Amin canım seni çok iyi anlıyorum umarım hemen geçer bu süreç sağlıklaGünaydın canm benm iki gündür bulantılarım pikin pikini yaptı oğlumu bile opemiyorumeşimle ayrı yatmaya başladık yatak odasından WC arası tek gidip geliyorum küçük tuvalet bana ait kimse gitmiyor camlari açsam koku geliyor kapatsam temiz hava alamam diye çok az açıyorum yemek eşim işyerinde yemeye başladı oğlumda eşim mutfağı kapatıp öyle yediriyor bu hafta son olur inşallah ilaçlarda fayda etmedi rabbim hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah canımAmin canım seni çok iyi anlıyorum umarım hemen geçer bu süreç sağlıkla
Ya yerim onu maşallahcanım haklısın, yeter ki sağlıklı huzurlu mutlu çocuklar olsunlar, güzel hayatları olsun, hep böyle dua ediyorum ben....hepsinin kendine göre avantajları var anlata anlata bitiremedim, benim oğlana bile sordum mu kız mı olsun erkek mi diye,bilmem karar veremiyorum, ikisi de güzel olur tek istediğim kardeşim sağlıklı olsun diyor
Atakoydeyim ben canimHangi medipol
Ataköy müü Allah Allah neresinde tam hiç duymadım ben Bahçelievler Medipol e başlıcamAtakoydeyim ben canim
istanbul canım...cem hoca acıbadem maslaktaHangi ildesin canım benim doktorumun önerdiği bi perinatolog var ben de ona gitmeyi düşünüyorum izmirdeki en iyi cihaz ondaymış arkadaşımda ona gitti 1,5 2 saat bakmış çok memnun kalmıştı
AyyyMerhaba ben geldim kızlar doktordan geldiim
Bebeklerin ve keseleri oldukça iyi dedimagnezyum kan ilacı d vitamini ve decavit verdi folik asiti bırak dedi
Denize girebilirsin dedi, sarı akıntı eğer koku yoksa kaşıntı yoksa hiç önemli değil dedi
Bebekler için de 2 tanesine net bir şeyler dedi ama bir tanesini o da tahmin yaptışimdi siz de tahminleriniz varsa söyleyin bende size doktorun kesin olmayan tahminini söylerim sonrasında
Ahmet Özgür Yeniel canım, Ege üniv. de de riskli gebelik takibi yapıyormuş özel muaynehanesi Bayraklı'daizmir deki bahsettiğiniz perinatologun adını paylaşabilir misiniz ? ben de muğla dan gideceğim perinatologa. vakit ayıracağız yol geleceğiz para da vereceğiz, iyi bi doktor olsun istiyorum. ama tanımadığım için sağlıkçı çevresi rastgele gitmek de istemiyorum.
Hayirli olsun insallah. Dogum ucretlerini sordun mu? Ben henuz doktordan emin degilim acibademe mi gecsem emin olamadim sanirim 12 mi 15 bin mi ne fiyat vermislerdi. Is yeri anlasmasi ile ..Ataköy müü Allah Allah neresinde tam hiç duymadım ben Bahçelievler Medipol e başlıcam
MaşallahMerhaba ben geldim kızlar doktordan geldiim
Bebeklerin ve keseleri oldukça iyi dedimagnezyum kan ilacı d vitamini ve decavit verdi folik asiti bırak dedi
Denize girebilirsin dedi, sarı akıntı eğer koku yoksa kaşıntı yoksa hiç önemli değil dedi
Bebekler için de 2 tanesine net bir şeyler dedi ama bir tanesini o da tahmin yaptışimdi siz de tahminleriniz varsa söyleyin bende size doktorun kesin olmayan tahminini söylerim sonrasında
Doğum ücreti normal 5000 küsürdü biz doğurana kadar artabilirHayirli olsun insallah. Dogum ucretlerini sordun mu? Ben henuz doktordan emin degilim acibademe mi gecsem emin olamadim sanirim 12 mi 15 bin mi ne fiyat vermislerdi. Is yeri anlasmasi ile ..
Bir erkeği seçebildim sanki de diğerlerini anlayamadım kız sanırım diğerleriMerhaba ben geldim kızlar doktordan geldiim
Maşallah canim cok sevindim :)Merhaba ben geldim kızlar doktordan geldiim
Fiyatlar çok uygun ama bim de bu tür şeyleri yakalamak cok zor oluyorKızlar BİM’e park yatak ve oto koltuğu geliyormuş degerlendirilebilir aslında
Maşallah canm ben hastada demiştim hala diyorum bence de iki erkek bir kız sağlıkla gelsinlerMerhaba ben geldim kızlar doktordan geldiim
Teyzelerle birlikte sekiz buçukta kuyruğa girme keyfiFiyatlar çok uygun ama bim de bu tür şeyleri yakalamak cok zor oluyor
Bir tane de burda var canım o sapıktanSizin ev kreşten hallice olucak. En güzel tarafı bence isim koymak olucak herkes birer isim verebilir çok güzel
Ben 3 senelik evliyim. Bence evliliğin %60- 70 i cinsel hayat. Yada ben cok sapık abazayim
Yaa maşallahMerhaba ben geldim kızlar doktordan geldiim
Canım premesis ben de kullanıyorum ama tabii onun bulantıya hiç bir etkisi bende de olmadı premesisi yine almaya devam ediyorum folik asit olarak ama yanında hala prilam alıyorum o biraz daha rahatlatıyor.Herkese tekrar merhaba, mide bulantısı için doktorum Premesis Plus önerdi ama eczanede Prilam dr'nin daha iyi olduğunu söylediler. Bu ilaçlardan kullanan ve fayda gören var mı mide bulantısı için ? 7. Hafta ile mide bulantım başladı ve baş edilecek gibi değil, çok zorlanıyorum. Çok teşekur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?