• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
😂😂😂😂 biz de yedi aydır bebek istiyorduk Allah affetsin ben de sıkılmıştım biraz jdjdjd
Bizde 7 aydır deniyorduk canım bence benim stresten olmuyordu çok kafama takmıştım halbuki evleneli 1 buçuk sene oluyor ama istiyorduk o yüzden çok stres yapıyordum 😄 şansımıza bak eşim garibim sperm testi verdiği gün hamile olduğumu öğrendik 😁😁

Bizde 7 aydır deniyorduk canım bence benim stresten olmuyordu çok kafama takmıştım halbuki evleneli 1 buçuk sene oluyor ama istiyorduk o yüzden çok stres yapıyordum 😄 şansımıza bak eşim garibim sperm testi verdiği gün hamile olduğumu öğrendik 😁😁
Bizim de yeni iki sene oldu evlilik ve ben de stresten olduğunu düşünüyorum çok şükür çok bekletmedi Allah her isteyene nasip etsin 😍❤️

Detaylı ultrasonda önceliğiniz perinatolog olsun. Bazı yerlerde radyoloji de detaylı yapıyormuş da ne bileyim bana perinatologun detayli kontrolu daha güvenilir geliyor
Ultrason kan sonucu gibi olmadigi icin haklisin degerlendirmeyi kim daha iyi yapacaksa ona görünmeli

Kızlar şimdi tek seferlik pembe sulu bi akıntım oldu. Sanki adet başlangıcı gibi. Çok panik oldum ama bu saatte acile gitsem ne yapabilirler ki. Progestan fitilimi kullandım hemen yattım. Tabi içim içimi yiyor. Akıntı devam etmedi kahverengiye döndü hemen, birşey olmuş mudur ya
Bende ilklerde oyle bi akinti yasadim dr a danış yine onun yonlendirmesiyle hareket et. Benimki bi daha olursa gel dedi olmadi zaten progestan kullandim. Başlarda çok fazla olmadığı surece onemli görülmüyor. Bnce korkacak birsey yoktur. Ama mutlaka dr u haberdar et .

Bizim de yeni iki sene oldu evlilik ve ben de stresten olduğunu düşünüyorum çok şükür çok bekletmedi Allah her isteyene nasip etsin 😍❤️
Stres çok etkiliyor bence çünkü biz o ay tatile gideceğimiz için pek düşünmemiştim ne zaman ki kafam rahatladı o zaman oldu. Rabbim evet çok şükür nasip etti o güzel duyguyu. Aminn canımm 😌💗❤️

Günaydın arkadaslarımmm❤️😍 mide bulantılı bir güne daha merhaba🙂😬
Bulantıyla uyaranlara selam olsun😁 herkese güzel anneler.

Bugün 4 kişi doktor kontrolünden geçeceğiz, inşallah güzel sonuçlar alırız kızlar. Bakalım bizlere de cinsiyet tahminlerini söyleyecek mi doktorlar. Hakkımızda Hayırlsıı neyse o olsun. Rabbim sağlık versin başka bişi istemiyorum benim için cinsiyetin hiç önemi yok ikisi de bana verilen mucize emanet olacak artık hangisi kısmet olursa 🙏
Allahım sen buradaki bütün arkadaşlarımın yanında ol hepsine sağlık, güç, mutluluk nasip eyle. Derdi olanın derdi bitsin, kanaması olanın kanaması, bulantısı olanın bulantısı bitsin tez vakitte inşallah 🙏 💜♥️🦋

Kızlar eşinizle ilişkiye giriyor musunuz🤓 doktor bana ilişki serbest dedi ama ben biraz daha beklemek istiyorum sizde durumlar nedir😬
Vallahi biz 3 yil o kadar bekledik simdi hamileyim dr iliskiye girebilirsin dese bile girmem. Yukari uzanma agir kaldirma dedi bu 3 aylik süreçte yani iliskinin de bunlardan farki yok bnce oyle krem sürmek gibi nazik bişey degil 😄 su tehlikeli zamanlar gecsin saldircam 🙈

Vallahi biz 3 yil o kadar bekledik simdi hamileyim dr iliskiye girebilirsin dese bile girmem. Yukari uzanma agir kaldirma dedi bu 3 aylik süreçte yani iliskinin de bunlardan farki yok bnce oyle krem sürmek gibi nazik bişey degil 😄 su tehlikeli zamanlar gecsin saldircam 🙈
😂😂😂😂

