🥰🌸 magnezyum kan ilacı d vitamini ve decavit verdi folik asiti bırak dedi 🤗
Denize girebilirsin dedi, sarı akıntı eğer koku yoksa kaşıntı yoksa hiç önemli değil dedi 🤗
Bebekler için de 2 tanesine net bir şeyler dedi ama bir tanesini o da tahmin yaptı 😂 şimdi siz de tahminleriniz varsa söyleyin bende size doktorun kesin olmayan tahminini söylerim sonrasında 🌸🌸
Canım folik asidi neden bırakırtırdı doktorun

1 erkek 2 kiz diyorum 🤩 cok tatlilar ya maşallah

Kızlar mrb bugün kontrole gittim kalp atışını duyduk çok şükür iyi görünüyor lekelenmelerim hala ara ara devam ediyor fitile devam dedi kan sulandırıcı iğne verdi 10 gün sonra tekrar kontrol dedi kan sulandirici kullanan var mi aranizda goruntumuzde bu 🤲Eki Görüntüle 3111977
Ben kullanıyorum canım kan sulandırıcı iğne

Kızlar bişey sorcam iki gündür sanki karnımın içinde bi hareketlilik var farklı sanki karnımın yüzeyinde karınca yürüyor gibi gıdıklayıcı kaşıntı gibi hem karnımın yan tarafında hem yüzeyinde çok heyecanlı ya sanki oynuyor gibi 🤭 sizdede aynı durum varmı merak ettim 🌼

Içerisi çok kalabalık ya maşallah sübhanallah 😂😂

Kızlar bişey sorcam iki gündür sanki karnımın içinde bi hareketlilik var farklı sanki karnımın yüzeyinde karınca yürüyor gibi gıdıklayıcı kaşıntı gibi hem karnımın yan tarafında hem yüzeyinde çok heyecanlı ya sanki oynuyor gibi 🤭 sizdede aynı durum varmı merak ettim 🌼
Canım ikinci gebelik mi? birinci gebelikte anneler çok anlamazmış hareketlerini ama ikinci gebelikte minicik kıpırtıları bazı anneler hissedermiş diye okumuştum

Guzel haber göbusun buyuyor, kotu haber sakin kasima catlaklar olusur ve lutfen sabah aksam yaglan/kremlen ...yoksa catlar :KK12:

Back