• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlar bugun 6+0 oldum sabah devlette karindan ultrasonda kalp atisi var ama zayif dendi haftaya tekrar cagirdi boyle olup daha sonra normal kalp atisi duyan var mi aranizda biraz endiselendim
Ben yine canim kan testleri icin gitmistim devletin cihazi 6+1 çıktı ve kalp atışını gördü ama daha küçük ses yok dedi ertesi gün kendi druma gittim 6+1 dedi ses de gayet iyi duyuldu. Cihaz kaynakli bnce

Bende duygulsallık uykusuzluk vs. Hiç briisnl düşünemiyorum sadece bulantılarımın tamamen bitmesini istiyorum artık gerçekten yoruldum ne yesem ağzıma geliyor. Bir tek benim mi bulantılarım bu kdar şiddetli oldu ve bu kadar uzun sürdü anlamıyorum 1 aydır ya 2 gün rahat ettim yine başladı. Bulantıdan Tv izlemek istemiyorum ayağa kalkamıyorum uyuyamıyorum ne yapacağımı şaşırdım artık. Sürekli geçecek tamamen bitecek diye kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum. 😢😢😢
Ben de günde bir kere çıkmazsam rahat etmiyorum. Bu azalmış hali:( düzelecek ben inanıyorum senin 13. Haftada hiçbişeyin kalmıcak

Bende duygulsallık uykusuzluk vs. Hiç briisnl düşünemiyorum sadece bulantılarımın tamamen bitmesini istiyorum artık gerçekten yoruldum ne yesem ağzıma geliyor. Bir tek benim mi bulantılarım bu kdar şiddetli oldu ve bu kadar uzun sürdü anlamıyorum 1 aydır ya 2 gün rahat ettim yine başladı. Bulantıdan Tv izlemek istemiyorum ayağa kalkamıyorum uyuyamıyorum ne yapacağımı şaşırdım artık. Sürekli geçecek tamamen bitecek diye kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum. 😢😢😢
Canım inşallah 15 haftaya kadar atlatırsın zor bir durum 😔

Senin covidle combo oldu bence, benim bi arkadaş covidden sonra mideden çekti aylarca hamile değildi gitmediği dr içmediği ilaç kalmadı sana da benzer bişeyler oldu bence

Ben duygusallığın dibine vurdum canım 🥹
Valla canım o bende de olmaya başladı dün instagramda bi köpeğin otobüs bagajına kapatılıp havasızlıktan öldüğü videoyu gördüm 1 saat ağladım kendi köpeğimizi de düşünerek insanlar nasıl bu kadar acımasız vicdansız diye 😔

Sivilce hormonal canım şuan hiç elleşme geçer bi süre sonra
Ay yalniz degilim demek ki 🙈
İnsallah gecer yavas yavas da daha neseli gunler yasariz bebeklerimizle🙏🏻🥰

Ay yalniz degilim demek ki 🙈
İnsallah gecer yavas yavas da daha neseli gunler yasariz bebeklerimizle🙏🏻🥰
İnşallah canım hamileliğin başlarında da hayvanlar neden konuşamıyor diye üzülüp ağlamıştım 😂 ara ara geliyorlar sağdan sağdan 🥴
Ben 5. haftamdayken covid şüphesiyle ilk acile gittiğimizde önümde ateşlenmiş bi bebek vardı. İğne yaptılar yavrum nasıl ağladı. Bebek ağlayınca ben de herkesin içinde hüngür hüngür bir ağladım görmeniz lazım.Bebek ağlama sesi hala ağlatıyor beni. İlk haftalardan beri var 🥹

Bnde simdi ciktim dr dan cok şükür gelişme saglikla devam ediyo. Kanama alani hafif var 12.haftaya kadar decam progestana. Birde grubun suanki konusu tarama testleri. Dr um fetal dna snn kan hucrelerine bakiliyor bn fetal dna oneririm %99.9 net dedi. 2 li test ise sistemde kayitli milyonlarca gebeyle ayni kriterlerde karsilastirm yapılıyor dedi. Yani ayni yas ayni kilo bebek v3 kadin larla karsilastiriyormus. Bu cok da net olan bisey değilmiş zaten. Bn fetal dna icin düşüneceğim. Yaptirsak sorun olsa ne yaparim. Yaptirmayip dogum oldugunda kucagima allah saklasin genetik sorunu olan bebek verilse ne yaparim hissederim.

İnşallah canım hamileliğin başlarında da hayvanlar neden konuşamıyor diye üzülüp ağlamıştım 😂 ara ara geliyorlar sağdan sağdan 🥴
Eltilerin savasini izlemis miydin bilmiyorum, ordaki hamile kiz robot merdivenden dustu diye agliyordu hep aklima geliyor 🤣 ama onun karni burnundaydi, bizim icin sanki biraz erken degil mi ya 😆🙈

Kuzlar benimde bir cildim güzrllrşti sanki sivilcem lekem hiç bir şey kalmadı 😄 Hatta ilk hamiş olduğumu öyle anladım 🙈
Cilt kuruluğu duygusallık halsizlik hat safada 🙈
Bende de hic olmayan sivilceler portledi
Seninki erkek benimki kiz mi acaba😂

Senin covidle combo oldu bence, benim bi arkadaş covidden sonra mideden çekti aylarca hamile değildi gitmediği dr içmediği ilaç kalmadı sana da benzer bişeyler oldu bence
Evet canım benimde hafifi vardı bulantılarım ama Covit olduktan sonra pik yaptı resmen aldığım nefes bile midemi bulandırıyordu kolanya sürüp duruyordum hala da lokantayla yatıyorum yastığımın yanında sabah öğle akşam gece ellerine sürüyorum her yer pis kokuyor yoksa bana rabbim kimseye de vermesin inşallah 🙏 çok zor doktorumda öyle söyledi herkes böyle olmuyor çok nadir gebeler böyle kötü oluyor sen de onlardan birisi oldun dedi.

Bnde simdi ciktim dr dan cok şükür gelişme saglikla devam ediyo. Kanama alani hafif var 12.haftaya kadar decam progestana. Birde grubun suanki konusu tarama testleri. Dr um fetal dna snn kan hucrelerine bakiliyor bn fetal dna oneririm %99.9 net dedi. 2 li test ise sistemde kayitli milyonlarca gebeyle ayni kriterlerde karsilastirm yapılıyor dedi. Yani ayni yas ayni kilo bebek v3 kadin larla karsilastiriyormus. Bu cok da net olan bisey değilmiş zaten. Bn fetal dna icin düşüneceğim. Yaptirsak sorun olsa ne yaparim. Yaptirmayip dogum oldugunda kucagima allah saklasin genetik sorunu olan bebek verilse ne yaparim hissederim.
Maşallah güzel sonuçlar söylemiş doktorun gelişimi için bence kötüyü düşünme inşalalh güzel. Sonuçlar alacağız hep birlikte canım🙏

Bana da dr eğer olumsuz bi durum olursa aldırırım diyorsan yaptır yoksa gerek yok dedi önemli olan napacağına karar vermek aslında öyle bi durumda
Eltilerin savasini izlemis miydin bilmiyorum, ordaki hamile kiz robot merdivenden dustu diye agliyordu hep aklima geliyor 🤣 ama onun karni burnundaydi, bizim icin sanki biraz erken degil mi ya 😆🙈
Evet evet 🤣 hormonun erkeni geçi olmaz yaa napalım bizim elimizde mi 😂

Back