2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Mucize yok kuzum malesef. Doktorum şehirdışında, beni başka bir doktora yönlendirdi. O hemen kürtaj dedi ama doktorum ultrasonu görünce hayır bekle kendin düşük yapıyorsun zaten, boşuna rahme zarar vermeyelim dedi. Sabahtan beri ağrıdan sancıdan kıvranıyorum. Allah kimseye yaşatmasın 🙏 inşallah tamamen düşer rahim temizlenir de kürtaja gerek kalmaz. Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Canim nasilsin, cok üzüldüm inşallah kürtaja gerek kalmaz. Sen iyi ol da Allah sağlıkla yeniden nasip eder inşallah

Merhaba. 6+1 biraz riskli. Yani karından bakıp da duymazsa üzülmeyin diye dedim. Erken biraz çünkü. . ama vajinal bakarsa eğer gününden eminseniz muhtemelen duyar. Bu arada ben 7+2 diye gittim, bebek 6+4 çıktı ama duyuldu çok şükür. Sizin de duyulabilir cihazlar iyiyse.
Tesekkur ederim 🙏 kalp atisi icin aldigim asil randevu ayin 16 sinda ama devlete de bi goruneyim dedim gitmisken kalp atisini da duyar miyim acaba diye merak ettim. Insallah duyarim daha duyamasam da erken oldugunu ogrenmis oldum insan hemen duymak istiyor 🙊😊

hayırlı olsun canım sağlıkla büyür inşallah :)) kız gibi hissettim ama :)

bazen duyuluyor canım ama duyamasanda stres yapma geç döllenmede 7. 8. haftalarda duyan bile oluyor :)

canım 1. hamileliğimde hep 1 hafta önden gitti bebeğin gelişimi ama ben tarihi değiştirmedim 38+3 de doğum yaptım seninle aynıydık diye hatırlıyorum 30 mayıs 10+2 yim bende canım ya adet başlangıcını değiştir yada hiç takılma 1 hafta ileri yada geri olması döllenme kaynaklı yani ben bulantı olduğunda salatalık, yogurtlu makarna, grissini falan yiyorum inşallah en kısa sürede geçer canım :)

canım onlarda takip yapıyor tetanoz aşısı falan bir de bebek doğunca aşı takibi yapıyorlar ben telefon ile arayıp bilgilerimi verdim gidemediğim için sende öyle yapabilirsin.

stres yapma canım ilk hamileliğimde hiç belirtisiz ağrısız bulantısız geçirdim bunda farklı her hamilelik farklıdır bence tadını çıkar bak bazı arkadaşlar bulantılardan çok zor zamanlar geçiriyorlar bence olmaması daha iyi :)
Tesekkur ederim gec dollenme degil buyuk ihtimalle cunku femara kullanarak oldu insallah duyarim haftaya asil doktorumda randevum var yarin duyamazsam belki o zaman duyarim 🙏

Hanımlar selam. Rheaa Rheaa beni de listeden çıkarabilirsin. Bu akşam ne yazık ki kürtaj olacağım. Kese küçük yolc büyük bebek büyümüyor kalp ritmi bozuk. Bu sebepten alınması daha uygun dedi. Beklemeye gerek yokmuş. Daha zor oluyormuş bekleyince. İnşallah benim durumum vu grupta son olur. Herkese sağlıklı ve huzurlu gebelikler dilerim 💕
Çok üzüldüm umarım sonrasında her şey gönlünüzce olur

Arkadaşlar ben bugün 6+0 kontrole gittim. Kese 9mm 1 hafta geride yolk saç yoktu. Doktor olumsuz düşünmeyelim haftaya tekrar gel dedi . Boş gebelik ihtimalini düşünüyorum doktor demed ama siz kaçta yolk vs gördünüz.

Kızlar yabancı bir sitede böyle bir şeye denk geldim, İngilizcesi iyi olup anlayan var mı, bize bi oyun daha 😃
IMG_20220810_193453.jpg

Kızlar 2li tarama testi 10 yıl önce yapıldı unuttum, şimdi bunda 11+3 te gitsem olur mu ? Bir de sonuçları hemen çıkıyor mu, kendi doktorum değil radyoloji uzmanı yapacakmış, sadece ultrason mu yapılıyor yoksa kan alınıyor mu

Aramızda yumurtlama gününü kesin bilen ve ilişki gününü hatırlayan var mı kızlar. Yani özelinize girmeyeyim tabi 😅 sadece iki gün önce sonra falan gibi söylerseniz öyle tahmin yapalım tutacak mı bakalım 😀
19-20-21-22 Haziran yumurtlama ağrım oldu..
19 iliski ve 22 ilişki sadece
30 Haziran erken gebelik testinde silik çizgi 😃

Kızlar yabancı bir sitede böyle bir şeye denk geldim, İngilizcesi iyi olup anlayan var mı, bize bi oyun daha 😃Eki Görüntüle 3111117
Canim bu ramzi teorisi sanirim, plasenta nin yönüne göre tahmin yapılıyor ama buna çok güvenmiyorum ben. Rus takvimi cin takvimi Japon takvimi bugun hepsini denedim :) bir de kan yenilenme yılına göre cinsiyet tahmini var