Herkese tekrar merhaba, mide bulantısı için doktorum Premesis Plus önerdi ama eczanede Prilam dr'nin daha iyi olduğunu söylediler. Bu ilaçlardan kullanan ve fayda gören var mı mide bulantısı için ? 7. Hafta ile mide bulantım başladı ve baş edilecek gibi değil, çok zorlanıyorum. Çok teşekur ederim.
Prilam gece 2 sabah 1 bana iyi gelmişti

Kızlar şimdi tek seferlik pembe sulu bi akıntım oldu. Sanki adet başlangıcı gibi. Çok panik oldum ama bu saatte acile gitsem ne yapabilirler ki. Progestan fitilimi kullandım hemen yattım. Tabi içim içimi yiyor. Akıntı devam etmedi kahverengiye döndü hemen, birşey olmuş mudur ya
Canım olabiliyor ama için rahat etsin doktoruna git hemen baktır

Bulantıyla uyaranlara selam olsun😁 herkese güzel anneler.

Bugün 4 kişi doktor kontrolünden geçeceğiz, inşallah güzel sonuçlar alırız kızlar. Bakalım bizlere de cinsiyet tahminlerini söyleyecek mi doktorlar. Hakkımızda Hayırlsıı neyse o olsun. Rabbim sağlık versin başka bişi istemiyorum benim için cinsiyetin hiç önemi yok ikisi de bana verilen mucize emanet olacak artık hangisi kısmet olursa 🙏
Allahım sen buradaki bütün arkadaşlarımın yanında ol hepsine sağlık, güç, mutluluk nasip eyle. Derdi olanın derdi bitsin, kanaması olanın kanaması, bulantısı olanın bulantısı bitsin tez vakitte inşallah 🙏 💜♥️🦋
Evet sizin kadar heyecanlıyız her şeyin başı sağlık, güzel haberlerle gelin 🌸🥰 ben de sabah wc seansından geldim hahaha 🤢

Turşu dan mı oldu yoksa
Canim bildiklerin klasik patates pilav makarna muz ve Türk kahvesi
Bir de probiyotik ler iyi geliyor onu doktora sorman lazim
Gunaydin,

Dun deli gibi T...u yedim. Ve resmen balon gibi odem yapti. Tuzu azaltmistim odem toplamiyayim diye ... Ve suan adina tahamul edemiyorum. Bi de bu var iste aserdigim seyden yedikten sonra tiksiniyorum 🙄

Kendi adıma konuşmak gerekirse gayet rahatım ama şu sıcaklar olmasa daha da iyi olacak 🥵
Siz nasılsınız?
Ben en cok gobegin buyudugu zamanlar kis olacak ve bebek dogunca ilik olacak diye seviniryorum. Mevsim olarak en guzel donemdeyiz bence.

Sicaga tahamul edemiyorum ben de. Ay bi de calisiyorum ben... Bazen insanlara tahamul edemiyorum. Sabrim cok azaldi...

Benim ilkinde de belirti yoktu en az bu kadar rahattım kuzum , ama gebeligi öğrendikten 1 hafta sonra ben evde temizlik yapmıştım. Temizlik bitti hemen ardından aktif kanamam başladı apar topar acile gittik. Doktorum şehir dışında babası vefat etmişti ertesi gün gelecekti. Hastanede kalp atımı yok demislerdi vs . Ertesi gün kendi doktorum geldi ona gitmiştim o hem atımı yakaladı hem de kanama alanlarını gördü. Büyük ve sayıca fazla olduğu için ilişki, ağır kaldırmak, eğilmek, uzanmak, yorulmak vs yasaktı. O doktorumu çok seviyordum babası vefat edince annesi yalnız kaldı burdan istifa edip İstanbula başka hastaneye geçti beni de başkasına devretmişti. Kanama alanları toparladı ama gebelik şekeri cikinca şeker geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu dahil olunca etken doğum tehlikesine döndü açıkçası ama bende gene belirti yok. O dereceyim sadece aserme çoktu hep eksi acı yedim. Sonrası da doğum süreci vs işte ama beni en zorlayan doğum sonrası süreç olacak. Yine sezeryan olacağı için aynı süreci biraz daha yoğun yaşama ihtimalim var birazda o yüzden ben perinatolog istedim takibimi yapsın.
Canim doktorun adi ne? Istanbul da ise belki degisiklik olursa ona giderim...

Bu zamanlarda progestan salinimi gorevini rahim, plesantaya devrettigi icin boyle bir kanama minicik gelebilirmis. Devami olacak mi onu izle bence. Bu esnada bacaklar havada uzan dinlen ve sakin kal. Nefes egzersizleri cok rahatlatiyor🙂

Back