- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
- 83
Of tirstim su anE sen sivilcem var diye kızım olacak dedin. Tatlı da erkek demek. Nolacak şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of tirstim su anE sen sivilcem var diye kızım olacak dedin. Tatlı da erkek demek. Nolacak şimdi
Turşu iyidir ya. Abartmadan yiyince bişey olmaz. Senin bebek de erkeğim diye bağırmış. Künefe çok net olmuş Eskiden böyle poşette turşular satılırdı biz çocukken. Hala var mı onlar. Nasıl canım istiyorBen de tursu cok istiyorum canim. Oglumda kunefe asermistim mesela
Yaa en sevdiğim şey turşu bu ara. Kısmak zorunda kalmasam alıp tabak tabak yiyeceğimAyy tursu ev yapimi dimi kavonoz kavonoz...
Var var... Ben de arabadayim. Tursu alicam cesit cesitTurşu iyidir ya. Abartmadan yiyince bişey olmaz. Senin bebek de erkeğim diye bağırmış. Künefe çok net olmuş Eskiden böyle poşette turşular satılırdı biz çocukken. Hala var mı onlar. Nasıl canım istiyor
Ya bazen çok gülüyorum burada çok iyi Senin içine ne doğuyor peki ne hissediyorsunOf tirstim su an
Kız al valla turşu akımı başlattım forumda herkes turşuculara akın etsinVar var... Ben de arabadayim. Tursu alicam cesit cesit
He erkek geliyor desenizeKuzlar benimde bir cildim güzrllrşti sanki sivilcem lekem hiç bir şey kalmadı Hatta ilk hamiş olduğumu öyle anladım
Cilt kuruluğu duygusallık halsizlik hat safada
Ye tatlıyı çıkar Hakkı'yı, ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi ahhahaha Tatlı erkek güya.. Benim hiç bir şeye isteğim artmadı ya.. Yumurtaya azaldı. Sayılır mı Oğlumda da böyleydim. Ne bir aş erme ne bir şey.. ama ektra bir tatlı isteğim yok. Salçalı ekmek, peynir ekmek falan yiyesim var mesela Tuzlu şeyler de kıza dahildir belki.. Görücez inşallah KismetBen eşimden sonra hayatta en çok nutellaya aşık oldum herhalde ama düşününce midemi bulandırıyor artık En ufak tatlı isteğim yok. Kırk yıl düşünsem nutelladan soğuyacağım aklıma gelmezdi tatlı olunca erkek bebek mi oluyordu onu hep karıştırıyorum
Aynen konu saglik oldugunda insanlar riske atmaz diye ucreti pahali oluyor. Detayli ultrason icin de bi arastirma lazim hic bu konulara agirlik vermemistim simdi is basa düştüDetaylı ultrasonda hepsi belli oluyor zaten ben o yüzden çok takmıyorum bugüne kadar nifty mi vardı 2 senedir çıktı bu da bilmiyorum ya para tuzağı gibi geliyo biraz da aşırı pahalı yani
Ben de onun için düşünüyorum aslında. Sanırım yine de %1, %0,1 falan yanılma payı olabiliyormuş ama.. Allah büyük.. Allah arada kalmak durumunda bırakmasın, aldırma düşüncem yok, Allah'ım korusun.. ama kendimi ve ailemi hazırlamak isterim.. Tövbe Allah'ım evlerden ırak hepimiz için..Bnim dr um da yazdığım gibi soyledi yani eger genetik sorun varsa aldirmayacaksan bile buna hazirlikli olmak mi yoksa bi anda bu durumla karşılaşmak mi dedi. Eşimle konuşup ni karara varacagiz insallah herseyin hayirlisi
Tuzlu da kız olur ya niye olmasın Ben tüm belirtileri kıza yormak istiyorum zaten herkesin en az bi tane hayırlı iyi bir kız evladı olsun şu hayattaYe tatlıyı çıkar Hakkı'yı, ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi ahhahaha Tatlı erkek güya.. Benim hiç bir şeye isteğim artmadı ya.. Yumurtaya azaldı. Sayılır mı Oğlumda da böyleydim. Ne bir aş erme ne bir şey.. ama ektra bir tatlı isteğim yok. Salçalı ekmek, peynir ekmek falan yiyesim var mesela Tuzlu şeyler de kıza dahildir belki.. Görücez inşallah Kismet
E benim tek gebelik olmasına rağmen her şeyi yiyebilirim.. tatlı tuzlu eksi acı.. acaba hangi cinsiyetBen de tursu cok istiyorum canim. Oglumda kunefe asermistim mesela
canım evet ama detaylı ultrasonda 20.-22. haftada falan yapılıyor diye biliyorum,2liden bahsetmiyorsun değil mi ? artık o zamana bebek baya büyümüş oluyor...öyle de düşününce sanki fetal dna ile 10. haftada öğrenildiği için sanki daha önce bilgi sahibi olunuyor değil mi...Detaylı ultrasonda hepsi belli oluyor zaten ben o yüzden çok takmıyorum bugüne kadar nifty mi vardı 2 senedir çıktı bu da bilmiyorum ya para tuzağı gibi geliyo biraz da aşırı pahalı yani
Detaylı ultrasonda önceliğiniz perinatolog olsun. Bazı yerlerde radyoloji de detaylı yapıyormuş da ne bileyim bana perinatologun detayli kontrolu daha güvenilir geliyorAynen konu saglik oldugunda insanlar riske atmaz diye ucreti pahali oluyor. Detayli ultrason icin de bi arastirma lazim hic bu konulara agirlik vermemistim simdi is basa düştü
Ya geçen de yaptım bunu sana hiç acımadan aklına soktum valla Yine nasıl olduysa konu turşuya geldiC Cimenlere_uzansam almila000 pcfl Kızlar adresi gönderiyorum turşuları en yakın zamanda bekliyorum yani insanın canını istettiniz ya
açıkçası ben de bu annelerdeki kız akımını anlayamıyorum sağlıklı olsun da kız olunca daha iyi oluyor diye birşey bence kesinlikle yok bir oğlan annesi olarak bunu söylüyorum, hepsinin sevgisi bir başka...ikincisinde bile gram kız olsun demiyorum sağlıklı olsun mutlu hayırlı bir çocuk olsun...erkek olsa kardeşine yoldaş olur arkadaş olur, kız olsa bize çeşit olur en çok yaptığım yorum bu :) hatta erkek olursa ismini bile düşündük kız olursa daha belli değil...hep yine erkek anası olacakmışım gibi geliyorTuzlu da kız olur ya niye olmasın Ben tüm belirtileri kıza yormak istiyorum zaten herkesin en az bi tane hayırlı iyi bir kız evladı olsun şu hayatta
* Ya çok diyorum kızım olsun diye. Bunu yapmasam iyi olacak sanırım. Belki oğlum olacak bilemem çünkü. Bazen çok deyince de pişman oluyorum. Sağlıklı olsun bebeklerimiz gelecekte iyi insanlar olsunlar. Oğlum da varsa karnımda kıyamam şimdi kalbimde kız var diye ona haksızlık olmasın
Valla daha acik net yazamadim korkumu sonra yanlis anlasilmayayim herkese saygimiz var diyeYa bazen çok gülüyorum burada çok iyi Senin içine ne doğuyor peki ne hissediyorsun
Benim de nutelladan midem bulanıyorNutella kavanozuna düşmek istiyorum