2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Karından bakıldı.

Benim adet döngüm 29-30 gün. Ben 28. Günde beta 50 işe öğrendim geç döllenme sanmıyorum. İnş bende görürüm moralimiz bOUldu daha önce düşükte oldu inş. Sağlıklı ilerler
Karından bakildiysa bence görünmemesi normal. Ben 6+3 de vajinal ultrasonla kalp atışını gördüm. Cihazın kalitesine de bağlı. İçinizi ferah tutun, hayirlisiysa sağlıkla gelir inşallah

Kızlar bu ikili test konusunda kafam çok karıştı 29 yaşındayım daha önce yaptıran annelerin fikirlerini merak ediyorum boş yere beni strese sokar mı ne diyorsunuz direk detaylıya mı gitsem, kafam karıştı 🤔

Tatlım sağolasın 🙏 saatlerdir doğum sancısı gibi sancı çekiyorum yastığı kemiriyorum ağrıdan 😔 bi düşürürsem rahatlayacağım Allah'ın izniyle..
Allah yardımcın olsun canim, inşallah sürecin kolaylaşır. Cok dayanamayacak gibi olursan acaba acilde agri kesici filan mı yapsalar, doktoruna danışsan mi

10 ve 11 haftadaki kızlar göğüsleriniz ne durumda? İlk haftalarda çok daha dolgundu artık o kadar dolgun değil yumuşaklar. Ama hassasiyet devam ediyor damarlar falan da belirgin. Uçları da koyulaştı halka gibi🙄
Kahverengi kısım belirginlesti sanki daha yayıldı gibi,

Kızlar yabancı bir sitede böyle bir şeye denk geldim, İngilizcesi iyi olup anlayan var mı, bize bi oyun daha 😃Eki Görüntüle 3111117
Tahmin sag tarafi, sol tarafi ve ust kismi yaziyor. Ona gore bebegin durus pozisyinundan kiz ya da erkek oldugunu tahmin eymisler. Bebek kesenin sol veya alt kismina ise kiz, ust veya sag tarafinda ise erkekmis.

Ben pek inanmam boyle seylere. Eglence olsun :) Ayrica dedigim gibi saglikli olsun Baska bi sey istemem. Zerre kadar umrumda degil cinsiyeti 😌

Kızlar bu ikili test konusunda kafam çok karıştı 29 yaşındayım daha önce yaptıran annelerin fikirlerini merak ediyorum boş yere beni strese sokar mı ne diyorsunuz direk detaylıya mı gitsem, kafam karıştı 🤔
Ben de 93 luyum doktorum yaptırmamı söyledi. Haftaya cuma gidecegim belki p.tesiye kalır tatile gidersek. Ama yaptıracağım .

Aynen canim probiyotik bagirsaklari duzenliyor. Alerjilere filan iyi geliyor.benim alerji icin surekli kullanidigim bi probiyotik var, alerji ilacini biraktim sayesinde cok sukur
Canım o probiyotik ismini bana yazabilir misin ? Ister burdan ister ozel mesajla. Belki çocuk için olanı felan vardır doktoruna sorayım

Canım o probiyotik ismini bana yazabilir misin ? Ister burdan ister ozel mesajla. Belki çocuk için olanı felan vardır doktoruna sorayım
Canim benim kullandigim cocuk probiyotigi zaten. Ama her yerde bulunmuyor. Soguk zincirle gelmesi gerekiyor. Denizlide sadece 1 eczanede var mesela. Ismi ther biotic. Ama alerjiye birebir. Insallah sizde de ise yarar

Ben de 93 luyum doktorum yaptırmamı söyledi. Haftaya cuma gidecegim belki p.tesiye kalır tatile gidersek. Ama yaptıracağım .
Ben de biraz okuyunca forumda gerildim ama biri şey yazmış ikili test teşhis koymaz bebeğin engelli doğma riskini gösterir önemli olan detaylı ultrason diye stresli yaa 😒 detaylıya nerde gireceksin belli mi perinatolog araştırdın mı

Ben de biraz okuyunca forumda gerildim ama biri şey yazmış ikili test teşhis koymaz bebeğin engelli doğma riskini gösterir önemli olan detaylı ultrason diye stresli yaa 😒 detaylıya nerde gireceksin belli mi perinatolog araştırdın mı
Yani ben çok riskli olduğumu düşünmüyorum açıkçası. Izmirde yasıyorum alsancak ta ablamin yeğenim için gittiği doktor vardı detayli ultrasona ona giderim sanırım. Radyoloji doktoruydu.

Kızlaaaarrr
Bu Progestan kalça iğnesi beni mahvediyor resmen her yerim beze beze oldu 😔
Vurulduktan sonra bir saat boyunca ara ara sıvazlayın yapılan yeri alkollü pamuk kalsin iğne vurulan yerde. Düşerse evde kolonyali pamuk yapın ve böyle elinizle daha sola bastırın titrestirin elinizi bilmem anlatabildim mi😊

Canım 28.günde 50 beta normal adet günün bile gelmemiş. Ben 3 gün gecikmede 278le öğrendim. Ama 5+1 karından bakıldığında yolk görünmedi vajinal usg ile görünmüştü benim. Karından görünmemesi normal hiç aklına boş gebelik falan getirme at aklından ☺️
*Geç döllenme sanmıyorum demişsin kuzum yanlış okumuşum sanıyorum dedin sandım 🙏🏻
Ay inş. Benimde görünür haftaya . Çok teşekkürler 🙏
Tatlım sağolasın 🙏 saatlerdir doğum sancısı gibi sancı çekiyorum yastığı kemiriyorum ağrıdan 😔 bi düşürürsem rahatlayacağım Allah'ın izniyle..
İlaçla mı düşürüyorsun canım ilaç mı verdiler ? Ben kürtaj değil ilaçla düşürmüştüm gerçekten tamamen düşene kadar ağrı oluyor umarım hemen geçer 🙏
Karından bakildiysa bence görünmemesi normal. Ben 6+3 de vajinal ultrasonla kalp atışını gördüm. Cihazın kalitesine de bağlı. İçinizi ferah tutun, hayirlisiysa sağlıkla gelir inşallah
İnş. Öyle olur çok teşekkür ederim
Kızlaaaarrr
Bu Progestan kalça iğnesi beni mahvediyor resmen her yerim beze beze oldu 😔
İğne vurulurkende zor vuruluyor biraz yağlı gibi. Umarım geçer sıcak kompres iyi geliyor diyorlar enjeksiyon sertliklerine biraz araştırırsanız yada doktora sorarsanız

X