Arkadaşlar ben bugün 6+0 kontrole gittim. Kese 9mm 1 hafta geride yolk saç yoktu. Doktor olumsuz düşünmeyelim haftaya tekrar gel dedi . Boş gebelik ihtimalini düşünüyorum doktor demed ama siz kaçta yolk vs gördünüz.
Aynı durumu bire bir yaşadım hatta kesem 14 mm di. Buna rağmen bebek ve yolk sac yoktu bir hafta sonra tekrar çağırdı 7+2 de bebek ve kalp atışı duyuldu benimde bir hafta küçük görünüyor muhtemelen geç döllenme olmuş dedi. Hiç merak etme haftaya göreceksin İnşallah 🙏🌼😌

Vajinal mi bakıldı
Karından bakıldı.
Aynı durumu bire bir yaşadım hatta kesem 14 mm di. Buna rağmen bebek ve yolk sac yoktu bir hafta sonra tekrar çağırdı 7+2 de bebek ve kalp atışı duyuldu benimde bir hafta küçük görünüyor muhtemelen geç döllenme olmuş dedi. Hiç merak etme haftaya göreceksin İnşallah 🙏🌼😌
Benim adet döngüm 29-30 gün. Ben 28. Günde beta 50 işe öğrendim geç döllenme sanmıyorum. İnş bende görürüm moralimiz bOUldu daha önce düşükte oldu inş. Sağlıklı ilerler

10 ve 11 haftadaki kızlar göğüsleriniz ne durumda? İlk haftalarda çok daha dolgundu artık o kadar dolgun değil yumuşaklar. Ama hassasiyet devam ediyor damarlar falan da belirgin. Uçları da koyulaştı halka gibi🙄
Benim de eski sertliği yok. Doktora da sordum hatta kızım 9 ay boyunca devamlı aynı hızda mi büyücek sanıyorsun o zaman haliniz ne olur dedi 😂 haklı. Normal yani merak etmeyin. Sey dedi doktor regl günlerinde dolgunlasir gibi ayda birkaç gün büyücek sertlesicek bu döngü doğurana kadar sürücek dedi.

Benim de eski sertliği yok. Doktora da sordum hatta kızım 9 ay boyunca devamlı aynı hızda mi büyücek sanıyorsun o zaman haliniz ne olur dedi 😂 haklı. Normal yani merak etmeyin. Sey dedi doktor regl günlerinde dolgunlasir gibi ayda birkaç gün büyücek sertlesicek bu döngü doğurana kadar sürücek dedi.
Yaa iyi bari içim rahatladı memişleri ellemekten bi hal oldum bütün gün🤣🤣🤣

Kızlar yabancı bir sitede böyle bir şeye denk geldim, İngilizcesi iyi olup anlayan var mı, bize bi oyun daha 😃Eki Görüntüle 3111117
Yani sırf görüntünün benzerliğinden yola çıkarsak benim bebek kız gibi 4. Fotoğrafa benziyordu 😂

19-20-21-22 Haziran yumurtlama ağrım oldu..
19 iliski ve 22 ilişki sadece
30 Haziran erken gebelik testinde silik çizgi 😃
Canım bence 30 haziranda silik çizgi gördüysen 19undaki ilişki daha muhtemel duruyor. O yüzden kız olabilir sanki. Hayırlısı olsun 🥰❤️

Canim bu ramzi teorisi sanirim, plasenta nin yönüne göre tahmin yapılıyor ama buna çok güvenmiyorum ben. Rus takvimi cin takvimi Japon takvimi bugun hepsini denedim :) bir de kan yenilenme yılına göre cinsiyet tahmini var
Ben de ramziye benzettim karından ultrasonda plasenta sağda ise kız solda ise erkek diyorlar ramzide ama plasentayı tespit etmek biraz zor benim sağda mesela, çin takvimi de erkek diyor ama bunların hepsi palavra biz yine de meraktan duramıyoruz🤣
10 ve 11 haftadaki kızlar göğüsleriniz ne durumda? İlk haftalarda çok daha dolgundu artık o kadar dolgun değil yumuşaklar. Ama hassasiyet devam ediyor damarlar falan da belirgin. Uçları da koyulaştı halka gibi🙄
Benim en başından beri hiç acımadı desem sadece hafif dolgunluk oldu o da çok bariz değil sabahları uyandığımda göğüslerim acıyor biraz o da gece üzerlerine yattığım için 😂

Karından bakıldı.

Benim adet döngüm 29-30 gün. Ben 28. Günde beta 50 işe öğrendim geç döllenme sanmıyorum. İnş bende görürüm moralimiz bOUldu daha önce düşükte oldu inş. Sağlıklı ilerler
Canım 28.günde 50 beta normal adet günün bile gelmemiş. Ben 3 gün gecikmede 278le öğrendim. Ama 5+1 karından bakıldığında yolk görünmedi vajinal usg ile görünmüştü benim. Karından görünmemesi normal hiç aklına boş gebelik falan getirme at aklından ☺️
*Geç döllenme sanmıyorum demişsin kuzum yanlış okumuşum sanıyorum dedin sandım 🙏🏻

Son düzenleme:
Ben 7+0 dayım. Hemen hemen hiç kalmadı hassasiyet iki günden beri. Ama pek takmadım normal diye düşünüyorum ☺️

Canim nasilsin, cok üzüldüm inşallah kürtaja gerek kalmaz. Sen iyi ol da Allah sağlıkla yeniden nasip eder inşallah
Tatlım sağolasın 🙏 saatlerdir doğum sancısı gibi sancı çekiyorum yastığı kemiriyorum ağrıdan 😔 bi düşürürsem rahatlayacağım Allah'ın izniyle..

X