Üzme kendini.. Ben de oğlumda kız mı olsa ki vs diye düşünüyordum, dillendirmesem de fazla.. tabi ki hep hayırlısını diledik Allah'tan. Doktor oğlan deyince küçük çaplı bir şaşkınlık oldu. Hani kız gibi geldiği için falan değil, ben hissedemiyorum yani hani anneler hisseder falan derler de bana işlemiyor :) Dediğim gibi çevremde hep kız çocuk falan vardı. Biz 3 kız kardeşiz vs.. ama %1milyon
zaten kucağına aldigin anda tek anlamlı olan şey onun varlığı ve sağlığı olacak. Kendini üzme.. haksızlık olmaz
Gönlümüzden biliyoruz ve diliyoruz ya önce sağlık tabi ki.. ve hayırlı evlatlar
️
Allah bana da 2.bir oğlan verirse demek ki hayırlısı buymus derim. Ne hayırsız kız evlatlar var, hepsi kader kısmet.. He 2 dedikodu yapmak, alışverişe falan çıkmak isteyebilirim kızımla
kısmet olmazsa da oğlumla yaparım ya.. Ah evlat gibisi var mı.. İnsan oğlunu milyon tane kıza değişmez, kızını da milyon tane erkeğe.. Evlat dedin mi hepsi bir çocuk olunca iyice anlıyor insan.. Ben de mesela oğlum kadar daha birini nasıl sevebilirim diye düşünüyorum bazen.. Hamilelikten önce de çok düşünürdüm.. Böyle dusununce de uzuluyor insan.. ama cok çocuklu olanlar da hepsi bir diyor
Eminim ki öyledir ama insan bilmeden anlayamıyor işte.. Eminim ki ilerleyen zamanlarda her şey değişecek.. Allah sağlıkla kavuştursun da hele ki kucağımıza alalım, bütün taşlar yerine oturacak