- 9 Ocak 2014
- 669
- 1.084
canım ben 83lüyüm evet, benim oğlan da ekimde 8e girecek aynı nesiliz belli :) ben dün dayanamadım oğluma söyledim, çünkü eve dosya ile geldim o ne diye sorup duruyor, birbirimize çok dürüstüz yalan söylemeye dilim varmadı, söyledik ama güzel bir dille 12 haftaya kadar belli olmayacağını belirttim. o da anladı, oluştu ama belli olmaz gibi konuştum çok mutlu oldu böyle bir ara nefesi kesildi resmen mutluluktan....ama diğerlerine ne zaman söylemeliyim bilmiyorum anneme bile söylemedim, detaylı ultrasonu bekleyelim desek o da baya ileri haftada oluyormuş o zamana karnımız bile çıkar ya belki şu genetik testini isterse 9. haftadan sonra belki onun sonucuna göre söylerim bilemiyorum, geçen sefer düşük sonrası bile herkes sürekli var mı birşey diye soruyordu aşırı strese girmiş çok pişman olmuştum söylediğime o yüzden bu kez eşimin ailesi kendi aileme belirli bir süre sonra söylemek istiyorum.sana doktor genetik testi o bu şu haftalarda yapalım diye bahsetti mi ? benim doktorum gerçekten gerekli görmedikçe hiçbir şey istemeyecek gibi.Amin canım aminn Çok teşekkürler... Şimdi okudum sen de kalp atışını duymuşsun Şükürler olsun Hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım inşallah
Bu arada ben de Eylül doğumluyum.. ama sizin 83 herhalde. Ben 82. 40 olcam kocaman 40 hehehe Allah sağlık versin yaa.. Yaşları pek önemsemem de normalde doğrusu :) Benim oğlum da Ekimde 7'yi bitiriyor. Minik doğasıya Allah'ın izniyle 7,5 yaş olacak fark. Ben de çok yakın değil ama aslında 5 yaş fark iyi derdim, ya da 6.. ama maddi manevi hazır değildik. Kısmet bugüneymiş. Ben de oğlumu yalnız bırakmak istemedim çünkü çok istiyordu.. Aynen ben de son trene bindik diyorum Ailelere söylemedik. Dün kalp atışını duyunca ben bir kaç arkadaşıma söyledim. Eşim de iş yerinden bir arkadaşına söylemiş. Dedim deli misiniz bu zamanda ve bu yaşta dedi mi Yok diyor :)
Doktor sana da risk var falan diyor mu hala? Yani tabi 3 ay için hep risk de.. Strese giriyorum kimseye söylemedikçe Oğlana bir söyleseydim.. Böyle böyle doğurcam herhalde söyleseydim diye diye
ben floranceta yasemin yakuta gidiyorum ataşehirde, düşük yaptığımda tanıştım düşük operasyonumu o yaptı çok net ve soğuk kanlı bir doktor sevdiğimden onda devam ettim. oğlum yurt dışında doğdu o sebeple mecburdum yeni doktor bulmaya...benim doktorum çok rahat, ilk keseyi gördüğünde bile yeri iyi herşey iyi şu an herşey yolunda dediğinde düşükten dolayı korktuğumu söyledim, bir kere düştü diye şimdi de düşecek diye birşey yok dedi...şimdi de bana daha hiç risk kelimesini bile geçirmedi, herşey yolunda kalp atışını da duydum 3 hafta sonra gel dedi, ben hem senin için hem kendim için sağlıklı bebeklerimiz olacağına sonuna kadar inanıyorum...en riskli kısım okuduğuma göre ilk 8 hafta o zaman düşmezse sonrasında ihtimal de daha da düşüyor. bana spor yap dedi risk görse bunu bile demezdi diye tahmin ediyorum....