- 18 Temmuz 2022
- 3.924
- 6.663
Süpersin afiyetle olsun turşucular lobisi ve nutellacılar lobisi olarak ikiye ayrıldık resmen. Ama turşu kazanacakEvet şu anda eşimi aradım turşu getirttiriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpersin afiyetle olsun turşucular lobisi ve nutellacılar lobisi olarak ikiye ayrıldık resmen. Ama turşu kazanacakEvet şu anda eşimi aradım turşu getirttiriyorum
Canım turşu suyu istedi ağzım ekşidi valla hiç te aramam turşu falan yemem normalde lahana turşusunu çok seviyorum şimdi olsa da yesem sulu sulu suyunu da içsem. Yalnız kızımda da. 1 kavanoz turlu yediğimi hatırlıyorum çok istiyordu canım ama tatlıda yedim her şeyi yiyordum pis boğazdım 30 kg aldım ama bunda tatlıya bütün kapılarımı kapattım… offf ne güzel olurdu şimdi turşu niye ben hiç düşünmedim ki bunuTurşu iyidir ya. Abartmadan yiyince bişey olmaz. Senin bebek de erkeğim diye bağırmış. Künefe çok net olmuş Eskiden böyle poşette turşular satılırdı biz çocukken. Hala var mı onlar. Nasıl canım istiyor
yalnız olmadığıma sevindim. Benim de lekelenmelerim geceli iki hafta falan oldu şimdi bebisi riske atmak gibi geliyor ilişkiye girmek nedensebenim doktorum kanama olmadığı sürece ilişki olabilir dedi ama bizde tık yok ikiz olması ve ara ara lekelenmelerim olduğu için gözümüz yemiyor. bir de bulantılarımın gecesi gündüzü yok . şikayet etmek olmasın ama bu ara çok keyifsizim bulantılardan. eşim bi kanama yok demeye duruyor ben de midem bulanıyor kartını oynuyorum
4-5. aylarda bir sorun olmazsa ben bi deneme yaparız diye düşünüyorum
Ya cok tatlisinYa ne güzel yazmışsın gerçekten deli gibi seveceğime hiç şüphem yok. Hatta oğlum olursa senin gibi hissederim herhalde. Çünkü biz iki kız kardeşiz ablamın iki kızı var. İki kız kedim var Bende de şaşkınlık olur bi miktar ama oğlum demeye de alışırım herhalde. Ben şimdiden çok seviyorum zaten. Çok erken diye bağ kurmak istemiyorum aslında ama elimde değil. Kaderimde üzülmek varsa da napalım üzülürüm yapacak bişey yok. Çünkü kendimi çoktan kaptırdım çok seviyorum
Canim bi kanama filan oldugunda direk zaten “iliski sonrasi mi oldu” diye soruyor doktorlar. Daha once basima da bizzat geldi. Simdi de zaten riskli kategorideyim ben o yuzden biz bastan konusup anlastik, pek cesaret edebilecegimizi sanmiyoruzyalnız olmadığıma sevindim. Benim de lekelenmelerim geceli iki hafta falan oldu şimdi bebisi riske atmak gibi geliyor ilişkiye girmek nedense
Sen de bizdensinKızlar ben 1 aydır tatlı yemiyorum midem bulanıyor tatlının t sini görmek istemiyorum ve normalde tatlıyı çok seven birisiyimdir. Aşerir gibi hep tatlı isterdi canım. Şimdi bişey yiyemiyorum ne yesem çıkarıyorum ekşi şeyler istiyorum suyu içine limon sıkıp öyle içiyorum iyi geliyor canım inşallah bugünler geçince bende belki tatlılardan yiyebilirim :)))
Geçen sabah eşime günaydın kanka demem dışında sıkıntı yok garibim kanka gibi olduk zaten diyor üzülmedim desem yalanCanim bi kanama filan oldugunda direk zaten “iliski sonrasi mi oldu” diye soruyor doktorlar. Daha once basima da bizzat geldi. Simdi de zaten riskli kategorideyim ben o yuzden biz bastan konusup anlastik, pek cesaret edebilecegimizi sanmiyoruz
İlk 12 hafta yasak çok şükür, tatil yapıyorumKızlar eşinizle ilişkiye giriyor musunuz doktor bana ilişki serbest dedi ama ben biraz daha beklemek istiyorum sizde durumlar nedir
biz de yedi aydır bebek istiyorduk Allah affetsin ben de sıkılmıştım biraz jdjdjdİlk 12 hafta yasak çok şükür, tatil yapıyorum
Ya hepimiz inşallah Hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza. Hiç birimiz o üzüntüyü yaşamadan grupta hiç kayıp vermeden marta ulaşalımYa cok tatlisin
Rabbim uzmesin saglikla kucagina al insallah canim
Hayatımda değişen hiçbir şey olmadı. İlişki serbest ama tek koşul ilişki öncesi prezervatif mutlaka. Erkekten gelecek ufacik bir akıntı dahi rahim ağzını aktive edebilir. Korunmasız ilişki 38. Haftadan sonra öneriliyor doğumu başlarsın diye doktoruma yasak olan birsey var mı dedim bana keyfineeeeee baaaaaakk emniyet kemerini yola cikmadan takmaliyiz dediKızlar eşinizle ilişkiye giriyor musunuz doktor bana ilişki serbest dedi ama ben biraz daha beklemek istiyorum sizde durumlar nedir
Benim ilk gebeligimde ilk hafta kanamam olunca doktor yasakladı sonra da biz korktuk 9 ay + doğumdan sonra 5 ay koy üstünebiz de yedi aydır bebek istiyorduk Allah affetsin ben de sıkılmıştım biraz jdjdjd
Ayyy kiz çok uzunmuş o daBenim ilk gebeligimde ilk hafta kanamam olunca doktor yasakladı sonra da biz korktuk 9 ay + doğumdan sonra 5 ay koy üstüne
Çocuk aşkı öldürüyor dedikleri bu mu acaba Aslında bende lekelenme kanama falan yok ama niye tedirginim bilmiyorum. 12 hafta kuralını ben de koydum. Kafam rahat olmadan olmaz Özlüyorum aslında ama kanama falan olur şimdi yapmayacağım tutarım kendimiGeçen sabah eşime günaydın kanka demem dışında sıkıntı yok garibim kanka gibi olduk zaten diyor üzülmedim desem yalan
Yaa bizim de benzer olur ama niye 5 ayBenim ilk gebeligimde ilk hafta kanamam olunca doktor yasakladı sonra da biz korktuk 9 ay + doğumdan sonra 5 ay koy üstüne
Aynen ya 12 hafta iyidir herkes dediğine göre vardır bir hikmeti diye düşünüyorum ben deÇocuk aşkı öldürüyor dedikleri bu mu acaba Aslında bende lekelenme kanama falan yok ama niye tedirginim bilmiyorum. 12 hafta kuralını ben de koydum. Kafam rahat olmadan olmaz Özlüyorum aslında ama kanama falan olur şimdi yapmayacağım tutarım kendimi
Bu kadar aradan sonra siz yeni evli gibi olmuşsunuz. İkinci çocuğun hemen gelmesine hiç şaşırmadımBenim ilk gebeligimde ilk hafta kanamam olunca doktor yasakladı sonra da biz korktuk 9 ay + doğumdan sonra 5 ay koy üstüne
Girmiyoruz canım eşim baya korkuyor ben de uzun bir süre olmıcak sanırımKızlar eşinizle ilişkiye giriyor musunuz doktor bana ilişki serbest dedi ama ben biraz daha beklemek istiyorum sizde durumlar nedir